pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 389
.........Rheinmetall είπε:Αν υπάρχει παράδεισος, θα είναι ένα μέρος σπαρμένο με πουλμανάκια Μερσεντές, προπολεμικά καμιόνια, σήματα κυκλοφορίας και φανάρια Joy-Toy.
.........Rheinmetall είπε:Αν υπάρχει παράδεισος, θα είναι ένα μέρος σπαρμένο με πουλμανάκια Μερσεντές, προπολεμικά καμιόνια, σήματα κυκλοφορίας και φανάρια Joy-Toy.
Αυτά είναι γούστα! 2 σε 1...νοικοκυρεμένα. Αχ αυτή η κίτρινη κασσέτα. Είχε λιώσει στο Crown κασσετόφωνο...mihalis είπε:ναι και αυτο ειναι joy-toy...απο τα πιο νεα..δεκαετια 80 περιπου...καποια στιγμη κυκλοφορησε το αμπρα καταμπρα με δωρο...joy-toy.Προβολή συνημμένου 104087Προβολή συνημμένου 104088και εδω αλλο ενα joy-toy δεκαετιας 80,και ενα ακομη αμπρα καταμπρα...φυσικα εχω και αλλες φωτο αλλα νομιζω οτι καλυψα ενα μεγαλο μερος της ποικιλιας αυτων των παιχνιδιων.
pardalotzatziki είπε:Ωραια, αλλα πως να τη θυμομαστε.
Αψογη!antonis6442 είπε:Η συλλογη μου απο τα joy toy
Ωρες ατελειωτες με τα φορτηγα... Ειδικα εκεινο που ειχε το γερανο.stayros είπε:Δυο κουτατες ομορφιες.... Πηγη φωτo: ebay
Αν το εχει βγαλει,καπου θα εντοπιστει.geotsi. είπε:Απο μικρος ειχα την απορια αν ειχε βγαλει το κιτρινο βυτιοφορο που φαινεται στην εικονα,μαλλον δεν το ειχε κατασκευασει αφου δεν το εχω δει πουθενα.
antonis6442 είπε:Η συλλογη μου απο τα joy toy
johnny19818 είπε:Εγώ είχα αυτό που μεταφέρει τα αυτοκίνητα. Είχα τρέλα με αυτό γιατί έβαζα και έβγαζα τα αυτοκινητάκια και το χαιρόμουν πολύ.