Αrcades αχόρταγοι κερματοφάγοι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολλά λεφτά το Galaga !

Μετά μου τα έφαγαν Tetris, Toki (Τζουτζού το λέγαμε, είχανε το γιαπωνέζικο bootleg στο καφενείο), Robocop, Xain'd Sleena (ποτέ δεν θα μάθω αυτό τον τίτλο πάντα ξανακάνω google, ρομποτάκο το έλεγα) και Gladiator.

EDIT: αν είναι δυνατόν, θυμόμουν μόνο τα πολύ νιάτα μου !!! Πώς γίνεται να ξεχάσω Virtua Striker 1+2 που μου έφαγαν πραγματικά ολόκληρη περιουσία (έπινα πολλές μπύρες ταυτόχρονα τότε, τασάκι, μπύρα, στοίβα πενηντάρικα και έκλεινα τραπέζι με τον κολλητό φιλαράκο μου, ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας, μέχρι να κλείσει το Plauman Καλλιθέα, εκεί, μπροστά στο Striker)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στα μηχανηματα της SPACE γνωστο ουφαδικο της εποχης

(τωρα πια Βασιλοπουλος) στην Πλ. Μεμου

στον Κορυδαλλο,ειχα κανει χονδρες καταθεσεις.

Ειδικα κατι Σαββατοβραδα... :diablotin:

Τα πιο πολλα τα ειχα ακουμπησει θυμαμαι σε

Street Fighter 2

Pacman

Jurassic Park

Mortal Kombat

Mutant night και Ninja Gaiden. Αλλα γενικα δεν χαλαγα πολλα λεφτα σε ηλεκτρονικα γιατι ειχα τον υπολογιστη και μεγαλα εξοδα σε comics και περιοδικα πληροφορικης.

Αν και άργησα ν' απαντήσω....

Σε 2 παιχνίδια έχω δώσει τα "άπειρα" λεφτά.... Στο ένα, εξακολουθώ να είμαι εξίσου σκράπας όπως όταν ξεκίνησα. Επειδή έπαιζα συστηματικά, έφτασα σε μια Παρασκευή να φάω 5.000 δρχ στο παιχνίδι και μετά να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα για την υπόλοιπη εβδομάδα! Όπως καταλαβαίνετε, αναγνώρισα με τη μια ότι είχα εθιστεί και έκοψα μαχαίρι τα πάντα!.....

Και το όνομα αυτού: Puzzle Bobble....

2-3 χρόνια αργότερα, όταν πήγαινα σχολείο, δούλευα τα βράδυα... Κάθε Δευτέρα, είχα ρεπό και σύχναζα σ' ένα μπιλιαρδάδικο (άλλος μεγάλος έρωτας! :D ), όπου είχε ένα παιχνίδι που έμελλε όχι μόνο να ερωτευτώ, αλλά και να το "ξετινάξω".... Μπορώ να το παίξω με κλειστά μάτια, ενώ ακόμα και με ποντικί που έπαιξα (θεωρείται ο πιο "δυσμενής" χειρισμός"!), το τερμάτισα στο easy....

Και το όνομα αυτού: Point Blank

Εγω σαν πιτσιρικας (πρεπει να πηγαινα Γυμνασιο τοτε) ειχα παθει την πλακα μου με το POPEYE και με το MR. DO!

Επισης επαιζα ενα arcade που δε θυμαμαι τον τιτλο του καθολου και που εχω φαει τα λυσσακα μου για να το βρω, αλλα χωρις αποτελεσμα!!

Φανταστειτε οτι με το μοχλο κινουσες 2 ανθρωπακια - αγορακι κοριτσακι - τα οποια κινουνταν στην οθονη και πυροβολουσαν αστερακια

σαν να ελεγχεις διαστημοπλοιακι σε shoot em up! Λεει τιποτα αυτο σε κανεναν, μπας και το βρω??...

Eγω μπορω να ξεχωρισω ενα παιχνιδι, που οσο καλος και να ησουν, με ενα κερμα επαιζες παντα τον ιδιο χρονο παιχνιδιου.

Μιλαω για το NBA JAM.

Ειτε ησουν ασχετος και εχανες 25-10 στο "δεκαλεπτο", ειτε ησουν μαστερ και κερδιζες 25-10 στο "δεκαλεπτο", μολις τελειωνε και στις δυο περιπτωσεις ηθελε κερμα! Αρα το ελαφρωμα της τσεπης σου ηταν εξασφαλισμενο. Και εγω το ειχα τερματισει και επαιζα και χρονια μετα, αρα μιλαμε για περιπου 500-1000 full games, αρα 1000 Χ 4 Χ 50αρικο = 200.000 δρχς !!! εγω το ειχα "χτυσει" το ουφαδικο!

stayros είπε:
Στα μηχανηματα της SPACE γνωστο ουφαδικο της εποχης (τωρα πια Βασιλοπουλος) στην Πλ. Μεμου

στον Κορυδαλλο,ειχα κανει χονδρες καταθεσεις.

Ειδικα κατι Σαββατοβραδα... :diablotin:

Τα πιο πολλα τα ειχα ακουμπησει θυμαμαι σε

Street Fighter 2

Pacman

Jurassic Park

Mortal Kombat
στο ιδιο μερος συχναζαμε Σταυραν....λιγα στενα απο το σπιτι μου ;)

Για μενα απο τους μεγαλυτερους κερματοφαγους ητανε το shinobi....μιλαμε για πολυ εικοσαρικο.Και παλι με παιδευει το ατιμο. Δευτερο και σε αποσταση αναπνοης ητανε το sunset riders και στα καπακια το ghosts and goblins.epic!

το μπουμπλε κ το καμπαλ ηταν η αιτια να σπασω αρκετουσ κουμπαραδες να κλεψω απο τη τσαντα τησ μανας μου παμπολες φορες κ να μην τρωω ουτε να πινω τιποτα με το χαρτζιλικι μου...αυτα ηταν η αιτια που ο μαγαζατορας αγορασε ενα νισσαν σανυ κ αν οχι το μισο οι ροδες κ το μοτερ ηταν αγορασμενα απο μενα...το σασι απο το κολιτο μου στο στρετ φαιτερ,κ το σαλονι με το ραδιοκαστοφωνο απο το ξαδερφο μου κ ενα ραλλακι....

εκεί που έλιωνα και γούσταρα που έλιωνα (και ευχόμουν να αργήσουμε να φτάσουμε), ήταν μέσα στο Milos Express όταν πήγαινα/γύρναγα από το νησί, γιατί είχε μέσα (σε σειρά από αριστερά προς τα δεξιά) τα εξής:

Ghosts 'n' Goblins, EXERION !!!!!, tetris, WWF Superstars ! ειδικά στο τελευαταίο....μισθούς ολόκληρους !

Γενικά επειδή δεν υπήρχαν και πολλά κέρματα και πρόσεχα τι έπαιζα και προσπαθούσα να βελτιωθώ.

Το double dragon που αναφέρατε πολλοί, το τερμάτιζα με ένα credit (ένα 50ρικο τότε) χωρίς να με ακουμπήσει ούτε ένας εχθρός. Μέχρι και τους μινώταυρους στην τελευταία πίστα τους πέρναγα με τη μία χωρίς να με χτυπάνε ποτέ.

Πολλά κέρματα είχα χαλάσει στο metal slug νομίζω, που ανεβαίνει απότομα η δυσκολία μετά από κάποιο σημείο, και ήμουν αποφασισμένος να το τελειώσω όσα λεφτά και αν χαλούσα.

sunset riders, cadillacs and dinosaurs (αυτα τα 2 τα εχω τερματισει κι ολας),

final fight, warriors of fate, golden axe... εμμ,αυτα θυμαμαιτα πιο πολλα λεφτα που εβαζα.αν παρατηρησατε καλα, ολα στο ιδιο στυλ,ετσι?? χαχα!!.

Πραγματικα οταν ανοιγα αυτο το θεμα ξεχασα να γραψω ενα arcade που για μενα ειναι μεσα στο top 5 των αχορταγων κερματοφαγων και αυτο ειναι το Haunted Castle.Ετσι λοιπον το θυμηθηκα αυτο το διαστημα με αφορμη την συλλογη Castlevania Dominus Collection που παιζω η οποια περιλαμβανει την remaster εκδοση του Haunted Castle και γιαυτο και εκανα ενα longplay του κλασικου arcade και το ανεβασα σημερα στο καναλι μου και θα ακολουθησει η νεα εκδοση.Το παιχνιδι αυτο ειναι του 1988 σπανια το συναντουσες στην ελλαδα στα ηλεκτρονικα και μπορει να ανοικει στην σειρα Castlevania ομως για λογο που δεν γνωριζω το ονομασαν Haunted Castle και δεν υπαρχει μεσα το ονομα Castlevania.

Το Haunted Castle λοιπον ειναι ενα παιχνιδι που αν καποιος το εβρισκε στα ηλεκτρονικα και το επαιζε το μονο πραγμα που θα ηθελε μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου θα ηταν να παρει μια βαριοπουλα και να κανει κομματια την καμπινα γιατι πολυ απλα το παιχνιδι απο θεμα δυσκολιας δεν παλευεται.Η κινηση του χαρακτηρα μας,των εχθρων και γενικα η συμπεριφορα τους ειναι για τα μπαζα και απο μονο του αυτο δυσκολευει το παιχνιδι οποτε αν βαλουμε μεσα σε αυτο το κοκτειλ και αλλα συστατικα οπως το γεγονος πως εχουμε μια και μονο ζωη και μετα game over πως με ενα χτυπημα μπορει να χασουμε την μιση μας ενεργεια αλλα και πως οταν βγαλουμε καποιον αρχηγο η ενεργεια μας δεν αναπληρωνεται τοτε γινετε κατανοητο για τι παιχνιδι μιλαμε οσον αφορα την δυσκολια του.Οσοι το εχετε παιξει καταλαβαινετε πολυ καλα αυτα που γραφω οσοι ομως δεν το εχετε παιξει και νομιζετε πως τα παραλεω παιξτε το μια ωριτσα και αμα δεν θελετε να κανετε κομματια το PC η την κονσολα που το παιζετε εμενα να μη με λενε Metalcandyman ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:diablotin:

παιξτε το μια ωριτσα και αμα δεν θελετε να κανετε κομματια το PC η την κονσολα που το παιζετε
δεν είχα ιδέα για αυτό!! ( Castlevania series fan, αλλά σιγά ΜΗΝ το παίξω χωρίς cheat!! )

φίλε μου είναι η ώρα αντί να σπάσεις τις κονσόλες/PC να σπάσεις τα @@ των developers :)

mame.jpg

δεν είχα ιδέα για αυτό!! ( Castlevania series fan, αλλά σιγά ΜΗΝ το παίξω χωρίς cheat!! )

φίλε μου είναι η ώρα αντί να σπάσεις τις κονσόλες/PC να σπάσεις τα @@ των developers :)

Προβολή συνημμένου 287898
Εχεις απολυτο δικειο φιλε μου απλα ειμαι κατα των cheats:) Δεν τα κατακρινω φυσικα απλα δεν ειναι για μενα.Αφου ομως εισαι και συ Castlevania fan παιξτο να γουσταρεις και βαλε cheats να το απολαυσεις καλυτερα.

Δεν χρειάζονται cheats αν το πλήκτρο "5" στο πληκτρολόγιο σου λειτουργεί. ;)

Εχεις απολυτο δικειο φιλε μου απλα ειμαι κατα των cheats:) Δεν τα κατακρινω φυσικα απλα δεν ειναι για μενα.Αφου ομως εισαι και συ Castlevania fan παιξτο να γουσταρεις και βαλε cheats να το απολαυσεις καλυτερα.
μόλις βρήκα οτι η arcade έκδοση έχει 'cheat'

ναι έχεις δίκαιο για τα cheats, αλλά δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια στα arcade, ειδικά όταν έμαθα για τα DIP switches στα παιχνίδια, φαντάζομαι οι ιδιοκτήτες arcade ανέβαζαν το βαθμό δυσκολίας ή τα σέταραν για λιγότερα credit για να μας ξεζουμίσουν

If you've ever played Haunted Castle, then you know that you are only allowed 3 continues throughout the game. And since you only get One Life per credit, it makes for a hard game. But if you have four credits in the game and hit the player one start button four times you will combined all four credits together giving you a huge life bar. Making this game a lot earier [sic] to play. Only trouble is, if you die, it will be game over because you will have used up all 3 of your continues making your Life Bar bigger.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα