Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

ξέρετε όμως γιατί πολλές φώτο της αναλογικής εποχής ήταν χάλια; γιατί αν δεν πετύχαινε η φώτο ο φωτογράφος την εποχή του φιλμ δεν υπήρχε τρόπος να το ξέρει ενώ με τις ψηφιακές όχι μόνο βλέπουμε κάθε φώτο αλλά μπορούμε να τη σβήσουμε κιόλας! και λόγω οικονομίας φιλμ, μπορεί να μην τράβηξε και άλλη! οπότε φωτογράφε πω πω χάλια κλπ. ειδικά στις μηχανές ρεφλέξ που την στιγμή της λήψης "χάνεις" τη εικόνα μιας και ανεβαίνει ο καθρέφτης να αποκαλυφθεί το φιλμ και έτσι την κρίσιμη στιγμή δεν ξέρεις τι ακριβώς τράβηξες!
 
O εθελοντισμος μας φερνει πιο κοντα.
 
Πώς δεν σταμάτησε στιγμή να κοιτάζει, τρυφερά, τον σύντροφό της? Δυο φωτό βλέπουμε όλες κι όλες, και στη μια κοιτάζει, τρυφερά, ίσια μπροστα, και στην άλλη κοιτάζει, τρυφερά, στην αντίθετη κατεύθυνση από τον σύντροφό της.
 
Πώς δεν σταμάτησε στιγμή να κοιτάζει, τρυφερά, τον σύντροφό της? Δυο φωτό βλέπουμε όλες κι όλες, και στη μια κοιτάζει, τρυφερά, ίσια μπροστα, και στην άλλη κοιτάζει, τρυφερά, στην αντίθετη κατεύθυνση από τον σύντροφό της.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. :)
 
Η νύφη είναι πολύ όμορφη γυναίκα, την αδικούν οι φωτογραφίες..
Ο Φοίβος πάλι δεν αδικείται. Έτσι είναι. Αδικούσε βέβαια κι αυτός τον εαυτό του όταν είχε το μακρύ το μαλλί που πιστεύω ο Καραλής το είχε κάνει τρεντ στους συνθέτες του είδους. Ευτυχώς το έκοψε νωρίς.
 
Σας ερωτώ, είναι εκκλησία για γάμους μία με το παρατσούκλι "Ελευθερώτρια"?

Ωραιότερη η κόμμωση του γαμπρού από της νύφης, αλλά το στεφάνι έχει πρόβλημα.
 
Εχουν γυριστει πολλες ταινιες στην Ελευθερωτρια και ειδικα προς το τελος της Εσχατης Προδοσιας η εκκλησια φαινεται σε ολο της το μεγαλειο. Ειναι η ωραιοτερη που εχω δει.
 
Δηλαδη καλα που διαβασα τη λεζαντα, αλλιως θα νομιζα πως η φωτογραφια ηταν απο τον γαμο Αδριανου - Βουρου μαζι με τους κουμπαρους.
 
Αυτό έπαθα κι εγώ και σαστισα τώρα. Ο Βούρος ήταν πρώην σύζυγος;
Παρά πολύ δυνατό σχόλιο και το
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (μαύρισμα από Σεϋχέλλες) .
Ούτε εγώ δεν τα γράφω αυτά

Τον γαμπρό δεν τον γνωρίζω πάντως. Ο βασταρδης μεγάλος ήταν πιο όμορφος από μικρός
 
Δεν εχεις ακουσει για το θαυμα του μακιγιαζ; :D

Εν τω μεταξυ, μαλλον θα πρεπει να βαζω κιτρινες χαμογελαστες φατσουλες γιατι μια χαρα ηξερα πως δεν παντρευοταν τον Βουρο η Αννα, αλλα ηθελα απλως να δειξω ποσο προχωρημενη ηταν η κατασταση. Αλλωστε σε εκεινο το γαμο η Αννα φορουσε μια κουαφ σαν πασχαλιατικη λαμπαδα, οποτε και να' θελα να την ξεχασω, δεν θα μπορουσα. :)
 
Ο Βούρος ήταν πρώην στον συγκεκριμένο γάμο ή έπεται του γάμου; αυτό δεν κατάλαβατει
Ηταν πρωην εδω. Ειχε παντρευτει με την Αννα γυρω στο 1982. Γνωριστηκαν σε μια τηλεοπτικη σειρα ονοματι Οι δικηγοροι κι εκει επλεχθη το ειδυλλιο.
 
Πίσω
Μπλουζα