Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Τι του' κανε ο παπας του Στελιου και τον κοιταει ετσι;
 
Γιατί έχει μαύρα χέρια ο γαμπρός?
 
Κανουν ωραια αντιθεση με το ασπρο του νυφικου.
 
Εννοείς το άσπρο του γαμπριάτικου, αφού τα χέρια του τα κρατάει για τον εαυτό του, δεν τα επεκτείνει σε γειτονικά χωρικά ύδατα.
 
Ναι, πολυ παραδεισενια ζωη τον περιμενε τον Δανη. Σε λιγο πηρε το τριτο του διαζυγιο.
Πολυ ωραιος αντρας ομως. Ιδιως στα νιατα του ηταν σπανιο κουκλι.
 
Όταν η bambinella 100 σχολιάζει την ομορφιά διαφόρων, σκίζω ΟΛΑ μου τα πτυχία. Δεν μπορώ να την πιάσω από πουθενά!!! :behead:
 
Ο Αλή Μπαμπάς δεν είχε χαρέμι. Μία γυναίκα είχε, όπως κι ο αδερφός του ο Κασίμ. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο της ιστορίας, αλλά από πότε οι συντάκτες κουτσομπολίστικων στηλών ξέρουν τι γράφουν?
 
Ε, οχι και παραδοσιακη φωτογραφια νυφη και γαμπρος πανω στο κρεβατι. :)
 
Φτυαρίζω:
1. Ο ένας από τους μαϊντανοί, η Χαραλαμπίδου, κρατεί αγκαζέ το γαμπρό. Ύποπτο αυτό.
2. Εκεί που ο πρώην ποδοσφαιριστής Βελιμίρ Ζάετς χορεύει με την όμορφη νύφη στις Μούσες κλπ κλπ, είναι σαν να της ρίχνει μπούφλα. Από ΌΟΟΟΟΟΛΕΣ τις φωτό του χορού, ΑΥΤΗ θεώρησαν την καλύτερη;
3. Αυτά τα χλάτσα χλούτσα στα περιοδικά να κοπούν παρακαλώ. Δεν έχω πρόβλημα με τους στρέιτ αλλά μην προκαλούν κιόλας. Τι πρότυπα θα δώσουμε στα παιδιά; Το στιγμιότυπο δεν είναι τρυφερό, με τέτοιο στόμα ο έτσι και τέτοιο ύφος και τέτοια πόζα και δεκολτέ η άλλη πάμε για πορνό.
4. Ο Ψάλτης τα'χε με την Φίνου, τα'χε με μια Χριστίνα κάτι, τα'χει και με μια Μπούρα; Με πόσες τα'χε;
5. Κοσμικές ξεκοσμικές η 9 Μούσες, μου κάνουν πολύ λαϊκάτζα από το λίγο που φαίνονται. Για να μη σχολιάσω το τέρμα μικροαστικό της ανθοστόλιστης σουίτας που πέρασαν την πρώτη...
6. Ο Δ.Τ. που εύχεται για μια πολύ πολύ ευτυχισμένη ζωή... ποιός στο λύκο είναι;
 
Αν μετα από 8 χρόνια αρμονικότατης συμβίωσης ο γάμος ήταν ακόμη μυστήριο, το ζευγάρι είχε πρόβλημα επικοινωνίας.

Αν άρχισαν να κόβουν την τούρτα απο κάτω, σε λίγο το 7ώροφο θα κατέρρευσε. Από το ρετιρέ έπρεπε να αρχίσουν.
 
Που να το φτάσουνε μάνα μου το ρετιρέ; Θα τους βλέπαμε πάνω σε καμμιά καρέκλα σαν μερικές-μερικές και θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.
 
Τι"αντίο" είπε στην εργένικη ζωή? Μ' αυτό το παρελθόν μάλλον "Εις το επανιδείν" έπρεπε να της πει. Και τι "το ωραιότερο δώρο" της έκανε? Δώρο που έχει ήδη δωρηθεί άλλες δύο φορές? Μεταχειρισμένο πράμα δηλαδή?

Η Μαρινέλλα οδήγησε τη νύφη στην εκκλησία. Ο γαμπρός δεν χρειαζόταν οδηγό, ήταν ξεσκολισμένος και τον βρήκε μόνος του το δρόμο.
 
Πίσω
Μπλουζα