Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Και οταν λεω βαθμολογηστε δεν εννοοω το ταλεντο τους, αλλα το ποσο ελκυστικους τους βρισκετε. Ποσο αρρενωποι η θηλυκες ειναι και ποσο σεξ - απηλ διαθετουν. Δεν ειναι ζητημα ομορφιας. Οχι μονο, τουλαχιστον. Ειναι ζητημα πολλων παραγοντων που ολοι μαζι δινουν αυτο το κατι σε εναν ανθρωπο ωστε να εχει μεγαλη επιτυχια στο αντιθετο φυλο.

Βαθμολογουμε απο το 0 εως και το αριστα 10:


Μιμη Ντενιση

Χλοη Λιασκου

Νιτσα Μαρουδα

Γιωργος Παππας

Κωστας Βουτσας

Ανδρεας Ντουζος
Ωραία κοριτσάκια η Χλόη και η Νίτσα αλλά η Μιμή μου αρέσει πολύ...Αυτό το αυστηρό και συγχρόνως ερωτικο-μυστήριο με συνεπαίρνει...
 
IMG_20200207_114417.jpg
Ή Ρενα στα νιάτα της, πόσο θα της δινανε εδώ ως σεξ απηλ, εμείς την γνωρισαμε ωριμοτερη
 
Στη σημερινη εξαδα εχουμε πολλα "-ακη". Για να δουμε τι θα πειτε....

Κατια Δανδουλακη
Μιραντα Κουνελακη
Γωγω Ατζολετακη
Χρηστος Πολιτης
Ερρικος Μπριολας
Αλεκος Αλεξανδρακης
 
Κάτια Δανδουλάκη , αγαπημένη και αξιοπρεπέστατη πάντα ακόμα και σήμερα, της βάζω 9
Μιράντα Κουνελάκη , αδιάφορη πάντα , της βάζω 3
Γωγώ Ατζολετάκη , όμορφη στα νιάτα της και σήμερα μια χαρά , της βάζω 7
Χρήστος Πολίτης 7
Ερρίκος Μπριόλας 4
Αλέκος Αλεξανδράκης , μεγάλος γόης λένε , ας του βάλω ένα 8
 
Κάτια Δανδουλάκη: Από τις πιο όμορφες παρουσίες... αρχοντιά και στυλ άλλης εποχής.Νομίζω η Κάτια πιάνει το απόλυτο στον τρόπο που μεγαλώνει.. αγέραστη, πάντα περιποιημένη..Σεξ απίλ δεν ξέρω.. Θα βάλω ένα 7 επειδή υπάρχει πάντα ένα τείχος μπροστά της.. έτσι μου φαίνεται..
Μιράντα Κουνελάκη: Λατρεύω κι αγαπώ. Ταλαντούχα, ναζιάρα, σέξι ναι.. αν ήταν να ήμουν σαν μια ηθοποιό εκείνης της εποχής θα διάλεγα τη Μιράντα. 10.
Γωγώ Ατζολετάκη: Δε μου αρέσει, ευχαριστώ, 5.
Χρήστος Πολίτης: Ομοίως, δε μου αρέσει, καθόλου στο στυλ μου αυτό το ξανθομπαμπούρικο, συμπαθής κατά τα άλλα, τον έφαγαν οι επιλογές του (άσχετο αυτό) θα μπορούσε και καλύτερα.5
Ερρίκος Μπριόλας: Μια χαρά ο Ρίκος, μπόι, ομορφιά.. μεγάλωσε κι ωραία, ήταν γλυκούλης.. ένα 7ράκι το παίρνει.
Αλέκος Αλεξανδράκης: "Παρουσιάστε όπλα! Επιτέλους ένας εραστής στο ελληνικό θέατρο!" γράφαν οι εφημερίδες όταν πάτησε το πόδι του στη σκηνή ο Αλέκος. Ποια είμαι εγώ να διαφωνήσω; Θεωρώ οτι ο Αλεξανδράκης άφησε πολύ μεγάλο αποτύπωμα στα καλλιτεχνικά της χώρας. Κανείς δεν ήταν σαν αυτόν, πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και περίπτωση. Από τους τυχερούς αυτού του κόσμου που έχουν άστρο και που ποτέ δεν τους εγκαταλείπει, τον θαυμάζω πολύ και θα πάρει 10'.
 
Κάτια Δανδουλάκη: Πανέμορφη, δεν διαφωνώ. Αρχοντική, δεν διαφωνώ. Κρύα και δεν μου αρέσει καθόλου σαν ηθοποιός. Από σεξ απήλ 4.

Μιράντα Κουνελάκη: Πολύ όμορφη και γλυκιά, με έναν διαφορετικό τύπο. Δεν ξέρω αν είναι φυσική ξανθοκοκκινομάλλα. Έχω μια φίλη που είναι φυσική κοκκινομάλλα και της μοιάζει αφάνταστα, ειδικά στα νιάτα της που ήταν και πολύ αδύνατη. Θα της βάλω 9.

Γωγώ Ατζολετάκη: Κι αυτή είναι μια ηθοποιός που δεν την έχω και πολύ στο μυαλό μου. Ήταν πολύ όμορφη, είναι γεγονός. Αλλά δε ξέρω γιατί, δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αν σας πω ότι τη θυμάμαι να παίζει στο "Ρωμανό Διογένη", τι θα πείτε? ΄Ηταν η κοπέλα που ήταν ερωτευμένη με τον Ρωμανό.... Επίσης, ήταν πανέμορφη και πολύ τσαχπίνα στο ρόλο της άτακτης συζύγου στο "Ο Κοσμάς κι ο κόσμος".... Αχ, τι ωραία!!! Ας βάλω 8.

Χρήστος Πολίτης: Ο Πολίτης είναι από τους άντρες που δε θα με έλκυαν ποτέ. Δεν είναι θέμα ασχήμιας. Μάλλον είναι κάτι άλλο που πλανιέται στον αέρα. 3.

Ερρίκος Μπριόλας: Μου ήταν πάντα εντελώς αδιάφορος. Ίσως όμως ήταν κι αυτοί οι γλυκανάλατοι ρόλοι που έπαιζε. Δεν θυμάμαι ούτε έναν. 3.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Είχα διαβάσει ένα περιστατικό με τον Αλεξανδράκη. Ένα βράδυ κάποιος από το συνεργείο, τον είδε να γυρίζει απ'έξω, με κάποια κοπέλα του μπαλέτου, η οποία όμως ήταν άσχημη. Και ο άνθρωπος του είπε: "Κι αυτή ρε Αλέκο?" Για να λάβει την απάντηση: "Δε βαριέσαι. Κι αυτή ψυχή έχει!!!" Όμορφος το δίχως άλλο, με πανέμορφα μάτια, με αέρα κυρίου. Άντρας παλιάς κοπής που λέμε. Μόνο λίγο μπόι του έλειπε, αλλά νομίζω ότι όλο του το παρουσιαστικό και το στυλ του, έσβυνε αυτό το "ελάττωμα". Από μένα 9.
 
Κάτια Δανδουλάκη: Όμορφη στα νειάτα της, αλλά δεν με ελκύει καθόλου. Δεν σχολιάζω που τώρα με τις πλαστικές έχει γίνει σαν τον Τζόκερ... Αίσχος! Τρία.

Μιράντα Κουνελάκη:
Γλυκιά κοπέλα, αλλά και αυτή ανήκει στην "σχολή" χαχανούλα. Λίγη σοβαρότης, δεν βλάπτει. Πέντε.

Γωγώ Ατζολετάκη:
Όμορφη και γλυκιά, αλλά για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, δεν την είδα ποτέ ερωτικά. Έξι.

Χρήστος Πολίτης:
Ωραία φωνή, ωραίο παρουσιαστικό. Επτά.

Ερρίκος Μπριόλας:
Ο ιδρυτής της κατηγορίας: Χαλβάς! Ένα κακέκτυπο του Τόνι Κέρτις. Ο άνθρωπος ήταν για καρπαζιές, ειδικά όταν μιλούσε και στράβωνε το στόμα, σαν να είχε πάθει εγκεφαλικό... Ειδικά στην ταινία: "Φτωχαδάκια και λεφτάδες", όταν λέει στη Σμαρούλα Γιούλη, "αγάπη μου" και την ακουμπά στο μάγουλο, τρώει φάσκελα με χέρια και με πόδια! Μηδέν.

Αλέκος Αλεξανδράκης:
Από τους μεγάλους γόητες. Πανέμορφη φωνή, πρόσωπο, χαρακτηριστικά. Αν δεν ήταν και... ανεμοδούρας στα πολιτικά, θα ήταν τέλειος. Εννέα.
 
Κάτια Δανδουλάκη 6
Μιράντα Κουνελάκη 5
Γωγώ Ατζολετάκη 7
Χρήστος Πολίτης 5
Ερρίκος Μπριόλας 4
Αλέκος Αλεξανδράκης 7
 
@karapiperim Αφου σου αρεσει τοσο πολυ ο Αλεξανδρακης, ετοιμασου για διπλο εγκεφαλικο. :D
Ξερεις ποιος παρακινησε τον Αλεκο να γινει ηθοποιος; Ο φιλος του, το Παπαφρονιμοπουλακι!
 
Κάτια Δανδουλάκη 6 (ωραία αλλά παγοκολώνα).
Μιράντα Κουνελάκη 5 (νοστιμούλα αλλά άοσμη άχρωμη)
Γωγώ Ατζολετάκη 7 (ωραίο κορίτσι στα νιάτα της αλλά όχι κάτι εξαιρετικό).
Χρήστος Πολίτης 3 (ναι μεν εμφανίσημος αλλά αυτό πουπλανάται στον αέρα που προείπε και η jelaso .....είναι πρόβλημα.)
Ερρίκος Μπριόλας 2 (πολύ γλυκανάλατος, σαν τον σπασίκλα συμμαθητή που είχαμε όλοι.)
Αλέκος 10 (δε ξέρω και πως μπαϊνει ο τόνος πάνω στα νούμερα. Κοντός ναι μεν αλλά.... είναι το εντόπιό μας The Look, αντίστοιχο αρσενικό και ελληνικό της Lauren Bacaull).
 
Γενικά βλέπω υπάρχει μια συμφωνία για τις ηθοποιίνες. Ούτε εγώ θα πολυδιαφωνήσω.

Όμορφη η Δανδουλάκη, αλλά στυλ "βλέπετε και μην αγγίζετε". Έπαιζε και "εύθραυστους" ρόλους (π.χ. τη φυματική κόρη του παπά ή του προεστού, δεν θυμάμαι, στο "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται"). Μια φορά στο Ηρώδειο είχε καθίσει δίπλα μου στα ψηλά μαζί με την Άννα Φόνσου (προφανώς είχαν πάει για να δουν, όχι να τις δούνε). Ήταν νέα ακόμη, και δεν αμφιβάλλω ότι είχε και αριστοτεχνικά βαλμένο μακιγιάζ έτσι ώστε να μοιάζει τελείως άβαφη, αλλά το πρόσωπό της θύμιζε πορσελάνινη κούκλα, τόσο λείο φαινόταν το δέρμα της.. Αλλά ακριβώς γι' αυτό, όχι σέξυ. 6 που ομοιοκαταληκτεί με το "όχι σέξυ"

Κουνελάκη: Σέξυ καθότι "γήινη", δεν με ενθουσίαζε το πρόσωπό της ποτέ, αλλά το συνολικό πακέτο ήταν καλό. 7.

Ατζολετάκη: Αυτήν την είχα μάθει από τότε που είχε βγει "Μις Την" ή κάπως έτσι στο διαγωνισμό του Φαντάζιο, το οποίο αγόραζε η μαμα-elephada. Ήταν ακόμη μαθήτρια και είχα παραξενευτεί διότι ο μπαμπάς της ήταν Γυμνασιάρχης και είχα απορήσει πώς είναι δυνατόν Γυμνασιαρχης και μάλιστα Κρητικός να αφήνει την μικρή του κόρη να ποζάρει με μαγιώ. Η μόνη εμπειρία που είχα με το είδος "Γυμνασιάρχης" ήταν ο τύραννος του σχολείου μου (παρατσούκλι "Βούδας" η "Μπούλμπα") που τιμωρούσε μαθήτριες γιατί (υποψιαζόταν ότι) έβγαζαν τα φρύδια τους ή είχαν βγει στην πόρτα του σπιτιού τους χωρίς να φοράνε τη σχολική ποδιά και άλλα τέτοια φριχτά εγκλήματα. Άσχετο με το θέμα αλλά εξηγώ γιατί μου είχε κάνει τόσο εντύπωση η Μις Την και ο πατήρ -Γυμνασιάρχης. Και τότε και αργότερα, που βγήκε Σταρ Ελλάς, δεν καταλάβαινα γιατί πήρε τους τίτλους. Όμορφη κοπέλλα, εντάξει, αλλά όχι καμιά εντυπωσιακή καλλονή. Κι αυτή την είχα δει από κοντά το 1975 που ήταν πολύ νέα και δεν μου είχε κάνει εντύπωση (το αντίθετο με τη Δανδουλάκη). Ούτε ως ηθοποιός με έπειθε, ούτε ως τηλεπαρουσιάστρια μου φαινόταν φυσική. Αλλά δεν βαθμολογούμε ταλέντο, μόνο εμφάνιση. Κι έτσι δίνω ένα 6αράκι λόγω τίτλων. Κάτι θα της βρήκαν οι κριτές.

Τώρα για τους κυρίους. Αν είχα δύο Χ χρωματοσώματα θα τους κατέτασσα με διαφορετική σειρά ανάλογα με την ηλικία τους και την ηλικία μου.

Αναμφίβολα ο νεαρός Αλεξανδράκης θα ήταν ο καλύτερος (τον βλέπουμε σε παλαιολιθικές φωτό) αλλά πιο σιτεμένος με εκείνο το μόνιμα συνοφρυωμένο ύφος λες και κάτι του μύριζε άσχημα δεν θα μου άρεσε τόσο. Θα ξεκινούσα από 8 και κάθε 5 χρόνια θα του αφαιρούσα 1 βαθμό.

Ο Πολίτης ήταν εμφανίσιμος νεαρός, θυμάμαι πριν λίγο καιρό είδαμε εδώ κάτι φωτογραφίες του μαζί με τη Βαλσάμη και παρόλο τα ανεκδιήγητα ρούχα του, κάτι βερμούδες περίεργες, έμοιαζε καλός. Ούτε υπερβολικά όμορφος, ούτε υπερβολικά αρρενωπός (που θα τον έκανε απειλητικό, διότι ας προσπαθώ να σκεφτώ σαν ΧΧ είμαι ΧΥ). Η φωνή του ήταν ωραία αλλά δεν ταίριαζε στην εμφάνισή του. Αλλά ένα 7 το άξιζε αρχικά. Τον έχω δει μια φορά στο θέατρο σε ένα καλό έργο, και δεν ήταν πια στην πρώτη του νεότητα, αλλά μου άρεσε ως ηθοποιός πολύ περισσότερο από όσο στις ταινίες του. Την εποχή της Λάμψης δεν μου άρεσε καθόλου.

Για τον Μπριόλα έχω μια εικόνα στο μυαλό μου αλλά ας τον γκουγκλαρω διότι δεν είναι τόσο οικεία φάτσα όσο οι άλλοι. Μάλιστα. Όπως τον θυμάμαι δείχνει, με μία εξαίρεση. Στην πρώτη φωτό στην οποία δεν θα τον γνώριζα καν μοιάζει γκόμενος, ίσως είναι η γωνία ίσως η ηλικία του. Αλλά εγώ τον θυμάμαι όπως είναι στη δεύτερη φωτό, μ' ένα προτεταμένο πηγούνι που θα το ζήλευαν οι Αψβούργοι, και με πολύ υφάκι. Σε άλλες μοιάζει μόνιμα φοβισμένος, ανήσυχος, σοβαρός, αλλά πάντα σ' αυτό το κρυόμπλαστρο στυλ. Και γέρος ήταν αγνώριστος. Δεν θυμάμαι φωνή. Θα του βάλω 6 αλλά είναι μέσος όρος. 8 στην πρώτη φωτό και μερικά πεντάρια στις υπόλοιπες.
1581448253181.png1581448325202.png
 
Κατια Δανδουλακη. Με μια λεξη, αντιπαθεστατη. Ενω στις πρωτες της ταινιες μου φαινεται γλυκια, συμπαθητικη και με πολυ ομορφα ματια, στις μεταγενεστερες εμφανισεις της δε μου αρεσει πουθενα και καθολου. Ασε που εχει παρει σβαρνα ολα τα καθημερινα σηριαλ....Η Βιρνα εν δρασει! Μεχρι και σε εκεινο το τωρινο το ανεκδιηγητο, το δηθεν ρετρο (ο Θεος να το κανει!) τις Αγριες μελισσες, την ειδα. Μακρια! 2.
Μιραντα Κουνελακη. Η Μιραντα ηταν και ειναι ενα πλασμα πολυ ξεχωριστο. Τα ματια της, η φωνη της, η ελιτσα στο μαγουλο της, ο αερας της, ο τροπος που κινειται και μιλαει....ολα, μεχρι και το ονομα της, μεχρι και το επωνυμο της! Και Μιραντα και Κουνελακη!
Μου αρεσουν τα παντα επανω της, τη βρισκω υπεροχη, πολυ θηλυκη και εντονα σεξυ. Και μπραβο της που δεν αφησε τον εαυτο της και παρα τα χρονια που περασαν, ειναι και σημερα μια ομορφη ξανθια πλατινε, εντυπωσιακοτατη γυναικα. 8.
Γωγω Ατζολετακη. Την αγαπω και τη θαυμαζω. Ας μη μεινουμε μονο στην ομορφια της, η οποια οντως δεν ηταν τιποτα το φοβερο και τρομερο. Η Γωγω ειναι πολλα περισσοτερα περα απο Σταρ Ελλας 1971 και μια ωραια καλλιτεχνις: Αρθρογραφος, ραδιοφωνικη παραγωγος, συγγραφεας, μεταφραστρια και πολλα αλλα ακομη που δε χωρανε να τα γραψω εδω. Απιστευτα καλλιεργημενη, με ηθος, απταιστη χρηση της ελληνικης γλωσσας, ενας ανθρωπος του πνευματος που πραγματικα χαιρεται κανεις να τον ακουει.
Και οσο για σεξ απηλ, της βαζω ενα 7, αλλα σιγα μην το' χει αναγκη!
Χρηστος Πολιτης. Αριστοκρατικος. Μου θυμιζει τον Τελη Ζωτο τοσο πολυ, που ανετα θα τον ειχα για αδελφο του. Καλος ηθοποιος, μεχρι εκει, αλλα δεν ειναι ο αντρας που θα με συγκινουσε ποτε. 2.
Ερρικος Μπριολας. Γλυκουλης ηταν μωρε ο καημενος! Ειχε και κατι αθωα ματακια σαν γατακι που το εγκατελειψε η μαμα του.....
Αλλα οχι και σεξ απηλ ο Μπριολας! 3.
Αλεκος Αλεξανδρακης. Το γεγονος οτι αυτος ο ξενερωτος φλωρος υπηρξε ο μεγαλυτερος εραστης του παλιου κινηματογραφου με κανει να σκεφτομαι μηπως ζω αλλη μια ιστορια απο τη Ζωνη του Λυκοφωτος. Ασπρουλιαρης (μπλιαχ!), βουτυρομπεμπες, βαρετος.
Εχω δει κι εχω δει κρυομπλαστρους στη ζωη μου, αλλα σαν τον Αλεξανδρακη ελαχιστους! Οχι μεγαλος εραστης, αλλα σαν καθηγητης Γυμνασιου μου φαινεται, ξενερωτος και σπαστικος να διδασκει κατι αχαρο (Γεωμετρια, ας πουμε) και οι μαθητες απο κατω να κοιμουνται γλυκα. Ενταξει, εκει γυρω στο '60 - '64 ηταν καπως νοστιμουλης με εκεινα τα γαλαζια ματακια με τις μεγαλες βλεφαριδες μικρης Λουλους, αλλα απο το '65 και μετα χαλασε τοσο πολυ, που ειναι σαν να περασε απο πανω του δεκαετια. Ουτε στο Ξυπνα Βασιλη λεει τιποτα απο εμφανιση, ουτε στην Ιταλιδα απ' την Κυψελη και μη φτασουμε στο '70 γιατι ηδη με πονα η μεση απο το πολυ φτυαρισμα και δε θα αντεξω αλλο. Οσο για ηθοποιια και ταλεντο, σκετα καλος και τιποτα το ξεχωριστο. Του βαζω λοιπον ενα 3 του κρυου και αυτο επειδη σημερα ειμαι στις καλες μου που δε μου' κοψε το αυγολεμονο.
 
Κατια Δανδουλακη - αγεραστη 8
Μιραντα Κουνελακη - δεν την πολυσυμπαθησα ποτε 4
Γωγω Αντζολετακη - υπηρξε πολυ ωραια κοπελα με πολυ "υγιες" look 7
 
Κάτια Δανδουλάκη: 4. Στα νιάτα της δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό. Τώρα δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ άσχημη αλλά ρε φίλε πόσο σέξουαλ μπορεί να είναι μια σακούλα με κόκαλα; Πολύ κόκαλο όμως! Αλήθεια, όταν έχει αέρα, βγαίνει από το σπίτι της;
Μιράντα Κουνελάκη: 5. Ουδέτερη τελείως. Θα μπορούσα όμως να πω ότι γέρασε όμορφα.
Γωγώ Ατζολετάκη: 9. Ω ναι! Ζουμπουρλού και αφράτη. Και το σκούρο μαλλί της πηγαίνει και το ανοιχτόχρωμο μαλλί της πηγαίνει. Και σήμερα είναι πολύ όμορφη.
Χρήστος Πολίτης: 5.
Αν και αρρενωπός, πολύ ουδέτερη φάτσα. Αδιάφορος τελείως.
Ερρίκος Μπριόλας: 6.
Δυσκολεύτηκα να τον βαθμολογήσω. Ούτε κακός ούτε καλός. Ούτε να πέσω τα νάσκελο ούτε αδιάφορος. Του βάζω έξι πρώτον για να μην πήξουμε στα πέντε και δεύτερον γιατί ένα γούτσου-γούτσου θα μπορούσε να γίνει.
Αλέκος Αλεξανδράκης: 3.
Πολύ συμβατικά όμορφος, κάτι που με εμποδίζει να φτιαχτώ. Επιπλέον στους ρόλους του μου ήταν πάντα σχεδόν αντιπαθής. Άσε που όταν γέρασε κοιτούσα μόνο τις αφτάκλες του! Τι αφτιά ήταν αυτά θε μου, σα του Βούδα!
 
Ετοιμαστειτε για τη νεα εξαδα:

Ερρικα Μπρογερ
Λιλιαν Μηνιατη
Αννα Φονσου
Γιαννης Βογιατζης (ηθοποιος και τραγουδιστης)
Λευτερης Βουρνας
Γιωργος Παντζας
 
Έρρικα Μπρόγερ 7 ακόμα και μεγάλη μια χαρά ήταν
Λίλιαν Μηνιάτη 2 ποτέ δε τη συμπάθησα
Άννα Φόνσου ιδιαίτερη περίπτωση ας βάλω ένα 7
Γιάννης Βογιατζής 5
Λευτέρης Βουρνάς 7
Γιώργος Πάντζας 5
 
Ας ψηφίσω και γι' αυτή την... επταπλή εξάδα. :)

Έρρικα Μπρόγερ: Γλυκιά κοπέλα. Μου έμοιαζε λίγο με την Βαλσάμη, αλλά στο πιο κρύο. Κρύα-ξεκρύα και μόνο που έμοιαζε με την Βαλσάμη, παίρνει οκτώ.

Λίλιαν Μηνιάτη: Εδώ, Βιβή, βρήκες το αδύναμο σημείο μου. Όποτε βλέπω τη Μηνιάτη, ακούγονται ταυτόχρονα: το χλιμίντρισμα του Κωνσταντάρα, το σάλπισμα για επέλαση ιππικού και τα λόγια του Αυλωνίτη στην ταινία "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός", όταν μία κοπέλα του ζητά να της ανάψει το τσιγάρο--->>> Να ανάψουμε, να κορώσουμε, να δούμε που θα το πάμε! Ειδικά όταν χαμογελά και φαίνονται τα λακάκια στα μάγουλα, επεμβαίνει το 166! Δέκα με τόνο.

Άννα Φόνσου:
Ιδιαίτερη περίπτωση. Όταν ήταν μικρή δεν μιλούσε, αλλά τσίριζε. Δεν ξέρω αν έκανε μαθήματα την δεκαετία του '60, αλλά η φωνή της βελτιώθηκε και ήταν στα καλύτερα της. Μετά, όταν άρχισε τις πλαστικές έγινε ένα σίχαμα. Οκτώ για το πως ήταν την δεκαετία του '60.

Γιάννης Βογιατζής (ηθοποιός): Συμπαθέστατος και μου έδινε την εντύπωση άκρως ευχάριστου ατόμου. Από τους ανθρώπους, που χωρίς να είναι όμορφοι, σε "κερδίζουν" αμέσως. Επτά.

Γιάννης Βογιατζής (τραγουδιστής):
Και αυτός συμπαθής, αλλά πάντα πίστευα πως δεν είχε βάλει σωστό μέγεθος μασέλας. Έξι.

Λευτέρης Βουρνάς:
Εμφανίσημος και με ωραία φωνή. "Πρόλαβε" να χαλάσει το πρόσωπό του πολύ νωρίς. Επτά.

Γιώργος Πάντζας:
Εμφανίσημος, χαριτωμένος, εύθυμος. Από τα άτομα, που σου φτιάχνουν την διάθεση. Εννέα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ας ψηφίσω και γι' αυτή την... επταπλή εξάδα.
Ωπα, παιδια! Να διευκρινισω εδω πως οταν γραφω Γιαννης Βογιατζης (ηθοποιος και τραγουδιστης) εννοω τον Βογιατζη που ειχε αυτες τις δυο ιδιοτητες. Οχι και τον εναν και τον αλλον. Αυτον που επαιξε τον Τελη Στεφανη στο Οταν λειπει η γατα.
Αρα η εξαδα ειναι εξαπλη.....:D
 
Δηληδή να σβήσω την ψήφο για τον ηθοποιό;
 
Πίσω
Μπλουζα