Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Ξεχασες να αναφερεις οτι ο Νικος Καζης ηταν ψηλος
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Ναι παιδιά, καλός κι ο Δάνης αλλά χάνει σε ύψος. Δεν είναι και Νίκος Καζης να έχει όλο το πακέτο
 
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Ναι παιδιά, καλός κι ο Δάνης αλλά χάνει σε ύψος. Δεν είναι και Νίκος Καζης να έχει όλο το πακέτο
Ετσι μπραβο γιατι πιο πριν δεν ενιωθα ολοκληρωμενη.
 
αλλά 5παπαζογλου = 10-5ρουσσέα.
Α, τώρα εκτός από Τζαρτζανο θα πρέπει να συμβουλευόμαστε και Άλγεβρα Α' Λυκείου για να σχολιάσουμε έναν Νίκο Καζη που λέει ο λόγος.

@bambinella 100 αλίμονο!!! Δε θα ξαναγίνει να σε αφήσω με κενό:')
 
Από το ανύπαρκτο online λεξικό Τζαρτζανίδη:

καζούρα η [kazúra] Ο25α : (ουσ) 1. Καψούρα για τον Νίκο Καζή 2. Πείραγμα προς τις πάσχουσες απο (1) (οι οποίες συχνά αποκαλούνται και "νικοκυρές").
 
Γενικά δεν είμαι αυστηρή όταν κρίνω εμφάνιση αλλά επίσης δεν εντυπωσιάζομαι κι εύκολα εκτός κι αν υπάρχει κάτι που θα μου τραβήξει την προσοχή και το κάτι συνήθως δεν είναι από αυτά που εντυπωσιάζουν τους περισσότερους. Πάμε

Τζένη Ρουσσέα: Δεν τη βρίσκω σέξυ. Έχει όμως φινέτσα και πολύ όμορφα μάτια και όλα αυτά είναι ελκυστικά ούτως ή άλλως. 6

Θάλεια Παπάζογλου:
Ο μόνος ρόλος που τη θυμάμαι καλά είναι στη Λωξάντρα. Έχει μια γλυκύτητα και μια τσαχπινιά αλλά σε αντίθεση με τη Ρουσσέα απευθύνεται σε τελείως διαφορετικό γκρουπ θαυμαστών, πιο λαϊκό ίσως να το πω; (σόρυ αν ακούγομαι σνομπ) 5.

Έφη Οικονόμου: Τι να την κάνεις την ομορφιά και το ωραίο παράστημα αν είσαι παγοκολώνα; 5

Γιάννης Γκιωνάκης:
Δεν μπορώ να τον σχολιάσω γιατί εκτός από τα κίτρινα γάντια, όταν τον βλέπω σε ταινία αλλάζω κανάλι, γιατί βαριέμαι. Αλλά επίσης δεν μπορώ να βάλω 0, γιατί δεν το βρίσκω σωστό να χαρακτηρίζω τους ανθρώπους ως μηδενικά. Δε μπορεί, κάποιοι θα τον συμπάθησαν τόσα χρόνια. 2.

Δάνης Κατρανίδης: Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ μου αρέσει τώρα (εννοώ τις τελευταίες δυο δεκαετίες) παρά νέος. Αλλά μου αρέσει η φωνή του. Πολύ όμως! (το κάτι που λέγαμε). Ε, κι όταν κάποιος έχει και μια συμπαθητική εμφάνιση να πηγαίνει σετάκι με ενδιαφέρουσα φωνή δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγνοήσω. 9

Γιώργος Φούντας:
Όταν ήμουν μικρή νόμιζα ότι ήταν σαν να βλέπω τον Bogart να μιλάει ελληνικά (μη βαράτε, ήμουν μικρή, λέμε). Με λίγα λόγια έβλεπα έναν βαρύ κι ασήκωτο τύπο, με φάτσα έτσι κι έτσι, που εμένα δεν με τρέλαινε καθόλου αλλά τρέλαινε πολλές άλλες γυναίκες. Όσο μεγάλωνα αναγνώριζα ότι όλη αυτή η αρρενωπότητα ήταν τραβηχτική αλλά και πάλι δεν με άγγιζε. Ίσως αν τελικά έλεγε ναι στην περιβόητη πρόταση να υποδυθεί τον Τζέημς Μποντ, να τον έβλεπα με άλλο μάτι (μπα, δε νομίζω). Οπότε λίαν επιεικώς 7.
 
Ίσως αν τελικά έλεγε ναι στην περιβόητη πρόταση να υποδυθεί τον Τζέημς Μποντ, να τον έβλεπα με άλλο μάτι (μπα, δε νομίζω).
Αυτο θα ηταν λιγο δυσκολο. Θα επρεπε πρωτα να κανει καποια μαθηματα Αγγλικων για να μαθει το Yes.
 
Αυτο θα ηταν λιγο δυσκολο. Θα επρεπε πρωτα να κανει καποια μαθηματα Αγγλικων για να μαθει το Yes.
Καλέ ναι, δεν το συζητώ. Όμως τα έμαθαν τόσοι και τόσοι άλλοι (πχ. όσοι ξενητεύτηκαν και δεν είχαν ιδέα από αγγλικά) δεν θα τα μάθαινε ο Φούντας;
 
Τζενη Ρουσεα. Στα ματια και σε καποιες εκφρασεις του προσωπου της φερνει λιγακι στη Νορα Βαλσαμη. Στο πολυ μακρινο ομως. Θελει να την προσεξει καλα κανεις για να το δει αυτο. Ενταξει, νοστιμουλα η Τζενη στα νιατα της, αλλα σεξυ δε θα την ελεγα. Δε θυμαμαι καν αν την ειδα ποτε με μαγιω σε κανενα εξωφυλλο παλαιου περιοδικου. Για το σεξ απηλ της, γιατι περα απο τα διαφορα σχολια μονο αυτο βαθμολογουμε, της βαζω 4.
Θαλεια Παπαζογλου. Πολυ ζουμπουρλου και χυμωδης και με πολυ γλυκο προσωπο επισης. Απο τις μεγαλες μου συμπαθειες και μου αρεσει και παρα πολυ η φωνη της ιδιως οταν μιλαει σοβαρα και δεν τσιριζει οπως κακως το συνηθιζε στις κωμωδιες. Ας πουμε, στη δραματικη ταινια Τυψεις συνειδησεως, η ομορφια της φωνης της φαινεται σε ολο της το μεγαλειο. 8.
Εφη Οικονομου. Πολυ ομορφη γυναικα. Νταρντανα, ξανθογαλανη και με ωραιο προσωπο, αλλα βγαζει λιγο την κακιστρω στο βλεμμα της. Και εκτος απο το βλεμμα, την Εφη την κατεστρεψε και η φωνη της που βγαζει το ιδιο. Μια φωνη ψυχρη, αχρωμη και με πολλη αδιαφορια προς τους αλλους που μου θυμιζει εντονα τη φωνη του Γιωργου Καμπανελλη που εχει και αυτη τα ιδια "προσοντα". Γι' αυτο και οι εννια στους δεκα ρολους της Εφης ηταν ρολοι κακιας. Μια Τασω Καβαδια στο πιο νεο. 6.
Γιαννης Γκιωνακης. Δεν ανηκει στους αγαπημενους μου κωμικους καθως μονο σε τρεις ταινιες εχω γελασει μαζι του. Εκτος απο τα Κιτρινα γαντια, που ολοι ξερουμε, εχω γελασει μεχρι δακρυων στο Η νυφη το' σκασε, εκει που ο Γιαννης κραταει το ρολο του ομοφυλοφιλου ρεσεψιονιστ. Ειναι ο τροπος που υποδεχεται τους "νεονυμφους" και πολυ αργοτερα οταν καλειται στο Αστυνομικο Τμημα, ο τροπος που θαβει τον Βεγγο. Η τριτη ταινια που ο Γιαννης μου αρεσει ειναι Ο αχορταγος: "Να ακους τις λιρες να πεφτουν ντινγκ, ντανγκ, ντινγκ, ντανγκ!" Δεν ηταν ουτε ωραιος, ουτε σεξυ. Ποτε και πουθενα. 1.
Δανης Κατρανιδης. Ενταξει, εδω μιλαμε για κουκλι. Υπερβολικα ομορφος, θα ελεγα. Στο βλεμμα μου θυμιζει λιγο William Shatner.
Η φωνη του επισης ονειρεμενη. Για μενα, ενας αντρας εξαιρετικα σπανιας ομορφιας και απο τη στιγμη που δε μου αρεσουν οι ψηλοι, τον βρισκω τελειο. 8.
Γιωργος Φουντας. Συγγνωμη, αλλα στο προσωπο μου θυμιζει τη Πολυ Πανου σε αντρα. Ειδικα στο Ολγα αγαπη μου, αμα βγαλεις το ξανθο μαλλι της Πανου και τα σκουλαρικια, ειναι ιδιοι. Το αϊ - λαϊνερ δε χρειαζεται να βγει γιατι ολως περιεργως ο Γιωργος ειναι σαν να φορουσε μονιμα. Ειχε πανω του αυτο το πολυ νταηδικο, το πολυ αντρικο και φυσικα ηταν σεξυ, αλλα εμενα δε μου αρεσε ποτε ο τυπος του. 5.
 
, αλλα στο προσωπο μου θυμιζει τη Πολυ Πανου σε αντρα. Ειδικα στο Ολγα αγαπη μου, αμα βγαλεις το ξανθο μαλλι της Πανου και τα σκουλαρικια, ειναι ιδιοι. Το αϊ - λαϊνερ δε χρειαζεται να βγει γιατι ολως περιεργως ο Γιωργος ειναι σαν να φορουσε μονιμα
Έχω λιώσει στα γέλια και για κάποιο λόγο δε μου βγάζει τις φατσούλες να τις πατήσω
 
Ας δουμε τι εχετε να πειτε για αυτους τους καλλιτεχνες. Εχουμε και ενα ζευγαρι στην εξαδα:

Τονια Καζιανη
Αντιγονη Βαλακου
Μαιρη Κυβελου
Τασος Γιαννοπουλος
Μιμης Φωτοπουλος
Νικος Απεργης
 
Αααααα.... Καινούρια εξάδα. Να κάνω σεφτέ για να ξελαμπικάρω λίγο? Φτου και βγήκα... Αν και δεν έχω σαφή άποψη για δύο ηθοποιούς.

Τόνια Καζιάνη. Την έχω δει στον κινηματογράφο, την έχω δει και στο θέατρο σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι πανέμορφη, είναι αέρινη σαν νεράιδα και είναι πάρα πολύ γλυκιά. Παραδόξως, δεν μου φαίνεται καθόλου κρύα, αλλά νομίζω ότι είναι πιο γλυκιά από σέξι. Θα της έβαζα 5, αλλά για την σκηνή στην πισίνα στο "Μάγκα με το τρίκυκλο", της βάζω καλύτερο βαθμό. 7.
Αντιγόνη Βαλάκου. Η πρώτη που δεν ξέρω τι να πω, είναι η Βαλάκου. Δεν μου φαίνεται καθόλου σέξι. Φυσικά, οι ρόλοι της έχουν βοηθήσει αυτή μου την άποψη. Κλάψα, κλάψα, κλάψα. Καλή ηθοποιός, αλλά μονίμως ένα ύφος μαραμένο, θλιμμένο, πονεμένο, ουφ.... Δεν μπορώ να την δω καθόλου σέξι. Εννοείται, ότι η γυναίκα μπορεί να μην ήταν έτσι, αλλά αυτό μου βγάζει όταν την βλέπω να παίζει. 3.
Μαίρη Κυβέλου.
Αν η Barbie ήταν γυναίκα, θα ήταν η Μαίρη Κυβέλου (σε ξανθό, γιατί σε μελαχροινό θα ήταν η Μπέτυ Λιβανού). Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει στον ελληνικό κινηματογράφο. Η φωνή της είναι κάπως περίεργη και οι ρόλοι της στο πανί ήταν περιορισμένοι, αλλά δεν νομίζω να περνούσε απαρατήρητη ποτέ και πουθενά. Ας πούμε στο "Επτά χρόνια γάμου" είναι εκθαμβωτική στο ρόλο της Τζούλιας. Και νομίζω ότι πρέπει να ήταν αρκετά σέξι. 9.
Τάσος Γιαννόπουλος.
Δεν ανήκει καθόλου στους ηθοποιούς που μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει κανένα από τα έργα που έπαιξε, ούτε οι ρόλοι του. 0.
Μίμης Φωτόπουλος. Ο Φωτόπουλος ήταν άσχημος. Ακόμα και νέος. Παρόλα αυτά, μου είναι τρομερά συμπαθής στις ταινίες του. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τον δω σαν άντρα. Εννοώ ερωτικά. Σαν φίλο ναι, σαν συνάδελφο ναι, αλλά όχι σαν αρσενικό. Ακόμα και στα νιάτα του, μου έβγαζε μια συμπάθεια αλλά τίποτε άλλο. Η χαρακτηριστική του φωνή, μου είναι επίσης πολύ ευχάριστη, αλλά όχι σέξι. Δεν μπορώ να βρω τίποτα σέξι πάνω του. Άντε 2.
Νίκος Απέργης. Δεν ξέρω ακριβώς τι να πω για τον Απέργη. Ίσως γιατί δεν τον έχω δει πολύ (εγώ δεν έβλεπα "Λάμψη"). Στα νιάτα του ήταν χαριτωμένος, με γλυκά χαρακτηριστικά, όχι ιδιαίτερα όμορφος. Δεν ξέρω πόσο σέξι μπορεί να ήταν γιατί δεν έχω στο μυαλό μου τη φωνή του, την κίνησή του, αν και θυμάμαι ότι είχε πολύ ωραία φωνή. Τώρα βέβαια, η Κυβέλου που τον παντρεύτηκε, κάτι θα ήξερε. Δεκτόν. Από μένα 6.
 
Καινούργια εξάδα , χωρίς πολλά πολλά να δώσω και γω τη βαθμολογία μου

Τόνια Καζιάνη 6
Αντιγόνη Βαλάκου 2
Μαίρη Κυβέλου 7
Τάσος Γιαννόπουλος 1
Μίμης Φωτόπουλος 2
Νίκος Απέργης 5
 
χμμμμμ για πάμε:

Τονια Καζιανη: 4 Μια όμορφη γυναίκα σίγουρα, εντυπωσιακή, έπεσε στα τελευταία του σινεμά και δεν την είδαμε πολύ. Σέξι δεν τη βρίσκω, είναι πάρα πολύ αδύνατη για τα γούστα μου. Ίσως τη χάλαγε και λίγο η μύτη της.

Αντιγονη Βαλακου: 8 Ναι, ξέρω δε θα συμφωνήσετε. Το ξέρω, το καταλαβαίνω. Αλλά η Βαλάκου ήταν σέξι. Πρώτα πρώτα δείχνει ενδιαφέρον άνθρωπος. Υπήρξε εξαιρετική ηθοποιός και αν και σεμνή και ταπεινή δεν ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είχε αρχοντιά. Αν ήμουν άντρας θα μου άρεσε πολύ πιστεύω.

Μαιρη Κυβελου: 10.
Τι να πω; Δε θα πω τίποτα.

Τασος Γιαννοπουλος:
Έχω γράψει και πιο παλιά πως δε βάζω 0 γιατί όλοι κάποτε κάποιον γοητεύουμε. Ο Γιαννόπουλος είναι ο άνδρας που δε θα πρόσεχα ποτέ. 1

Μιμης Φωτοπουλος:
Ούτε ο Μιμής θα με ενδιέφερε σαν άντρας. Βγάζει αυτό το πατρικό να το πω; το θείος να το πω; όχι, όχι, δε θα μου ενέπνεε κάτι περισσότερο (αν κι έχω ακούσει πως υπήρξε και κατακτητής εκτός από ηθοποιός μεγάλου ταλέντου κι ευαισθησίας). 3

Νικος Απεργης:
Ωραίος ο Απέργης. Κι ωραία φωνή που πάντοτε μετράει. Μέχρι εκεί όμως. 6
 
Ενδιαφέρουσες επιλογές!

Τόνια Καζιάνη: Δεν θα έλεγα ότι είναι σέξυ, είναι όμως όμορφη και έχει class (δε μου έρχεται η ελληνική λέξη αυτή τη στιγμή). Όταν την είχα πρωτοδεί ήταν έγχρωμη, στο Μάγκα με το Τρίκυκλο, και υποστήριζε το ρόλο μια χαρά. Από τότε τη συμπάθησα πολύ (και δεν έχω κανένα θέμα με την πολύ αδύνατη φιγούρα της, της ταιριάζει). Την είδα όμως και στο 5000 ψέματα όπου ήταν δεύτερος ρόλος κι εκεί συνειδητοποίησα πόσο αρχοντική φυσιογνωμία έχει. 8
Αντιγόνη Βαλάκου:
Ενώ είναι καταπληκτική ηθοποιός εμένα δε μου άρεσε ως φυσιογνωμία. Ακόμη κι όταν ήταν πολύ νέα μου έδινε την εντύπωση της μεγαλοκοπέλας να πω; της θείας να πω; δεν ξέρω πώς να το εκφράσω. Επίσης η εικόνα της με παρέπεμπε σ' εκείνη των δεσποινίδων που ανήκουν στις παρεκκλησιαστικές οργανώσεις (το έχω φάει με το κουτάλι αυτό το θέμα στα νιάτα μου και επίσης συζητούσαμε για την συγκεκριμένη αμφίεση στο σχετικό thread πριν μέρες). Την ίδια εντύπωση μάλιστα μου δίνει και η φωνή της. 3
Μαίρη Κυβέλου:
Ως ηθοποιός δεν μου έλεγε πολλά αλλά ως γυναίκα τα είχε όλα. 9
Τάσος Γιαννόπουλος:
Τον έχω βάλει στην ίδια κατηγορία με μερικούς άλλους που έκαναν ίδιας ποιότητας ταινίες (πχ. Παπαζήσης) και έπαιζαν ίδιας ποιότητας ρόλους οπότε δεν υπήρχε κίνητρο να δω κάτι διαφορετικό σε αυτόν. 1 (το έχω αναφέρει ξανά, το 0 είναι πολύ ταπεινωτικό για οποιονδήποτε και δεν το βάζω ποτέ)
Μίμης Φωτόπουλος:
Δεν ήταν ωραίος αλλά είχε κάτι γοητευτικό πάνω του. Όμως δε θα μπορούσα να τον δω ως κάτι περισσότερο από έναν "έξω καρδιά" θείο. 5
Νίκος Απέργης:
Αντικειμενικά ωραίος και αρρενωπός! Δυστυχώς τον έχω ταυτίσει με τη Λάμψη κι όχι με ταινίες κι έτσι χάνει σε βαθμολογία. Παραδόξως τη φωνή δεν τη θυμάμαι, αν και είναι στα στοιχεία που προσέχω πάντα, αλλά άμα λένε τα κορίτσια ότι ήταν ωραία δεν έχω λόγο να τις αμφισβητήσω. Ταίριαζε οπτικά και με τη θεά Κυβέλου οπότε 6.
 
Τόνια Καζιάνη: Δεν θα έλεγα ότι είναι σέξυ, είναι όμως όμορφη και έχει class (δε μου έρχεται η ελληνική λέξη αυτή τη στιγμή).
Αριστοκρατικοτητα, αρχοντια, αρχοντιλικι. :D
 
Τόνια Καζιάνη: Άκρως υπεροπτικό ύφος, κρύα φωνή και συνέχεια σηκωμένο το πηγούνι λες και ήθελε να ψηλώσει! Αντιπαθέστατη... 1
Αντιγόνη Βαλάκου:
Συμπαθητική και γλυκιά φυσιογνωμία, αλλά όχι σέξυ. 5
Μαίρη Κυβέλου:
Τελικά έχω πρόβλημα με τις τσιριχτές φωνές. Ενώ την είχα δει για πρώτη φορά στο: "Επτά χρόνια γάμου" και είχα εντυπωσιαστεί (μόνο από την εμφάνιση, διότι από υποκριτική...), όταν άνοιγε το στόμα της, με απωθούσε (λίγο :)). 8
Τάσος Γιαννόπουλος:
Η μόνη φορά που δεν μου ήταν αντιπαθής, ήταν στο: "Κολωνάκι, διαγωγή μηδέν". 1
Μίμης Φωτόπουλος:
Ένας από τους πλέον αγαπημένους μου ηθοποιούς και ανθρώπους. Όποια καρδιά και να κέρδιζε, θα το έκανε λόγω προσωπικότητας και όχι εμφανίσεως. 6
Νίκος Απέργης:
Μου φαίνεται ότι γινόταν καλύτερος όσο μεγάλωνε, ενώ διέθετε και ωραία φωνή. 7
 
Έφη Πίκουλα
Σμαρούλα Γιούλη
Όλγα Καρλάτου
Χρήστος Πάρλας
Μαριάννα Κουράκου
Ελένη Ανουσάκη
Αφροδίτη Γρηγοριάδου
Φλωρέττα Ζάννα
Νίκη Λινάρδου
 
Τόνια Καζιάνη: 5. (Εγώ παιδιά μου αυτήν την έμαθα στο Παρά Πέντε. Και μετά είδα αναφορές της εδώ μέσα) Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Αντιγόνη Βαλάκου: 7. Όντως είχε μια μεγαλίστικη ομορφιά, όμως ίσως ήταν ακριβώς αυτό που έπαιξε ρόλο στο ότι κατ'εμέ γέρασε όμορφα.

Μαίρη Κυβέλου: 8.
Βορειοευρωπαϊκή ομορφιά Ασυνήθιστη για τα ελληνικά μελαχρινά δεδομένα.

Τάσος Γιαννόπουλος: 9.
(προφανώς εννοείται ο παλιός, που έκανε ας πούμε τον αστυνομικό στη "Σοφερίνα" και όχι ο νεότερος που έπαιζε στο ανεκδιήγητο "Ευτυχισμένοι μαζί") Παιδαράς από τους λίγους κι αν δεν μου έβγαζε μια απροσδιόριστη βλαχιά, θα έπαιρνε και άριστα.

Μίμης Φωτόπουλος: 0.
Από μένα είναι όχι. Το μάγκικο με ξενερώνει τελείως.

Νίκος Απέργης: 3.
Κάτω του μετρίου. Είτε υπάρχει στην οθόνη είτε όχι, το ίδιο και το αυτό.
 
Πίσω
Μπλουζα