Είναι αλήθεια πως άμα μπαίνουν πολλά μαζεμένα είναι λες και μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλο. Συμβαίνει και στα κουίζ κάποιες φορές που μπαίνουν καινούρια πριν απαντηθούν όλα και κάποια μένουν αναπάντητα. Ας απαντήσω λοιπόν κι εγώ στους προτεινόμενους της
@Bambinella
Αλίκη: Η Αλίκη δεν είναι σέξι για πολλούς λόγους. Ακόμα κι όταν είναι σέξι, προσποιείται τη σέξι, δεν είναι αυθορμήτως. Πιθανότατα παλιότερα που την είχαμε βαθμολογήσει να της είχα βάλει παραπάνω βαθμό αλλά τώρα θα της βάλω 3. Η ταινία που μου αρέσει ως γυναίκα είναι το Ταξίδι. Είχε ωραίες καμπύλες αλλά το βλέμμα και το στήσιμο της δε βγάζουν ερωτισμό. Επίσης λόγω προσώπου τα περισσότερα από αυτά που θα λέγαμε σικάτα φορέματα τη φοράνε, δεν τα φοράει. Έτσι βγάζει όσο ερωτισμό έχει στις Διπλοπεννιές όσο είναι φτωχή και μετά που γίνεται τραγουδίστρια δε μ αρέσει.
Τζένη Ζαχαροπούλου: Πολύ σέξι φωνή η Τζένη. Εμφανισιακά ήταν εντυπωσιακή, την πρόσεχες. Θα πάρει ένα 6.
Νίκος Κούρκουλος: Εμένα δε μου αρέσει ο Νίκος. Στην καλύτερη του φάση ήταν στη Λόλα, εκεί γύρω στο '65. Μετά ακούρευτος και με μόνιμα τρομοκρατημένο ύφος δεν τον λέω σέξι. Είχε όμως ωραία φωνή. Ένα 4.
Γιώργος Λευτεριώτης: Ένα περίεργο πράγμα. Αδιάφορος έως μπούλης στα δράματα, σούπερ σέξι στις κωμωδίες. Μου αρέσει πάρα πολύ στο Θησαυρό του Μακαρίτη κι ακόμα περισσότερο στο Τρεις Κούκλες κι Εγώ. Ιδανικός ερμηνευτής των κωμωδιών του Τσιφόρου σε ρόλους ζεν. Είχε παιχνιδιάρικο ύφος αλλά ήταν κι άντρας με τα όλα του. Στην εποχή του θεωρούνταν κελεπούρι κι ορθώς αν με ρωτάτε. 8.