Στην ταινια "Οι 3 ψευτες" ο Γιωργος Παπαζησης λεει στο Γιωργο Παντζα να πανε εργατες σε εργοστασιο κι εκεινος του λεει:"εγω βρε,ο Μαστρογιαννι της Ελλαδος σε εργοστασιο";
Οταν ο Γιωργος Παντζας πηγαινει στο καμαρινι της Μαρως Κοντου της λεει:"ω μεγαλη βεντετα του κινηματογραφου,λιγα ψιχουλα αγαπης σου γυρευω..
ω Κλαουντια(Καρντιναλε),Ελιζαμπεθ(Τέιλορ),Μπριζιτ(Μπαρντο),Μονικα Βιτι της Ελλαδος,μη με διωχνεις απο κοντα σου"
Λιγο μετα,οταν ακουει την περιγραφη απ τη ΜΚ σχετικα με το πώς θελει εναν αντρα,της λεει:"Καταλαβα,το Στηβ Μακ Κουην γυρευεις"
Αργοτερα οταν οι δυο τους βρισκονται στο ζαχαροπλαστειο και ξαφνικα βλεπουν μπροστα τους τον Αλκη Γιαννακα να χαιρετα τη ΜΚ,ο ΓΠ λεει: "Α,ο Αλκης ο Γιαννακας!κυρ Γιαννακα μου ειμαι θαυμαστης σας,σας ειδα στην τελευταια σας ταινια στους γενναιους του βορρα που εξοντωνατε τον οχτρο!Καταπληκτικος εισαστε,θα μου δωσετε ενα αυτογραφο κυριε Γιαννακα"; Οταν φευγει ο ΑΓ λεει στη ΜΚ:"δωσε μου εμενα ενα μεγαλο ρολο και τον "σκιζω" το Γιαννακα",εγω μπορω να τους σκοτωσω ολους,το Στηβ Μακ Κουην,να τους "κολλησω" στον τοιχο"
Μετα η ΜΚ του λεει:"οχι αλλες περιπετειες,θελω πια να παντρευτω,να εχω τον αντρουλη μου,να κανουμε τις ταινιες μας οπως η Τέιλορ και ο Μπαρτον"
Πολυ αργοτερα ο ΓΠ οταν πηγαινει στο σπιτι της ΜΚ και βλεπει εκει και το Μπαμπη Ανθοπουλο,τον χαιρεταει λεγοντας του:"καλημερα Γιουλ Μπρινερ των σκηνοθετων"