αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 19.428
Αντρέας Ντούζος:10!!!!!με τονο αχχ και βαχχ φάτε μάτια ψάρια και η κοιλιά περιδρομος ειδικά σαν θαλασσινός Αυγουστής! Τα εγκατέλειπα όλα και θαλασσοδερνομουν για χάρη του! Ζεν κόμικ τι άλλο να ζητησεις και ήταν ζεστός σαν άνθρωπος όχι κρύος!
Γκέλυ:9 από μένα γιατί την λατρεύω είναι άρτια ερμηνευτικά ως ηθοποιός
και γοητευτική! Έχω δει πολλές ταινίες είχε ένα σεμνό σεξ απηλ!
Βλαχοπούλου:10 για το φλογερο ταμπεραμέντο τα άλλα περισσευουν
Λιβανού: η ομορφότερη μελαχρινή του ελληνικού σινεμά κατά με μαζί με καρεζη, 9 από μένα, μελαχρινή Μπάρμπι πολύ σωστά! Χάρμα οφθαλμών.
Χλόη Λιάσκου: κουκλίτσα , αδυνατουλα, πρότυπο μπαλαρινας με υπέροχο σωμα 9 από μενα
Παράβας: αδυναμία μεγάλη σέξι όχι αλλά αέρα είχε και τσαγανό, ένα οχτω, θα τον ειχα ερωτευτεί για την προσωπικότητα του
Γαρδέλης10////μου αρέσει αυτός ο τύπος ανδρας-παιδι που κάνει ολίγον χοντραδες και του το συγχωρεις
Καρράς:ούτε κρύο, ούτε ζέστη θα βάλω ένα εφτά λόγω παριζιαννας
Γκέλυ:9 από μένα γιατί την λατρεύω είναι άρτια ερμηνευτικά ως ηθοποιός
και γοητευτική! Έχω δει πολλές ταινίες είχε ένα σεμνό σεξ απηλ!
Βλαχοπούλου:10 για το φλογερο ταμπεραμέντο τα άλλα περισσευουν
Λιβανού: η ομορφότερη μελαχρινή του ελληνικού σινεμά κατά με μαζί με καρεζη, 9 από μένα, μελαχρινή Μπάρμπι πολύ σωστά! Χάρμα οφθαλμών.
Χλόη Λιάσκου: κουκλίτσα , αδυνατουλα, πρότυπο μπαλαρινας με υπέροχο σωμα 9 από μενα
Παράβας: αδυναμία μεγάλη σέξι όχι αλλά αέρα είχε και τσαγανό, ένα οχτω, θα τον ειχα ερωτευτεί για την προσωπικότητα του
Γαρδέλης10////μου αρέσει αυτός ο τύπος ανδρας-παιδι που κάνει ολίγον χοντραδες και του το συγχωρεις
Καρράς:ούτε κρύο, ούτε ζέστη θα βάλω ένα εφτά λόγω παριζιαννας
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: