pontifikas
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 147
PT8 είπε:Αρρωστήσαμε βρε φίλε!
stayros είπε:Και λιγα λες..... :sealed:
Μου εχει πεσει το σαγονι στο πατωμα....
Πλακα-πλακα...κτηρια εχεις,γεφυρα εχεις,αυτοκινητακια εχεις....
Βρε μηπως να μας εστεινες κανα διοραμα???!!! :wait2:
Εκει να δεις λιποθυμιες....
Δίκιο έχει η γυναίκα. Στείλτα σε μας και μετά θα έχεις χώρο και για διόραμαpontifikas είπε:
Καλά τα λες φίλε Σταύρο και εγώ θα ήθελα να στήσω ένα διόραμα
αλλά δεν υπάρχει χώρος...............
Έχω γεμίσει αποθήκες, πατάρια, σκάλες με κούτες γεμάτες συλλεκτικά
αντικείμενα.
Και έχω και τη γυναίκα να γκρινιάζει συνέχεια "τι τις θέλεις όλες αυτές τις σαβούρες!!"
Δεν ζούσες σε άλλη χώρα Kambia και με το δίκιο σου δεν τα θυμάσαι.Kambia είπε:Δίκιο έχει η γυναίκα. Στείλτα σε μας και μετά θα έχεις χώρο και για διόραμα
Φανταστικό το σετ pontifika!
Αλλά ρε παιδιά εγώ σε άλλη χώρα ζούσα; Μόνο τα κλασικά σετ θυμάμαι. Ούτε τα κτήρια, ούτε τις γέφυρες μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου τόσο σε φίλους όσο και στα ράφια των καταστημάτων της γειτονιάς.
Hola Diego! Τέλεια η συλλογή σου. Τα θυμάμαι όλα αυτά τα σήματα κυκλοφορίας. Ωραία παιχνίδια.DiegoBricksESP είπε:Μου συλλογή από τα οδικά σήματα JOY-TOY. Χαιρετίσματα από την Ισπανία.
Με έστειλες πολλά χρόνια πίσω, να είσαι καλά!!! Συγχαρητήρια για τη συλλογή σου, πρώτη φορά τα είδα όλα μαζεμένα!!!!pontifikas είπε:Συνεχίζω την παρουσίαση με κάποιεςκαρτέλες κλασικών σετ
Φίλε Eagle 1 μιά χαρά είναι και η δική σου συλλογήEagle 1 είπε:Για να πω την αλήθεια, δίσταζα να παραθέσω τα λιγοστά δικά μου, μπροστά στην πληρότητα και το εύρος της συλλογής του pontifikas (τα σέβη μου άλλη μία φορά!!!). Ωστόσο, αυτό που ανέφερε για -ενδεχόμενα- διαφορετικά χρώματα στα οχήματα, με παρακίνησε τελικά να ανεβάσω φωτογραφίες.
Και μία παράκληση προς τον pontifikas: Αν σου είναι εύκολο αγαπητέ να παραθέσεις φωτογραφίες και της πίσω πλευράς των κουτιών των σετ. Από το ένα -και δυστυχώς μοναδικό- δικό μου, είδα ότι έχουν ωραίες λιθογραφίες. Βέβαια με τόσα που έχεις..... θα χρειστείς πολλά Giga στη φωτογραφική σου μηχανή...