Ναι ρε παίδες, από δω το πάμε από κει το πάμε, στο ίδιο καταλήγουμε. Το ωραίο είναι υποκειμενικό, όπως και η γεύση.
Δε συμφωνώ. Τουλάχιστον όχι πάντα. Δεν συνδέονται πάντα το σέξι και το όμορφο. Θα έλεγα το σέξι είναι πιο πεζό, πιο σωματικό. Είναι αυτό που σε κάνει να θες να πάρεις τον άλλο και κάνετε γούτσου-γούτσου, γλώσσα-γλώσσα και άλλα πιο ενήλικα. Η ομορφιά είναι πιο αφηρημένη, πιο δεν-ξέρω-πως-να-το-εξηγήσω. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι όμορφοι αλλά σου βγάζουν κάτι το "έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" και υπάρχουν και (κατα γενική ομολογία) όμορφοι άνθρωποι που σου βγάζουν μια κατάψυξη, ένα Βόρειο Πόλο. Γι'αυτό ακριβώς θεωρώ ότι οι βαθμολογία στο παρόν φόρο είναι τρέχα-γύρευε. Γι'αυτό και έχει ενδιαφέρον.
Εμένα δεν μου έτυχε ποτέ να δω μία άσχημη γυναίκα να βγάζει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται.Να μου κάνει δηλαδή αυτό το "κλικ".Τι να πω..
Και αν ποτέ μου προέκυπτε,θα ήταν ακριβώς όπως τότε που μικρός έπινα αντιβιώσεις και τα σιρόπια για να ξεπεράσω ένα βαρύ κρυολόγημα π.χ.
Έκλεινα τη μύτη,τα μάτια,είχα μισάνοιχτο το στόμα και όταν το κουταλάκι άδειαζε το σιρόπι,ο λάρυγγας ήταν κλειστός!Δεν κατέβαινε με τίποτα.Τελικά στο τέλος,επικρατούσε η θέληση της μαμάς και όχι η δική μου και επέτρεπα να περάσει το σιρόπι από το λαιμό μου.
Ήταν αναγκαίο το σιρόπι για το πρόβλημα,παρότι δεν μου άρεσε.Ήταν ένα αναγκαίο "κακό".
Το ίδιο ακριβώς με την άσχημη γυναίκα..Αν υπάρξει "κλικ" με μια άσχημη γυναίκα,θα είναι ένα αναγκαίο κακό!
Το σίγουρο πάντως είναι,πως το θέμα "Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς" είναι πολύ ενδιαφέρον,γιατί βγαίνουν και συμπεράσματα για το πως σκέφτονται ή βλέπουν τους άλλους πολλοί από εμάς..Και από ότι βλέπω,το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το γνωστό (παραφρασμένο λίγο):
"..Και οι άσχημοι έχουν ψυχή.."
Gordon συμφωνω απόλυτα μπορεί και να σαι άσχημος και να κάνεις θραυση ο Κασελ άλλωστε είχε σύζυγο την ωραιότερη γυναικα αυτήν την στιγμή στο σινεμα όπως θεωρείται.
Το ότι μια απλή,συνηθισμένη,μελαχρινή κυρία σαν την Μόνικα προτιμάει άσχημους άνδρες,αυτό δεν κάνει τους άσχημους ούτε όμορφους ούτε σέξι.Κάτι σαν και αυτούς που μπορεί να καθίσουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι,ή ακόμα καλύτερα σε ένα Πασχαλινό ελληνικό τραπέζι και να ζητάνε να φάνε τραχανά και ελιές!Αυτό ακριβώς έκανε η Μόνικα. Θέλει τον τραχανά!..Αφού σου αρέσει ο τραχανάς,μείνε με τον τραχανά..
(φίλη αριάδνη,χιούμορ είναι,ε..Η Μόνικα είναι ωραία και γυναικάρα (όχι φυσικά ανώτερη της Σαρλιζ μου).
Αλλά για τον Κασέλ (και τον Μπελμοντό),είπαμε!..Ανεξήγητο!)