Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
φίλη αριαδνη,αυτό έγραψα..Μπορεί την Ασίκη όπως αναφέρεις,να μην την έβρισκες όμορφη,ίσως μέτρια σε ομορφιά,αλλά την έβρισκες σέξι!..Αν την έβρισκες άσχημη,αν ήταν άσχημη στα μάτια σου,ποτέ δεν θα την έβλεπες και σέξι!Έτσι λέω και γω ! fulci και ή ομορφιά και το ..σεξινεςς( νεος ορος) υποκειμενικα είναι όχι πάντα αλλά πχ την βινα ασίκη δεν την έβρισκα κλασσικά ωραία αλλά σέξι ήταν φωτιά και λαυρα
φιλη αριάδνη, διάβαζα το μήνυμα σου,και σκεφτόμουνα τι να σου γράψω..Fulci ποτέ δεν το σκέφτηκα γιατί πχ.την Γκελυ Γαβριηλ την θεωρώ πιο ωραία γυναίκα απο την Ασίκη αλλά όχι το ίδιο σέξυ με την Ασίκη, ούτε με την μπαρμπα όπως και την Θερον την θεωρώ ομορφότερη από την Μπελουτσι αλλά ή Μονικα σίγουρα είναι πολύ πιο σέξι και γιηνη .Και τον Γεωργιτση τον θεωρώ πολύ πιο σέξι από τον Φωκα οχι ομως και το ίδιο όμορφο και εδώ μέσα του δίνουν χαμηλή βαθμολογια όλοι. Μυστήριο έτσι; Δεν το εξηγω. Για τον Μπελμοντο κάποτε σφαζοτανε οι γυναίκες, ήταν ωραίος; Όχι ούτε ο Κασελ είναι όμως τυπαδες ! Κάτι που δεν μπορείς να το αντιληφθείς αλλά σε συνεπαίρνει.
Δε συμφωνώ. Τουλάχιστον όχι πάντα. Δεν συνδέονται πάντα το σέξι και το όμορφο. Θα έλεγα το σέξι είναι πιο πεζό, πιο σωματικό. Είναι αυτό που σε κάνει να θες να πάρεις τον άλλο και κάνετε γούτσου-γούτσου, γλώσσα-γλώσσα και άλλα πιο ενήλικα. Η ομορφιά είναι πιο αφηρημένη, πιο δεν-ξέρω-πως-να-το-εξηγήσω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι όμορφοι αλλά σου βγάζουν κάτι το "έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" και υπάρχουν και (κατα γενική ομολογία) όμορφοι άνθρωποι που σου βγάζουν μια κατάψυξη, ένα Βόρειο Πόλο. Γι'αυτό ακριβώς θεωρώ ότι οι βαθμολογία στο παρόν φόρο είναι τρέχα-γύρευε. Γι'αυτό και έχει ενδιαφέρον.Ενώ το σεξαπίλ δεν υφίσταται χωρίς ομορφιά.
Μού'δωσες πάσα: ο Κασέλ μου φαίνεται πραγματικά άσχημος. Κι όμως, θα έκανα πολλές αμαρτίες μαζί του. (Αν και φοβάμαι ότι έχει μια ανατομική λεπτομέρεια που με ξενερώνει βαριά)Gordon συμφωνω απόλυτα μπορεί και να σαι άσχημος και να κάνεις θραυση ο Κασελ άλλωστε είχε σύζυγο την ωραιότερη γυναικα αυτήν την στιγμή στο σινεμα όπως θεωρείται.
Εμένα δεν μου έτυχε ποτέ να δω μία άσχημη γυναίκα να βγάζει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται.Να μου κάνει δηλαδή αυτό το "κλικ".Τι να πω..Ναι ρε παίδες, από δω το πάμε από κει το πάμε, στο ίδιο καταλήγουμε. Το ωραίο είναι υποκειμενικό, όπως και η γεύση.
Δε συμφωνώ. Τουλάχιστον όχι πάντα. Δεν συνδέονται πάντα το σέξι και το όμορφο. Θα έλεγα το σέξι είναι πιο πεζό, πιο σωματικό. Είναι αυτό που σε κάνει να θες να πάρεις τον άλλο και κάνετε γούτσου-γούτσου, γλώσσα-γλώσσα και άλλα πιο ενήλικα. Η ομορφιά είναι πιο αφηρημένη, πιο δεν-ξέρω-πως-να-το-εξηγήσω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι όμορφοι αλλά σου βγάζουν κάτι το "έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" και υπάρχουν και (κατα γενική ομολογία) όμορφοι άνθρωποι που σου βγάζουν μια κατάψυξη, ένα Βόρειο Πόλο. Γι'αυτό ακριβώς θεωρώ ότι οι βαθμολογία στο παρόν φόρο είναι τρέχα-γύρευε. Γι'αυτό και έχει ενδιαφέρον.
Το ότι μια απλή,συνηθισμένη,μελαχρινή κυρία σαν την Μόνικα προτιμάει άσχημους άνδρες,αυτό δεν κάνει τους άσχημους ούτε όμορφους ούτε σέξι.Κάτι σαν και αυτούς που μπορεί να καθίσουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι,ή ακόμα καλύτερα σε ένα Πασχαλινό ελληνικό τραπέζι και να ζητάνε να φάνε τραχανά και ελιές!Αυτό ακριβώς έκανε η Μόνικα. Θέλει τον τραχανά!..Αφού σου αρέσει ο τραχανάς,μείνε με τον τραχανά..Gordon συμφωνω απόλυτα μπορεί και να σαι άσχημος και να κάνεις θραυση ο Κασελ άλλωστε είχε σύζυγο την ωραιότερη γυναικα αυτήν την στιγμή στο σινεμα όπως θεωρείται.
Tη Βανδουλακη δεν την ξερω. Μια Δανδουλακη ετυχε να εχω ακουστα, αν εννοεις αυτην.Θα θελα να χα δει το μυστικό του άσπρου βράχου ώστε να δω εκεί τον Φαιδωνα πως ήτανε και τι αύρα έβγαζε ως ήρωας του Μαρη αλλά δυστυχώς. Συμφωνειτε πως ή Καλογεροπουλου γέρασε όμορφα όπως και ή Κοντού; Εκείνη όμως που είναι σαν κοριτσάκι είναι ή βανδουλακη
Ουτε τη Δανβουλακη ξερω. Η Δανδουλακη παντως κρατιεται περιφημα.Δανβουλακη ναι πω πω μην μου πεις αυτή κρατιέται !
Ακριβώς Βambi, να προσθέσω και τη Σοφία Λόρεν?..Ήταν στην απονομή των Οσκαρ του 1999,όταν αυτή άνοιξε τον φάκελο απονομής για το βραβείο ξενόγλωσσης ταινίας και φώναξε "Ρομπέρτο" (νικήτρια "η ζωή είναι ωραία")..Ήταν εκπληκτική,φανταστική,πανέμορφη.Στο Φαιδωνα θα βαλω αυτο που του αξιζει και αν εκανε αυτο που επρεπε, ισως να του εβαζα κατι παραπανω.
Οσο για τη Μπελουτσι ηταν παρα πολυ ομορφη στα νιατα της, αλλα δεν ανηκει στην κατηγορια των ανθρωπων που γεραζουν καλα.
Τωρα πια εκανε πολλες ρυτιδες και σακουλες σε λαιμο και ματια κι ενω ειναι 55 - 56, αν θυμαμαι σωστα, αρχιζει και μοιαζει σαν θειτσα.
Αντιθετα η Ρακελ Γουελτς που ειναι 80αρα, οχι μονο ειναι πανεμορφη, αλλα και πιο σεξυ τωρα απο ο,τι στα νιατα της.
Θα μου πεις η Ρακελ εκανε και ενα σωρο πλαστικες, ναι αλλα κι αλλες κανανε και γινανε σαν τη Λασκαρη που εμοιαζε με τον Ανδρεα Βουτσινα που εμοιαζε με τον Φλωρινιωτη.
Η Ρακελ ομως κουκλαρα και κυριως καλο dna. Γιατι αυτο το τελευταιο μετραει πανω απ' ολα.