1.Ελένη Ράντου : Δεν θα τη χαρακτήριζα σέξι αλλά γλυκιά και συμπαθητική , να μη χαλάσω όμως το τόπικ 7/10Βάζω και γω πεντε : πιο νέους όμως, γνωστοί μας πολύ.
1.Ελενα Ραντου
2.Σμαραγδα Καρυδη
3.Χριστόφορος Παπακαλιατης
4.Μαρία λεκάκη
5.Παναγιώτα βλαντη
Στέλιος Μάινας : Μου θυμίζει γείτονα , θείο , φίλο του πατέρα μου που λέει ωραία αστεία , πολύ καλός ηθοποιός αλλά σέξι ... Δεν 3/10Δίνω άλλη μια πενταδα:
Στέλιος μαινας
Ευαγγελία Βαλσαμά
Μυρτώ Αλικακη
Τάσος Νούσια
Στρατός τζωρτζογλου
Δικαιώνομαι για τον τζωρτζογλουΣτέλιος Mαινας: Καλός ηθοποιός, μάλλον και άνθρωπος, όχι ιδιαίτερα σέξι, 5/10.
Ευαγγελία Βαλσαμά: Πολύ όμορφη κοπέλα, εκφραστικό βλέμμα 9/10.
Μυρτώ Αλικακη: Είχε έναν τύπο, 6/10.
Τάσος Νούσια: Θα έβαζα ένα 8 αν και δεν τον έχω δει εν δράση.
Στρατός τζωρτζογλου: 9/10.
Oποτε Νανά Βενετη και ΛεχουΤους περισσότερους τους έχουμε ήδη βαθμολογήσει στο θέμα
Δανδουλάκη στο ποστ #323
Φυσσούν στο ποστ #402
Φωτόπουλος στο ποστ #391
Κάτια Δανδουλάκη : Αρχοντική παρά σέξι 8/10Δίνω άλλη μια πενταδα: ήταν να μην πάρω φορα
Κάτια Δανδουλάκη
Πέτρος Φυσσουν
Μίμης Φωτόπουλος
Κατερίνα λεχου
Νανά Βενετη αρχίζω:
Βενετη, ο ορισμός του σεξινεςς 10/10 το λιγότερο θα την αδικούσε κάτι άλλο, ακομα και ως γυναίκα το καταλαβαίνω.
Λεχου: πολύ ωραία γυναίκα αλλά σεξι δεν ξέρω θα βάλω ένα 7/10
Φωτόπουλος: εμενα μου άρεσε παιδιά ήταν ζεστός, καλός δεν ξερω θα βάλω ένα 6/10
Πέτρος φυσουν : έτσι και έτσι ένα 5/10
Κατια: ένα 8/10 έχει πάρα πολλά στοιχεία αυτή η γυναίκα και ακόμα όμορφη και αγέραστη ειναι
Ντενιση : και μόνο για τον Κώνστα 9/10Ας βάλω και εγώ 5αδα ηθοποιών αλλά θα ναι από 90s και 00s
Νίκος Κουρής
Μιμή Ντενίση
Δημήτρης Αλεξανδρής
Ναταλία Δραγούμη
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Αντώνης Φραγκάκης : 9/10Bαζω άλλη μια πενταδα
Αντωνης Φραγκακης από μένα 10 με τόνο!!!!! Και πολλά θαυμαστικά, τι άλλο να πω.
Πεγκυ Τρικαλιωτη
Πεγκυ Σταθακοπουλου
Γκελυ Γαβριήλ
Γωγω μπρεμπου
@αριαδνη Πολύ εντυπωσιακός άνδρας , γοητευτικότατος , καλός ηθοποιός (ευτυχώς που τον είχα δει παλιά από κοντά , είχα βγει φώτο μαζί του και του χα πάρει αυτόγραφο πριν γίνει ακόμα πιο ευρύτερα γνωστός)Θεωρείται ο πιο σεξι από τους σεξι με ειδικό χασταγκ στο x "η Παναγία το ρίξε αυτο"! Είναι ο Σπύρος Φωκάς της εποχης
Προβολή συνημμένου 283531
Τι βαθμό να βάλεις στην βουγιουκλακη ως προς τον ερωτισμό της , ήταν η αθώα παιδούλα, συχνά αγνή κοπέλα φτωχη , τιμια , ολίγον γατούλα που ερωτευοταν τον πλούσιο συνήθως. Στο δόλωμα αλλάζει ολο αυτό και γίνεται η ερωτική βουγιουκλακη, πραγματικά δεν ξέρω τι να βάλω από 5 ως 8 κυμαίνεταιΠως σαν φαινεται ο ερωτισμος των ηθοποιων αυτης της τετραδας;
Αλικη Βουγιουκλακη
Τζενη Ζαχαροπουλου
Νικος Κουρκουλος
Γιωργος Λευτεριωτης
Αλίκη Βουγιουκλάκη : Πιο πολύ γλυκιά παρά σέξι 8/10Πως σαν φαινεται ο ερωτισμος των ηθοποιων αυτης της τετραδας;
Αλικη Βουγιουκλακη
Τζενη Ζαχαροπουλου
Νικος Κουρκουλος
Γιωργος Λευτεριωτης