Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Αν εξαιρέσουμε την γκριμάτσα της νύφης δεν βλέπω πολλά χαμόγελα ευτυχίας στην πρώτη φωτό. Από παπά μέχρι κουμπάρο προσπαθούν απεγνωσμένα να γλυτώσουν τη σωματική τους ακεραιότητα από κουφέτα Μολότωφ και άλλα εκσφενδονιζόμενα βλήματα σαν διαιτητές σε ντέρμπυ με χούλιγκαν.
 
Αχ τι όμορφος διάλογος! Πόσο φυσικός και αβίαστος...
 
Πολυ προχωρημενη κατασταση. Νυφικο μινι, η κοιλια τουρλα και παρανυφακια τα παιδια απο αλλους γαμους.
Παντα τετοια! :midfinger:
 
Απαίσιο νυφικό!!! Σαν να της το σκίσανε.

Η φωτό 6 είναι ωραία: πατιρντί μυρίζομαι! :bash:
 
Από την άλλη, η νύφη στη φωτό 4 είναι χάλια. Άσκημη μούρη, χάλια πόδια, άχαρη πόζα. Και το μίνι νυφικό μοιάζει περισσότερο με μισοφόρι, σαν να ξέχασε να φορέσει το κανονικό από πάνω. Στην 6 μοιάζει φυσιλογική
 
Παρατηρώ ότι η κα. Τρύπη, φαντάστηκε μεν τον εαυτό της μετά 10 χρόνια ακόμη πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη, αλλά φρονίμως ποιούσα δεν έκανε καμία πρόβλεψη για την οικογενειακή της κατάσταση. Σύμφωνα με το βιογραφικό της με τον κο. Γ.Μ. παντρεύτηκαν το 1993 και χώρισαν 1997 (οπότε αμφιβάλλω αν πρόλαβαν να κάνουν τους πολλούς γάμους που σχεδίαζαν). Όσο για το 2003, είχε ήδη διανύσει τον μισό έγγαμο βίο της με τον Κων/νο Καζάκο.
 
H Τρύπη έχει το βλέμμα του Αρκά εδώ,
 
Στην ερωτηση προς την Τανια Τρυπη αν θα απατουσε τον αντρα της, τι ακριβως περιμενε ο δημοσιογραφος να του απαντησει;
 
"Όχι, το έκανα ήδη και δεν μου άρεσε"
 
Δεν βάζουν και μυαλό. Αφού δεν δούλεψαν οι δύο πρώτοι, γιατί να στεριώσει ο τρίτος? Αν η κοπέλα ήθελε τόσο πολύ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ας πήγαινε μια Κυριακή στη Λειτουργία.
 
Ο Στεργιος γιατι ντυθηκε Κοκκινοσκουφιτσα στο γαμο του πατερα του;
 
Πίσω
Μπλουζα