Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Σημερα θα βαθμολογησουμε τρια ζευγαρια: Το ενα ενωμενο με τα ιερα δεσμα του γαμου, το αλλο οχι και το τριτο ενα ζευγαρι κινηματογραφικο.

Καιτη Παπανικα
Μεμα Σταθοπουλου
Ζετα Αποστολου
Θοδωρος Κατσαδραμης
Θανος Λειβαδιτης
Παυλος Λιαρος
 
Καίτη Παπανίκα , αρκετά σέξυ στα νιάτα της για μένα και μιας και βαθμολογούμε αυτό κυρίως της βάζω ένα 7
Μέμα Σταθοπούλου , αγαπημένη μου και πολύ όμορφη τη βάζω 4η στη σειρά μου μετά τις 3 γνωστές σταρ , της βάζω 9
Ζέτα Αποστόλου , σούπερ σέξυ δε το συζητώ αλλά αυτό το πρόστυχο που έβγαζε προσωπικά με ξενερώνει , της βάζω 6
Θόδωρος Κατσαδράμης , χωρίς πολλά λόγια ένα 3
Θάνος Λειβαδίτης , και εδώ προσπαθώ να σκεφτώ "γυναικεία" αλλά δε μου βγαίνει πάνω από 4
Παύλος Λιάρος , όμορφο παλικάρι στα νιάτα του κάτι που εκμεταλλεύτηκε και τη δεκαετία του '70 συμμετέχοντας σε πολλές ερωτικές ταινίες. Αν και ζει ακόμα ο άνθρωπος και οι τωρινές του δηλώσεις για μένα είναι απαράδεκτες , αλλά αφού βαθμολογούμε το τότε ας πάρει ένα 8...:rolleyes:
 
Καίτη Παπανίκα: Όμορφη γυναίκα, αλλά λίγο παραπάνω χαχανούλα απ' όσο πρέπει. Οκτώ.
Μέμα Σταθοπούλου: Ακόμα πιο όμορφη από την Παπανίκα και χωρίς τσιριχτή φωνή, πράγμα που για τα γούστα μου, "δίνει" πολλούς πόντους. Από εμένα εννέα.
Ζέτα Αποστόλου:
Εδώ θα συμφωνήσω απολύτως με τον Αντώνη. Όμορφο σώμα, αλλά η έκφραση της ήταν σαν τρίτης κατηγορίας (και... βγάλε) επαγγελματίας του είδους! Πάντα την θεωρούσα σαν όμορφη Σπεράτζα Βρανά. Πέντε.
Θόδωρος Κατσαδράμης:
Με αυτό το αλλήθωρο βλέμμα και να καταφέρει να έχει δίπλα του την Παπανίκα, κάτι θα αξίζει. Επτά.
Θάνος Λειβαδίτης:
Συμπαθέστατος, με παρουσιαστικό άνω του μέσου όρου και ωραία προσωπικότητα. Οκτώ.
Παύλος Λιάρος:
Όμορφο παληκάρι, αλλά ακουγόταν σαν δυσλεκτικός (Ήταν και ηθοποιός, τρομάρα του! Ο Θεός να τον κάνει δηλαδή...). Που πας, Καραμήτρο; Δύο και με το ζόρι.
 
Κ.Παπανίκα: Όμορφη γυναίκα και τελικά ταλαντούχα. Λέω τελικά γιατί σε κάποιες ταινίες της δε μου άρεσε. Αλλά δεν την έβρισκα σούπερ σέξι παρά την ομορφιά της. Ένα 7.
Μ. Σταθοπούλου: Πάρα πολύ σέξι θηλυκό. Πολύ ωραίο πρόσωπο, ωραίο σώμα.. αν ήμουν άντρας θα ήταν ο τύπος μου 10.
Ζ. Αποστόλου: Σε κάποιες ταινίες βγάζει αυτό το λίγο δεύτερο σε κάποιες άλλες όχι (πχ στο αμοκ όχι, οπότε μπορεί να ήταν κ ζήτημα σκηνοθέτη). Δε μπορώ να αποφασίσω εύκολα γιατί δεν έχω ιδέα και πως μεγάλωσε. Πάντως ήθελα να πω για την Αποστόλου οτι μου έβγαζε μια μελαγχολία και γενικά μου φαίνεται συμπαθής. Το σεξ απιλ της θα το βαθμολογήσω μ ένα 9.
Θ. Κατσαρδάμης: Ένα 3
Θ. Λειβαδίτης: Αν τον γνώριζα θα με συγκινούσε φαντάζομαι, αν και δε μ αρέσει το μπόι του,ούτε η περούκα του ούτε οι παντόφλες του..
Π.Λιάρος: Ένα 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη..
 
Απορία: Η όρος "σαρδάμ" βγήκε τότε που σ' ένα διάσημο πολυμελές φόρουμ ο συμπαθής ηθοποιός Κατσαδράμης γράφτηκε Κατσαρδάμης?
 
Καίτη Παπανίκα: 4. Ήδη από τα νιάτα της μου έβγαζε κάτι το γιαγιαδέ.
Μέμα Σταθοπούλου: 10. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ από τις πολύ λίγες. Να με βάλει κάτω να μου αλλάξει όλα τα φώτα. Κάπου την μπερδεύω με την Μπέτυ Αρβανίτη.
Ζέτα Αποστόλου: 0.
Με την καμμία όμως. Σαν να έκανε αποτυχημένη πλαστική. Ίσως να έφταιγε το μακιγιάζ.
Θόδωρος Κατσαδράμης: 4. Αν δεν είχε αυτό το ελαφρώς αλλήθωρο θα μου ήταν απλά αδιάφορος.
Θάνος Λειβαδίτης: 0.
Αυτός δεν είναι που μας άνοιγε το σπίτι του με τις παντόφλες και ένα σωρό μπουκάλια από πίσω; ¡Madre mía! Κακό μαλλί. Άθλιο θα έλεγα και άσχημο πρόσωπο. Δεν τον θέλω...
Παύλος Λιάρος: 7.
Όχι κάτι το συγκλονιστικό αλλά δεν είναι καθόλου κακός.
 
Απορία: Η όρος "σαρδάμ" βγήκε τότε που σ' ένα διάσημο πολυμελές φόρουμ ο συμπαθής ηθοποιός Κατσαδράμης γράφτηκε Κατσαρδάμης?
Όχι βγήκε από άλλον ηθοποιό :) τον Μάρδα

Βαθμολογησε τον μου...
Ωχ! Ξέχασα βαθμό;; Ένα 8ράκι
 
Καίτη Παπανίκα: πολύ πολύ γλυκιά της βάζω 7
Μέμα Σταθοπούλου: θα ήθελα πολύ να της μοιάζω 10
Ζέτα Αποστόλου: φωνάζει εδώ σεξ απαπα 3
Κατσαδράμης: εεεε 4
Λειβαδίτης: Έχει σοβαρό κουλ ύφος αλλά η περούκα είναι περούκα άρα 6
Λιάρος: ας βάλω 5.
 
Καιτη Παπανικα. Ηταν πολυ ομορφη σε οποια ταινια κι αν την ειδα, ειχε υπεροχα ματια και πολυ ωραιο σωμα. Αυτο το τελευταιο δεν το εξεθεσε λες και βλεπουμε βιτρινα κρεοπωλειου οπως πολλες αλλες συναδελφοι της και μπραβο της. Απο σεξ απηλ λιγα πραγματα η Καιτη και δεν μου ερχεται αυτη στο νου οταν σκεφτομαι τις πιο ερωτικες ηθοποιους του ελληνικου κινηματογραφου. 4.
Μεμα Σταθοπουλου. Ποτε δε μου φανηκε ιδιαιτερα ωραια. Ισως εντυπωσιακη λογω υψους, αλλα πολυ ομορφη οχι. Συνηθισμενο προσωπακι, αλα Τζουλι Κριστι και ενα σωμα καλλιγραμμο που ομως ειχε σκολιωση. Η Μεμα ειναι η μια εκ των τεσσαρων Ελληνιδων ηθοποιων στις οποιες εντοπισα αυτο το προβλημα στη σπονδυλικη τους στηλη. Η πρωτη και χειροτερη περιπτωση ειναι η Μαιρη Χρονοπουλου. Περιπτωση που απαιτουσε αμεση επεμβαση ορθοπεδικου. Αμεσως επομενη η Μπετυ Αρβανιτη, μετα η Μεμα και τελος η πιο ελαφρια περιπτωση η Νορα Βαλσαμη. Περαν ολων αυτων, αυτο που με ενοχλει πολυ ειναι η ομιλια της με τα λιιιι και με τα νιιιι. Βαρια πατρινη προφορα εντελως ακαταλληλη για θεατρο και σινεμα και κριμα που δεν εκανε τιποτα η Μεμα για να τη διορθωσει. 6.
Ζετα Αποστολου. Αυτο το γλειμμενο μαλλι και αυτο το γεματο μισος βλεμμα συν την εμφανιση που παρεπεμπε σε γυναικα της νυχτας (για να το πω κοσμια) δε μου βγαζουν και πολυ σεξ απηλ. Ειχε και ενα προβλημα με το γραμμα Ρ η Ζετα καθως το υπερτονιζε και γενικα δεν μου καθεται καλα για σουπερ σεξυ θηλυκο, παρα την υπερπροσπαθεια (η λογω αυτης). 5.
Θοδωρος Κατσαδραμης. Ενας απο τους πιο σεξυ ηθοποιους μας. Πολυ αρσενικο και απιστευτα αρρενωπος. Γλυκος, με σπινθηροβολο βλεμμα (λιγακι αλληθωρο ομως, οπως λεει κι ο Μιχαηλ) κανονικος σε υψος και μελαμψος. Δηλαδη οπως ακριβως μου αρεσει, δηλαδη τελειος! Καταλαβαινω απολυτα την Καιτη που τον εκανε αντρα της γιατι ο Θοδωρος ηταν σουπερ πειρασμος. Αριστα 10 πανευκολα!
Θανος Λειβαδιτης. Παμε τωρα στο αλλο ακρο. Ο Θανος κανονικα μου ηταν πολυ συμπαθης. Ειχε και κατι αποψεις περι ετικετας και σαβουαρ βιβρ που εμενα μου αρεσουν, μια χαρα θα τα πηγαιναμε. Ελα ομως που τον βρισκω φρικαλεο! Για την ακριβεια, μου ειναι τοσο απωθητικος ΠΑΝΤΟΥ, που δεν αντεχω ουτε να τον κοιταω. Δε με νοιαζει η περουκα, δε με νοιαζει η παντοφλα, θελω απλως να μην εχω τα ματια μου πανω του γιατι ειναι η πυρηνικη καταστροφη του ανδρικου φυλου. Πολλες φορες θελω να δω καποια ταινια του και μολις διαβασω το ονομα του, κοβω λασπη. Του βαζω 0 γιατι δεν υπαρχει -1000.
Παυλος Λιαρος. Νοστιμουλης, αν εξαιρεσεις τη μυτη του. Το οτι σε προσφατη συνεντευξη του ειπε οτι εγινε ηθοποιος λογω της ομορφιας του, το αφηνω ασχολιαστο. Επισης ψυχρος και σνομπ, οποτε θα παρει ενα 4 απο μενα.
 
το -1000 στο Θάνο το περίμενα.
Το 10ρι στο Θόδωρο με έπιασε αδιάβαστη!! Μια ή άλλη συνεχίζουμε με τα εντελώς διαφορετικά μας γούστα!!!

* Συνεχίζω να ξαφνιάζομαι με το πόσο διαφορετικά πράγματα θεωρούμε ερωτικά.. δε λέω μόνο για την αγαπητή @bambinella 100 που είμαστε άσπρο-μαύρο.. Γενικά, είναι από τα πιο παράξενα πράγματα το τι μας έλκει στους ανθρώπους
 
το -1000 στο Θάνο το περίμενα.
Το 10ρι στο Θόδωρο με έπιασε αδιάβαστη!! Μια ή άλλη συνεχίζουμε με τα εντελώς διαφορετικά μας γούστα!!!

* Συνεχίζω να ξαφνιάζομαι με το πόσο διαφορετικά πράγματα θεωρούμε ερωτικά.. δε λέω μόνο για την αγαπητή @bambinella 100 που είμαστε άσπρο-μαύρο.. Γενικά, είναι από τα πιο παράξενα πράγματα το τι μας έλκει στους ανθρώπους
Μονο ο Τιτος καταφερε να μας ενωσει. ;)
 
Χμμμ... οι Κατσαδραμόπληκτες εξ υμών θα πρέπει να βλέπουν συχνά τη "Λυσιστράτη" μια που εκεί ο Κατσαδράμης παίζει τον Κινησία και αν θυμάμαι καλά εκθέτει τα οπίσθιά του εις κοινήν θέαν.

Όσο για τον κ. Λιάρο, προφανώς δεν θεωρεί ότι η επιλογή επαγγέλματος ήταν αποτέλεσμα ύπαρξης έστω και μικρού υποκριτικού ταλέντου. Η αυτογνωσία του θα πρέπει να μας κάνει να συγχωρήσουμε τη μύτη του.
 
Καλά σήμερα, οι βαθμολογίες μου είναι χάλια.

Καίτη Παπανίκα. Πάντα την έβρισκα πολύ όμορφη. Όμορφα μάτια, τεράστια, εξαιρετικό σώμα. Δεν μπορώ να κρίνω και τέλεια το σεξ απήλ της, γιατί δεν την έχω δει σε κάτι σοβαρό. Α, ναι, στο "Πολύ αργά για δάκρυα" που είναι εκπληκτική στο ρόλο της κακιάς. Στις άλλες ταινίες, έπαιζε τη χαζοχαρούμενη. Την είχα δει σε μια ελληνική ταινία που δεν θυμάμαι καν τον τίτλο. Θυμάμαι ότι έπαιζε ο Μουστάκας τον ρόλο του αστυνομικού. Η Παπανίκα ήταν τόσο σέξυ με ένα σούπερ μίνι κίτρινο φόρεμα, (ο Θεός να το κάνει) που μου έχει μείνει στο μυαλό, αν και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο από την ταινία. Οπότε θα βάλω ένα 7.

Μέμα Σταθοπούλου. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Ψηλή, δε λέω. Όμορφο μουτράκι, δε λέω. Ωραία, μακριά πόδια. Μου είναι ευχάριστο να τη βλέπω, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορη. Ίσως φταίνε και οι ταινίες που έπαιξε. Όσο για την προσφορά της, ε, ναι, ήταν πολύ αντισεξουαλική. Και σας μιλάω εγώ που στο νησί μου το νιιι και το λιιι, πάνε σύννεφο. Για θέατρο όμως? Για σινεμά? Όχι. 5.

Ζέτα Αποστόλου.
Δεν ήταν άσχημη, απλά θα συμφωνήσω με όλους, είχε κάτι πολύ πρόστυχο πάνω της. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι στην πραγματικότητα η γυναίκα, γιατί δεν την έχουμε δει σε κάποιο ρόλο αξιώσεων. Μόνο τη φτηνή έπαιζε. Δεν νομίζω ότι είχε το είδος του σεξ απήλ που θα τραβούσε εμένα. Κάποιους άντρες ίσως (αλλά κι αυτούς φαντάζομαι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο εργασίας :) ). 3.

Θόδωρος Κατσαδράμης. Πάντα είχα την απορία, πώς μια τόσο ωραία γυναίκα σαν την Παπανίκα, παντρεύτηκε τον Κατσαδράμη (και την απάτησε κιόλας!!!) Εδώ τώρα η Bambinella μου έλυσε την απορία. :D :D Χαίρομαι!!! Έτσι για να μην έχω κενά. Από μένα, με το ζόρι 2!

Θάνος Λειβαδίτης.
Κοιτάξτε τώρα να δείτε τι συμβαίνει. Ό,τι ακριβώς είπα παραπάνω για την Σταθοπούλου, ισχύει και για τον Λειβαδίτης (εντάξει, εκτός από το ψηλός, μην υπερβάλλουμε κιόλας). 4.

Παύλος Λιάρος. Ήταν συμπαθητικός, δεν ήταν άσχημος. Νομίζω ότι προσπάθησε να συνδυάσει το στυλ του Ντούζου και του Τζανετάκου, μαζί όμως. Είμαι ωραίος πλέυ-μπόυ για σφαλιάρες. Κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν πετυχημένος ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. 4.
 
Σε σχεση με τις αλλες φορες σημερα θα βαθμολογησυμε το σεξ απηλ μεταγενεστερων ηθοποιων:

Βινα Ασικη

Ελενη Φιλινη

Βανα Μπαρμπα

Παυλος Ευαγγελοπουλος

Σταματης Γαρδελης

Πανος Μιχαλοπουλος
Η Βίνα και ο Ορέστης Δημητρίου (χορευτής-χορογράφος) είναι φίλοι μου. Για την Βίνα θα πω τα εξής που ξέρω: Είναι μια ωραία γυναίκα αλλά αυτό που την έκανε να κλέψει την παράστασιν την δεκαετία του '80 ήταν ότι ήξερε πολύ καλά να ''πουλάει'' την εικόνα της. Αυτό το σκέρτσο, το νάζι, το χαδιάρικο, το προκλητικό, ήξερε να το αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό. Στην προσωπική της ζωή, επειδή την ξέρω καλά, είναι το τελείως αντίθετο, πολύ σεμνή και σοβαρή. Τώρα, όσο για τις άλλες δύο, η Φιλίνη είναι γυναικάρα με έντονη θηλυκότητα, η Βάνα είναι όμορφη αλλά αυτό που με χαλάει πάρα πολύ είναι πως ανδροφέρνει έντονα, αυτό και μόνο μου αρκεί για να μην την βαθμολογήσω καν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@TZELASO Οντως ηταν πολυ ζωηρος ο Θοδωρακης και την Καιτη την εκανε ταρανδο. Τα ειχε πει η ιδια σε συνεντευξη. Φανταζομαι οτι αυτος θα ηταν και ο λογος του διαζυγιου τους.
Αλλα τι εφταιγε αυτος που εβγαινε εξω και του ορμουσαν οι γυναικες για να του σκισουν τα ρουχα και να τα κανουν φυλαχτο; :D
 
Τελευταία επεξεργασία:
Για να δουμε τι θα γραψετε για αυτους εδω:

Ντινος Ηλιοπουλος

Σταυρος Παραβας

Κωστας Καρρας

Ρενα Βλαχοπουλου

Γκελυ Μαυροπουλου

Μπετυ Λιβανου
Η Ρένα δεν μου αρέσει ως γυναίκα, δεν λέω ότι έχει κάτι άσχημο πάνω της αλλά δεν μου αρέσει. Η Γκέλυ είναι όμορφη, με έντονα χαρακτηριστικά, μου αρέσει, βάζω ένα 6, η Μπέτυ είναι γυναικάρα και μου αρέσει πολύ, έχει κάτι που με τραβάει, κάποιες φορές μία παιδικότητα, άλλες κάτι ερωτικό, τις βάζω ένα 8.
 
@TZELASO Οντως ηταν πολυ ζωηρος ο Θοδωρακης και την Καιτη την εκανε ταρανδο Τα ειχε πει η ιδια σε συνεντευξη. Φανταζομαι οτι αυτος θα ηταν και ο λογος του διαζυγιου τους.
Αλλα τι εφταιγε αυτος που εβγαινε εξω και του ορμουσαν οι γυναικες για να του σκισουν τα ρουχα και να τα κανουν φυλαχτο; :D

Παρντόν???????? :D :D :D Εμ, είδες? Γηράσκω αεί διδασκόμενη!!!!
 
Την είχα δει σε μια ελληνική ταινία που δεν θυμάμαι καν τον τίτλο. Θυμάμαι ότι έπαιζε ο Μουστάκας τον ρόλο του αστυνομικού. Η Παπανίκα ήταν τόσο σέξυ με ένα σούπερ μίνι κίτρινο φόρεμα, (ο Θεός να το κάνει) που μου έχει μείνει στο μυαλό, αν και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο από την ταινία.

Η ταινία που εννοείς είναι το "Για μια χούφτα τουρίστριες". Καλούτσικη ταινία στο σύνολό της, αλλά ο αστυνομικός Μουστάκας (που προσπαθούσε να συμβιβάσει τα δύο αντίπαλα χωριά) έδινε πραγματικό ρεσιτάλ, ειδικά στη σκηνή με τη στάχτη του τσιγάρου. Το καταπληκτικό στο παίξιμο του Μουστάκα εκεί είναι ότι χωρίς καμιά προφανή προσπάθεια μας έκανε να προσέξουμε ότι τίναξε τη στάχτη, ενώ τι πιο λογικό από το να μην δώσεις σημασία σε μια τόσο ασήμαντη πράξη? Κι έτσι στη συνέχειά της χτυπιόμασταν στο πάτωμα οικογενειακώς από τα γέλια, πράγμα σημαντικό γιατί τα γούστα των μελών της οικογένειας ήταν πολύ διαφορετικά.

Δυστυχώς στο youtube δεν υπάρχει η συγκεκριμένη σκηνή.

Και βέβαια μια αγνώριστη Παπανίκα (όπως και Γκιζέλα Ντάλι) παίζουν στην ταινία "Τεστοστερόνη" του 2004, που υποψιάζομαι δεν θα άρεσε σε πολλά μέλη του Ρετρομάνιαξ. Μόνο χαζοχαρούμενη δεν ήταν.
 
Πίσω
Μπλουζα