Αrcades αχόρταγοι κερματοφάγοι

Πολλά λεφτά το Galaga !

Μετά μου τα έφαγαν Tetris, Toki (Τζουτζού το λέγαμε, είχανε το γιαπωνέζικο bootleg στο καφενείο), Robocop, Xain'd Sleena (ποτέ δεν θα μάθω αυτό τον τίτλο πάντα ξανακάνω google, ρομποτάκο το έλεγα) και Gladiator.

EDIT: αν είναι δυνατόν, θυμόμουν μόνο τα πολύ νιάτα μου !!! Πώς γίνεται να ξεχάσω Virtua Striker 1+2 που μου έφαγαν πραγματικά ολόκληρη περιουσία (έπινα πολλές μπύρες ταυτόχρονα τότε, τασάκι, μπύρα, στοίβα πενηντάρικα και έκλεινα τραπέζι με τον κολλητό φιλαράκο μου, ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας, μέχρι να κλείσει το Plauman Καλλιθέα, εκεί, μπροστά στο Striker)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στα μηχανηματα της SPACE γνωστο ουφαδικο της εποχης

(τωρα πια Βασιλοπουλος) στην Πλ. Μεμου

στον Κορυδαλλο,ειχα κανει χονδρες καταθεσεις.

Ειδικα κατι Σαββατοβραδα... :diablotin:

Τα πιο πολλα τα ειχα ακουμπησει θυμαμαι σε

Street Fighter 2


Pacman



Jurassic Park



Mortal Kombat
 
Mutant night και Ninja Gaiden. Αλλα γενικα δεν χαλαγα πολλα λεφτα σε ηλεκτρονικα γιατι ειχα τον υπολογιστη και μεγαλα εξοδα σε comics και περιοδικα πληροφορικης.
 
Αν και άργησα ν' απαντήσω....

Σε 2 παιχνίδια έχω δώσει τα "άπειρα" λεφτά.... Στο ένα, εξακολουθώ να είμαι εξίσου σκράπας όπως όταν ξεκίνησα. Επειδή έπαιζα συστηματικά, έφτασα σε μια Παρασκευή να φάω 5.000 δρχ στο παιχνίδι και μετά να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα για την υπόλοιπη εβδομάδα! Όπως καταλαβαίνετε, αναγνώρισα με τη μια ότι είχα εθιστεί και έκοψα μαχαίρι τα πάντα!.....

Και το όνομα αυτού: Puzzle Bobble....

2-3 χρόνια αργότερα, όταν πήγαινα σχολείο, δούλευα τα βράδυα... Κάθε Δευτέρα, είχα ρεπό και σύχναζα σ' ένα μπιλιαρδάδικο (άλλος μεγάλος έρωτας! :D ), όπου είχε ένα παιχνίδι που έμελλε όχι μόνο να ερωτευτώ, αλλά και να το "ξετινάξω".... Μπορώ να το παίξω με κλειστά μάτια, ενώ ακόμα και με ποντικί που έπαιξα (θεωρείται ο πιο "δυσμενής" χειρισμός"!), το τερμάτισα στο easy....

Και το όνομα αυτού: Point Blank
 
Εγω σαν πιτσιρικας (πρεπει να πηγαινα Γυμνασιο τοτε) ειχα παθει την πλακα μου με το POPEYE και με το MR. DO!


Επισης επαιζα ενα arcade που δε θυμαμαι τον τιτλο του καθολου και που εχω φαει τα λυσσακα μου για να το βρω, αλλα χωρις αποτελεσμα!!

Φανταστειτε οτι με το μοχλο κινουσες 2 ανθρωπακια - αγορακι κοριτσακι - τα οποια κινουνταν στην οθονη και πυροβολουσαν αστερακια

σαν να ελεγχεις διαστημοπλοιακι σε shoot em up! Λεει τιποτα αυτο σε κανεναν, μπας και το βρω??...
 
Eγω μπορω να ξεχωρισω ενα παιχνιδι, που οσο καλος και να ησουν, με ενα κερμα επαιζες παντα τον ιδιο χρονο παιχνιδιου.

Μιλαω για το NBA JAM.


Ειτε ησουν ασχετος και εχανες 25-10 στο "δεκαλεπτο", ειτε ησουν μαστερ και κερδιζες 25-10 στο "δεκαλεπτο", μολις τελειωνε και στις δυο περιπτωσεις ηθελε κερμα! Αρα το ελαφρωμα της τσεπης σου ηταν εξασφαλισμενο. Και εγω το ειχα τερματισει και επαιζα και χρονια μετα, αρα μιλαμε για περιπου 500-1000 full games, αρα 1000 Χ 4 Χ 50αρικο = 200.000 δρχς !!! εγω το ειχα "χτυσει" το ουφαδικο!
 
stayros είπε:
Στα μηχανηματα της SPACE γνωστο ουφαδικο της εποχης (τωρα πια Βασιλοπουλος) στην Πλ. Μεμου

στον Κορυδαλλο,ειχα κανει χονδρες καταθεσεις.

Ειδικα κατι Σαββατοβραδα... :diablotin:

Τα πιο πολλα τα ειχα ακουμπησει θυμαμαι σε

Street Fighter 2


Pacman



Jurassic Park



Mortal Kombat
στο ιδιο μερος συχναζαμε Σταυραν....λιγα στενα απο το σπιτι μου ;)

Για μενα απο τους μεγαλυτερους κερματοφαγους ητανε το shinobi....μιλαμε για πολυ εικοσαρικο.Και παλι με παιδευει το ατιμο. Δευτερο και σε αποσταση αναπνοης ητανε το sunset riders και στα καπακια το ghosts and goblins.epic!
 
το μπουμπλε κ το καμπαλ ηταν η αιτια να σπασω αρκετουσ κουμπαραδες να κλεψω απο τη τσαντα τησ μανας μου παμπολες φορες κ να μην τρωω ουτε να πινω τιποτα με το χαρτζιλικι μου...αυτα ηταν η αιτια που ο μαγαζατορας αγορασε ενα νισσαν σανυ κ αν οχι το μισο οι ροδες κ το μοτερ ηταν αγορασμενα απο μενα...το σασι απο το κολιτο μου στο στρετ φαιτερ,κ το σαλονι με το ραδιοκαστοφωνο απο το ξαδερφο μου κ ενα ραλλακι....
 
εκεί που έλιωνα και γούσταρα που έλιωνα (και ευχόμουν να αργήσουμε να φτάσουμε), ήταν μέσα στο Milos Express όταν πήγαινα/γύρναγα από το νησί, γιατί είχε μέσα (σε σειρά από αριστερά προς τα δεξιά) τα εξής:

Ghosts 'n' Goblins, EXERION !!!!!, tetris, WWF Superstars ! ειδικά στο τελευαταίο....μισθούς ολόκληρους !
 
Γενικά επειδή δεν υπήρχαν και πολλά κέρματα και πρόσεχα τι έπαιζα και προσπαθούσα να βελτιωθώ.

Το double dragon που αναφέρατε πολλοί, το τερμάτιζα με ένα credit (ένα 50ρικο τότε) χωρίς να με ακουμπήσει ούτε ένας εχθρός. Μέχρι και τους μινώταυρους στην τελευταία πίστα τους πέρναγα με τη μία χωρίς να με χτυπάνε ποτέ.

Πολλά κέρματα είχα χαλάσει στο metal slug νομίζω, που ανεβαίνει απότομα η δυσκολία μετά από κάποιο σημείο, και ήμουν αποφασισμένος να το τελειώσω όσα λεφτά και αν χαλούσα.
 
sunset riders, cadillacs and dinosaurs (αυτα τα 2 τα εχω τερματισει κι ολας),

final fight, warriors of fate, golden axe... εμμ,αυτα θυμαμαιτα πιο πολλα λεφτα που εβαζα.αν παρατηρησατε καλα, ολα στο ιδιο στυλ,ετσι?? χαχα!!.
 
Πίσω
Μπλουζα