Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Μα αν ο Βούρος ήταν πρώην σύζυγος, δεν θα έπρεπε να την παραδώσει αυτός στον νέο ιδιοκτήτη σύζυγο, αντί για τον μπαμπά, ο οποίος την είχε ήδη παραδώσει στον γάμο Νο. 1?

Πολλές "παραδόσεις" έγραψα. Γι' αυτό γράφει το αρθρίδιον ότι είναι παραδοσιακοί και οι δύο? Ο παραδούς του παραδόντος έγινε. Τι λένε τα παλιά έθιμα για όταν ο σύζυγος Νο. 1 είναι παρών στο γάμο Νο. 2?
 
Παρε μαθηματα απο τον προσκεκλημενο σου, Ελενη:
Η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα.
 
Όλο ερωτήσεις έχω.

Με το Λαντ Ρόβερ πήγαν να εξερευνήσουν την άγρια ζούγκλα του "Άλσους" οι νεόνυμφοι? Τι είναι αυτή η κάσκα που φοράει ο γαμπρός?

Πώς λέει ότι είναι "στα πρώτα βήματα του κοινού τους βίου" αφού ή νύφη δεν περπατάει, την κουβαλάει ο γαμπρός οπότε μόνο αυτός κάνει βήματα? Μήπως είναι συμβολικό αυτό?

Πού βρήκε τη σκούπα ο προσκεκλημένος? Στην τσέπη του την είχε? Μήπως δεν είναι προσκεκλημένος αλλά γκαρσόνι της εκκλησίας? Και τι θα πείραζε να πατήσει σε σκονισμένο χαλί η νύφη? (για το έμπα - στο έβγα την κουβαλούσαν). Στο κάτω-κάτω το ελικόπτερό της δεν έφταιγε για τη σκόνη?
 
Εγώ προς στιγμή νόμιζα πως ο μπαμπάς της νύφης ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και λίγο παρέλυσε το σαγόνι μου.
Ήταν πολύ σεμνοί οι καλλιτέχνες εκείνη την περίοδο. Άλλοι παντρευόταν με ελικόπτερο, άλλοι πήγαιναν Σεϋχέλλες για μαύρισμα... τώρα είναι να τους λυπάσαι... Ντουμπάι πάνε στα κρυφά κι ούτε στην παραδουλευτρα τους δεν το λένε να μην τους κράζει το πόπολο στα σοσιαλ πως τιγκαρουν τη χώρα κοβιντ.
Χριστέ μου, τι ντεκαντανς...
 
Λένε πως είναι γρουσουζιά να βλέπει ο γαμπρός τη νύφη με το νυφικο πριν τον γάμο. Εδώ δεν την είδε απλώς, αλλά βγάλαν και φωτογραφίες, και μάλιστα 2 μέρες πριν. Άντε να φτουρήσει ο γάμος μετά.
Κι άλλη μια φορά η (μεγάλη) φωτογραφία διαψεύδει το κείμενο, αφού αποδείχνει ότι ΑΝ κοιτάζονταν καθόλου στα μάτια, το κοίταγμα σίγουρα δεν ήταν αδιάκοπο, αφού η φωτό (και όχι το φλας :sneaky: απαθανατίζει μια στιγμή διακοπής του.
 
Δεν ξερω αν ισχυει για την περιπτωση του Παντζα και της Γραβανη: Ομως ολες αυτες οι νυφες που εχουν κοιμηθει με τον γαμπρο προ του γαμου καμια χιλιοστη φορες κι αλλες τοσες εχουν ξυπνησει μαζι του και μετα το παιζουν και δυσκολες με αργοποριες και παιχνιδακια, ειναι πραγματικα για γελια.
 
Υπήρξε ενζενύ η Μεριδιώτου? Καλή ηθοποιός, μου άρεσε, αλλά δεν την φαντάζομαι σε τέτοιους ρόλους
 
Γιατι δηλαδη, αν τον πατουσε υπηρχε περιπτωση να το καταλαβαινε;
 
Όχι αλλά υπήρχε κίνδυνος να τσαντιστεί, να πάρει το καπελλάκι του και να αρνηθεί να την αποκαταστήσει και μετά δεν θα της μιλούσε η Τασσώ Καββαδία διότι δεν θα ήταν κυρία.

Δεν είναι μόνο στη Νέα Υόρκη που δεν έγινε ο μήνας του μέλιτος. Επίσης δεν έγινε ούτε στην Μπόρα-Μπόρα, ούτε στη Χαβάη, ούτε στις Σευχέλλες (να μαυρίσει), ούτε στην Ίμπιζα, ούτε στα Λουτρά Αιδηψού. Γιατί μας λέει μόνο ένα από τα μέρη που δεν έγινε?
 
Απο Νεα Υορκη, Θεσσαλονικη....
Μα ποσο πιο χαμηλα να πεσει κανεις; :D
 
Πίσω
Μπλουζα