Δεσποινα Νικολαϊδου. Το προσωπο της δεν ηταν ιδιαιτερα ομορφο, αλλα αυτη η γυναικα υπηρξε πολυ ερωτικη. Μου αρεσουν πολυ τα εντονα μπλε ματια της και η αισθησιακη φωνη της. Η Δεσποινα δειχνει ανθρωπος με πολυ εντονη προσωπικοτητα και οσο μεγαλωνε, τοσο περισσοτερο δυναμικη και εντυπωσιακη εδειχνε. Μεχρι καποιο σημειο βεβαια. Την ειχα δει πριν απο πολλα χρονια σε ενα ανεκδιηγητο μελο οπου πρωταγωνιστουσε ο Βοσκοπουλος και η ηθοποιος ειχε αφησει τα ξανθα μαλλια της να μακρυνουν. Τι γυναικα, Θεε μου! Αυτο σκεφτηκα. Οποτε, απο μενα παιρνει 9.
Μαρια Μπονελλου. Ομορφη κοπελα με ωραια εξωτικα ματια και πολυ ασυνηθιστο προσωπο. Αλλα ηθελα να τη βλεπω με μακρυ μαλλι που της πηγαινε αφανταστα. Οπως ηταν δηλαδη στο Κατι κουρασμενα παλικαρια και οχι οπως ηταν στην Ωραια του κουρεα. Απο φωνη, δυστυχως, δεν ειχε και ο,τι καλυτερο. Πολυ τσιριχτη και αυτο φυσικα τη χαλαγε. Θα παρει 6.
Γιωργος Μουτσιος. Ωραιος αντρας, αλλα εντελως αχωνευτος, βρε παιδι μου! Δεν τον μπορω τον Μουτσιο με τιποτα. Ειχε κατι το πολυ υπεροπτικο πανω του. Γι' αυτο και ποτε δε μου καθισε καλα στο Θα σε κανω βασιλισσα, στο ρολο του Μπιλυ που απλωνει. Να βαζανε αλλον. Οχι τον Μουτσιο. Ο Μουτσιος ηταν τελειος για ρολους μοιχου συζυγου και δολοφονου, οπως δηλαδη στην Κραυγη. Εκει μαλιστα! Αλλα οχι και Μπιλυ! Αν ο αντρας δεν ειναι πανω απ' ολα γλυκος, βρασε ριγανη. Δεν πα' να εχει την ομορφια του Καρυ Γκραντ; Τι να το κανεις ομως; Και ο Μουτσιος ηταν ο,τι αλλο θελετε εκτος απο γλυκος. Φωνη ωραια, μπασα, αντρικη και στην ομιλια και στο τραγουδι, αλλα κι αυτη αχωνευτη ηταν. Οχι. 4.
Σωτηρης Μουστακας. Αυτος παλι ηταν τρομερα γλυκος, αλλα δεν ειχε αρρενωποτητα. Παραξενο προσωπο. Ειχε καποια χαρακτηριστικα γυναικεια πανω του και δεν εννοω απολυτως τιποτε αλλο περα απο αυτο που λεω. Αν ηταν πιο αρρενωπο, σιγουρα θα επαιρνε απο μενα πολυ μεγαλο βαθμο, αλλα τωρα δε θα μπορεσω. Ως ηθοποιο τον ξερω μονο μεσα απο τον παλιο κινηματογραφο και δεν τον εχω δει ουτε σε μια ταινια του '80. Ακουω που λενε πως σε εκεινες ηταν θαυμασιος. αλλα αυτο δεν το ξερω. Για παραδειγμα, ο αντρας μου τον λατρευει. Απο οσο τον εχω δει τον Μουστακα παντως, μια χαρα ηταν χωρις κιολας να με ξετρελαινει με το χιουμορ του. Οσον αφορα το σεξ απηλ του, απο μενα θα παρει 3.