Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.433
Αντιδράσεις
27.832
Και οταν λεω βαθμολογηστε δεν εννοοω το ταλεντο τους, αλλα το ποσο ελκυστικους τους βρισκετε. Ποσο αρρενωποι η θηλυκες ειναι και ποσο σεξ - απηλ διαθετουν. Δεν ειναι ζητημα ομορφιας. Οχι μονο, τουλαχιστον. Ειναι ζητημα πολλων παραγοντων που ολοι μαζι δινουν αυτο το κατι σε εναν ανθρωπο ωστε να εχει μεγαλη επιτυχια στο αντιθετο φυλο.

Βαθμολογουμε απο το 0 εως και το αριστα 10:

Μιμη Ντενιση

Χλοη Λιασκου

Νιτσα Μαρουδα

Γιωργος Παππας

Κωστας Βουτσας

Ανδρεας Ντουζος
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιμή: Ωραία γυναίκα σίγουρα, καθόλου στο στιλ μου, μου αρέσουν πιο ζουμπουρλουδες οι γυναίκες, από εμένα Μιμή είναι 6. 

Χλόη: κουκλίτσα κι ωραίο κορμί, πολύ στεγνή για τα γούστα μου, και κάπως έφηβη, από εμένα είναι 7.

Νίτσα: Μεγάλη αδυναμία, τη βρίσκω πολύ σέξι, κι έχει ένα 8. 

Παππάς: Δε μου άρεσε, βάση 5 Γιώργο μου.

Βουτσάς: Περίπτωση περίεργη. Νομίζω αν τον είχα γνωρίσει στα νιάτα του ίσως κ να με γοήτευε, αν κ δεν είναι στο στιλ μου ούτε αυτός . Ένα 7 Κώστα μου και σε καλή μεριά.

Ανδρέας Ντούζος: Παρ το δεκαρι μου, Παρ το γεράνι μου, στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή. Κούκλος, ταλέντο, ωραίο κορμί, κανένα ψεγάδι, εύγε Ανδρέα. 
 
Μιμή Ντενίση , όμορφη γυναίκα δε λέω (στα νιάτα της) αλλά τη βρίσκω πάντα κρύα (παλιότερα πιο πολύ) της δίνω ένα 5

Χλόη Λιάσκου , θα κρίνω την παλιά Χλόη των ταινιών , θα συμφωνήσω με την 1@karapiperim[/USER] , ομορφούλα αλλά μακριά των γούστων μου , της δίνω ένα 6

Νίτσα Μαρούδα , χαριτωμένη , μόνο εκεί στο "Λεβεντόπαιδο" έλεγε κάτι αλλά καμία σχέση , της δίνω ένα 4

να πω και για τους άντρες , αντικειμενικά σαν τρίτο μάτι...δε μπορώ να τους κρίνω όπως τις γυναίκες

Γιώργος Παππάς , αριστοκρατικός ένα 4

Κώστας Βουτσάς , τον ξέρουμε πάντα τσαχπίνη και χαριτωμένο , σαν εμφάνιση τι να πω...θα βάλω ένα 6

Ανδρέας Ντούζος , ο πιο γοητευτικός νομίζω από αυτούς που έβαλες , θα βάλω ένα 7

 
Mιμη Ντενιση. Πανεμορφη, μια απο τις πιο ωραιες γυναικες που ειδα ποτε, αλλα επειδη εδω μιλαμε για σεξ - απηλ, αυτο δεν το ειχε ουτε απο μακρια. Το πολυ 3.

Χλοη Λιασκου. Χαριτωμενο μουτρακι που εφερνε λιγακι σε Β.Β. Κατα τα αλλα ξερακιανη, για να μην πω ατροφικη. 5.

Νιτσα Μαρουδα. Αυτο που μου αρεσε πολυ στο προσωπο της ηταν η τελεια μυτουλα της. Δε νομιζω να ηταν ομως ποτε η Νιτσα σεξυ γυναικα. 4.

Γιωργος Παππας. Αντρουκλας και αριστοκρατικος. Τραβηχτικο δε θα τον ελεγα, αλλα μπορει να εφταιγε και το αϊλαϊνερ που φοραγε σε ολες τις ταινιες του. 5.

Κωστας Βουτσας. Καθολου ο τυπος μου οπου και αν τον ειδα και οσο και αν προσπαθησε να φαινεται χαριτωμενος. 2.

Ανδρεας Ντουζος. Ωραιο παιδι, ο Ελληνας Τζεημς Ντην οπως τον αποκαλω εγω και μου θυμισε πολυ τον ξενο ηθοποιο στο χορευτικο με τη Λασκαρη απο το Κοριτσια για φιλημα. Αν ειχε λιγο διαφορετικα χειλη και δοντια, μπορει να του εβαζα μεγαλυτερο βαθμο. 7.
 
Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τους ανθρώπους από τους ηθοποιούς και τους ρόλους που έπαιζαν ιδιαίτερα όταν ήταν τυποποιημένοι. Αλλά για να προσπαθήσω...

Μιμή Ντενίση. Κούκλα κυριολεκτικά. Που θα πει όμορφη αλλά άψυχη, όπως οι κούκλες στις βιτρίνες. Θα την ήθελα για διακοσμητικό στο σαλόνι μου. Άντε ένα 4 γιατί ως διακοσμητικό ήταν (και είναι ακόμη) καλή

Χλόη Λιάσκου Τη θυμάμαι περισσότερο από το "Ραντεβού στον αέρα" και τα εξώφυλλα που σχολιάσαμε. Αδύνατη μεν αλλά μου μοιάζει να είχε τέτοιο σωματότυπο, όχι ανορεξική. Θα της έβαζα από 6 και πάνω λοιπόν γιατί τα κόκκαλα ήταν φυσιολογικά.

Νίτσα Μαρούδα.Αυτή την αδίκησαν οι ρόλοι της χαζής κακομαθημένης γκρινιάρας ξανθιάς που έπαιζε πάντα διότι μόνο ξεμωραμένοι κρονόληροι και μπιμπικιασμένοι έφηβοι μπορούσαν να βρουν τέτοια καρικατούρα ελκυστική και σέξυ. Νομίζω ότι στα φυσιολογικά της πρέπει να ήταν πολύ καλύτερη. Από τις 3 η καλύτερη, οπότε ας δώσω ένα 7.

-----------------------------

Από άντρες όλοι θα συμφωνήσουν νομίζω ότι ο Ντούζος ήταν ο πιο ελκυστικός από τους 3. Τα χαρακτηριστικά του ήταν ωραία αλλά ταυτόχρονα καθημερινά σε αντίθεση με άλλους γόητες που δεν έμοιαζαν με ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Ο Μπάρκουλης ως γείτονας θα ήταν απειλή - θα σε παράταγαν όλες οι γκόμενες για χάρη του, αν έδειχνε ενδιαφέρον. Και για τον Ντούζο μπορεί να σε παρατούσαν αλλά δεν θα καταλάβαινες γιατί (εκείνες βέβαια θα ήξεραν :) ). Δεν θυμάμαι καθόλου τι έλεγε από σώμα ούτε αυτός ούτε οι άλλοι γόητες της εποχής - μόνο τον Κακκαβά θυμάμαι γιατί ήταν τόσο καλοφτιαγμένος και αθλητικός μια εποχή που κάτι τέτοιο ήταν σπάνιο. Θα του βάλω 8 γιατί ήταν και ωραίος και συμπαθής.

Ο Βουτσάς πάλι θα ήταν ο αστείος της παρέας και καλός για φίλος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί  να τον βρει καμιά ελκυστικό. Ξέρουμε ότι είχε επιτυχίες στις συναδέλφους του, αλλά το μόνο που μπορώ να βρω για να το εξηγήσω το έχει πει ο Διονυσίου

https://www.youtube.com/watch?v=iTOLS17MFdQ

3 και πολύ του πάει.

Κι αν η απορία μου ισχύει μια φορά για τον Βουτσά ισχύει 10 φορές για τον Παππά. Τόσες και τόσες όμορφες γυναίκες ήταν ξετρελαμένες μαζί του άρα πρέπει να ήταν πολύ τραβηχτικός. Αριστοκρατικός? Μπορεί. Και ο Καλλέργης ήταν. Κι ο Κατράκης. Κι ο Μαλλιαγρός (στο πιο decadent). Αλλά σεξαπηλούχος? Δεν το καταλαβαίνω. Αν μου λέγανε με ποιον ηθοποιό θα ήθελα να μοιάζω ο Παππάς θα ήταν κάτω-κάτω, δίπλα στον Σταρένιο και στον Γιάννη Φέρμη. Του βάζω 2 γιατί υπήρχαν και χειρότεροι.
 
Μιμή Ντενίση: Δεν θα σχολιάσω την όποια ομορφιά είχε, αλλά πάντα μου προκαλούσε μία ανεξήγητη απέχθεια. Ένα "3" και με το ζόρι.

Χλόη Λιάσκου: Γλυκύτατη, αλλά όταν εγώ έχω περισσότερες καμπύλες από μία γυναίκα, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία θηλυκότητας. "2".

Νίτσα Μαρούδα: Θα συμφωνήσω με τον Ελέφαντα, εκτός από την βαθμολογία. "3".

Γιώργος Παππάς: Καταπληκτική φωνή, αλλά το πρόσωπό του πάντα μου έβγαζε κάτι το διεφθαρμένο... "3".

Κώστας Βουτσάς: Ο πιο ωραίος από την τριάδα. "6".

Ανδρέας Ντούζος: Είχε αυτά τα μαγουλάκια, που μου θύμιζαν βουτηρομπεμπέ. Όταν μεγάλωσε, μου ήταν πιο συμπαθής. "5".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για να δουμε τι θα γραψετε για αυτους εδω:

Ντινος Ηλιοπουλος

Σταυρος Παραβας

Κωστας Καρρας

Ρενα Βλαχοπουλου

Γκελυ Μαυροπουλου

Μπετυ Λιβανου
 
Μας δυσκολευεις ,bambinella...

Για να δούμε...

Ντίνος: Καθόλου σέξι, αλλά ήταν τόσο ταλαντούχος που θα τον προσεχές. Και πρέπει να είχε κι αέρα που λένε. Να του βάλω ένα 7, γιατί τον αγαπώ. 

Παράβας: Καλός. Τίποτα το ιδιαίτερο, του βάζω ένα 6. 

Καρράς: Πολλές δε θα συμφωνήσουν.. Δε μ αρέσει.. Δεν μπορώ να το αιτιολογησω ακριβώς.. Ένα 5. 

Βλαχοπούλου: Αν την είχαμε γνωρίσει νέα ίσως να ήταν αλλιώς... Την έχω τόσο ταυτίσει με πενηντάρα κάπως τρελή που δε μπορώ να την κρίνω. Περιμένω πάντως να δω τι θα πουν τα αγόρια. 

Γκέλυ: Η Γκέλυ ήταν σέξι, και τη φαντάζομαι να παίζει κ λίγο το μάτι της, δε μου κάνει για σεμνή κ ταπεινή... Οπότε επειδή το κατείχε κ το σπορ του φλερτ της βάζω ένα 8. 

Λιβανού: Παααααραααα πολύ σέξι. Πάρα πολύ. Γυναικάρα. 9.
 
Α, τώρα σας είδα! Δεν πρόλαβα το προηγούμενο. Δεν πειράζει, θα απαντήσω για όλους. Αν και οφείλω να πω, ότι είναι μου είναι πιο δύσκολο να κρίνω τις γυναίκες από θέμα σεξ-απήλ.  Με τους άντρες μου έρχεται πιο φυσιολογικά....  :D

Mιμή Ντενίση. Πανέμορφη εμφανισιακά, δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό κανείς, αλλά κρύα και παγωμένη σαν γυναίκα. Και επειδή την θεωρώ απαίσια ηθοποιό, αυτό με κάνει ίσως να μην είμαι αντικειμενική.  2.

Χλόη Λιάσκου. Αέρινη, πολύ αδύνατη για τα γούστα μου, χαριτωμένο μουτράκι, καλή χορεύτρια. 5.

Νίτσα Μαρούδα. Πάρα πολύ χαριτωμένη. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να την πει σέξυ, επειδή την έχουμε ταυτίσει με τους ρόλους της χαζοξανθιάς. Ίσως αν την γνώριζες στην προσωπική της ζωή... 7.

Γιώργος Παππάς. Ε, εδώ τι να πω. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο άνθρωπος. Σαν τύπος, μου βγάζει κάτι γλοιώδες. Δεν ξέρω... Τα χείλη του, το στυλ του.... 2.

Κώστας Βουτσάς. Τι να πω τώρα εδώ? Έχω φίλη που της άρεσε τρομερά σαν άντρας. Εμένα πάλι, δε μου βγάζει τίποτα εμφανισιακά μιλάω πάντα. Παντελώς αδιάφορος. 4.

Ανδρέας Ντούζος. Πολύ όμορφος, λίγο κρύος, αλλά πολύ όμορφος. 7. Αν τον γνώριζα, νομίζω ότι θα γινόμασταν φίλοι. 

Ντίνος Ηλιόπουλος: Δεν ήταν όμορφος και αυτό είναι γεγονός, αλλά ήταν εξαιρετικά αριστοκρατικός, πολύ γλυκός και δεινός χορευτής. 6.

Σταύρος Παράβας: Εδώ έχουμε ένα περίεργο πρόσωπο. Ο Παράβας δεν ήταν καθόλου όμορφος. Το όλο του παρουσιαστικό όμως, απέπνεε έναν ανδρισμό. Πιστεύω ότι  θα γοητευόμουν αν τον γνώριζα. 8.

Κώστας Καρράς: Ε, καλά εδώ πρόκειται για την αδυναμία μου.  Δεν ξέρω πώς ήταν σαν χαρακτήρας, αλλά από εμφάνιση  και φωνή έσκιζε. 10.

Ρένα Βλαχοπούλου:  Σε φωτογραφίες που έχω δει στα νιάτα της ήταν όμορφη με την έννοια της τσαχπίνικης ομορφιάς. Εντάξει, οι ρόλοι που έπαιξε πιο μεγάλη είναι αυτοί που έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας, αλλά από παλιές της φωτό, πρέπει να ήταν εμφανίσιμη γυναίκα. Και αν προσθέσουμε αυτό το εκπληκτικό ταπεραμέντο... 8.

Γκέλυ Μαυροπούλου: Εξαιρετικά συμπαθητική, όμορφη παρουσία με την έννοια περισσότερο της γλυκιάς.  7 .

Μπέτυ Λιβανού: Κουκλάρα. Εντάξει, τα γούστα είναι υποκειμενικά δεν το συζητώ, ο καθένας μας έχει εντελώς διαφορετικό από τους άλλους, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να πει ότι η Μπέτυ δεν ήταν όμορφη. Κάποιες στιγμές μου έβγαζε κάτι κρύο... αλλά ήταν σαν μελαχρινή Barbie... 9.   
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
 Αν και οφείλω να πω, ότι είναι μου είναι πιο δύσκολο να κρίνω τις γυναίκες από θέμα σεξ-απήλ.  Με τους άντρες μου έρχεται πιο φυσιολογικά...
Ειναι δυσκολο. Εχεις δικιο. Φαντασου πως εισαι αντρας. Ετσι κανω κι εγω. :)
 
Ντινος Ηλιοπουλος. Πολυ γλυκος, πολυ τσαχπινης και αρκετα σεξυ για μενα. 6.

Σταυρος Παραβας. Ερωτικος. Ιδιως στις πρωτες του ταινιες προτου αφησει μαλλουρα, υπεροχος. Θελω να τον βλεπω υπαλληλο του Χατζηχρηστου στο Δημο απ' τα Τρικαλα και μελος της ορχηστρας στο Οταν λειπει η γατα. Θελω να τον ακουω να μιλαει με αυτη την τοσο ιδιαιτερη φωνη του που ειναι σαν χαδι στα αυτια μου. Θελω να τον ακουω ωρες ατελειωτες. Θελω να βλεπω τον ιδιοτυπο τροπο που χαμογελαει, θελω να κοιταζω τα χαριτωμενα του ματακια. 9.

Κωστας Καρρας. Ομορφος αντρας, αλλα εξω απο τα δικα μου γουστα. Υπεροχη φωνη, οπως λεει και η Τζελα, και στην ομιλια και στο τραγουδι. 6.

Ρενα Βλαχοπουλου. Υπερταλαντουχα, πανεξυπνος ανθρωπος, λατρεμενη, αλλα και ο ορισμος της ελλειψης θηλυκοτητας. Αν ημουν αντρας, νομιζω πως θα με ελκυε οσο και το κομοδινο που εχω στο υπνοδωματιο. 0.

Γκελυ Μαυροπουλου. Επισης πανεξυπνη. Φαινεται στα ματια της και στον τροπο που παιζει. Και σιγουρα σεξυ και ζωηρη, αλλα με εναν τροπο ολοτελα δικο της. 7.

Μπετυ Λιβανου. Οταν η ομορφια συνδυαζεται με τον ερωτισμο, την υπεροχη φωνη και την εντονη προσωπικοτητα . Η Μπετυ ηταν καλλονη με ενα προσωπο πολυ ιδιαιτερο και απο τις γυναικες που σπανια συναντας. Ειμαι σιγουρη πως οι αντρες θα κανανε σαν τρελοι για χαρη της! 9.
 
Ντίνος Ηλιόπουλος , πολύ συμπαθής , πολύ προσιτός πρέπει να ήταν , γενικότερα του βάζω ένα 7

Σταύρος Παράβας , ούτε σαν ηθοποιός μου άρεσε ποτέ , ούτε γοητευτικό τον βρίσκω ακόμα και στα νιάτα του , συγνώμη ένα 2 με το ζόρι

Κώστας Καρράς , νομίζω το ακριβώς αντίθετο με τον Παράβα , του βάζω ένα 8

Ρένα Βλαχοπούλου , ταλεντάρα , όμορφη γυναίκα ακόμα και μεγάλη σχετικά όπως την ξέρουμε , ένα 7

Γκέλυ Μαυροπούλου , δε μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα , ίσως φταίνε και οι ρόλοι της δεν ξέρω , ούτε στις ταινίες της ούτε καν στα εξώφυλλα της , ένα 4

Μπέτυ Λιβανού , το ακριβώς αντίθετο , πολύ όμορφη γυναίκα , πολύ αισθαντική φωνή , όμορφη ακόμα και ώριμη , της βάζω ένα 9
 
Ντίνος Ηλιόπουλος: Από τους πλέον συμπαθείς και ταλαντούχους. Νομίζω πως η όποια έλλειψη ομορφιάς του, αντισταθμιζόταν από τον πρόσχαρο χαρακτήρα του. "8".

Σταύρος Παράβας: Τι ερωτικό να βρεθεί, όταν στο 99% των εμφανίσεων του κάνει τον Φίφη; Αντιπαθέστατος! "-1".

Κώστας Καρράς: Όμορφος άνδρας με εξίσου ωραία φωνή. "8".

Ρένα Βλαχοπούλου: Συμφωνώ απολύτως με την Bambi. Ποτέ δεν την είδα ως θηλυκό. "1".

Γκέλυ Μαυροπούλου: Και μόνο που είχε αυτό το γλαρό βλέμμα, αρκεί να ξενερώσω. "3"

Μπέτυ Λιβανού: Πανέμορφη και άκρως αισθησιακή. Αν είχε πιο ζεστή φωνή, αντί γι' αυτή την τσιρίδα θα της έβαζα "20". "9".
 
Μιμη Ντενιση     7

Χλοη Λιασκου    5

Νιτσα Μαρουδα  5

Γιωργος Παππας  6

Κωστας Βουτσας 6

Ανδρεας Ντουζος  7

Ντινος Ηλιοπουλος  5

Σταυρος Παραβας  6

Κωστας Καρρας   7

Ρενα Βλαχοπουλου  6

Γκελυ Μαυροπουλου  6

Μπετυ Λιβανου  7
 
Σε σχεση με τις αλλες φορες σημερα θα βαθμολογησυμε το σεξ απηλ μεταγενεστερων ηθοποιων:

Βινα Ασικη

Ελενη Φιλινη

Βανα Μπαρμπα

Παυλος Ευαγγελοπουλος

Σταματης Γαρδελης

Πανος Μιχαλοπουλος
 
Να γράψω και 'γω τη γνώμη μου.Δεν θα βαθμολογήσω όμως τους άνδρες,μιας και δεν ασχολούμαστε με την υποκριτική ικανότητα τους,αλλά το πόσο σέξι,ελκυστικοί-ες,είναι αυτοί-αυτές που έχεις γράψει.Και από την στιγμή που αυτά είναι τα κριτήρια που όρισες,δεν θα μπορούσα να δω διαφορετικά π.χ. τον Κάρι Γκραντ από τον Φερναντέλ και να τους βαθμολογήσω,μιας και για μένα είναι το ίδιο (ίσως είναι αυτή η "υποσυνείδητη,ακούσια ματιά" που έχουμε αρκετοί, όσο αφορά το πως βλέπουμε εξωτερικά, άτομα του ίδιου φύλου και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: "σιγά τον ωραίο..τι παραπάνω έχει από μένα"!..).Υπερβάλω,το ξέρω.Με χιουμοριστική διάθεση τα γράφω.

Τες πάντων..Λοιπόν,στο θέμα μας  (προσωπική άποψη πάντα):

Ντενίση               2    (  ίσως και  "3" μετά  τα τριανταπέντε-σαράντα της)

Λιάσκου               5    (πολύ-πολύ-πολύ αδύνατη,κάποια ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της,αλλά γενικά σου "έβγαζαν" μια  αντιπαθητική "ξινίλα")

Μαρούδα             4    (απλά,κοντά στο μέτριο βαθμό)

Βλαχοπούλου      0    (δεν νομίζω πως υπήρχε κάτι σέξι,ελκυστικό,όμορφο πάνω της)

Μαυροπούλου     2    (ίδιο πρόσωπο με την μητέρα της, "ολόιδιες" σχεδόν, δεν υπήρχε κάτι εντυπωσιακό πάνω της..Ούτε και στην μητέρα της βέβαια)

Λιβανού                9    (θα συμφωνήσω και με ένα προηγούμενο σχόλιο,αν δεν ήταν αυτή η "τσιριχτή" φωνή που έβγαζε -όχι πάντα βέβαια- ίσως και "10")

Ασίκη                   10   (έχει όλα τα κριτήρια που έβαλες,και με το παραπάνω,αν και δεν είναι του γούστου μου)

Φιλίνη                   9    (Υστερεί λίγο της Ασίκης στο "νάζι",αλλά θα την προτιμούσα από την Βίνα)

Μπάρμπα             2    (Σωματάρα,συμπαθητικά χαρακτηριστικά αλλά..αυτό που μου έβγαζε πάντα ο "αέρας" της,η φωνή της,ήταν πολύ περισσότερο σε "αντρική" φιγούρα παρά σε                                               μια όμορφη,γλυκιά και θηλυκή παρουσία..Απορούσα πως προωθήθηκε σαν sex symbol για τον αντρικό πληθυσμό..Καμία θηλυκότητα,οπότε για μένα δεν ήταν                                             ποτέ ελκυστική σαν γυναίκα..Προσωπική μου άποψη πάντα)
 
Βίνα Ασίκη: Οι έντονες καμπύλες της τις οποίες αναδείκνυε όπως και όποτε μπορούσε (νομίζω και τα σγουρά, ατίθασα μαλλιά της σε συνδυασμό με το τσαχπίνικο μουτράκι της), την κατατάσσουν στις πολύ Hot παρουσίες της δεκαετίας '80.  (8) 

Ελένη Φιλίνη: Πανέμορφη με πολύ ωραία μαλλιά.  Αν και κοντούλα, με πολύ σεξ-απήλ και καταπληκτικό σώμα. Η Ασίκη είχε και τα ψωμάκια της. Η Φιλίνη ήταν και είναι εκπληκτική. Να τα λέμε κι αυτά. (9)

Βάνα Μπάρμπα: Λοιπόν, αυτή η κοπέλα (γιατί τότε ήταν κοπέλα) δεν μου άρεσε ποτέ. Το μόνο πράγμα που μου άρεσε πάνω της ήταν το στήθος της. Δεν ξέρω κάτι με χαλούσε στο στήσιμό της, στο παίξιμό της... στη φωνή της ίσως... (5) 

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Μμμμ.... Έτσι κι έτσι... Γλυκανάλατος.... Μέτριο σεξ-απήλ... Δεν θα τον κοιτούσα.... (5)

Σταμάτης Γαρδέλης: Α παπα... Ο μπέμπης.... Δεν ήταν καθόλου στα γούστα μου... Πολλά κορίτσια τότε ήταν ερωτευμένα με τον Γαρδέλη... Κατά την άποψή μου, ίχνος σεξ-απήλ.... Εντάξει, ήταν για μια βόλτα στο λούνα-παρκ και να τον κεράσεις μαλλί της γριάς... (3)

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο αντίποδας του Γαρδέλη... Πολύ γοητευτικός, πολύ αρρενωπός... Γενικώς... πολύ μου άρεσε μέχρι και σε μεγάλη ηλικία.... (9) 
 
Βίνα Ασίκη: 10 παιδια, τι να λέμε... Ο ορισμός του σέξι. Τέλειο σώμα, όμορφο και γήινο πρόσωπο... Για μένα δέκα. 

Φιλίνη: Δε μου αρέσει πολύ. Ενώ μου είναι συμπαθής ως παρουσία, δε μου βγάζει τίποτα σέξι. Ένα έξι.

Βάνα: καλή ήταν νέα, δεν τη βρίσκω όμως καλή τώρα. Ένα έξι επίσης.

Ευαγγελόπουλος: καθόλου γούστο μου. Ένα τέσσερα.

Γαρδέλης: το αυτό.

Μιχαλόπουλος: Αυτός δε μου άρεσε τόσο νέος όσο στα μεσοκοπηματα... Βγάζει μια τεστοστερόνη έτσι στην ατμόσφαιρα... Ένα 8. 
 
Την κυρία Ασίκη δεν την γνωρίζω. Θα πρέπει να πάω να δω φωτογραφίες της, αν κρίνω από τη βαθμολογία της. Μεταξύ Φιλίνη και Μπάρμπα προτιμώ Μπάρμπα, έχει κάτι το πιο γήινο και φυσικό από την Φιλίνη, και είμαι των άκρων. Μου αρέσουν περισσότερο οι "βλεπετε αλλά μην αγγίζετε" (π.χ. Κατρίν Ντενέβ) ή οι  "Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ" (πχ Μπάρμπα, όπως τουλάχιστον την είδα στο Mediterraneo η οποία είναι η μόνη ταινία της που έχω δει). Έτσι στη Φιλίνη θα έβαζα 6 και στην Μπάρμπα 7.

Σκεπτόμενος όπως ο φίλτατος fulci και διερωτώμενος "σιγά τον ωραίο..τι παραπάνω έχει από μένα" θα έλεγα ότι ελάχιστα το διερωτώμαι για τους Ευαγγελόπουλο και Γαρδέλη και πολύ περισσότερο για τον Μιχαλόπουλο. Ο Γαρδέλης νέος ήταν κατάλληλος για τα όνειρα άντε το πολύ 14χρονων κοριτσιών, από τα 15 και μετά οι νεαρές θα έπρεπε να τον θεωρούν πολύ παιδάκι. Ο Μιχαλόπουλος θα πρέπει να ήταν ελκυστικός για μεγαλύτερο εύρος ηλικιών, από 14χρονες μέχρι γηραιές κυρίες φιλανθρωπικών τεΐων διότι είχε και κάτι μπρουτάλ αλλά όχι πολύ υπερβολικό, δεν ήταν αποκλειστικά σκυλάκι του σαλονιού σαν τον Ευαγγελόπουλο αλλά ούτε μπουλντόγκ σαν τον Γκουζγκούνη (αυτό για την καραπιπερίμ που δεν της φτάνει το όζον και τα οξείδια του αζώτου στην ατμόσφαιρα, θέλει και τεστοστερόνη). Δεν ξέρω πώς έγινε σε μεγαλύτερη ηλικία, τότε που έπαψε να τον βάζει το "Κατερίνα" στα εξώφυλλά της που είδαμε εδώ :) Κι έτσι δεν μπορώ να πω πού τον κατατάσσω συγκριτικά με διαχρονικούς γόητες στυλ Κούρκουλου ή Φωκά και άρα δεν μπορώ να τον βαθμολογήσω πέρα από το ότι θα του έδινα 3-4 πόντους πάνω από τους δύο άλλους σύγχρονούς του
 
Βινα Ασικη. Γυναικαρα με υπεροχο σωμα και δεν ειναι τυχαιο που οι αντρες κανανε σαν τρελοι μολις την αντικριζαν. 10.

Ελενη Φιλινη. Ειχε και εχει ακομα τον συνδυασμο που σκοτωνει: Ομορφια με σεξ απηλ και σιγουρα δε θα ηθελα να την εχω γειτονισσα. Πανεμορφη πρωτιστως και υστερα σεξυ. 9.

Βανα Μπαρμπα. Μου εβγαζε παντα κατι το αντρικο. Μεχρι που την υποπτευτηκα για τρανσεξουαλ. Σιγουρα σεξυ, αλλα με το σεξ απηλ της ανδρουτσας. 7.

Παυλος Ευαγγελοπουλος. Κουκλι, αλλα επειδη βαθμολογουμε τον ερωτισμο πανω απο ολα, αυτον κρινω πως δεν τον ειχε τοσο. 6.

Σταματης Γαρδελης. Το γεγονος οτι τα κοριτσακια της εποχης παθαινανε αμοκ για χαρη του με αφηνει αφωνη. Αυτος παλι, μου βγαζει μητρικο ενστικτο, οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο θεμα του φορουμ. Να τον υιοθετησω για να μην ειναι απροστατευτο. 0.

Πανος Μιχαλοπουλος. Θυμαστε την ατακα του Γκιωνακη στο Η νυφη το' σκασε, που λεει "Βαλτε φωτια στα τόπια καψτε τα Γιαννενα"; Αυτο και δε γραφω αλλο. 10.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα