Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

Αφου η συζήτηση βγήκε εκτός θέματος, να σας θυμίσω πως ο Θεός των Χριστιανών είναι πνεύμα, άπειρος, αιώνιος και όλα αυτά που μάθαμε στα θρησκευτικά? Δεν έχει ούτε Χ ούτε Ψ χρωματόσωμα. Πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε σε ένα φύλο? Τι σχέση όμως έχει αυτό με πολιτικές ορθότητες και με αριθμό φύλων? Όσο γι' αυτό, δεν λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν δύο φύλα, λένε ότι δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο φύλα, και προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να επιμένω για το αντίθετο αν υπάρχουν κάποιοι που αρνούνται να κατατάξουν τους εαυτούς τους σε ένα από αυτά, διότι τι με κόφτει? Όσα φύλα και να υπάρχουν εγώ ξέρω σε ποιο ανήκω και δεν αλλάζει αυτό και δεν θεωρώ ότι απειλείται ο ανδρισμός μου αν τελικά αναγνωρίσουμε 102 φύλα.

Παλιότερα κάθε έμβιος οργανισμός ήταν ή φυτό ή ζώο. Τώρα έχω χάσει τον λογαριασμό, νομίζω υπάρχουν 5 ή 6 βασίλεια. Προχωράει η επιστήμη και αναγνωρίζονται διαφορές που δεν αναγνωρίζονταν παλιότερα.
Φυσικα, ο Θεος των χριστιανων δεν εχει φυλο ουτε χρωματοσωμα, ουτε καν σωμα, αλλα ο Χριστος αναφερεται σε αυτον ως πατερα του και η Αγια Τριας ειναι Πατηρ, Υιος και Αγιο Πνευμα. Οποτε ας το διατηρησουμε ως εχει και ας μην επεμβουμε ΚΑΙ σε αυτο.
Οσον αφορα τον αριθμο των φυλων, οσο κι αν σπαω το κεφαλι μου, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου οι ανθρωποι γεννιοντουσαν ειτε αγορια, ειτε κοριτσια. Αλλο φυλο δεν συναντησα. Αντε, μια στις 100.000 να διαβασουμε πως γεννηθηκε και κανενα μωρο ερμαφροδιτο, αλλα αυτο ειναι παρεκκλιση απο το φυσιολογικο και φυσικα δεν αναιρει απο μονο του πως τα φυλα της ανθρωπινης φυλης ειναι δυο: Αγορι, κοριτσι. Τριτο φυλο δεν ξερω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Aυτη και αν είναι βαρυσήμαντη δήλωση , όχι να δει και η Σακίρα ότι αυτά τα έχει τραβήξει και η λαίδη και να μην κάνει παραπονα :biglaugh:
Η λαίδη για να ξεσπάσει τρώει είδη υγιεινής....
 
Εγώ δεν μπορώ να αποκρυπτογραφήσω τη λαιδήλωση. Τι είναι μια λουλουδού του ελέους? Σε τι διαφέρει από τις άλλες λουλουδούδες?
 
Η λαίδη για να ξεσπάσει τρώει είδη υγιεινής....
Ουδεις ασφαλτος-αυτον τον ευρεως Κε ευαγγελατο δεν μπορει να τον συλλαβει καποιος-το σπιτι μου ειναι σκετο μαυσωλειο κλπ, καποτε ειχαν φτιαξει ολοκληρο αφιερωμα για τις ''κεραμιδες'' που ειχε αμολησει κατα καιρους.
Παλιότερα κάθε έμβιος οργανισμός ήταν ή φυτό ή ζώο. Τώρα έχω χάσει τον λογαριασμό, νομίζω υπάρχουν 5 ή 6 βασίλεια. Προχωράει η επιστήμη και αναγνωρίζονται διαφορές που δεν αναγνωρίζονταν παλιότερα.
..και εκει που λεγαμε εχουμε εναν γαλαξια εχουν προκυψει πλεον δεκαδες,αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να χαθει καθε μετρο και σταθμο και να βαζουμε οπως οι αγγλικανοι στην αμερικη τρανς ντυμενο σαν σουργελο με μινι και στρινγκ μεσα σε εκκλησια να κουνιεται και απο κατω οι χανοι να τσιριζουν-επευφημουν οτι ειναι αυτο ειναι καλο ''για την διαφορετικοτητα".
Οπως και στις επιστημες υπαρχει το ''αξιωμα'',καπου πρεπει να βασιστουμε να υπαρχει μια συγκεκριμενη αρχη,καποιοι κανονες,κατι το θεωρουμενο ως Σταθερο γιατι αμα ειναι ο καθενας να τα ερμηνευει οπως θελει τοτε χαθηκαμε εντελως.
Ειχαμε εναν μαθητη στο σχολειο που ολο εκανε τον εξυπνο στον μαθηματικο,γιατι εκεινο να ειναι ετσι-γιατι να μην το θεωρουμε αλλιως κ.ο.κ στην γεωμετρια, του λεει μια μερα νευριασμενος αυτος ''ετσι λεει ο Ευκλειδης,φτιαξε κι εσυ μια Αθανασιου γεωμετρια να την διδιασκομαστε στα πανεπιστημια" (μοκο ο μαθητης).

Οσον αφορα την Γωγω (δεν θυμαμαι επιθετο) που εκανε ενα φεγγαρι και γυμναστικη στα μερη της λενε ''αυτη εχει παει με οσους αντρες εχει ο Νομος μας'', τι να εννοουν αραγε; Κατα βαθος πιστευω ειναι κακιες ετσι;
 
όντως Μπάμπι ο Θεός δεν έχει υλική υπόσταση (είναι συμβατική η απεικόνιση Του ως έναν γέρο άνδρα) αλλά για μένα είναι φως. Γι' αυτό έγινε η ενσάρκωση του Χριστού για να έρθει Εκείνος κοντά μας. Εγώ πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν δυο φύλα και αυτοί που αποκλίνουν πρέπει να έχουν την συμπόνοια μας αλλά όχι να χάσουμε κάθε μέτρο και κάθε σταθμό. Και ο καθένας να έχει την συνέπεια των επιλογών του, όπως έχουμε όλοι.
 
Αφού συνεχίζεται η εκτός θέματος συζήτηση, αναγκάζομαι να απαντήσω.

Καλά κάνεις και πιστεύεις ότι υπάρχουν δύο φύλα. Γιατί όμως όσοι δεν αισθάνονται ότι ανήκουν σε κάποιο από τα δύο θα πρέπει να ζουν ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ με βάση το τι πιστεύεις ΕΣΥ? Δεν σου λένε εσένα να αλλάξεις τη ζωή σου. Σου ζητάν να μην τους επιβάλλεις να αλλάξουν τη δική τους. Και σίγουρα δεν σου ζητάν "συμπόνοια" επειδή δεν μπαίνουν σε ένα από τα δύο καλούπια που ΕΣΥ πιστεύεις ότι όλοι πρέπει να θέλουν να μπουν. Κι εγώ έμαθα ότι οι άνθρωποι είναι ή άντρες ή γυναίκες, και μια χαρά είμαι στο δικό μου αντρικό καλούπι. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται διαφορετικά, δεν θα τους επιβάλλω να διαλέξουν ένα από τα δύο, όταν μάλιστα αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτε τη δική μου ζωή. Γιατί αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Πίστευε ότι θέλεις για τη δική σου τη ζωή. Μην αναγκάζεις άλλους να πιστεύουν το ίδιο με σένα. Γιατί κάποτε μπορεί να γίνεις και συ μια μειοψηφία και τότε δεν θα έχεις δικαίωμα να διαμαρτυρηθείς όταν σου επιβάλλουν άλλοι τα δικα τους πιστεύω στη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ζωή..

Κι όσο για τον εξυπνάκια μαθηματικό, θα έπρεπε να ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχουν μη Ευκλείδειες γεωμετρίες που λένε τα αντίθετα απ' ό,τι λέει ο Ευκλείδης και διδάσκονται στα πανεπιστήμια. Οπότε τι μπαρούφες έλεγε στον μαθητή?
 
Ξέρει κανείς τι σημαίνει "λουλουδού του ελέους";

Όσο για τα φύλα, δεν είμαι βιολόγος ή γενετιστής, αλλά ξέρω ότι για να δημιουργηθεί ένας άνθρωπος χρειάζεται ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο. Στο ανθρώπινο είδος δεν έχουν γίνει πειράματα κλωνοποίησης, ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό να έχουν γίνει πειράματα κλωνοποίησης, οπότε γνωρίζουμε μόνο έναν τρόπο για να δημιουργηθεί ένας νέος άνθρωπος, με το ωάριο και το σπερματοζωάριο. Ο άνθρωπος έχει 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων και το ένα από τα 23 ζεύγη των χρωμοσωμάτων του ανθρώπου ονομάζεται φυλετικό ζεύγος και μπορεί να είναι ΧΧ ή ΧΥ (το 1 χρωμόσωμα το παίρνουμε από την μητέρα, αυτή που δίνει το ωάριο και το άλλο από τον πατέρα, αυτόν που δίνει το σπερματοζωάριο). Ο άνθρωπος με το ΧΧ είναι το θηλυκό και αυτός με το ΧΥ είναι το αρσενικό (έτσι τα ονομάζουμε σε όλα τα έμβια όντα). Αυτά από την Βιολογία Β' Λυκείου που διδασκόμασταν στο μακρινό 1991. Αν έχει γίνει κάποια αναθεώρηση στα παραπάνω θα τα διαβάσω όταν με το καλό κάνει βιολογία η κόρη μου στο σχολείο :)

Θα μου πείτε ότι μητέρα ονομάζουμε και την γυναίκα που υιοθετεί και μεγαλώνει ένα παιδί. Συμφωνώ απολύτως. Αυτό δεν αλλάζει την βιολογία όμως.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θα αναφέρεται στους ρόλους που έπαιζαν σε κάποιο έργο αυτός και άλλοι δύο ηθοποιοί. Διότι του Έλληνος το κούτελο κέρας δεν υπομένει εκτός αν παίζει σε γαλλική φαρσοκωμωδία.
 
Θα αναφέρεται στους ρόλους που έπαιζαν σε κάποιο έργο αυτός και άλλοι δύο ηθοποιοί. Διότι του Έλληνος το κούτελο κέρας δεν υπομένει εκτός αν παίζει σε γαλλική φαρσοκωμωδία.
Οχι. Το εχει πει κι αλλες φορες πως ο λογος που χωρισε απο την πρωτη του γυναικα ηταν η απιστια της.
Δεν θυμαμαι το ονομα της, αλλα θυμαμαι πως ηταν πολυ εντυπωσιακη κοπελα.
 
Οχι. Το εχει πει κι αλλες φορες πως ο λογος που χωρισε απο την πρωτη του γυναικα ηταν η απιστια της.
Δεν θυμαμαι το ονομα της, αλλα θυμαμαι πως ηταν πολυ εντυπωσιακη κοπελα.
Ηταν η Ελσα Μιχαλακοπούλου...
 
Πίσω
Μπλουζα