Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

A έχετε δίκιο κορίτσια το ξέχασα. Εγώ θα έβαζα τρία με τέσσερα
 
Ντινα Τριαντη: Γλυκειά και χαριτωμένη ναι, σέξι όχι. Βέβαια για να την γουστάρει ο Μυλωνάς στο Ζήκο, κάτι θα είδε.
Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.
 
Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.
Και τι δεν θα έδινα να παντρευομουν κάποιον σαν τον Κομνηνο . Σε συνέντευξη του έχει πει πως του άρεσαν οι πολύ αδύνατες όχι απλώς οι αδύνατες σαν την Ναθαναήλ ένα πράγμα.
 
Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.
Πραγματι, σε δευτερο γαμο. Πρωτο γαμο ειχε κανει με τον ηθοποιο Αιαντα Τριαντη εξ ου και το επωνυμο.
 
Βουλα Ζουμπουλάκη: Με κάλυψε απόλυτα με το post του ο elephadas, η αξιοπρεπής κυριούλα του άτεγκτου (και άκρως αντιπαθητικού) γυμνασιάρχη/θεατράρχη- σε κάθε περίπτωση no sexy, αν και μια αστική φινέτσα την είχε σίγουρα (την έβλεπα μάλιστα χθες στον "Ιλιγγο" στο Cosmote TV btw). Από εμένα 3
Ντίνα Τριάντη:
Να μια καλή περίπτωση που μας κάνει να συνειδητοποιούμε το πόσο αλλάζουν τα πρότυπα ομορφιάς και σεξ'απήλ στο πέρασμα του χρόνου. Αν και είναι και γλυκύτατη και όμορφη, προσωπικά ως 45άρης άντρας του 2022 δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω ιδιαίτερα sexy τη συγκεκριμένη κοπέλα εκείνης της εποχής. Είμαι όμως σχεδόν βέβαιος ότι αν ήμουν 45άρης straight π.χ το 1963, θα έκοβα φλέβες για πάρτη της!!! Της το δίνω λοιπόν ένα 7, προσπαθώντας να τη δω με τα μάτια εκείνης της εποχής
Δημήτρης Καλλιβωκάς: Κατηγορία άντρα "σαν το παλιό καλό κρασί". Όσο ωρίμαζε τόσο γοητευτικότερος και πιο sexy γινόταν. Χαίρομαι που είναι από τους λίγους εκείνης της γενιάς που είναι ακόμα ζωντανοί και "βαστάνε"! Από εμένα 7 (αν "το είχε" λίγο περισσότερο και στα πολύ νιάτα του, μπορεί να του έβαζα και παραπάνω).
Μιχάλης Βιολάρης: Νομίζω ότι και αυτός όσο μεγάλωνε γινόταν καλύτερος. Δε νομίζω ότι ήταν ποτέ ωραίος, αλλά μετά τα 40 του ένα σεξαπήλ το είχε με τον τρόπο του (ειδικά στο βλέμμα του) 5
 
Βουλα Ζουμπουλακη. Κουκλαρα με προσωπικοτητα και φοβερες ματαρες ολο γλυκα. Πολυ ωραιο προσωπο και ψηλη με καλλιγραμο κορμι. Δηλαδη, γυναικαρα με τα ολα της. Οταν εγινε και ξανθια εγινε και δυναμιτης. Απο φωνη ετσι κι ετσι και εννοω την ομιλια γιατι αν πω για τις τραγουδιστικες της ικανοτητες, αστο καλυτερα....Την ακουσα στα Παλικαρια απο το Οχι κυριε Johnson, και το τραγουδι το εκτελεσε στην κυριολεξια. Γιατι τη βαλανε να τραγουδησει αραγε; Τους εκανε κανενα κακο και αποφασισαν να τη ρεζιλεψουν; Απο σεξ απηλ, 8 απο μενα.
Ντινα Τριαντη. Γλυκια και ομορφη κοπελα με απιστευτα καλη κατανομη των χαρακτηριστικων του προσωπου της. Ειχε εξαισια ζυγωματικα αυτη η γυναικα. Λες και της τα εφτιαξε γλυπτης. Αλλα που πας καλη μου με τη θρουμπα στο πηγουνι; Ποια εισαι; Η Σιντι Κρωφορντ; Καλα εκανε τωρα στα γεραματα και την εβγαλε την ελια. Της εκανε πολυ μεγαλη ζημια η ατιμη. Μπορει να της εφαγε και μια καλη καριερα. 5.
Δημητρης Καλλιβωκας. Αυτον παλι τον εφαγε η μυτη του. Ωραιος αντρας κατα τα αλλα. Ψηλος, ευθυτενης, αριστοκρατικος, αλλα με τετοια μυτη δεν μπορεσε κανεις να τον παρει στα σοβαρα κι ετσι δεν εγινε ποτε ζεν πρεμιε. Τωρα θα μου πεις, γιατι, ηταν απαραιτητο; Οχι, καλε! Αλλα ειναι κριμα να θες να γινεις Κουρκουλος και να την παθαινεις απο μυτη. 6.
Μιχαλης Βιολαρης. Ννννναι....Εχω μηδενισει τοσους και τοσους εδω. Απο Γαρδελη μεχρι Νεγκα και Βουλγαριδη. Οχι, δειτε το λογικα. Δηλαδη υπαρχει περιπτωση ο Μιχαλης να τη γλιτωσει; Μηπως ειναι καλυτερος απ' αυτους; Οχι, ξαναδειτε το λογικα.
Τι περιμενετε να κανω; Δεν ειναι πως απλως δεν ειναι ωραιος. Σιγα! Κι αλλοι δεν ηταν και τους εβαλα βαθμο σπεσιαλ. Αλλα αυτος ο ανθρωπος μου φαινεται πως ειναι τελειως στην κοσμαρα του. Μου δινει την εντυπωση πως ο,τι αστειο και να ακουσει δε θα το καταλαβει ποτε. Μονο τραγουδι και τιποτε αλλο. Δεν τον μπορω και δεν τον αντεχω. Ουτε να τον ακουω, ουτε να τον βλεπω. Οχι, ματαξαναδειτε το λογικα. 0.
 
Το τραγούδι τα παλικάρια το χει γράψει ο Μαρκόπουλος για την ταινία " Όχι μίστερ Τζόνσον" και ήταν να το πει η Δούκισσα ντουμπλάροντας την Ζουμπουλάκη. Αλλά η Ζουμπουλάκη αρνήθηκε, ήθελε να το πει η ίδια, δεν ήθελε να ντουμπλαριστεί. Την ίδια χρονιά με την ταινία το 1965, ηχογραφήθηκε με την Δούκισσα. Οι εκτελέσεις της Ζουμπουλάκη δεν κυκλοφόρησαν ποτέ.
Προς επιβεβαίωση της bambinella βάζω και τις δύο εκτελέσεις.
 
Αλλα που πας καλη μου με τη θρουμπα στο πηγουνι; Ποια εισαι; Η Σιντι Κρωφορντ; Καλα εκανε τωρα στα γεραματα και την εβγαλε την ελια. Της εκανε πολυ μεγαλη ζημια η ατιμη. Μπορει να της εφαγε και μια καλη καριερα
Χμμμ....δε νομίζω ότι έχεις και πολύ άδικο, αλλά μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα: πως και κανείς σκηνοθέτης ή παραγωγός δεν της το είπε ποτέ αυτό? (αφαιρέσεις σπίλων φυσικά και γίνονταν και τότε) Μήπως κατά κάποιον τρόπο το θεωρούσαν γοητεία της?
 
Συμφωνώ για τις ωδικές ικανότητες της Βούλας Ζουμπουλάκη, και το περίεργο είναι ότι είχε σπουδάσει τραγούδι. Από τη Βικιπαίδεια:

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στη Σχολή Μονωδίας του Εθνικού Ωδείου, στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.[6] Εμφανίστηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή το 1952
 
Καινουργια τετραδα για να βαθμολογησετε τον ερωτισμο που εκπεμπουν αυτοι οι ηθοποιοι:

Βουλα Χαριλαου
Μιρκα Καλατζοπουλου
Γιωργος Μοσχιδης
Ανεστης Βλαχος
 
Βουλα Χαριλαου -δεν την ξέρω την κυρία.
Μιρκα Καλατζοπουλου -πιο πολύ προς το χαριτωμένο ήταν παρά προς το σέξι αλλά ένα 8 το έχει σίγουρα.
Γιωργος Μοσχιδης -από το λίγο google search 3.
Ανεστης Βλαχος - 1 λυπάμαι.
 
Βούλα Χαριλαου: Όμορφη γυναίκα πραγματικά. Επειδή όμως έχω αρκετά χρόνια να δω ταινία της (θυμάμαι ακόμα πόσο είχα εντυπωσιαστει με τον Εφιάλτη όταν τον πρωτοείδα), νομίζω πως πρέπει να δω κάτι άμεσα για να επαναπροσδιορισω καλυτερα το πόσο σεξυ μπορεί να ήταν. Με επιφύλαξη και επιείκεια 7
Μιρκα Καλαντζοπουλου: Μικρή απλώς συμπαθητική, μετά τα 30- 35 της πάντως θεωρώ πως ήταν αρκετά σεξυ. 6
Γιώργος Μοσχιδης: Είδα φωτογραφίες στα νιάτα του και νομίζω πως ως νεαρός ήταν γοητευτικός. Μεγαλώνοντας θεωρώ πως δεν 'γερνούσε ωραία', κατά ένα όμως μυστήριο τρόπο με το μουστάκι και τον τύπο του διατηρούσε ένα σεξαπιλ και σε κάποια βλέμματα εβγαζε μια ελαφρά "υποσχόμενη πονηριά" . 7
Ανέστης Βλάχος: Κατ' αρχάς να πω ότι λατρεύω το συγκεκριμένο ηθοποιό. Σε κάθε πάντως περίπτωση ουδέποτε υπήρξε ωραίος- ειδικά στα νιάτα του. Μεγαλωνοντας "το είχε κάπως περισσότερο", αλλά εν τέλει περισσότερο παρέπεμπε στο θείο η ξάδερφο που πίνει στο καφενείο του χωριού τσιπουρα 4
 
Τελευταία επεξεργασία:
Βούλα Χαριλάου: Δεν ξέρω / δεν απαντώ διότι δεν τη θυμάμαι καθόλου. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες της ήταν όμορφη στο πρόσωπο, αλλά δεν ξέρω από σώμα και σε ταινίες που δείχνουν και κίνηση μπορεί κανείς να σχηματίσει σωστότερη εντύπωση.
Μίρκα Καλατζοπούλου: Το μουστάκι μπορεί να είναι σέξυ σε κάποιους κυρίους αλλά ποτέ σε κυρίες, κι η Μ.Κ.είχε πολύ έντονο, κι η σκιά κάτω από το στόμα της μοιάζει και για γενάκι. Σε άλλες φωτό το μουστάκι ίσως να είναι η πάνω καμπύλη του στόματος κακοζωγραφισμένη. Γενικά το στόμα της μου έκανε χαλάστρα, οπότε πάνω από 6 δεν θα της έβαζα αν και η υπόλοιπη ήταν καλή.
1648677087827.png

Γιώργος Μοσχίδης: Εξαιρετικός ηθοποιός και συμπαθέστατος (παρά τους αντιπαθητικούς ρόλους που έπαιζε συχνά σε ταινίες), αλλά από γοητεία δεν διακρίνω καθόλου ούτε στα νιάτα του. Στα μεγάλα μείον ήταν και η φωνή του. Λόγω συμπάθειας, 4 αλλά μεταξύ μας πιο πολύ του ταίριαζε το 2
Βλάχος
Ένας νεαρός θείος ή ξάδερφος που πίνει τσίπουρο δεν απαγορεύεται να είναι και γοητευτικός, αλλά τον Βλάχο δεν τον έχω δει ποτέ σε συνέντευξη για να μπορώ να τον ξεχωρίσω από τους ρόλους του. Υπάρχουν βέβαια κακοί που η κακία τους τους προσέδιδε γοητεία, αλλά δεν ανήκε σ' αυτούς. Θα του έβαζα 3, αλλά αφού έβαλα 4 στον Μοσχίδη του βάζω 5.
 
Βούλα Χαριλάου: Δεν την κατατάσσω στις όμορφες ηθοποιούς. Ήταν όμως, ένα πάρα πολύ γλυκό προσωπάκι. Στις ταινίες της αυτό έβλεπα. Μια γλύκα. Ειδικά στη "Στουρνάρα 288" που την έχω πολύ έντονα στο μυαλό μου σαν Χαρούλα που την παιδεύει ο Παπαφρονιμόπουλος, δε μου βγάζει καθόλου το σέξυ. Για τη γλύκα της (που δεν έχει σχέση με το σέξι βέβαια), άντε να πω επιεικώς 5.

Μίρκα Καλαντζοπούλου:
Νομίζω ότι δεν ήταν άσχημη, είχε και όμορφα ματάκια, όμως προσωπικά μου ήταν αντιπαθής. Όπως τις περισσότερες φορές, χωρίς λόγο. Με αυτή την αντιπαθητική, παιδική φωνή και την εμφάνιση που τη θεωρούσα πολύ δεύτερη, δε θα μπορούσα να τη δω σέξυ. Μιλάω πάντα για αυτό που βλέπω στις ταινίες και έπαιζε συνήθως σε αυτά τα μελό που δεν είναι του γούστου μου. 3.

Γιώργος Μοσχίδης:
Εντάξει, δε μου άρεσε, ούτε σαν νεαρός, ούτε μεγαλύτερος. Βεβαίως, πολύ καλός ηθοποιός, ναι. Σέξι, καθόλου. 2.

Ανέστης Βλάχος:
Δεν τον θεωρώ άσχημο, δεν τον θεωρώ και ωραίο. Μέτριας εμφάνισης, αλλά εξαιρετικός ηθοποιός, που τυποποιήθηκε στους κακούς ρόλους. Αυτοί δε με βοηθούσαν να δω πώς θα ήταν αν έπαιζε έναν φυσιολογικά ερωτευμένο άντρα (κι όχι έναν βιαστή, ας πούμε). Οπότε τι να βάλω? 3.
 
Βούλα Χαριλάου:
Σέξι; Ένα 5 παιδιά κι αυτό απ την καλή μου την καρδιά. Κι επειδή έπαιξε τη Μαργκώ, κι επειδή την "παντρεύτηκε" κι ο Νίκος ο Καζής.
Μίρκα Καλαντζοπούλου:
Όμορφη γυναίκα με καλοσχηματισμένο κορμί, ζουμερή, γλυκιά... αλλά εμένα δε μου αρέσει. Σε όλες τις ηλικίες μου θύμιζε έφηβη, μικρομέγαλη. Ε Να της βάλω όμως ένα 6 για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε να δείξει σέξι.
Γιώργος Μοσχίδης:
Δε σας αρέσει ε; εντάξει λογικό το βρίσκω. Λογικό θα βρείτε κι εσείς πως εμένα μ αρέσει. 9
Ανέστης Βλάχος:
Αν τον έβλεπα στο δρόμο δεν ξέρω αν θα έριχνα δεύτερη ματιά. Μάλλον όχι. Αλλά όταν τον άκουγα στις συνεντεύξεις του, πέρα που ήταν συμπαθέστατος, μου έβγαζε έναν άνθρωπο πολύ μεγάλης αξίας και με όμορφη προσωπικότητα. Αυτό φτάνει να του βάλω 8. Εύγε Ανέστη!
 
Βουλα Χαριλαου. Μου αρεσει η φωνη της. Ξεχωριστη, αναγνωρισιμη και κυριως ωραια γιατι τι να τα κανεις τα δυο πρωτα αμα δεν υπαρχει το τελευταιο; Γενικα παντως, οι ανθρωποι τοτε ειχαν διαφορετικες φωνες μεταξυ τους. Που ειναι σημερα φωνες σαν του Παρλα, σαν του Κωνστανταρα, σαν του Παραβα, σαν της Αρωνη; Δεν μιλαω για ωραιες φωνες. Μιλαω μονο για ξεχωριστες. Βλεπω σημερινα ξενα εργα και εχω την εντυπωση οτι ολοι μιλανε το ιδιο. Συγγνωμη, για το εκτος θεματος σχολιο, αλλα ηθελα καπου να το πω αυτο και βρηκα ευκαιρια με την ιδιαιτερη και πολυ ωραια φωνη της Βουλας. Η Βουλα περα απο τη φωνη της και απο τις λιγες φορες που την ειδα, καλη ηθοποιος μου φανηκε, αλλα ερωτικη οχι. Οποτε της δινω 3.
Μιρκα Καλατζοπουλου. Σε αντιθεση με τα περισσοτερα παιδια εδω, τη βρισκω πολυ ερωτικη γυναικα. Μου αρεσουν τα γλυκα γαλαζια ματια της, τα σαρκωδη χειλη της και το μαλλι της οσο το ειχε ξανθο. Της πηγαινε τρελα αυτο το χρωμα γιατι στον Κατηφορο ως μελαχρινη ηταν "α πα πα". Κουκλα στο Κοροϊδο γαμπρε, οπου την ειδα πολυ προσφατα και με απιθανο κορμι. Ολες οι καμπυλες στα σωστα σημεια και οσο επρεπε. Φορουσε και κατι στενα ρουχα και ηταν πραγματικα χαρμα οφθαλμων. Οπως κουκλα ηταν και στις Λολιτες της Αθηνας, οπου εκανε μια εμφανιση πολυ τολμηρη. 8 απο μενα.
Γιωργος Μοσχιδης. Σε κατι φωτογραφιες που τον ειδα στα νιατα του μου φανηκε ωραιος και αρρενωποτατος. Μετα ομως δεν μεγαλωσε και πολυ καλα. Και η φωνη του ακρως ιδιαιτερη μεν, καθολου του γουστου μου δε. Παρ' ολα αυτα ηταν ο αφηγητης στην τηλεοπτικη σειρα Αστροφεγγια. Αν τις περισσοτερες ταινιες και σειρες τις γυριζε νεωτερος, σιγουρα θα του εβαζα πολυ μεγαλο βαθμο. Τωρα ομως παιρνει 4.
Ανεστης Βλαχος. Ηταν πολυ ωραιο παιδι και θαυμασιος ηθοποιος. Ουτε αυτος μεγαλωσε ωραια, αλλα στις ταινιες του, που ευτυχως τις εκανε νεος, ηταν αρκετα ερωτικος και του δινω 6.
 
Βούλα Χαριλάου. Ερωτική πραγματικά μόνο στον "Εφιάλτη". Στα υπόλοιπα γλυκιά και συμπαθητική. 7 κυρίως λόγω "Εφιάλτη".
Μίρκα Καλατζοπούλου. Δεν μου άρεσε καθόλου. Σε καμμία ταινία της. 3
Γιώργος Μοσχίδης. Συμπαθής κύριος, εξαίρετος ηθοποιός. 5
Ανέστης Βλάχος. Είχε κάτι το έντονο, ειδικά στα νιάτα του. 6
 
Βούλα Χαριλάου:
Σέξι; Ένα 5 παιδιά κι αυτό απ την καλή μου την καρδιά. Κι επειδή έπαιξε τη Μαργκώ, κι επειδή την "παντρεύτηκε" κι ο Νίκος ο Καζής.
Αυτο κανονικα ειναι λογος για να τη μηδενισεις. Μα να στον φαει μεσα απ' τα χερια σου;
 
Πίσω
Μπλουζα