Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
δεν φταίω εγώ για την τραγική κατάληξή τους (μαντέψτε ποίος φταίει) ,εγώ φτάνω μέχρι και στο σημείο να κρατάω και τις ζελατίνες από τα παιχνίδια που αγοράζωBan στον krem για ένα μήνα.
Φίλε Aardvark ἀγοράζω τὸ συγκεκριμένο κομμάτι ὅσο-ὅσο!Aardvark είπε:[edit] Dead picture [edit]
Φίλε Μακίσιμε σὲ ἀνακαλῶ στὴν τάξη! Δὲν ἦταν ἄσχημος ὁ «μηχανισμὸς» ἐναλλαγῆς τῶν σημάτων στὰ φανάρια τῆς κυκλοφορίας! Μὲ βάση τὰ δεδομένα τῆς ἐποχῆς καὶ τὸ ἡλικιακὸ φάσμα τῶν χρηστῶν τῶν Joy–Toy παιχνιδιῶν θὰ τὸν χαρακτήριζα τουλάχιστον τίμιο!makisimos είπε:Και πιοιο αγορι δεν ειχε τοτε τα κλασικα πλαστικα αυτοκινητακια με τα σηματα και τα φαναρια με εκεινο τον γελοιο μηχανισμο που απο πρασινο το εκανε κοκκινο κλπ..!! Απιστευτα παιχνιδια..!!!!!! Φορτηγακια, λεοφωρειακια, τα παντα ολα..!!!! JOY TOY η εταιρεια που τα κατασκευαζε..!
joe είπε:και τα φοβερα φαναρια που αλλαζαν χρωμα με μοχλο.Απλα, φθηνα, ωραια παιχνιδια.
Holy Molly! Αυτό το σετάκι πρέπει να το είχα πάρει πάνω απο 3 φορές. Ναι, τα Joy Toy τα χαρήκαμε κι εμείς που μεγαλώσαμε ουσιαστικά στα 90's. Τα φανάρια τους ήταν μεγάλη αγάπη.thamonas είπε:αυτά τα αυτοκινητάκια τα θυμάστε?? Θυμάμαι οτί ήταν ελληνικά, φτηνά και πλαστικά. το καλύτερο συμπλήρωμα για τα matchbox. Πρέπει να τα είχα αγοράσει πολλές φορές γιατί ήταν ευκολο να σπάσουν
![]()
Χαχα αυτό το έκανα κι εγώ!spyros_s είπε:Θυμάμαι τα φαναράκια και τα σήματα να σπάνε από το πολύ παιχνίδι και εγώ να τα κολλάω κρυφά με αναπτήρα αφού έλιωνα τον κορμό όσο χρειάζονταν για να κολλήσει! Αποτέλεσμα τα σηματάκια να έχουν ανομοιογενή μεγέθη αλλά εγώ να παίζω μέχρι εξαντλήσεως μαζί τους!