ChrisTOS
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 70
Ξέρετε τι παρατήρησα που με ενόχλησε και λιγάκι; Ένα θρέντ που αφορά στο 1989 έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από πράγματα που γίνονται μέσα στο 2007 από ανθρώπους με πολύ μεράκι και διάθεση. Πραγματικά οτιδήποτε έχω γράψει για οτιδήποτε καινούριο είναι λες και το γράφω για τον εαυτό μου. Περιττό να πω ότι αυτό είναι εξαιρετικά ανασταλτικό για οτιδήποτε καινούριο. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να μάθω για την καινούρια μορφή που παίρνει ο πυρήνας του MiNT και η οποία θα αυξήσει πολύ την ταχύτητα του παρά για το ότι το 1986 βγήκε εκείνο το παιχνίδι που έκανε το τάδε και το δείνα. Μάλλον έχω μια ίσως λανθασμένη άποψη για αυτούς τους παλιούς υπολογιστές με το να τους θεωρώ χρήσιμους, όχι γιατι μπορούν να κάνουν περισσότερα ή καλύτερα πράγματα από τους σύγχρονους, (αν και σε ορισμένα αυτό πραγματικά ισχύει) αλλά γιατί μπορούν και στο κάτω κάτω είναι πιο όμορφο να δημιουργείς σε αυτά. Το κακό με το ρετρό κλίμα είναι ότι σε γενικές γραμμές παραμένει σε μια κατάσταση αναμνήσεων και ξανανιώματος, αν είναι δόκιμος ο όρος, και δεν αφορά σε μια κατάσταση δημιουργίας η οποία και είναι αυτό που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Θέλω να βλέπω καινούρια πράγματα και με τις όποιες γνώσεις μου και τις όποιες δυνατότητες μου προς τα εκεί προσπαθώ να κινώ τα πράγματα. Και είναι κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε και δεν απαιτεί και χρήματα στο κάτω κάτω ούτε και πολύ χρόνο. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι σε πολλούς δεν ενδιαφέρει το να δημιουργήσουν σε έναν ST ή μια Amiga αλλά απλά θέλουν να καταναλώνουν αυτά που έχουν δημιουργηθεί σε ένα χρονικό διάστημα που αφορά σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής των και δεν επιθυμούν να δουν λίγο πιο πέρα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό και τίποτα μεμπτό. Ούτε στόχος μου είναι να κακίσω κανέναν. Απλά αυτή είναι η άποψη μου
Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί ως συζήτηση, γιατί ξέρω πάνω κάτω τι θα ειπωθεί, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.
Carry on

Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί ως συζήτηση, γιατί ξέρω πάνω κάτω τι θα ειπωθεί, απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.
Carry on