johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στούς τίτλους έναρξης λέειClemence είπε:παιδιά μήπως θυμάται κανείς να μου πει πώς λέγεται το μουσικό κομμάτι έναρξης της σειράς? είναι μια μελωδία που μου είναι πολύ οικεία ...
ναι, σήμερα το πρόλαβα κι εγώ, νόμιζα πως ήταν διασκευή γνωστής μελωδίας αλλά μάλλον έκανα λάθος. σ΄ευχαριστώmateo21cm είπε:Στούς τίτλους έναρξης λέει Μουσική: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Μουσική Τίτλων: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Και εγω εχω αυτη την απορια. Το ειδα ξανα την περασμενη εβδομαδα και συγκινηθηκα.mateo21cm είπε:η μελωδία της τελευταίας σκηνής που πεθαίνει ο Άγγελος στο κτήμα είναι η πιο καταθλιπτική μουσική που έχω ακούσει στη ζωή μου.
Αλήθεια τι προσπαθεί να του πει η Δάφνη στη τελευταία της επίσκεψη στην προτελευταία σκηνή;
ο Αγγελος της πιάνει το χέρι και της λεει: "εσύ τρέμεις"
αυτή του λέει κάτι σαν "εγω........"
και ο Αγγελος "εγώ σε χαιρετώ" και εννοει ότι θα πεθάνει.
Εσύ για τη Νόρα ή τη Ντενίσοβα χάρηκες τελικά; Άβυσσος η ψυχή του Ιωάννη !johnalepou είπε:Πωπω θα ειναι και o Κιμουλης και η Ντενιση? Απιστευτο reunion!Και απιστευτο που συμφωνησε να εμφανιστει η Νόρα
Συμπληρώνω : Ο Άγγελος Γιαννούζης ήταν ο μόνος από την παρέα που πήγαινε και επισκεπτόταν τον φυματικό Πασπάτη !!! Ο μόνος που καθόταν μαζί του δίπλα δίπλα, του έπιανε τον ώμο, τον παρηγορούσε, του έδινε κουράγιο .... Και αυτή τη σπάνια καλοσύνη του ο Άγγελος την πλήρωσε ....metsgr είπε:Πράγματι έτσι είναι. Ο Άγγελος πήγαινε και έβλεπε το φίλο του όσο εκείνος ήταν άρρωστος. Και τελικά κόλλησε κι αυτός...
johnalepou είπε:Ικανοποιητικη η εκπομπη,αν και ο παρουσιαστής επέμενε πολύ σε κάποια άσχετα θέματα....είχε αρκετή πλάκα η Νόρα που επέμενε ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχουν καλοί καθηγητές στις δραματικές σχολές σήμερα - με την Μιμή Ντενίση καθισμένη δίπλα της!Ελπιζω να το τσιμπησει ο Θεμος[/QU
Ήταν πράγματι νομίζω μια από τις καλύτερες εκπομπές του Φυντανίδη. Κορυφαίες οι στιγμές που μίλησαν ο Βαγγέλης Γκούφας (είχε κάνει την διασκευή του σεναρίου), καθώς και ο Άρης Ρέτσος. Γενικά έγιναν αρκετά σωστές τοποθετήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους, ακόμα και από τη Μιμή Ντενίση! Μου έκανε μόνο κακή εντύπωση το μοντάζ της εκπομπής! Όταν παρουσίαζε τους προσκεκλημένους ο Φυντανίδης, καλωσόρισε στ' αριστερά του τη Νέλλη Αγγελίδου και τη Νόρα Βαλσάμη...μετά όμως από λίγα λεπτά είδαμε (χωρίς να την έχει προλογήσει νωρίτερα) και τη Μιμή Ντενίση. Επίσης ενώ στην αρχή η Νόρα καθόταν πιο κοντά στον Φυντανίδη, φαίνεται πως όταν ήρθε η Μιμή άλλαξαν θέσεις και πήγε η Αγγελίδου πιο κοντά στον Φυντανίδη, ενώ η Νόρα πήγε να κάτσει δίπλα στη Μιμή, πράγμα το οποίο ίσως υποδηλώνει πως οι 2 γυναίκες έχουν μάλλον καλές σχέσεις! Όποιος έγραψε την εκπομπή, αξίζει νομίζω να την ανεβάσει.
Υ.Γ. Αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους ήταν ο Κιμούλης και ο Βαλτινός...τόσο ντιβαλίκι πια...
Αυτό διαπίστωσα κι εγω προς εκπληξη μου,αν εξαιρέσουμε αυτό που είπα παραπάνω,που ακομα κι αυτο ισως υποδηλώνει οικειότητα μεταξύ των δύοthanos75 είπε:...ενώ στην αρχή η Νόρα καθόταν πιο κοντά στον Φυντανίδη, φαίνεται πως όταν ήρθε η Μιμή άλλαξαν θέσεις και πήγε η Αγγελίδου πιο κοντά στον Φυντανίδη, ενώ η Νόρα πήγε να κάτσει δίπλα στη Μιμή, πράγμα το οποίο ίσως υποδηλώνει πως οι 2 γυναίκες έχουν μάλλον καλές σχέσεις!