Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Τονια Καζιανη. Αρκετα νοστιμη στα νιατα της, ψηλη και αρχοντικη με ευρωπαϊκο αερα, αλλα πολυ κρυα γυναικα κατα τα αλλα και τιποτα ιδιαιτερο ως ηθοποιος. 4.
Αντιγονη Βαλακου. Συμπαθεστατη και γλυκυτατη. Το προσωπο της απεπνεε καλοσυνη και ευγενεια. Πολυ καλη ηθοποιος επισης, αλλα λογω εμφανισεως δεν θα μπορουσε ευκολα να πεισει σαν κακια. Απο ερωτισμο κανονικα θα τη μηδενιζα, αλλα θυμηθηκα ξαφνικα οτι στο Οι ουρανοι ειναι δικοι μας ηταν ελαφρως ερωτικη ως αθωα παιδουλα οποτε της βαζω 2.
Μαιρη Κυβελου. Μαλιστα! Αυτη ηταν γυναικα! Το βαρυ πυροβολικο του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Κουκλαρα με υπεροχο σωμα, ματαρες (αν και λιγακι γουρλωμενες) αλλα τη χαλαγε καπως η φωνη της. Ιδιως στο Ο ανθρωπος ρολοϊ ειναι κολαση η ατιμη για τον ανδρικο πληθυσμο. 9.
Τασος Γιαννοπουλος. Αυτον τον κατεστρεψε η φωνη του και η βλαχικη προφορα του. Αν δεν ηταν αυτα τα δυο, μεχρι και για ζεν πρεμιε θα περναγε. Πολυ ωραιος αντρας και πολυ του γουστου μου. Ξεχειλιζε απο ερωτισμο. Αν και δε μου αρεσουν ιδιαιτερα οι ψηλοι αντρες και προτιμω τους κανονικους, του Τασου του πηγαινε πολυ το υψος. 9.
Μιμης Φωτοπουλος. Πολυ ερωτικος επισης. Και γλυκουλης σε τρελο βαθμο. Μου αρεσει ο αντρας να ειναι γλυκος. Η ομορφια ερχεται για μενα παντα δευτερη. Ανετα θα μπορουσα να ειμαι με εναν αντρα σαν τον Μιμη. Ανετοτατα! Και οταν γερασε εγινε ακομα γλυκυτερος, τοσο, που ηθελα να του τσιμπησω τα μαγουλακια. 8.
Νικος Απεργης. Παρα πολυ ομορφος, αλλα και παρα πολυ κρυος επισης. Ιδια περιπτωση με του Λακη Κομνηνου: Ενα ωραιο παγοβουνο. Απο υποκρτικο ταλεντο, τι αλλα νεα; 6.
 
Χιονιζει σημερα και παρτε τα φτυαρια σας. Θα τα χρειαστειτε και για αλλο λογο. :)

Τετη Σχοινακη
Μαριαννα Κουρακου
Ζωζω Σαπουντζακη
Κωστας Καζακος
Πετρος Φυσσουν
Χρηστος Ζορμπας
 
Εδώ τα χιόνια έλιωσαν γρήγορα λόγω ηλίου αν και με δοντάρες, αλλά το φτυάρι επ'ώμου:

Τέτη Σχοινάκη: 5. Ήρθε στην επικαιρότητα για λάθος λόγους. Δεν την είχα ξανακούσει και μια γύρα στα ιντερνέτια μου έδειξε μια πολύ συνηθισμένη φάτσα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Μαριάννα Κουράκου: 9. Ούτε αυτήν την ήξερα. Όμως ο γούγλης μου έδειξε μια ωραία γυναίκα, με ένα αδιόρατα θλιμμένο βλέμμα. Με κάτι από Ζαρόκωστα και Καλογεροπούλου. Όμορφη!

Ζωζώ Σαπουντζάκη: 0. Άσχημη και αγριόφατσα. Απαίσια φωνή, χωριάτικη χροιά και πολλή προσπάθεια να μου τρίψει το σέξουαλ στη μούρη. Το σιχαίνομαι αυτό.

Κώστας Καζάκος: 5. Μόνο και μόνο γιατί δεν έχω αποφασίσει αν μ'άρεσε. Και μιλάω για όταν ήταν νέος. Ως παππούς, απορρίπτεται. (Βάλε το γιό του να εκφραστώ να με διαγράψουν από το φόρο!)

Πέτρος Φυσσούν: 7. Ευρωπαϊκής ομορφιάς στα νιάτα του, αυτή η ψυχρή αλλά εντυπωσιακή ομορφιά του ξανθού βορείου. Κακογέρασε, αλλιώς θα του έβαζα παραπάνω.

Χρήστος Ζορμπάς: 1. Ο θχιος μου ο Δημητρός. Πολύ λαϊκάτζα, δε μου βγάζει τίποτα το σέξουαλ, το αντίθετο θα έλεγα: οι φωτό στο γούγλη μου έβγαλαν μια μπίχλα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
1. Τέτη Σχοινάκη: Αυτή την ξέρω μόνο από το "Εκείνες κι εγώ" με τον Κωνσταντάρα και μου φαινόταν τόσο απωθητικά εκνευριστική σ' αυτόν τον ρόλο που δεν μπορώ να την δω με άλλα μάτια. Άν την ήξερα και από άλλες δουλειές της ή συνεντεύξεις ίσως την έκρινα πιο αντικειμενικά πάντως τώρα με απωθεί οπότε φυσικά δεν μπορώ να βάλω καλό βαθμό. 3.

2. Μαριάννα Κουράκου: Αυτή μου φαίνεται πολύ όμορφη μόνο όταν έχει κλαψιάρικο ύφος. Όταν χαμογελούσε το πρόσωπό της έμοιαζε σκληρό. Από σώμα δεν τη θυμάμαι καθόλου, κι έτσι κανονικά θα έπρεπε να μην την βα8μολογήσω, αλλά θα βάλω τουλάχιστον
7 λόγω προσώπου. Αν είχε και ωραίο σώμα παίρνει παραπάνω.

3. Ζωζώ Σαπουντζάκη: Για ποια Ζωζώ μιλάμε? Τη μέτρια τραγουδίστρια, μέτρια ηθοποιό, μέτρια χορεύτρια της δεκαετίας του 60? 5 και πολύ της πήγαινε. Ή την τωρινή θεά? Αυτή είναι εκτός συναγωνισμού.

Αν την έβλεπε κανείς σε φωτογραφία νέα ήταν αρκετά σέξυ, αλλά στις ταινίες της δεν μου άρεσε καθόλου, ιδιαίτερα όταν άνοιγε το στόμα της είτε να παίξει είτε να τραγουδήσει. Χάλια παίξιμο κι ενοχλητική φωνή όταν μιλούσε (στο τραγούδι ήταν πιο ανεκτή) και μόνιμα εχθρικό συνοφρυωμένο ύφος. Η Μάγια Μελάγια, η Λάουρα, η Σπεράντζα Βρανά ήταν ασύγκριτα καλύτερες ως σεξοτραγουδίστριες. Η Ελένη Προκοπίου, η Νάντια Φοντάνα ήταν ασύγκριτα καλύτερες χορεύτριες, η Καραγιάννη πιο καλλίγραμμη και καλύτερη ηθοποιός. Οπότε δεν την είχα σε μεγάλη υπόληψη μέχρι που έφυγα απο την Ελλάδα. Αλλά περνούσαν τα χρόνια, σταρ εμφανίζονταν, ανέβαιναν και χάνονταν, άλλες γερνούσαν, πάχαιναν, και η Ζωζώ παρέμενε Ζωζώ. Από ένα σημείο και μετά έγινε ημίθεη. Αργότερα θεά. Κι όταν την είδα για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στο "Αυτοί που κάψαν το σανίδι" το 2008 ήμουνα έτοιμος να της κάνω τεμενάδες όπως το αντρικό κομμάτι της Σπείρας Σπείρας. Πώς να βάλεις βαθμό?

1. Κώστας Καζάκος Θα ήθελα να έβλεπα φωτογραφίες του όταν ήταν πολύ νέος, πριν γίνει γνωστός. Από τότε που τον θυμάμαι δεν καταλάβαινα γιατί τον θεωρούσαν ωραίο, ιδιαίτερα με το ασούμπαλο μαλλί που είχε, αλλά σε πολύ λίγες φωτογραφίες που έχω δει στα πρώτα του βήματα ήταν πολύ εμφανίσιμος, μετά χάλασε ας ήταν νέος ακόμη. Κι όσο μεγάλωνε τόσο χειροτέρευε. Οπότε αναρωτιέμαι πώς ήταν στα 18-20. (Ο Κων/νος Καζάκος ακολούθεί ίδια πορεία, μεγαλοέφηβος ήταν πολύ όμορφος κι α
πό κεί και μετά μου μοιάζει να έχει πάρει την κατιούσα, αν κι ο gordon μοιάζει να έχει άλλη γνώμη). Αλλά για να μη με δείρουν οι πολυπληθείς θαυμάστριές του θα του βάλω 5.

2. Πέτρος Φυσσούν. 7. Εξωτική φάτσα για τα ελληνικά δεδομένα, έκανε εντύπωση.

3. Ζορμπάς. Λαϊκάτζα αναμφίβολα, αλλά δεν έχουν όλες οι γυναίκες αριστοκρατικά γούστα. Εδώ θυμάμαι κάποιες ρετροκυρίες ήταν ξετρελλαμένες με τον Τσαχιρίδη. Κι ο Ζορμπάς είχε κάτι το σκοτεινό και επικίνδυνο, που για μαζοχες θα ήταν τραβηχτικό. Τα χαρακτηριστικά του δεν ήταν άσχημα, ήταν το ύφος του που τον χάλαγε. θα του βάλω 3 αλλά δεν θα παραξενευτώ αν το ωραιότερο κομμάτι του ΡΜ τον βαθμολογήσει ψηλά.
 
Αχ, τι ωραία! Καιρό είχαμε να πιάσουμε το θέμα. Για άλλη μια φορά θυμάμαι την μαμά μου που μου έλεγε όταν μιλούσαμε για γούστα, "αν είχατε τα μάτια τα δικά μου, θα βλέπατε γιατί την αγαπώ".

Τέτη Σχοινάκη: Νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ σέξι, τόσο όσο και η Βίνα Ασίκη. Είχε ένα πολύ ενδιαφέρον, πικάντικο προσωπάκι, και σούπερ σέξι κορμί. Μόνο η φωνή της μου φαινόταν κάπως εκνευριστική, αλλά όλο το πακέτο ήταν πολύ ζουμερό. Από μένα 9.

Μαριάννα Κουράκου: Αντιθέτως, η Κουράκου ήταν πολύ όμορφη, με πολύ όμορφα μάτια. Αλλά σέξι? Με τίποτα. Ίσως να έφταιγε η ηθοποιία της, ή οι ρόλοι της, πάντως, δεν.... Θα έβαζα παρακάτω, αλλά άντε, επειδή ήταν όμορφη, 6.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Ζωζώ ε? Δεν ξέρω τι μου βγάζει. Νομίζω όμως, ότι είναι κάπως υπερεκτιμημένη. Έχει όμορφα, ίσια μαλλιά και μέτριο πρόσωπο. Το σώμα της είναι αναμφισβήτητα χυμώδες και σέξι, αλλά δεν μου αρέσει η ομιλία της. Μου φαίνεται κάπως βαριά, είναι σαν να έχει έρθει από κάποιο χωριό και να προσπαθεί να αποβάλει την προφορά της και να μην μπορεί. Όταν ήμουν μικρή και άκουγα ότι την αποκαλούσαν "βασίλισσα της νύχτας", δεν μπορούσα να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχει. Η αλήθεια όμως, είναι ότι μεταμορφώνεται πάνω στην σκηνή. Θα βάλω για το κορμί της που είναι πολύ αισθησιακό και με καμπύλες, 7.

Κώστας Καζάκος: Ο Καζάκος δεν μου αρέσει καθόλου σαν άντρας. Ούτε νέος, ούτε γέρος. Θεωρώ ότι είναι καλός ηθοποιός. Στο "Εν ονόματι του νόμου" και στο "Παρελθόν μιας γυναίκας" μου αρέσει πάρα πολύ σαν ζευγάρι με την Χρονοπούλου, αλλά έως εκεί. Ίσως είναι σέξι, ίσως είναι πολύ αρσενικό (κάτι θα ήξερε η Καρέζη). Από μένα 3 (και πολύ λέω).

Πέτρος Φυσσούν: Εμένα ο Φυσσούν μου φαίνεται κακάσχημος. Παρόλα αυτά, μου φαίνεται πολύ γοητευτικός. Αυτό το περίεργο πρόσωπό του, δεν θα μπορούσα ποτέ να το πω ωραίο. Κι όμως, μου αρέσει σαν άντρας. Τον βρίσκω αρκετά σέξι. Στα συν η φωνή του. 8.

Χρήστος Ζορμπάς:
Καλά, εδώ κι αν δε ξέρω τι να βάλω. Τον θυμάμαι να παίζει, θυμάμαι το πρόσωπό του πολύ καλά και την φωνή του, δυο στοιχεία που μπορεί κάποιοι να τα βρίσκουν πολύ σέξι, αλλά δεν ξέρω αν είναι ο τύπος μου. Αν τον γνώριζα, μπορεί να άλλαζα γνώμη. Θα βάλω λοιπόν, το μέσο όρο. 5.
 
Άντε να πω κι εγώ. Bambi σε ευχαριστώ! (ξέρεις εσύ ;) )

Τέτη Σχοινάκη: Θα συμφωνήσω με την Τζέλα. Μάλιστα μου τη θύμιζε τη Βίνα Ασίκη αρκετά. Μου έχει μείνει ο ρόλος της στο "Ο τελευταίος άντρας" κι εκεί τη συμπάθησα πολύ και την βρήκα αρκετά σέξι. Η φωνή της είναι το μόνο μείον της θα έλεγα. 7

Μαριάννα Κουράκου:
Μια κούκλα. Παλιά, λόγω των ματιών της την μπέρδευα με την Μίρκα Καλατζοπούλου η οποία όμως ήταν πολύ γλυκιά ενώ η Κουράκου ήταν είχε κάπως ψυχρό ύφος μερικές φορές. Δεν την έχω δει σε πολλές ταινίες. Παρ' όλα αυτά της βάζω 8.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή ήταν ο λόγος που δεν ήθελα να με φωνάζουν με το συγκεκριμένο υποκοριστικό. Δεν την συμπαθούσα καθόλου. Περί χορού, φωνής, ηθοποιίας με έχει καλύψει (για μια ακόμη φορά) ο elephadas. Ομολογώ όμως ότι είδα πρόσφατα μια συνέντευξή της εφ' όλης της ύλης κι άρχισα να αναθεωρώ πολλές από τις απόψεις μου γι' αυτήν. Αλλά για αυτό που έβλεπα στον ελληνικό κινηματογράφο επιεικώς 6.

Κώστας Καζάκος: Ωραίο δεν τον λες, αλλά στα δικά μου μάτια είχε μια γοητεία. Γενικά με τραβάνε κάποια πρόσωπα που έχουν μια αγριάδα αλλά μόλις χαμογελούν φωτίζεται όλος ο κόσμος. Κάπως έτσι κι ο Καζάκος. Νομίζω ότι και η Τζενούλα κάτι τέτοιο θα είδε και τον αγάπησε. 7

Πέτρος Φυσσούν:
Παιδιά, τον αγαπώ! Ωραίος δεν ήταν, είχε σκληρό πρόσωπο, στενά μάτια, άπειρες γωνίες. Αλλά είχε μια γοητεία που με γονάτιζε. Και μια φωνή που με έκανε να μη θέλω να τελειώσει η ταινία. Στο "ζεστό μήνα Αύγουστο" και στην Προδοσία είχα κυριολεκτικά χαζέψει με την παρουσία του. Ο gordon έχει δίκιο για το βορειοευρωπαϊκό physique. Α, και για να σας προλάβω, το ότι είναι γέννημα θρέμμα του Αγρινίου δεν ανεβάζει τη βαθμολογία μου. 9

Χρήστος Ζορμπάς:
Όπως έχω πει κι άλλη φορά υπάρχουν και κάποιες/κάποιοι που τους αρέσουν τέτοιοι λαϊκοί τύποι. Εμένα πάλι όχι, αν και το μουστάκι δεν ήταν ποτέ αιτία για να μη μ' αρέσει κάποιος. Απλώς αυτόν δεν τον έβρισκα του γούστου μου κι ας ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Φταίνε και οι ρόλοι που έπαιζε βέβαια (νταβατζής, χαρτοπαίκτης, βιαστής κλπ.) 4
 
Τετη Σχοινακη. Τι κουκλα υπηρξε αυτη η γυναικα! Τι θεα! Μετα ομως στραβομεγαλωσε....
Για χαρη της εχω δει ολες τις δικες της σκηνες στην αθλια ταινια Ο τελευταιος αντρας και δεν τη χορταιναν τα ματια μου. Και δεν ηταν μονο καλλονη, ηταν και πολυ ερωτικη, αν εξαιρεσεις τη φωνη της που δεν ηταν και ο,τι καλυτερο. Αν βαθμολογουσαμε μονο ομορφια, θα της εδινα 10 με τονο, αλλα επειδη αναφερομαστε μονο σε σεξ απηλ, της βαζω 9.
Μαριαννα Κουρακου.
Ωραια κοπελα με πολυ ομορφα θλιμμενα πρασινα και εντυπωσιακα ματια. Τη χαλαγε λιγο η μυτη της, αλλα και παλι ομορφη ηταν στα νιατα της η Μαριαννα η οποια εγκατελειψε νωρις το σινεμα λογω γαμου. Και γενικα, δεν τη χαρηκαμε σε πολλες ταινιες αυτη την ηθοποιο. Ειχε μια σεμνοτητα πολυ ξεχωριστη που ερχοταν σε αντιθεση με τον ερωτισμο της. 7.
Ζωζω Σαπουντζακη.
"Καντε περα να περασω, καντε περα να διαβω, μην τα κακω ολα λιμπα, μην τα κανω ρημαδιο". Το ελεγε και μονη της η Ζωζω που ηταν και ειναι γυναικα - ανεμοστροβιλος. Ιδιαιτερα ομορφη δεν ηταν ποτε και απο την υπερπροσπαθεια να φανει σεξυ, τελικα εβγαζε το αντιθετο. Γενικα δηλαδη, αυτο ειναι κατι που δεν πρεπει να προσπαθεις για να το δειξεις γιατι αμα προσπαθεις το χανεις. Η Λασκαρη ας πουμε ηταν σεξυ μονο που περπατουσε, μονο που μιλουσε απλως στη Χρονοπουλου.
Απο την αλλη, η Ζωζω ειχε παντα μεσα της μια ζωντανια τοσο αστειρευτη που ειναι φαινομενο. Και αυτο ειναι που την κραταει ακμαια παρα τα χρονια που περνουν και παρα τα οσα εχει περασει κι η ιδια. 4 απο μενα γιατι η υπερπροσπαθεια με εκνευριζει.
Κωστας Καζακος. Οχι, δεν ηταν ποτε του γουστου μου ο Καζακος. Ειχε βεβαια την αρρενωποτητα του, το παραδεχομαι, αλλα δεν ξερω αν θα με συγκινουσε. Αν και μεσα μου κατι μου λεει πως αν τον γνωριζα απο κοντα ισως να αλλαζα γνωμη. Μπορει....Με ενοχλει η ελαφρως επαρχιωτικη προφορα του, αλλα βρισκω υπεροχο το χαμογελο του. 4.
Πετρος Φυσσουν.
Με τιποτα. Κατ' αρχας, ηταν πολυ αδυνατος και εν δευτεροις, πολυ κρυος. Για να προσεξω εναν αντρα πρεπει πρωτιστως να ειναι γλυκος και ο Πετρος δεν ηταν. Ενταξει, οχι παντα αυτο γιατι εχω κι ενα κακο παρελθον με τον Τσαχιριδη. :)
Καλος ηθοποιος ομως ο Πετρος και με εξαισια φωνη που σιγουρα τον ανεβαζε πολυ στα ματια των γυναικων. Πολλα της οφειλε μιας τετοιας φωνης! 4.
Χρηστος Ζορμπας.
Στον Τιμοθεο Κωνστα απο σεξ απηλ δεν μου αρεσε καθολου. Μπορει να εφταιγε και ο ρολος, αλλα σε κατι πιο παλιες ταινιες του οπως ας πουμε στο Κοριτσι του 17, ο Χρηστος ηταν παρα πολυ ερωτικος και μαλιστα δεν ειχε ακομα και το μουστακι, αλλα ουτε και με αυτο εχανε ιδιαιτερα. Εντελως λαϊκος τυπος βεβαια, αλλα αυτοι ειναι και οι πιο ερωτικοι. Ετσι ειναι, κοπελες μου! Πως να το κανουμε δηλαδη; Πιο σεξυ ειναι ο ντελιβερας που μας φερνει πιτσα και σουβλακι απο ο,τι ειναι ο πριγκηπας της Αυστροουγγαριας. :) Καλοι οι αριστοκρατες και οι μπον βιβερ για να μας βγαλουν εξω, να μας ανοιξουν την πορτα να περασουμε και να μας τραβηξουν την καρεκλα να καθισουμε. Καλοι και για να συζητησουμε μαζι τους για τις χρωματικες περιοδους του Παμπλο Πικασο, αλλα εδω σ' αυτο το θεμα αλλο πραγμα εξεταζουμε. 10.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εντελως λαϊκος τυπος βεβαια, αλλα αυτοι ειναι και οι πιο ερωτικοι. Ετσι ειναι, κοπελες μου!
Τα λαϊκά αγόρια έχουν άλλη χάρη, αλλά αυτός μου βγάζει κάτι αρρωστημένο. Κάτι ανώμαλο με την κακή την έννοια (μέρες που'ναι...)
 
Τα λαϊκά αγόρια έχουν άλλη χάρη, αλλά αυτός μου βγάζει κάτι αρρωστημένο. Κάτι ανώμαλο με την κακή την έννοια (μέρες που'ναι...)
Μη μου πεις πως σου φαινεται για παιδεραστης!
 
Μη μου πεις πως σου φαινεται για παιδεραστης!
Στο γούγλη μου έβγαλε κάτι άρρωστο και λιγδιάρικο. Μη φτάσω να πω παιδεραστής, αλλά δεν μ'άρεσε καθόλου
ΌΜΩΣ
Να ομολογήσω ότι δεν τον θυμάμαι σε ταινία
 
Στο γούγλη μου έβγαλε κάτι άρρωστο και λιγδιάρικο. Μη φτάσω να πω παιδεραστής, αλλά δεν μ'άρεσε καθόλου
ΌΜΩΣ
Να ομολογήσω ότι δεν τον θυμάμαι σε ταινία
Ε, τοτε να τον δεις και σε καμια ταινια μηπως αλλαξεις γνωμη.
 
Ωπ! Δεν έχω βαθμολογήσει;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΙ;;;;;;

Τέτη Σχοινάκη: Μια χαρά σέξι η Τέτη. 8

Μαριάννα Κουράκου:
Η Μαριάννα μου βγάζει αυτό της μεγαλοαστής κόρης. Φυσικά όμορφη, αλλά σέξι; ένα 7άρι θα βάλω

Ζωζώ: Η Ζωζώ του χθες 6. Η Ζωζώ του σήμερα 10'

Κώστας Καζάκος:
Επειδή είμαι κι εγώ βλαχαδερό με προφορά δε με ενοχλεί. Μια χαρά ο Κώστας. Θα τον ήθελα και σε τίποτα κωμικό γιατί πολύ βαρύς από πολύ νέος, τσάκω ένα 8άρι

Πέτρος Φυσσούν:
Τέλεια φωνη. Αυτό. Έχω ξαναπεί δε μου αρέσουν οι αδύνατοι άνδρες. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα διάλεγα τον αδερφό του τον Κώστα, επίσης αδύνατος αλλά πιο όμορφος. 2

Χρήστος Ζορμπάς:
Ε, ναι. Τώρα μιλάμε. Ναι παιδιά πολύ σέξι άνθρωπος. Θυμίζει και λίγο τον Τίτο, αλλά 9, γιατί το 10 το παίρνει ο Τίτος.
 
Μετα απο μηνες, ανανεωνεται σημερα το θεμα με τεσσερα καινουργια ονοματα.
Βαθμολογηστε το σεξ απηλ των παρακατω:

Αφροδιτη Γρηγοριαδου
Ισμηνη Καλεση
Ντινος Καρυδης
Βαγγελης Πρωτοπαππας
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ισμήνη Καλέση θα βάλω ένα εφταράκι, γιατί φαίνεται άνθρωπος που απολαμβάνει τη ζωή. Για τους άλλους μάλλον κάνεις πλάκα :p.
 
Χμ, νέα θύματα στα νύχια μου! Πάμε να δούμε τι θα δούμε:

Αφροδίτη Γρηγοριάδου: 7. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σέξι. Όμως είχε εκφραστικό βλέμμα και μια αρχοντιά που πάντα προσθέτει.

Ισμήνη Καλέση: 2. Μπορώ να αντιληφθώ γιατί θεωρούνταν σέξι. Αλλά δεν το συμμερίζομαι καθόλου. Αυτό το αλλοίθωρο, η φωνή σα πόρτα που τρίζει και το τρίψιμο του σεξαπηλιού στη μούρη με το ζόρι, με απωθούν όσο τίποτα.

Ντίνος Καρύδης: 4. Σα Γερμανός της δεκαετίας του 1970. Μπα... Δεν θα πάρω.

Βαγγέλης Πρωτόπαππας: 1. Απαίσιο μαλλί!!! Και πολύ παλιακή εμφάνιση. Γιατί οι άντρες της εποχής εκείνης ήταν τόσο χάλια;
 
Καιρό έχουμε να το πιάσουμε αυτό το θρεντ. Άντε να πω:

Αφροδιτη Γρηγοριαδου: Την βρίσκω όμορφη και πολύ αρχοντική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει sex appeal. Τουλάχιστον εμένα δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. 7
Ισμηνη Καλεση: Την έχω δει μόνο στην "Γκαρσονιέρα για δέκα". Εκεί φαινόταν πολύ σέξι αλλά με έναν τρόπο που έμοιαζε κάπως φτηνός. Έχει ένα δίκιο ο gordon σ' αυτό. Είναι σαν να θέλει να στο επιβάλλει. Ίσως όμως να έφταιγε και ο ρόλος της. Κι αφού δεν την έχω δει αλλού και την κρίνω μόνο από αυτή την ταινία, 5.
Ντινος Καρυδης: Γενικά οι ξανθοί άντρες ηθοποιοί, με μοναδική εξαίρεση τον Λάκη, ποτέ δεν μου έλεγαν κάτι. Ούτε και ο Καρύδης. 5
Βαγγελης Πρωτοπαππας: Τρελλά* κέφια έχεις σήμερα Bambi! 1


*όσα τα λ τόση κι η τρέλα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αφροδίτη Γρηγοριάδου: Αρχοντογυναίκα, Κυρία με Κ κεφαλαίο. Μου φαινόταν πιο ελκυστική σε μεγάλη ηλικία, όταν την είδα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Οι παλιές ταινίες της είναι όλες βαριά μελό και την αδικούν πολύ. 7
Ισμήνη Καλέση:
Μου άρεσε κάπως στο "Λούνα παρκ", όταν είχε πιο σοβαρό στυλ. 6
Ντίνος Καρύδης:
Συμπαθητικός στα νιάτα του. Οι συμμαθήτριές μου στο Δημοτικό, όταν υποδυόταν τον κακό Γερμανό αξιωματικό στον "Άγνωστο πόλεμο", τον έβρισκαν ωραίο. 6
Βαγγέλης Πρωτοπαππάς:
Καλός ηθοποιός και καλός άνθρωπος φαινόταν. Τώρα από σεξ απήλ... 2
 
Νομίζω ότι για πρώτη φορά, ψιλοσυμφωνούμε στα γούστα.

Αφροδίτη Γρηγοριάδου: Μου φαινόταν πάντοτε πολύ αριστοκρατική κυρία. Δεν θυμάμαι να την έχω δει ποτέ σε ταινία της ΦΙΝΟΣ, μόνο σε κάτι ασπρομαυρα μελό αλλά δεν είχε εκείνο το κλαψιάρικο που χαρακτήριζε τις περισσότερες πρωταγωνίστριες εκείνων των ταινιών. Μου άρεσε πολύ σαν ζευγάρι με τον Βύρωνα Πάλλη. Αλλά δεν έβγαζε το σέξι πουθενά. Αφού βαθμολογούμε αυτό, άντε ένα 6.
Ισμήνη Καλέση: Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Η Καλέση προσπάθησε να βγάλει ένα σέξι θυληκό στην οθόνη αλλά έγινε καρικατούρα, κατά τη γνώμη μου. Υπερβολή και φτηνιάρικο ντύσιμο που έφτανε το πρόστυχο. 3.
Ντίνος Καρύδης: Στα νιάτα του δε μου άρεσε καθόλου. Βουτυρομπεμπές. Μεγαλώνοντας όμως έγινε ενδιαφέρων τύπος. Εντάξει, πώς να δεις το σέξι του στις ταινίες που έπαιζε τον αστυνομικό ή τον κομπάρσο? Δεν τον θυμάμαι κι από την τηλεόραση. Δεν τον έχω συγκρατήσει. Αλλά υπάρχουν φορές που τον βρίσκω γοητευτικό και μάλλον σέξι. 7.
Βαγγέλης Πρωτοπαππάς:
Τώρα εδώ τι να βάλω καλέ? Δεν ξέρω αν μπορώ να τον δω καν σαν άντρα. 1.
 
Πίσω
Μπλουζα