Βούλα Χαριλάου: Δεν την κατατάσσω στις όμορφες ηθοποιούς. Ήταν όμως, ένα πάρα πολύ γλυκό προσωπάκι. Στις ταινίες της αυτό έβλεπα. Μια γλύκα. Ειδικά στη "Στουρνάρα 288" που την έχω πολύ έντονα στο μυαλό μου σαν Χαρούλα που την παιδεύει ο Παπαφρονιμόπουλος, δε μου βγάζει καθόλου το σέξυ. Για τη γλύκα της (που δεν έχει σχέση με το σέξι βέβαια), άντε να πω επιεικώς 5.
Μίρκα Καλαντζοπούλου: Νομίζω ότι δεν ήταν άσχημη, είχε και όμορφα ματάκια, όμως προσωπικά μου ήταν αντιπαθής. Όπως τις περισσότερες φορές, χωρίς λόγο. Με αυτή την αντιπαθητική, παιδική φωνή και την εμφάνιση που τη θεωρούσα πολύ δεύτερη, δε θα μπορούσα να τη δω σέξυ. Μιλάω πάντα για αυτό που βλέπω στις ταινίες και έπαιζε συνήθως σε αυτά τα μελό που δεν είναι του γούστου μου. 3.
Γιώργος Μοσχίδης: Εντάξει, δε μου άρεσε, ούτε σαν νεαρός, ούτε μεγαλύτερος. Βεβαίως, πολύ καλός ηθοποιός, ναι. Σέξι, καθόλου. 2.
Ανέστης Βλάχος: Δεν τον θεωρώ άσχημο, δεν τον θεωρώ και ωραίο. Μέτριας εμφάνισης, αλλά εξαιρετικός ηθοποιός, που τυποποιήθηκε στους κακούς ρόλους. Αυτοί δε με βοηθούσαν να δω πώς θα ήταν αν έπαιζε έναν φυσιολογικά ερωτευμένο άντρα (κι όχι έναν βιαστή, ας πούμε). Οπότε τι να βάλω? 3.