Fulci
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 991
Πριν αρχίσω να κλαίω με λυγμούς πάνω στο πληκτρολόγιο,γιατί αυτό μου ΄ρχεται να κάνω από την στιγμή που διάβασα ότι η Ούρσουλα, (ποια?..η Ούρσουλα Άντρες!) , τα είχε με τον Μπελμοντό,απλά να πω και 'γω την γνώμη μου:Δε συμφωνώ σε αυτό λες Ελέφαντα. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Γοητεύεσαι από την εξωτερική εμφάνιση (αν υπάρχει). Μπορεί να συμβεί, αλλά για να κρατήσει η φλόγα, χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους σουβλατζήδες γιατί όχι τίποτε άλλο, εγώ τιμώ δεόντως τα σουβλάκια. Πιστεύω όμως, ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει προσωπική γοητεία ακόμα κι αν είναι άσχημος. Η μόρφωσή του, η καλλιέργειά του, το χιούμορ του, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που φέρεται, το ντύσιμό του, η ερωτική του αύρα (καταλαβαίνεις τι εννοώ) παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για μένα. Πιστεύω ότι έτσι είναι για τις περισσότερες γυναίκες. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των αντρών, αλλά έχω δει τόσα αταίριαστα ζευγάρια εμφανισιακά και από τις δυο πλευρές, που πιστεύω ότι έτσι είναι και για κάποιους άντρες.
O φίλος elephas, σχολίασε έτσι ακριβώς όπως ήθελα και ΄γω χθες να γράψω. Αλλά "φοβήθηκα",γιατί ο γραπτός λόγος μπορεί εύκολα να παρερμηνευθεί και να θεωρηθεί "κακοπροαίρετος" (όσο αναφορά το επάγγελμα).
TZELASO, έγραψες ένα πολύ όμορφο σχόλιο.Το ιδανικό θα ήταν όλα όσα περιγράφεις.Στην αρχή του σχολίου σου όμως είναι όλο το "ζουμί".Εκεί που γράφεις: "..Γνωρίζεις έναν άνθρωπο"..
Αυτό είναι το θέμα..Δανείζομαι λοιπόν από τον φίλο elephas (εγώ είχα σκεφτεί άλλο επάγγελμα),και θα γράψω πως ο σουβλατζής-Μπελμοντό,δεν θα είχε την δυνατότητα να αποκαλύψει όλες τις άλλες αρετές όπως γράφεις που μπορεί να έχει ο χαρακτήρας του.Γιατί από την αρχή,δεν θα υπήρχε ούτε καν "γνωριμία".Δεν θα είχε την απήχηση και την φήμη του "σκληρού"-Μπελμοντό του Γαλλικού σινεμά..Ο "σκληρός-Μπελμοντό",αν στις γυναίκες είχε επιτυχία 80% (έτσι όπως διαβάζω),θα είχε το πράσινο φως να ξεκινήσει μια γνωριμία και να εξελιχθεί σε κάτι πολύ δυνατό (το πως θα εξελιχθεί εξαρτάται από όλα αυτά που γράφεις,δεν είναι εκεί το θέμα).
Ο σουβλατζής-Μπελμοντό όμως,θα είχε ένα 20% των γυναικών που θα ξεκινούσαν μαζί του μια γνωριμία.Και αυτές δεν θα ήταν σίγουρα γυναίκες τύπου Ούρσουλας!..Υπάρχει βέβαια ο μύθος που λένε πως ο άντρας είναι ο κυνηγός,αλλά μην ξεχνάμε πως η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει..Αν η γυναίκα δεν θέλει,δεν ξεκινάει και δεν προχωράει τίποτα..
Και πολύ δύσκολα θα ΄δινε το πράσινο φως στον σουβλατζή-Μπελμοντό όχι η Ούρσουλα Άντρες,αλλά γυναίκες άσημες αλλά ισάξιας ομορφιάς.
Θα περιοριζόταν λοιπόν το ποσοστό επιτυχίας του στις γυναίκες.,Που μπορεί να αποδεικνυόταν "χρυσός και ιδανικός" ο άνθρωπος.Αλλά θα το ΄ξεραν λίγες..Γιατί οι ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ του θα ήταν λίγες..
(πάω να κλάψω τώρα..Βρε Ούρσουλα..Είναι δυνατόν?..)