Αααααα.... Καινούρια εξάδα. Να κάνω σεφτέ για να ξελαμπικάρω λίγο? Φτου και βγήκα... Αν και δεν έχω σαφή άποψη για δύο ηθοποιούς.
Τόνια Καζιάνη. Την έχω δει στον κινηματογράφο, την έχω δει και στο θέατρο σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι πανέμορφη, είναι αέρινη σαν νεράιδα και είναι πάρα πολύ γλυκιά. Παραδόξως, δεν μου φαίνεται καθόλου κρύα, αλλά νομίζω ότι είναι πιο γλυκιά από σέξι. Θα της έβαζα 5, αλλά για την σκηνή στην πισίνα στο "Μάγκα με το τρίκυκλο", της βάζω καλύτερο βαθμό. 7.
Αντιγόνη Βαλάκου. Η πρώτη που δεν ξέρω τι να πω, είναι η Βαλάκου. Δεν μου φαίνεται καθόλου σέξι. Φυσικά, οι ρόλοι της έχουν βοηθήσει αυτή μου την άποψη. Κλάψα, κλάψα, κλάψα. Καλή ηθοποιός, αλλά μονίμως ένα ύφος μαραμένο, θλιμμένο, πονεμένο, ουφ.... Δεν μπορώ να την δω καθόλου σέξι. Εννοείται, ότι η γυναίκα μπορεί να μην ήταν έτσι, αλλά αυτό μου βγάζει όταν την βλέπω να παίζει. 3.
Μαίρη Κυβέλου. Αν η Barbie ήταν γυναίκα, θα ήταν η Μαίρη Κυβέλου (σε ξανθό, γιατί σε μελαχροινό θα ήταν η Μπέτυ Λιβανού). Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι το πιο όμορφο πρόσωπο που έχω δει στον ελληνικό κινηματογράφο. Η φωνή της είναι κάπως περίεργη και οι ρόλοι της στο πανί ήταν περιορισμένοι, αλλά δεν νομίζω να περνούσε απαρατήρητη ποτέ και πουθενά. Ας πούμε στο "Επτά χρόνια γάμου" είναι εκθαμβωτική στο ρόλο της Τζούλιας. Και νομίζω ότι πρέπει να ήταν αρκετά σέξι. 9.
Τάσος Γιαννόπουλος. Δεν ανήκει καθόλου στους ηθοποιούς που μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει κανένα από τα έργα που έπαιξε, ούτε οι ρόλοι του. 0.
Μίμης Φωτόπουλος. Ο Φωτόπουλος ήταν άσχημος. Ακόμα και νέος. Παρόλα αυτά, μου είναι τρομερά συμπαθής στις ταινίες του. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τον δω σαν άντρα. Εννοώ ερωτικά. Σαν φίλο ναι, σαν συνάδελφο ναι, αλλά όχι σαν αρσενικό. Ακόμα και στα νιάτα του, μου έβγαζε μια συμπάθεια αλλά τίποτε άλλο. Η χαρακτηριστική του φωνή, μου είναι επίσης πολύ ευχάριστη, αλλά όχι σέξι. Δεν μπορώ να βρω τίποτα σέξι πάνω του. Άντε 2.
Νίκος Απέργης. Δεν ξέρω ακριβώς τι να πω για τον Απέργη. Ίσως γιατί δεν τον έχω δει πολύ (εγώ δεν έβλεπα "Λάμψη"). Στα νιάτα του ήταν χαριτωμένος, με γλυκά χαρακτηριστικά, όχι ιδιαίτερα όμορφος. Δεν ξέρω πόσο σέξι μπορεί να ήταν γιατί δεν έχω στο μυαλό μου τη φωνή του, την κίνησή του, αν και θυμάμαι ότι είχε πολύ ωραία φωνή. Τώρα βέβαια, η Κυβέλου που τον παντρεύτηκε, κάτι θα ήξερε. Δεκτόν. Από μένα 6.