Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Μιμη Ντενιση : αν και πολλα παλικαρια σφαχτηκαν στην ποδια της στη σειρα "ο θανατος του Τιμοθεου Κωνστα" , θα της βαλω ενα 5

Χλοη Λιασκου : ωραιο προσωπο αλλα υπερβολικα αδυνατη,σχεδον ανορεξικη θα μπορουσες να την πεις, θα της βαλω ενα 5

Νιτσα Μαρουδα : 4

Γιωργος Παππας : δεν τον βρισκω ελκυστικο, αρα 3

Κωστας Βουτσας : 4

Ανδρεας Ντουζος : 

Ντινος Ηλιοπουλος : αστειος και χαριτωμενος, ελκυστικος ομως δε θα ελεγα, επιεικως 6

Σταυρος Παραβας : 7

Κωστας Καρρας : 7

Ρενα Βλαχοπουλου : 4

Γκελυ Μαυροπουλου: 6

Μπετυ Λιβανου : 9

Βινα Ασικη : ωραιο σωμα αλλα απο προσωπο δεν... ενα 5 της δινω

Βανα Μπαρμπα : 1

Παυλος Ευαγγελοπουλος : 6

Σταματης Γαρδελης : 5

Πανος Μιχαλοπουλος :8 ( το 9 και το 10 τα κραταω για αλλους :sealed:   )

Νορα Βαλσαμη : 7

Ζωη Λασκαρη : 8,5 γιατι οταν μεγαλωσε σχεδον δεν την αναγνωριζες ...

Ελενα Ναθαναηλ : 7

Ανδρεας Μπαρκουλης : 7

Κωστας Κακαβας : 6

Δημητρης Παπαμιχαηλ :6
 
Ετοιμαστε φτυαρακια για την καινουργια εξαδα:

Βερα Κρουσκα

Μαρια Ιωαννιδου

Χαριτινη Καρολου

Τολης Βοσκοπουλος

Χρηστος Παρλας

Νικος Ξανθοπουλος
 
Δεν ειμαι ειδημων...και κρινω πολυ απο το παρουσιαστικο τις γυναικες ηθοποιους - θα κανω παντως μια αποπειρα:

Βερα Κρουσκα 9 : μια οπτασια, παραμυθενια φαση...μια ωριαια ταινια με την Κρουσκα να κοιταει την καμερα, θα την παρακολουθουσα ευχαριστα χαχαχαχα

Μαρια Ιωαννιδου 6 : πολυ ωραια παρουσια, τυποποιηθηκε γρηγορα - μου αρεσε και ως μελαχροινη στην ασπρομαυρη με τον Ορεστη Μακρη (που ηταν μπεκρης με το περουκινι και συζυγο χαρτομουτρο) - επαιζε και ΟΚ

Χαριτινη Καρολου ? : δεν εχω αποψη - θα την αδικησω

Τολης Βοσκοπουλος 7 : ο Τολης μου ηταν παντα συμπαθης! Το Ελληνικο κρατος επρεπε να του χαρισει τα χρεη! Τάισε κοσμο και κοσμακι. Ειναι ο Τολης!

Χρηστος Παρλας 9 : η φωνη και το παρουσιαστικο του τον βοηθησαν πολυ!

Νικος Ξανθοπουλος 6 : δεν τον πολυ-αντεχω 
 
πω πω πραγματικά εγώ θα βγάλω φτυάρι εδώ γιατί είναι όλοι ένας κι ένας (για μένα)

Βέρα Κρούσκα - άχρωμη , αδιάφορη , σε τίποτα ότι έπαιξε δε μου έχει μείνει , θα τις δώσω ένα 5 γιατί στα νιάτα της κάτι έλεγε από εμφάνιση...

Μαρία Ιωαννίδου - και μικρή αλλά ιδιαίτερα τώρα η εικόνα που μου δείχνει...δε θα επεκταθώ θα λογοκριθώ , της δίνω 0

Χαριτίνη Καρόλου - ψυχρή γυναίκα πιο πολύ και από την Μιμή θα έλεγα , όχι κανένα ιδιαίτερο ταλέντο , μόνο στους "Αμαρτωλούς" ήταν κάπως καλή αλλά και από εμφάνιση δεν έλεγε πολλά , της δίνω 2

Τόλης Βοσκόπουλος - τον αντιπαθώ σαν ηθοποιό δε μπορώ να τον βλέπω , τον συμπαθώ σαν τραγουδιστή (τότε) αλλά μόνο να τον ακούω , του δίνω 4

Χρήστος Πάρλας - δεν έχω πολλά να πω εδώ , συμπαθητική φυσιογνωμία αλλά αδιάφορη , του δίνω 5

Νίκος Ξανθόπουλος - τρέχω πανικόβλητος , η μάνα μου ακόμα τον βλέπει και κλαίει και εγώ βγάζω σπυριά ή φεύγω από το σπίτι , του δίνω 2
 
Μιλάμε η πιο δύσκολη εξάδα!!!

Βέρα Κρούσκα: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Μαρία Ιωαννίδου: 3. Δεν μπορώ να την δω ως κάτι περισσότερο από τη χαζούλα με την τσίχλα.

Χαριτίνη Καρόλου: 5. Πρώτη φορά την ακούω/βλέπω. Στο Γούγλη φαίνεται μια νορμάλ γυναίκα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Τόλης Βοσκόπουλος: 0. Η πεμπτουσία του γλυκανάλατου. Με κάνει να θέλω να του ρίξω φάπα. Σιχαίνομαι και το είδος της μουσικής του.

Χρήστος Πάρλας: 0. (Ούτε αυτόνανε τον ήξερα.) Με τίποτα.

Νίκος Ξανθόπουλος: 3. Κακός δεν ήταν, αλλά τυποποίηθηκε. Έπαιζε μονίμως το κατατρεγμένο θύμα, σιχαίνομαι και τα λαϊκά άσματα και με χαλάει. Ας παίξω με κάποιον άλλο...
 
Βερα Κρουσκα : της δινω ανετα 8 με 8,5 πολυ ομορφο παρουσιαστικο

Μαρια Ιωαννιδου : 4

Χαριτινη Καρολου : 4

Τολης Βοσκοπουλος: 3

Χρηστος Παρλας : 5 ωραια φωνη αλλα δεν τον βρισκω ιδιαιτερα γοητευτικο

Νικος Ξανθοπουλος : 7
 
Βερα Κρουσκα. Πολυ ωραια γυναικα μεχρι σημερα. Ενα απο τα τελειοτερα κορμια του ελληνικου κινηματογραφου και οποιος εχει δει την ταινια Θυμησου αγαπη μου, οπου η Βερα κανει τοπλες εμφανιση, καταλαβαινει πολυ καλα τι εννοω. Wally, εχεις δικιο. Αν ημουν αντρας, καπως ετσι θα σκεφτομουν κι εγω. :) 9.

Μαρια Ιωανννιδου. Αχωνευτη σε βαθμο κακουργηματος, δεν θα ελεγα ομως οτι δεν ειναι και σεξυ. Το γεγονος οτι επαιζε παντα τελεια τους ρολους χαζης με βαζει σε καποιες χαιρεκακες σκεψεις, αλλα δε θα επεκταθω. 5.

Χαριτινη Καρολου. Για αυτους που ξερουν. Παγοβουνο στην επιφανεια, αλλα μεσα ηφαιστειο. Πολυ ενδιαφερουσα παρουσια, ψυχρη, αριστοκρατικη, με ενα προσωπο που δεν εμοιαζε με καμιας αλλης, αλλα ταυτοχρονα πολυ θηλυκη και σεξυ. Πως το καταφερνε αυτο; Μονο η Χαριτινη το ξερει. 8.

Τολης Βοσκοπουλος. Παραδεχομαι αυτον τον ανθρωπο για το παθος που εβγαζε στα τραγουδια του. Αλλα το παθος τελειωνε εκει. Μου αρεσει επισης που ειναι τζεντλεμαν: Ορθιος μπροστα σε μια γυναικα, χειροφιληματα κ.λ.π. Ψοφαω για κατι τετοια. Κατα τα αλλα ομως, η απολυτη νεκρα. 1.

Χρηστος Παρλας. Ωραιος οχι, γοητευτικος ναι. Ακομα κι οταν αρχικα μια γυναικα τον εβρισκε αδιαφορο, μολις ανοιγε το στομα του να της μιλησει, θα την εριχνε με τη φωνη του. Κατι σαν την περιπτωση του James Mason. 7.

Nικος Ξανθοπουλος. Εχει ολα οσα μου αρεσουν σε εναν αντρα: Αρρενωπος, σεξυ, γλυκος, βγαζει κατι το ντομπρο και το αληθινο. Δεν καταδεχτηκε ποτε να εμφανιστει στις ταινιες του με πουκαμισο λαχουρι και φαβοριτα ως τον αφαλο ουτε οταν αυτα εκαναν θραυση. Λατρεια, λατρεια, λατρεια. Ο τελειος αντρας και αμα ημουν ελευθερη, τον παντρευομουν αυριο το πρωι με συνοπτικες διαδικασιες. 10.
 
Βερα Κρουσκα : 10, έμπαινα και δεν έβγαινα, που λένε και οι έφηβοι. Από τις πιο όμορφες και sexy ηθοποιούς που διαθέτουμε.

Μαρια Ιωαννιδου : 7, sexy παρουσία. Ωραίο σώμα

Χαριτινη Καρολου : 6, συμπαθητική

Τολης Βοσκοπουλος: 6, συμπαθής και ευπαρουσίαστος στα νειάτα του

Χρηστος Παρλας : 5 

Νικος Ξανθοπουλος : 6
 
1) Βερα Κρουσκα: συμπαθητική φυσιογνωμία...7

2) Μαρια Ιωαννιδου: σαν παπάκι...7

3) Χαριτινη Καρολου: 6

4) Τολης Βοσκοπουλος: 4...κάτι με χαλαγε...δεν μου αρεσε πολύ...ουτε σαν φυσιογνωμια ουτε και ως ηθοποιος

5)Χρηστος Παρλας: συμπαθητική φυσιογνωμία...7

6) Νικος Ξανθοπουλος: πρωταγωνιστής δραματικών ταινιών, ερμηνευσε το ρόλο του φτωχού και κατατρεγμένου λαϊκού παιδιού, που ζει μέσα στη δυστυχία αλλά τελικά λυτρώνεται. Δεν έχω δει καμια ταινια του, δεν αντεχω δηλαδη να δω...5.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φτυάρι επ' ώμου, εμπρός, μαρς...

Βέρα Κρούσκα: Η χρήση του φτυαριού αναβάλλεται. Διότι θα την ξεκινούσα από ένα 8 όταν ήταν νέα και η βαθμολογία θα ανέβαινε όσο μεγάλωνε διότι παρεμεινε γοητευτική. Δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία τηλεοπτική σειρά που την είδα και δεν ξέρω πώς είναι τώρα, αλλά πάντως είχε φτάσει το 9.5. Και ομορφιά και ταλέντο.

Μαρία Ιωαννίδου: Αν παρέμενε χορεύτρια θα την είχα σε κάποια εκτίμηση, ωραίο σώμα αν και το πρόσωπό της δεν μου άρεσε ποτέ. Αλλά ήθελε να γίνει ηθοποιός, κι εκεί την απεχθανόμουνα. Η προσωποποίηση της ανόητης, και διάφορες δηλώσεις της που έχω διαβάσει κατά καιρούς δεν έχουν βελτιώσει την εικόνα της. Αν ήμουν 20άρης ίσως να έβλεπα μόνο το σώμα, αλλά στα γεράματά μου θέλω και προσωπικότητα και εσωτερική γοητεία. Οπότε 4.

Χαριτίνη Καρόλου: Λόγω ηλικίας την θυμάμαι καλά, μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι εδώ δεν την ξέρανε καθόλου. Δεν νομίζω ότι χάνανε και πολλά. Κρυόμπλαστρη. Άντε 5 διότι από την Ιωαννίδου καλύτερη ήταν

Τόλης Βοσκόπουλος: 0. Enough said.

Χρήστος Πάρλας: Ο μόνος από το γκρουπ που έχω δει ζωντανά (Διόνυσος στις "Βάκχες", Ηρώδειο 1976). Συμπαθέστατος και με πολύ ωραία φωνή. Τώρα για ωραίος, δεν θα έλεγα, αλλά δεν είμαι και αρμόδιος να κρίνω. Μπορεί οι κυρίες να βρίσκανε τις σακκούλες κάτω από τα μάτια γοητευτικές. Ούτε νεότερος (στη "Βίλλα των οργίων") ήταν ωραίος κατά τη γνώμη μου. Αλλά ευπαρουσίαστος γενικά, οπότε 7 με επιφύλαξη ότι ίσως άξιζε παραπάνω.

Νίκος Ξανθόπουλος: Μονάδα, διότι το 0 το κράτησα για τον Βοσκόπουλο. Η ερμηνευτική του γκάμα περιοριζόταν στο μόνιμο συνοφρύωμα (και ξέρω ότι δεν κρίνουμε ταλέντο εδώ, αλλά ακόμη και η εμφάνισή του ήταν μονότονη μ' αυτά τα ζαρωμένα φρύδια). Και η τραγουδιστική του γκάμα περιοριζόταν σε μία νότα κι αυτή λάθος. Αδύνατον να τον αντέξω στις ταινίες του, έχω δει μόνο μερικές στις οποίες έπαιζε δευτερύοντες ρόλους και δεν καταλάβαινα τι του βρίσκανε οι παραγωγοί και οι γυναίκες. Αλλά έμαθα αργότερα ότι ήταν βιβλιόφιλος. Οπότε ας του βάλω 2.
 
Βέρα Κρούσκα :  Πολύ όμορφη γυναίκα.Και πολύ γλυκιά.Έτσι απλά..Νομίζω πως επαναλαμβάνομαι. Ό,τι έγραψα για την Βαλσάμη,το ίδιο ισχύει και γι αυτήν..Έχουν ακριβώς την ίδια "γλύκα και την ίδια ομορφιά".Σαν 2 αδερφές μοιάζουν..Ίσως ένα μικρό κλικ παραπάνω στην Βέρα. Βαθμολογία 9,1 λοιπόν..Δεν μπορώ να της βάλω βαθμό κοντά στην Ναθαναήλ..Και σίγουρα αρκετά μακρυά από τη Λάσκαρη..Τι να κάνουμε,γούστα είναι αυτά (και όλα υποκειμενικά φυσικά)..Και η Νόρα και η Βέρα είναι πολύ όμορφες.Πάρα πολύ όμορφες.Είναι  οι "γυναίκες-Πηνελόπη" ( όπως θα τις χαρακτήριζα εγώ και που θα μείωναν λίγο το βαθμό του σεξαπίλ τους)..Αυτές που θα τις πάρεις τηλέφωνο και θα σου πουν " ναι, αγάπη μου..Είμαι στο supermarket,ψωνίζω και γυρνάω στο σπίτι"..Αυτό μου "βγάζουν" τέλος πάντων.Ίσως φταίει αυτή η απέραντη γλύκα τους..Δεν είναι όμως femme fatale!..Όπως ακριβώς "βλέπω" τη Ζωή,την Ορνέλα,την Λόρεν,την Ανίτα (όχι την Πάνια βέβαια),την Ούρσουλα,την Κλαούντια,τη Μόνικα (τη Βίτι),την Μπριτζίτ..Αυτές είναι γυναίκες femme fatale..Είναι οι γυναίκες που θα της πάρεις τηλέφωνο και απλά..δεν θα απαντήσουν! Και θα περάσουν χίλιες δυο σκέψεις από το μυαλό σου μέχρι να τις συναντήσεις..Αυτές παίρνουν τα 10άρια!..Sorry Νόρα και Βέρα.

Ιωαννίδου :  5   για την κορμάρα της..Τίποτα άλλο εντυπωσιακό πάνω της.

Καρόλου  :   Φίλε Elephadas, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που την είχα ξεχάσει..Είχα ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα-χαρτάκια με ηθοποιούς στα μέσα του '80..Και το είχα συμπληρώσει όλο..Και θυμάμαι σίγουρα πως υπήρχε το όνομα "Χαριτίνη Καρόλου" κάπου εκεί μέσα..Ε,λοιπόν, από τότε είχα να ξαναδιαβάσω το όνομα της.Μέχρι σήμερα που μας το θύμισε η Bambi..Και γι'αυτό ακριβώς το λόγο,δεν θα τη βαθμολογήσω,γιατί θα την αδικήσω. ( αλλά το να μην τη θυμάμαι,νομίζω πως θα ήταν ενδεικτικό για το ποια θα μπορούσε να ήταν η βαθμολογία μου).
 
Βέρα Κρούσκα: 9. Καλλονή και με μια έντονη γλύκα

Μαρία Ιωαννίδου: 2 Δεν μου άρεσε ποτέ.

Χαριτίνη Καρόλου: 8 Γοητευτική και μυστηριώδης

Τόλης Βοσκόπουλος: 4 

Χρήστος Πάρλας: 5 Καλός ηθοποιός, αλλά νομίζω ουδέτερη εμφάνιση

Νίκος Ξανθόπουλος: 7 Αυθεντικός και ξηγημένος, αλλά δεν μου άρεσαν οι ρόλοι του.
 
Βέρα Κρούσκα, 9. Πολύ σέξι κοπέλα ήταν. Δε φαντάζομαι να διαφωνεί κανείς. 

Μ. Ιωαννίδου δε μου φαινόταν σεξι ένα 6 θα βάλω αν και γέρασε μια χαρά σε σχέση με άλλες.

Χαριτίνη, ειλικρινά συγνώμη, μου θυμίζει πολύ μια θεία μου, δε θα συνεχίσω, τι σας νοιάζουν τα οικογενειακά μας,  4. 

Τόλης, τα έχω ξαναπεί, δε μου βγάζει τίποτα, δε μου αρέσει καν η φωνή του, ένα 3, γιατί είμαι λαρτζ

Ξανθόποθλος ένα 7, μια χαρά παλικάρι,  μέχρι εκεί. 

Αφησα τέλος τον Πάρλα να του βάλω ένα 10 του παιδιού. Δεν ήταν ο Ζεν πρεμιέ που τρέχαν τα κοριτσάκια, αλλά ήταν σοβαρός, μετρημένος, καλός ηθοποιός, με μια υπέροχη φωνή. Στα συν και το οτι όσο μεγάλωνε κι ωρίμαζε γινόταν καλύτερος ( άλλη μια αδικία για τις γυναίκες που δε θα ήθελα να επεκταθώ επίσης )

* Βιβή με όλο το θάρρος θα ήθελα και μια εξάδα με ηθοποιούς του '50. ( Εννοείται κι ο Παπαφρονιμόπουλος μέσα, τα ρωτάνε αυτά;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
 Βιβή με όλο το θάρρος θα ήθελα και μια εξάδα με ηθοποιούς του '50. ( Εννοείται κι ο Παπαφρονιμόπουλος μέσα, τα ρωτάνε αυτά;)
Ξερω. Ανυπομονεις να δωσεις το 10αρι σου. :)

Θα εχεις την εξαδα που θελεις και συντομα....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ελα, karapiperim. H εξαδα σου:

Ιλια Λιβυκου

Μαργαριτα Παπαγεωργιου

Ελλη Λαμπετη

Γιωργος Καμπανελλης

Δημητρης Χορν

Νικος Καζης
 
Ίλια Λιβυκού: 7. Εντυπωσιακή γυναίκα, με περίεργες γωνίες. Νομίζω ότι όταν μεγάλωσε έγινε καλύτερη, πιο θηλυκή.

Μαργαρίτα Παπαγεωργίου: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Κατ'εμέ το κοντό μαλλί δεν της πήγαινε.

Έλλη Λαμπέτη: 8. Σαν εμφάνιση ήταν πολύ ωραία γυναίκα. Όχι να πέσω τα νάσκελο, αλλά ήταν.

Γιώργος Καμπανέλλης: 5. Δεν τον ήξερα και τον γούγλαρα. Μου έβγαλε έναν τραγουδιστή με ΑΘΛΙΟ, ΠΑΝΑΘΛΙΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ μούσι και μού'ρθε να τον εμηδενίσω. Λέω αποκλείεται και μετά βρήκα το σωστό θύμα. Το στιλ της εποχής ήταν παράξενο, μου θυμίζει πάντα βουβό κινηματογράφο. Παρ'όλα αυτά, μου είναι αδιάφορος.

Δημήτρης Χορν: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Νίκος Καζης: 0. Ούτε αυτόν τον ήξερα. Ευχαριστώ αλλά όχι.
 
Ίλια Λιβυκού: Η Λιβυκού, αν και συμπαθής, παρά είναι... νταρντάνα για τα γούστα μου! Ήθελα να ήξερα τι της εύρισκε ο Λογοθετίδης. 5.

Μαργαρίτα Παπαγεωργίου: Από τις πιο ωραίες παρουσίες στον κινηματογράφο. Πρόσωπο, σώμα, φωνή. 9.

Έλλη Λαμπέτη: Αν δεν υπήρχε η Ναθαναήλ, θα ήταν η πιο αντιπαθητική. Φωνή τσιρίδα και κοιμισμένο βλέμμα, που αν το δεις πάνω από ένα δευτερόλεπτο, σε παίρνει ο ύπνος εκεί που βρίσκεσαι! 1 επειδή είμαι στις καλές μου!

Γιώργος Καμπανέλλης: Ωραίο πρόσωπο και φωνή, ανάλογο σώμα. 8.

Δημήτρης Χορν: Ωραίος χωρίς να είναι γυμνασμένος σαν τον Μπαρτ Λάνκαστερ. Σπινθηροβόλο βλέμμα που σε πουλά και σε αγοράζει. 9.

Νίκος Καζης: Αν και είμαι λάτρης του χαλβά, αυτόν εδώ δεν τον αντέχω! (Και μου αρέσουν όλοι οι χαλβάδες). Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως ότι τον προωθούσαν κινηματογραφικά σαν μεγάλο εραστή και αντιδρώ σ' αυτή την όψη. Για μένα πάντα θα είναι ο Πίπης (όχι ο Πιπινόπουλος). 2.
 
Ίλυα Λιβυκού: Νταρντάνα μεν αλλά συχνά σε ρόλους αταίριαστους "αδύναμης" (π.χ. κόρη του Λογοθετίδη στον "Ήρωα με παντούφλες"). Καλή μέχρι ν' ανοίξει το στόμα της, διότι είχε έντονη, ας πούμε τοπική, προφορά. Την εποχή της προφανώς δεν ήταν μειονέκτημα αυτό: Η νεαρή Βάσω Μανωλίδου είχε παρόμοια προφορά που σιγά σιγά χάθηκε (το 1976 περίπου που την είδα στο Εθνικό δεν ήταν τόσο έντονη ώστε να την προσέξω, αλλά σοκαρίστηκα όταν άκουσα παλιά ραδιοφωνικά την εποχή που ήταν ενζενύ).  Ντροπή μου που επιτρέπω σε προφορά να αφαιρεί από την ελκυστικότητα ενός ατόμου αλλά δεν μπορώ να δώσω στη Λιβυκού πάνω από 6.

Μαργαρίτα Παπαγεωργίου: Ωραία παρουσία αλλά μικρή διάρκεια, δεν ξέρω πώς ήταν όταν περνούσαν τα χρόνια. Οπότε 8

Λαμπέτη: 10 με τόνο. Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παππά και Έλλη Λαμπέτη ήταν και παραμένουν οι θεές μου από τότε που γεννήθηκαν (σε διαφορετικό, πιο γήινο, Όλυμπο ήταν η Σπεράντζα Βρανά και η Μάγια Μελάγια και μετά τα 70 της προστέθηκε και η Ζωζώ η οποία κάθε χρόνο που περνάει ανεβαίνει και ψηλότερα :) )

Καμπανέλλης: Μετριότητα από εμφάνιση. Μιλάω για φάτσα, από σώμα δεν θυμάμαι να έχω προσέξει, βέβαια σίγουρα δεν ήταν ούτε πασίχοντρος ούτε μουσκουλάτος.  Άντε κανένα 5.

Δημήτρης Χορν: Και γι' αυτόν απορώ που οι γυναίκες ξετρελλαίνονταν μαζί του. Εν τάξει, καλύτερος από τον Γιώργο Παππά, αλλά στα νιάτα του είχε μια απλή καθημερινή εμφάνιση, ενώ όταν γέρασε έγινε πιο "διακεκριμένος", αλλά γοητεία δεν διέκρινα ποτέ. Οι κυρίες μπορούν να μας πουν αν είχε. Θα του βάλω 8 λογω Λαμπέτη. Δεν μπορεί να προσείλκυσε μία θεά αν δεν είχε κάτι.

Νίκος Καζής. Εεεε? Από πού κι ως πού μπαίνει στον διαγωνισμό αυτός? Θέλω να πω αν μου πεί μία ρετροκυρία "Γόης ο Χορν" θα υποκλιθώ μπροστά στην υπέρτερη αρμοδιότητά της και θα πω "Για να το λέτε έτσι θα είναι". Αλλά αν μου πεί "Γόης ο Καζής" θα της πω ευγενικά "Κυρία μου χρειάζεστε οφθαλμίατρο". 1 γιατί υπάρχουν και χειρότεροι (π.χ. Μανέλλης) που θα έδινα 0.
 
Ιλια Λιβυκου : 5 ουτε κρυο ουτε ζεστη

Μαργαριτα Παπαγεωργιου : 7 με ιδιαιτερη ομορφια

Ελλη Λαμπετη : 5,5 κερδιζει στα σημεια την Ιλια Λιβυκου

Γιωργος Καμπανελλης: 7,5 τον λες και αρκετα ομορφο και εμφανισιμο

Δημητρης Χορν : 8 ομορφος με πολυ ωραια φωνη

Νικος Καζης: 5 δεν τρελαινομαι
 
Για άλλη μια φορά,κρίνοντας πάντα με τους όρους που έθεσε εξαρχής η bambi (δηλαδή,όχι κρίνοντας τον υποκριτικό τους ταλέντο,αλλά την εξωτερική εμφάνιση και το σεξαπίλ) θα είμαι και πάλι λίγο αυστηρός (πάντα σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο άρα και η βαθμολογία μου είναι εντελώς υποκειμενική) :

Λιβυκού :              0  (ουδέν σχόλιον)

Παπαγεωργίου:   1  (νομίζω πως σίγουρα είναι καλύτερη της Λιβυκού αλλά μέχρι εκεί) 

Λαμπέτη :             1,5  (αυτή σίγουρα είναι ένα κλικ πάνω από την Παπαγεωργίου..Συμφωνώ με miki-mik7 (όχι όσα γράφει για την Ναθαναήλ),άλλα για τα υπόλοιπα που γράφει για                                                την Έλλη)

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν είμαι αυστηρός,ή αν βλέπω διαφορετικά αυτές τις γυναίκες.Αναρωτιέμαι μήπως φταίει η διαφορετική εποχή,το "τότε" με το "τώρα" , ή ίσως φταίνε οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους (ή  οι παρουσίες τους σε ασπρόμαυρες ταινίες που "βοηθούν" να χάνουν αυτό που θα έδειχνε μια πιο "χρωματιστή"  απεικόνιση)..Αλλά και πάλι,βλέποντας π.χ. τις ασπρόμαυρες φωτό της Ανίτα Έκμπεργκ, καταλαβαίνω ότι : " Όχι, όχι, ΟΧΙ !!! Τελικά, δεν φταίνε οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες..

υγ: Φίλε Elephadas, πάντα διαβάζω τις απόψεις σου σε όλα τα θέματα,όπως και θαυμάζω τις γνώσεις σου.Μακάρι πολλοί να ΄χαν τη γραφή και την  παιδεία που αναδεικνύονται από τα σχόλια σου..Έγραψες σήμερα όμως στην κριτική σου για την Λαμπέτη και κάποια άλλα ονόματα (και για την Έλλη)..Και διαβάζοντας τα ονόματα,ένιωθα όπως ένιωθε ο Μελ Γκίμπσον ως Γουίλιαμ Γουάλας στην εξέδρα των βασανιστηρίων στο Braveheart ( ξέρω,απεχθάνεσαι τέτοιου είδους ταινίες,ειδικά όταν υπάρχουν και τεράστιες ιστορικές ανακρίβειες όπως έχει και αυτή)..Κάθε όνομα που διάβαζα ήταν και μια  μαχαιριά..Σε κάθε όνομα που ανέφερες ένιωθα  το κάθε βασανιστήριο που εκτελούσαν πάνω στην ξύλινη εξέδρα..( spoiler-spoiler-spoiler )  Μέχρι και το τελευταίο χτύπημα,τον αποκεφαλισμό δηλαδή (στον αποκεφαλισμό σίγουρα θα αντιστοιχούσα το όνομα της Μελίνας Μερκούρη)..Ελπίζω να αντιληφθείς τη χιουμοριστική διάθεση που τα γράφω,χωρίς εμπάθεια.Περιμένουμε λοιπόν την bambi,να βάλει και αυτά τα ονόματα ,όπως και άλλα, να ξαναβαθμολογήσουμε και να ανταλλάξουμε ίσως απόψεις.
 
Πίσω
Μπλουζα