Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

50's!!!  :cheers:

Θεωρώ τη Λιβυκού αρχοντική γυναίκα και σίγουρα όμορφη. Τι γοητεία θα είχε στους άνδρες δεν ξέρω,  απο εμένα ένα 8. 

Η Παπαγεωργίου νομίζω ήταν με περίεργο τρόπο σέξι. Ένα 7. 

Η Λαμπέτη... πόσο περίεργη κατάσταση.. Μου φαίνεται ταυτόχρονα άυλη και θεά απο τη μια , αποκρουστική κι αντιπαθής απ την άλλη. Πραγματικά δε μπορώ να καταλήξω. 

Ο Καμπανέλλης ήταν κούκλος και κορμάρα επίσης. Στα συν και το οτι ντυνόταν άψογα αν κρίνουμε απ τις ταινίες ( που απ όσο ξέρω ντυνόταν μόνοι τους). Πάρε ένα 8 Γιώργο μου. 

Ο Χορν πρέπει να είναι απο τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους που πάτησαν ποτέ στον πλανήτη μας. Δεν ξέρω τώρα να αναλύσω γιατί είχε τόση γοητεία φαντάζομαι όμως πως όταν άνοιγε το στόμα του, έστω για να χασμουρηθεί, ο περίγυρος θα τον κοιτούσε με δέος. Άριστα 10 παρά την κατά τα άλλα μετριότατη εμφάνιση. 

Αλλά όχι Δημήτρη Χορν, δε θα το πάρεις μόνος σου το 10ρι. Θα το μοιραστείς με τον Νίκο Καζή, που τα πήγε χάλια απ οτι βλέπω αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ για να αποκαταστήσω αυτόν τον μικρό θεούλη. Μην τους ακους Νίκο μου, εγώ θα σε αγαπώ στον αιώνα τον άπαντα  :hurrah:

Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός !!! κοίταξε με λίγο με το απορημένο σου ύφος...

YE1969_07_PH008_sc.jpg

Ευχαριστώ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η σοφή ελεφαντομήτωρ έλεγε τη δική της εκδοχή της ρήσης " De gustibus non est disputandum " σύμφωνα με την οποία "Σ' άλλους αρέσει η μαυρομάτα σ' άλλους αρέσει ο τσιμπλομάτης" (τσιμπλομάτα έλεγε δηλαδή, αλλά το προσάρμοσα στις περιστάσεις). Άρα, αν έχεις πρόσφατα επισκεφτεί τον οφθαλμίατρό σου (μην ξεχνάμε αυτή την εξήγηση) δεν μπορούμε να σου προσάψουμε τίποτε αν σου αρέσει ο Καζής.

Φίλε Fulci, υποψιάζομαι δεν διαφωνείς με τηn αποθέωση της Βρανά, της Μελάγια και της Ζωζούς, αλλά για Λαμπέτη, Παππά και Μερκούρη. Τι να γίνει, γούστα είναι αυτά. Και σε θέματα θρησκευτικής λατρείας δεν υπάρχει λογική εξήγηση κι έτσι δεν μπορώ να πω ΓΙΑΤΙ τις έχω για θεές, πέρα από το ότι τη λατρεία της Λαμπέτη την κληρονόμησα από τους γονείς μου. Καταλαβαίνω βέβαια την αντιπάθεια για τη Μερκούρη λόγω της πολιτικής / κομματικής δραστηριότητάς της. Πάντως μια που ανέφερες την Ανίτα Έκμπεργκ, παρόλο που κανείς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στη σκηνή στην Fontana di Trevi, από τις ηθοποιούς της Dolce Vita πιο εντυπωσιακή παρουσία για μένα ήταν η Ανούκ Αιμέ παρά τον άχαρο ρόλο της και τα φριχτά γυαλιά ηλίου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βαθμολογω ως γυναικα τους ανδρες με βάση το πακετο προσωπικότητας, μυαλού, εμφάνισης, τρόπων, βλέμματος, ταλέντου που θα με κανει να ΜΗΝ τους ΒΑΡΙΕΜΑΙ 

Παππας: 5

Βουτσας: 4

Ντουζος: 5

Ηλιοπουλος: 5

Παραβας: 3

Καρρας: 5

Ευαγγελοπουλος: 4

Γαρδελης: 3

Μιχαλοπουλος: 8

Μπαρκουλης: 4

Κακαβας: 6

Παπαμιχαηλ: 4

Βοσκοπουλος: 2

Παρλας: 2

Ξανθοπουλος: 3

Καμπανελλης: 4

Χορν: 10 ( ποσο δικιο karapiperim, γοητεια προερχόμενη από την προσωπικότητα το μυαλο το ταλεντο και αυτή την τέλεια φωνη) για μένα ειχε και όμορφη εμφάνιση βέβαια. 

Καζης: 6
 
Α, καινούριες εξάδες? Θαυμάσια... Λοιπόν, έχουμε και λέμε... 

Βέρα Κρούσκα: 9. Κι αυτό γιατί δίνω το 10 στη Λάσκαρη. Πολύ sexy γυναίκα. Σ' αυτό το "Θυμίσου αγάπη μου" είναι τόσο χυμώδης και τόσο πανέμορφη. Δεν μπορώ να πω ότι την έχω στο μυαλό μου σε πολλές παρουσίες αλλά σ' αυτή την ταινία ήταν φωτιά και λαύρα...

Μαρία Ιωαννίδου: 7. Νομίζω ότι την αδίκησαν οι ρόλοι της χαζής που της έδιναν. Δεν έχει παίξει άλλο ρόλο η έρημη. Όμως όταν χορεύει με τον Σειληνό στην ταράτσα με το κόκκινο μπικίνι στο "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι" είναι σούπερ σούπερ σέξι.

Χαριτίνη Καρόλου: 4. Είναι αριστοκρατική, είναι όμορφη, αλλά μου φαίνεται πολύ κρύα.

Τόλης Βοσκόπουλος: 8. Όχι σαν εμφάνιση, ούτε σαν ηθοποιός. Αν είναι δυνατόν... Αλλά για την φωνή του παιδιά. Για τίποτε άλλο. Ο Τόλης μπορούσε να πάρει οποιοδήποτε χαζοτράγουδο και να το κάνει τεράστια επιτυχία. 

Χρήστος Πάρλας: 6. Επίσης υπέροχη φωνή αλλά για ομιλία και απαγγελία. Δεν ήταν ωραίος, αλλά αυτή η φωνή πιστεύω ότι θα τον ξεχώριζε πάντα από τους άλλους άντρες.

Νίκος Ξανθόπουλος: 3. Για να μη βάλω λιγότερο. Ξέρω ότι ο Ξανθόπουλος έχει φανατικούς θαυμαστές (λάτρεις θα έλεγα) αλλά εγώ δεν μπόρεσα να δω έργο του ολόκληρο... Δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός, δεν μου αρέσει σαν άντρας, δεν μου αρέσει σαν τίποτα...

Ίλυα Λιβυκού: 4. Τι να κάνω? Εμένα η Λιβυκού δε μου αρέσει. Πολύ κρύα και κατά τη γνώμη μου, πολύ μέτρια ηθοποιός...   

Μαργαρίτα Παπαγεωργίου: 5. Αδιάφορη. Παντελώς.

Έλλη Λαμπέτη: 5. Μια κοντούλα, μελαχροινούλα, με όχι ιδιαίτερα ωραίο πρόσωπο. Δε μου βγάζει τίποτα σέξυ. Θυμάμαι μια συνέντευξη του Κώστα Καρρά που έλεγε ότι όταν έμπαινε η Λαμπέτη σε ένα δωμάτιο, το δωμάτιο γέμιζε αστεράκια από την παρουσία της. Επίσης η μαμά μου που την είχε δει πολλές φορές στο θέατρο, μου έλεγε ότι ήταν πραγματικά εκπληκτική. Εγώ αυτό δε μπορώ να το δω μέσα από τις ταινίες της.

Ιάκωβος Καμπανέλλης: 7. Όχι ιδιαίτερα σέξι, αλλά όμορφος. Ίσως με μια περασμένου τύπου ομορφιά.

Δημήτρης Χορν: 7. Μέτρια εμφάνιση, κοντός αλλά είχε έντονο βλέμμα, και ιδιαίτερο στυλ. Αρκετά σέξυ.

Νίκος Καζής: 4. Όμορφος, αλλά καθόλου σέξυ. Γλυκανάλατος. 
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δημήτρης Χορν: 7. Μέτρια εμφάνιση, κοντός αλλά είχε έντονο βλέμμα, και ιδιαίτερο στυλ. Αρκετά σέξυ.
Ο Χορν ηταν θεουλης. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. Όμορφη εμφάνιση, μυαλο, προσωπικοτητα, καλλιέργεια, ταλεντο και ίσως την καλύτερη φωνη Έλληνα ηθοποιού και μια απο τις ομορφότερες που έχω ακούσει. Οι υπολοιποι ειτε θα ηταν ομορφοι αλλα στοκοι η αταλαντοι η αδιάφοροι και γραφικοι χαρακτηρες η θα ειχαν ταλεντο αλλα σε εμφανιση θα υστερουσαν. Κανείς άλλος δεν τα είχε όλα. 
 
> Επίσης η μαμά μου που την είχε δει πολλές φορές στο θέατρο, μου έλεγε ότι ήταν πραγματικά εκπληκτική.

Αν και μόνο 2 φορές την έχω δει στο θέατρο, αυτή τη γνώμη έχω κι εγώ. Στις ταινίες της ήταν καλή. Στο θέατρο μάγευε.
 
Φίλε Elephadas, γι'αυτό ακριβώς μου αρέσουν οι συζητήσεις μαζί σου.Ακόμα και αν δεν συμφωνούμε..Μπορεί να παρουσιάσουμε και οι 2 επιχειρήματα,εντελώς διαφορετικά, που να δικαιολογούν τις απόψεις μας,αλλά το "πως" τα θέτεις είναι εξαιρετικός.Τα γραφόμενα σου είναι εξαιρετικά και θαυμαστά..Πάμε στο "ψητό" λοιπόν:

Μελίνα Μερκούρη - Δεν έπεσες μέσα όσα αναφορά τα περί πολιτικής προτίμησης..Να ΄σαι σίγουρος πως αν ήμουν μεγαλύτερος στα 80s,και όχι παιδί δημοτικού-Γυμνασίου,την Μελίνα θα την είχα στους ώμους μου,να είναι ακόμα πιο ψηλά,να κάνει το κλασσικό σήμα της νίκης με τα δάχτυλα της,όπως το ΄χε κάνει τόσες φορές.Θα ήμουν δίπλα της όταν συζητούσε τότε με τον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείο.Και θα του έκανα τη γνωστή κίνηση με το δείκτη του χεριού,κάθετα στα χείλη του στόματος,λέγοντας του χαμηλόφωνα  "..σσσσς..άκου την κυρία,δεν αντιμιλάνε σε μια κυρία.." (ξέρω,ξέρω..είναι εντελώς αντιδημοκρατικό να γράφω έτσι,το παράκανα βέβαια,αλλά μόνο και μόνο για κατανοηθεί τον αν συμπαθούσα την Μελίνα ή όχι)..ΑΛΛΑ..όταν θα σχολιάσω την ΓΥΝΑΙΚΑ-Μελίνα, θέλω να είμαι αντικειμενικός (έστω υποκειμενικός,όπως άφηνε να εννοηθεί και η μαμά-Elephadas)..Και όπως έγραψα ήδη,δεν θέλω να συγχέουμε το υποκριτικό ταλέντο,με την εξωτερική εμφάνιση.Άλλωστε η bambi ήταν σαφής με τους όρους βαθμολόγησης..Δεν θα την βαθμολογήσω τώρα,ίσως την θέσει στο "βωμό της Βαθμολογίας" η bambi σε μια καινούρια εξάδα..Είναι όμως αυτό, που όταν μας ρωτάνε "ποιος κάνει τα ωραιότερα φαγητά?"..Και η απάντηση μας είναι άμεση και αφοπλιστική "Μα φυσικά,τα φαγητά της Μαμάς,της μανούλας μας"..Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός να της έχουμε ήδη πει,πάνω από μία φορά "..βρε μάνα, πόσο αλάτι έριξες στο φαγητό.."λύσσα" το ΄κανες"..Έτσι και για την Μελίνα.Αγαπάμε Μελίνα,τη λατρεύαμε..Αλλά σαν γυναίκα (και εννοώ ξεκάθαρα μόνον ως προς την εξωτερική εμφάνιση),δυστυχώς..

Για τις υπόλοιπες που έγραψες: Ένα μόνο θα γράψω,για να γίνω κατανοητός.Και διαλέγω (έτσι,στη τύχη) τη Σπεράντζα..Σίγουρα με εμπνέει να της προτείνω μια παρτίδα τάβλι σε έναν καφενέ,παρέα με 2 καφέδες πολλά βαρύς και όχι..Και σίγουρα,δεν θα πήγαινα στο σπίτι της,όπως πήγε "ο Μήτσος ο Ρεζίλης".Γιατί ήξερα ότι θα τις έτρωγα!..Περιμένω λοιπόν την bambi,να θέσει και αυτά τα ονόματα προς βαθμολόγηση,για να πιάσω το φτυάρι και να ξεκινήσω (ξανά δυστυχώς).

Έγραψες για την Ανουκ..Δεν θα διαφωνήσω.Αν και προτιμώ την Ανίτα (πάντα,ως προς την εξωτερική εμφάνιση)..Αλλά τώρα είναι η στιγμή που θα γράψω " that's what i'm talking about".Λίγο 'αμερικάνικο" ακούστηκε αυτό,αλλά ναι..Τώρα περάσαμε σε άλλο επίπεδο.Ανεβήκαμε κατηγορία..Για την ακρίβεια,τώρα είμαστε στο champion's league!!..Αν αυτές τις γυναίκες τις βαθμολογούσαμε με 9άρια και 10άρια,δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται η Λαμπέτη να παίρνει 10άρι..Ίσως ναι,να έπαιρνε 10άρι στη δική της κατηγορία.Αν η Ανίτα και η Ανούκ,ήταν στη κατηγορία champions,τότε η Έλλη και αρκετές άλλες,είναι στη Β' εθνική..Και μπορεί και πιο κάτω, στη Γ' κατηγορία.Εκεί μπορεί να έπαιρνε δεκάρι,αλλά θα ήταν σίγουρα 2 κατηγορίες κάτω.Είπαμε όμως "περί ορέξεως.." (σίγουρα τετριμμένο αυτό.."Πασίγνωστο αυτό μουστάκια", όπως έλεγε και ο Σταυρίδης στα Κίτρινα γάντια..Στο ΄γραψα.Εσύ γράφεις  πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα,γι αυτό μου αρέσει να σε διαβάζω).

Και μιας  και έπιασα στο στόμα μου την Έλλη (στο πληκτρολόγιο εννοώ φυσικά)..Την θεωρώ πάρα πολύ καλή ηθοποιό..Δεν ξέρω για το θέατρο..Δεν μου αρέσει το θέατρο. ΛΑΤΡΕΥΩ όμως τον κινηματογράφο..Θα μπορούσα να βλέπω από το πρωί ως το βράδυ ταινίες.Τα πάντα.Κάθε είδους..Εκεί πιστεύω πως αναδεικνύονται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΙΚΆ  οι ρόλοι των ηθοποιών.Εκεί φαίνονται 100% το πως αποδίδονται οι χαρακτήρες..Μια απλή γκριμάτσα,ένα πικρό χαμόγελο,μια ψιθυριστή λέξη,που μόνο ένα κοντινό από μια κάμερα θα μπορούσε να φανεί,και όχι από τις θέσεις των θεατών που κοιτούν στο πάλκο του θεάτρου (αυτό φυσικά είναι άλλου είδους συζήτηση)...Η Έλλη λοιπόν,ήταν εκπληκτική π.χ. στην "Καλπικη λίρα"..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ..Σε έπειθε η ηθοποιία της,τα παίξιμο της..Σου περνούσε όλα τα συναισθήματα που έπρεπε να βγάλει ο χαρακτήρας της.Χωρίς υπερβολές,απλά.Δίχως τα "γκαρίσματα" και τις φωνές που ακούγονται στο θέατρο από τους ηθοποιούς (και γνωρίζω πως είναι αναγκαίο κακό,για να ακούν οι θεατές,αλλά παραμένει "κακό")..Φωνή δυνατή,για να ακούν και στη γαλαρία όπως όταν βγαίνει η μάνα στο μπαλκόνι και φωνάζει  "Μιχαλάκηηηηη, έτοιμο το φαγητοοοοο (ή καλύτερα το γνωστό "Μιχαλάκηηη, όχι στα βαθιά παιδί μουυυυυ)..Γι αυτό δεν μου αρέσει ο θέατρο..Αλλά βλέποντας την Έλλη στις ταινίες της,την θεωρώ πολύ καλή ηθοποιό..Εδώ,σήμερα  όμως, γράφουμε για τις "εξωτερικές εμφανίσεις"..Και δυστυχώς και η Έλλη....(αλήθεια?..πόσα "δυστυχώς" έγραψα σήμερα?)

sorry για τα πολλά που έγραψα,και αρκετά άσχετα επί του θέματος..Πάντα φιλικά Elephadas.Καλά να περνάς,μέχρι την επόμενη αντιπαράθεση μας,που θα τα "ξαναπούμε" πιάνοντας ο καθένας το φτυάρι του..
 
> Επίσης η μαμά μου που την είχε δει πολλές φορές στο θέατρο, μου έλεγε ότι ήταν πραγματικά εκπληκτική.

Αν και μόνο 2 φορές την έχω δει στο θέατρο, αυτή τη γνώμη έχω κι εγώ. Στις ταινίες της ήταν καλή. Στο θέατρο μάγευε.
Ναι, τι να κάνουμε? Εγώ δεν την πρόλαβα στο Θέατρο καθόλου. Ήμουν πολύ μικρή. Και ξέρεις, η μητέρα μου τη θυμόταν και σαν νεαρή (να παίζει με τον Χορν) και στους μετέπειτα ρόλους της. Από την ωριμότητά της είχε δει το "Φιλουμένα Μαρτουράνο" και το τελευταίο της "Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού". Δε με είχε πάρει μαζί της όμως. Εγώ τότε ήμουν περίπου 11 χρονών.  Κρίμα. Ίσως κάτι να θυμόμουν, αλλά δεν φαντάζομαι να μπορούσα να εκτιμήσω σε αυτή την ηλικία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου αρεσει πολυ που διανθιζετε με ποικιλα σχολια τη βαθμολογια σας περι ερωτισμου. Κανοντας καποια επιπλεον κουβεντα σχετικα με την εμφανιση και το ταλεντο και με το κατα ποσο συμπαθειτε η αντιπαθειτε εναν καλλιτεχνη, το θεμα γινεται ακομα πιο ενδιαφερον.

Ιλια Λιβυκου. Τη συμπαθω πολυ και βρισκω μεγαλη φυσικοτητα στις ερμηνειες της. Ωραια γυναικα, οχι ομως ιδιαιτερα σεξυ, αν και στην Καλπικη λιρα μου φανηκε πολυ ερωτικη. 5.

Μαργαριτα Παπαγεωργιου. Γλυκυτατο πλασμα, αλλα με μια φωνη λες και ακους εξαχρονο αγορακι. Ισως ομως αυτο να ηταν που την εκανε γοητευτικη και ξεχωριστη. Δεν μπορω να ξερω. 6.

Ελλη Λαμπετη. Αυτη η αιωνιως κλαμενη φατσα....! Ακομα και τις κωμωδιες δραματικα τις επαιζε. Δυνατη στο δραμα, την παραδεχομαι, αλλα κατα τα αλλα δεν τη συμπαθησα ποτε. Ειχε μια ειρωνια και ενα θρασος στο βλεμμα που ποτε δε μου αρεσε. Μαλλον θα ειχε και μπολικο θρασος γενικως, αφου αποφασισε να γινει ηθοποιος ενω δεν  μπορουσε να προφερει το σιγμα. 3.

Γιωργος Καμπανελλης. Ομορφος αντρας, εξαιρετικα αρρενωπος, αλλα ειχε κατι το αχωνευτο πανω του. Με ενοχλει και η φωνη του. Τη βρισκω ξιπασμενη και επιτηδευμενη 7.

Δημητρης Χορν. Χαριτωμενος, γλυκος, σπινθηροβολος, χαρισματικος. Ωραιοτατο προσωπο και υπεροχη φωνη. Ενας αντρας του κοσμου, ενας μπον βιβερ. Ο Ζαχος Χατζηφωτιου σε μικροτερη ηλικια. :) Πολυ ξεχωριστο πλασμα. Απο αυτα που σπανια συναντας και οσον αφορα το "σεξυ" που βαθμολογουμε, για μενα ειχε πολυ απο αυτο. 9.

Νικος Καζης. Παντα τον εβρισκα βουτυρομπεμπε. Ο μπουλης της μαμας. Δε θα τον προτιμουσα, αλλα αν κοιταξω κατω απο την επιφανεια και την πρωτη εντυπωση, βλεπω πως συγκεντρωνει καποια αλλα προτερηματα, κατ' εμε ακρως σημαντικα: Ο Καζης ηταν αρχοντανθρωπος και αριστοκρατικος και απο οσο φαινοταν τουλαχιστον, ηταν ο αντρας που θα εβγαζε εξω μια γυναικα και θα την εκανε να νιωθει βασιλισσα. Θα της ανοιγε την πορτα, θα την αφηνε να περασει πρωτη, θα της τραβουσε την καρεκλα να καθισει, και ολα αυτα τα ωραια παλαιας κοπης στοιχεια που σημερα ειναι ξεχασμενα και παντελως αγνοημενα, αλλα που εγω τα θεωρω προϋποθεση για να γυρισω να κοιταξω εναν αντρα. Σε ρετρο σαϊτ βρισκομαστε αλλωστε. 3.
 
Ιλια Λιβυκου : 7, ωραία γυναίκα. Νταρντάνα

Μαργαριτα Παπαγεωργιου : 8.5 με ιδιαιτερη ομορφια, εγώ τη βρίσκω αρκετά σέξυ

Ελλη Λαμπετη : 6 δε μου άρεσει σα γυναίκα, ούτε μου εκπέμπει κάτι σέξυ

Γιωργος Καμπανελλης: 5

Δημητρης Χορν : 5

Νικος Καζης: -
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ιλια Λιβυκου : 7, ωραία γυναίκα. Νταρντάνα

Μαργαριτα Παπαγεωργιου : 8.5 με ιδιαιτερη ομορφια, εγώ τη βρίσκω αρκετά σέξυ

Ελλη Λαμπετη : 6 δε μου άρεσει σα γυναίκα, ούτε μου εκπέμπει κάτι σέξυ

Γιωργος Καμπανελλης: 5

Δημητρης Χορν : 5

Νικος Καζης: -
Τι λες βρε άνθρωπε.
 
1@vasilia[/USER]I beg your pardon?

 
Παρατηρώ ότι οι κύριοι συλλήβδην θάβουμε τον Καζή ενώ οι κυρίες τον βρίσκουν ωραίο. Και για τον Καμπανέλλη ισχύει αυτό αλλά σε μικρότερο βαθμό. Γι' αυτό έχει πλάκα να βαθμολογούμε και MOTSS όχι μόνο MOTOS. Έχουμε διαφορετικά κριτήρια. Ο δύστυχος ο Καζής κυμαίνεται απ' το "Παναγιά μου ένα παιδί θα μου φύγει το καφάσι" μέχρι Κουασιμόδος.
 
MOTSS: Members of the same sex

MOTOS: Members of the other sex

Φοβάμαι βέβαια ότι τώρα πια οι όροι αυτοί, αν και βολικοί για το θέμα μας, είναι παρωχημένοι, ειδικά ο δεύτερος που προϋποθέτει την ύπαρξη 2 μόνο φύλων πράγμα που αφήνει απ' έξω non-binary και άλλες κατηγορίες που στην Αμερική τουλάχιστον συνεχώς αυξάνονται αλλά δεν μπορώ να κρατήσω λογαριασμό προς μεγάλη μου ντροπή. Αν μας διαβάζει το Τζέισον Αντιγόνη θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε πώς βαθμολογεί αυτό τις και τους ηθοποιούς μας.
 
Για να δουμε τι εχετε να πειτε και να πω για αυτους εδω τους ηθοποιους:

Μαρθα Καραγιαννη

Ελενη Προκοπιου

Μελινα Μερκουρη

Στεφανος Στρατηγος

Νικος Δαδινοπουλος

Χρηστος Νεγκας
 
Καλή μας εβδομάδα και αρχίζω!

1) Μάρθα Καραγιάννη: Πανέμορφη ως κοπέλα, αν και λίγο αδυνατούλα. Ειδικά στις ταινίες:  "Ένα κορίτσι για δύο", "Κληρονόμοι" και "Μερικοί το προτιμούν κρύο" ανάβει φωτιές. Δέκα με τόνο!

2) Ελένη Προκοπίου: Ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν ξέρω πως το κατάφερνε, αλλά σε μερικές ταινίες λάτρευα το πρόσωπό της και σε άλλες δεν μπορούσα να την βλέπω. Είναι ο ιδανικός σωματότυπος. Αν είχε και λιγότερο... διαπεραστική φωνή, έπιανε δεκάρι! Εννέα.

3) Μελίνα Μερκούρη: Ο δράκουλας των Καρπαθίων. Την σιχαινόμουν σαν άτομο, με αήδιαζε ως γυναίκα. Όπως λέει και η μητέρα μου, πρόσωπο με στόμα κροκοδείλου, αλλήθωρη και με εξόφθαλμο βρογχοκήλη. Πιο ωραίο είναι το κλιματιστικό στην κουζίνα μας! Μηδέν και πολύ της πάει.

4) Στέφανος Στρατηγός: Συμπαθέστατος και νέος, αλλά και όταν ωρίμασε. Ειδικά στην ταινία: "Σάντα Τσικίτα" είναι ίδιος ο Στιβ Κόχραν. Εννέα.

5) Νίκος Δαδινόπουλος: Ελαφρώς αδιάφορος. Περισσότερο μου άρεσε όταν μεγάλωσε. Επτά.

6) Χρήστος Νέγκας: Συμπαθής, αλλά είχε κάτι χείλη, λες και τον είχαν τσιμπήσει τριάντα μέλισσες. Πέντε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν αυτό που λέμε αδύνατη, αδύνατη ήτανε μια χαρά κορμάρα με τις ωραίες καμπύλες της δεν ήταν Πλας σαιζ που έγινε της μόδας τώρα δεν ήτανε και σαν την Μαρία Ιωαννίδου όμως στα νιάτα της, ήταν όσο έπρεπε να ναι! Τσακπινα! Ο ορισμός της τσακπινιας, του μπριο

Προκοπίου: πανέμορφη στις πρώτες ταινιες, σπάνιο πρόσωπο, μάτια, ζυγωματικα σώμα ωραίο με καμπύλες , μετά πήρε κιλά όμως αρκετά και λίγο χάλασε.
 
Ίλια Λιβυκού : 7 αριστοκρατική και αρκετά "θεωρητική", όπως έλεγαν οι παλαιότεροι

Μαργαρίτα Παπαγεωργιου: 7 αρκετά αισθησιακή, αλλά σταμάτησε νωρίς

Έλλη Λαμπετη : 9 γλυκιά και θηλυκή

Γιώργος Καμπανελλης: 8 γοητευτικός και "καλό παιδί"

Δημήτρης Χορν: 7 νομίζω καλύτερος σε ώριμη ηλικία

Νίκος Καζής: 6 συμπαθής

Μάρθα Καραγιάννη: 9 ο ορισμός της ωραίας και χυμώδους γυναίκας

Ελένη Προκοπίου: 6 ξέρω ότι όλοι τη βρίσκουν πολύ σέξυ, αλλά δεν υπήρξα ποτέ "φαν"

Μελίνα Μερκούρη: 8 πολύ ιδιαίτερη γοητεία και υπέροχα μάτια

Στέφανος Στρατηγός: 7 αρσενικό παλαιάς κοπής

Νίκος Δαδινόπουλος: 7 συμπαθής

Χρήστος Νέγκας: 6 άλλο ένα "καλό παιδί" 
 
Πίσω
Μπλουζα