Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

bissh_karbelas_gamos.jpg


Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας
 
Βίσση-Καρβέλας στο γάμο του Καραγκιόζη εστίαζε ο φωτογράφος; Από το γοβάκι έπινε; ΙΟΥ!
 
Ναι, υποτίθεται ότι το κάνανε γιατι ήταν φουλ ερωτευμένοι. Εμένα μου φαίνεται ότι ήταν προκάλυμμα για shoe fetishism. Με αηδιάζει απολύτως η ιδέα, ακόμη και αφόρετο να είναι το πατούμενο. Μόνο αν ήταν το γυάλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας και είχε πρώτα περάσει 2-3 πλυσίματα σε πλυντήριο πιάτων θα το δικαιολογούσα.
 
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι κάνει την κίνηση του πυροβολισμού ο γαμπρός με το γοβάκι; ούτε να πίνει τον βλέπω ούτε σαμπάνια υπάρχει στο προσκήνιο.
Το νυφικό outfit της Άννας Βίσση είναι σαν να να φοράει ρομπακι με τσόκαρο. Το ακριβώς αντίθετο από τα τεράστια νυφικά τούρτες με φουσκωτά μανίκια που ήταν στη μόδα την δεκαετία του ογδόντα.
 
Εν τω μεταξυ, το ρυζι με το ριζωμα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.
 
Ποιοι είναι το ζεύγος? Και πώς έιγιναν τα μπαλόνια θανατηφόρο όργανο? Έχω χάσει κεφάλαια εδώ στην ξένη χώρα αχ τι στενΑχώρια
 
Είναι η Καίτη Γαρμπή τραγουδίστρια και ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδιστής/μουσικός. Ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Γαρμπή ζωντανά σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, παρουσιάστρια της δεκαετίας του 1990. Το σκηνικό της πρότασης γάμου περιλάμβανε και την πτώση αν θυμάμαι καλά ενός συννέφου μπαλονιών στην σκηνή. Και ο τεχνικός που τα έριξε έβαλε στόχο την Κορομηλά η οποία εγκλωβίστηκε ανάμεσά τους.
 
Ποιοι είναι το ζεύγος? Και πώς έιγιναν τα μπαλόνια θανατηφόρο όργανο? Έχω χάσει κεφάλαια εδώ στην ξένη χώρα αχ τι στενΑχώρια
Εμ, τι νομισες; Εχει πικρες η ξενιτια.
 
Πίσω
Μπλουζα