Τώρα εδώ έχουμε θέαμα και αγωνία τι μπορεί να ακολουθήσει, τι άλλο θα δούμε, στο συντακτικό κόλλησες;Το κατωφλι θα την περασει;
Εννοώ, από τις φωτό του κοψομεσιάσματος πήγαμε στις φωτό της κοιλίτσας. Οι φωτό του κοκού που πήγαν;Η φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν στο γάμο της Μαρίνας, το κουβάλημα στο γάμο της Αλίκης. Μη χάνεις το λογαριασμό φίλτατε. Είναι δύο παράλληλες ιστορίες που κάθε τόσο συναντώνται. (Ναι, έχω διαβάσει κάπου αυτή την ουρανομήκη αγεωμέτρητη βλακεία και δεν καταλάβαινε η παρέα γιατί γκάριζα "πώς συναντώνται αφού είναι παράλληλες?" - και μη μου αρχίσετε τις μη Ευκλείδειες γεωμετρίες).
Φαντάζεσαι τώρα να ιδρώσει, πως θα γίνει το πρόσωπο με την ιδρωπούδρα;Καλη μου, επρεπε να βαλεις πουδρα σε δυο τονους πιο σκουρο για μη δειχνει το προσωπακι σου σαν να ανηκει σε αλλη. Στη Χιονατη, ας πουμε.
Ώστε αν δεν ήταν παντρεμένοι θρησκευτικά οι γονείς δεν βάφτιζε (το κάνει ακόμη?) το παιδί η Εκκλησία?
Εξαρτάται κι από τον παπά. Κανονικά δεν μπορεί ο παπάς να αρνηθεί τέλεση μυστηρίου. Αλλά μερικοί είναι ψείρες και περίεργοι και θέλουν να προκαλούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.όχι Ελέφαντα μιας και η αδερφή μου και ο γαμπρός μου δεν είναι παντρεμένοι και μια χαρά βαφτίσανε τα ανιψάκια μου.