Α, να βαθμολογήσω κι εγώ, αν και μάλλον δεν θα πρωτοτυπήσω.
Μαίρη Βιδάλη: Πριν χρόνια, ήμουν εφορευτική επιτροπή σε κάποιες εκλογές, θα σας γελάσω ποιες. Και ήρθε γιατί ήταν στον συνδυασμό κάποιου κόμματος. Βέβαια, μπορεί να ήταν και δημοτικές εκλογές γιατί εγώ έχει πάει τρεις φορές εφορευτική επιτροπή και δεν θυμάμαι ποια φορά την είδα. Είχα την εντύπωση όταν την έβλεπα στις φωτογραφίες της ότι είναι όμορφη αλλά πάντα μου έβγαζε ένα στυλ γλυκανάλατο να το πω? Κρύο να το πω? Δεν ξεύρω. Ε, λοιπόν, όταν την είδα από κοντά, έμεινα. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ ωραία και ας μην ήταν πια νέα. Λεπτή, ψηλή, με ωραίο αέρα, ωραία σιλουέτα, ωραία κίνηση, γλυκό χαμόγελο, ευγενική, μας χαιρέτησε δια χειραψίας. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Νομίζω τελικά, ότι ο φακός την αδικεί. Όπως και να έχει όμως, το στυλ της δε μου βγάζει το σέξι και πολύ. Επίσης, δεν μου αρέσει η φωνή της. Θα βάλω ένα 6.
Όλγα Πολίτου: Καλή ηθοποιός και πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Αριστοκρατική. Εγώ νομίζω ότι το είχε το σέξι. Στο "Η Μεσόγειος φλέγεται" είναι κούκλα και στην σκηνή στην παραλία είναι πολύ σέξι. Την θυμάμαι έντονα στο "Θέατρο της Δευτέρας" στο έργο "Τσάι και συμπάθεια". Πάρα πολύ καλή. Στα μεγάλα της συν, η πανέμορφη κοντράλτο φωνή της. Θα συμφωνήσω ότι είχε ένα εντελώς δικό της στυλ και θα της βάλω 8.
Νίκος Βερλέκης: Ναι, το άτιμο το παιδί. Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα του Βερλέκη. Τον βλέπεις στο έργο "Τι 30, τι 40, τι 50" να κάνει το γιο του Κωνταντάρα και δεν σου κάνει καμία αίσθηση. Ένα όμορφο αγόρι. Και μετά τον βλέπεις όταν άφησε το μούσι (που σημειωτέον, δεν μου αρέσει στους άντρες) και γίνεται ένας υπέροχος άντρας. Κούκλος και άκρως γοητευτικός μέχρι και σήμερα. 10 δαγκωτό!
Θάνος Παπαδόπουλος: Πολύ συμπαθητική φατσούλα, πολύ γλυκός άνθρωπος, καλός ηθοποιός. Σέξι? 0.