Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

Πες τα, πες τα.
Άραγε ήξερε τι είναι ο τροτσκισμός ή του άρεσε σαν λέξη επειδή είναι δυσπρόφερτη και ήθελε να το παίζει ΚΑΙ διανόηση μη χέσω;
 
Αυτό με την Πέγκυ Σου και την Πέγκυ Σ(ταθακοπούλου) θα πρέπει να προκάλεσε κύματα λαγώνιας αγαλλίασης στον/στην αρθρογράφο
 
Τα ξεκαρδισματα να λειπουν. Οποιος δε σεβεται το Μυστηριο, να πηγαινει στο Δημαρχειο.
 
Αφού το γέλιο δεν έφυγε στιγμή από τα πρόσωπά τους, πώς έβγαλαν φωτό με δάκρυα συγκίνησης? Κλαυσίγελως?

Το προσκλητήριο για τον κ. Κατρανίδη έλεγε "και σύζυγο". Φρονίμως πράττοντες δεν είχαν βάλει όνομα, διότι ποιος ξέρει με ποια θα ήταν παντρεμένος την ημέρα του γάμου.

Εκτός κι αν παντρεύτηκαν 31 Δεκεμβρίου βράδυ, πώς προεξοφλεί ο αρθρογράφος ότι η κ. Σταθακοπούλου ήταν η πιο ωραία νύφη της χρονιάς? Μου θυμίζει κάτι "γάμους του αιώνα" που έγιναν όταν περίσσευαν μπόλικα χρόνια (η πρώτη φορά που διάβασα τον χαρακτηρισμό ήταν το 1968(?) όταν παντρεύτηκε την Τζάκι ο Ωνάσης).

Αν προσθέσουμε όλα τα καλλιτεχνικά ονόματα προσκεκλημένων βγάζουμε πάνω από 10. Αυτό λέγεται "παρουσία λίγων καλλιτεχνών"? Δηλαδή σε άλλους γάμους προσκαλείται όλος ο ΣΕΗ?

Στην πάνω φωτογραφία με το φιλί το ρύζι στα μαλλιά το βλέπω. Την ευτυχία στα πρόσωπα την βλέπετε? Δεν λέω ότι δεν ήταν ευτυχισμένοι, λέω ότι δεν φαινόταν στα πρόσωπά τους στη συγκεκριμένη φωτογραφία.
 
1. Ο Μητροπάνος είχε παντρευτεί υπουργοκόρη?
2. Γιατί ήταν οξύθυμη?
3. Αν είναι δυνατόν η νύφη να φιλάει το χέρι του πεθερού!! Βέβαια ως πρώην υπουργός θα είχε συνηθίσει να του φιλάν και να του γλείφουν διάφορα μέρη της ανατομίας όσοι θέλανε ρουσφέτια, αλλά όχι και ενδοοικογενειακώς! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά την αγνοεί τελείως κι όλας. Τέτοιο φτύσιμο στη νύφη του?
 
Ποια είναι η Αργέντζη στο κάτω-κάτω και ποιος ο Αντύπας και επιτέλους, το Φισκάρδο δεν είναι φαΐ;
 
Εγώ μόνο το Φισκάρδο ξέρω κι αυτό δεν μου άρεσε, ας όψεται ο λοχαγός Κορέλλι.
 
Δηλαδή η Χριστιάννα με το Μητροπάνο ήταν μπατζανάκια; Δεν το ήξερα αυτό...
 
Δηλαδή η Χριστιάννα με το Μητροπάνο ήταν μπατζανάκια; Δεν το ήξερα αυτό...
Ήταν η πρώτη σύζυγός του η Φανή Σταμάτη. Η δεύτερη σύζυγός του φτιάχνει ωραίες χειροποίητες τσάντες, τις έχει και το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη.
 
Γιατί έχει τόσο ξινό ύφος η νύφη? Αν την ενοχλούσε το πλήθος ας παντρευόταν αλλού.
 
Γιατί έχει τόσο ξινό ύφος η νύφη? Αν την ενοχλούσε το πλήθος ας παντρευόταν αλλού.
Και βεβαια την ενοχλουσε το πληθος. Παντα ηθελε κατι λιτο και απεριττο γι' αυτο και ο γαμος εγινε με ακρα μυστικοτητα. :p
 
Πίσω
Μπλουζα