Μπα? Εμένα θα με ενοχλούσε να βάλω μια "ειδική" ενδυμασία όπως το νυφικό για μασκάρεμα. Για τους άντρες ήταν διαφορετικό, το γαμπριάτικο κουστούμι μπορούσε να φορεθεί και σε άλλες παριστάσεις διότι ήταν ένα απλό κουστούμι. Αλλά το νυφικό είναι μόνο νυφικό.
Όταν έκανα τη θητεία μου στο ναυτικό τις απόκριες μια παρέα φίλοι της αδερφής μου κάνανε πάρτι μεταμφιεσμένων. Εγώ δεν ήθελα να ντυθώ τίποτε, αλλά ήμουνα εξόδου εκείνη τη μέρα, τι να κάνω, είπα θα μασκαρευτώ, αλλά σε τι? Και η αδερφή μου πρότεινε να βάλω τη στολή μου και να ντυθώ "ναύτης" αλλά αρνήθηκα. Δεν φοβόμουνα μη με δει κανείς πιλάφας και βρω τον μπελά μου, ήταν σε ένα μικρό συγκρότημα εξοχικών κατοικιών και ήμασταν όλοι γνωστοί, αλλά δεν μου ερχόταν καλά. Και δεν ήταν θέμα πατριωτισμού, εθνικής υπερηφάνειας και τέτοια. Δεν θα πάθαινε τίποτε η Ελλάδα αν έβαζα τη στολή για μεταμφίεση. Αλλά πώς είναι όταν κάτι δεν σου φαίνεται σωστό αλλά δεν ξέρεις κι εσύ γιατί? Κάπως έτσι βλέπω και το να βάζει μια ηθοποιός το πραγματικό νυφικό της για να ερμηνεύσει τη νύφη. Και δεν νομίζω να είχαν γυρίσει την ταινία πρώτασ, να της άρεσε το νυφικό και να είπε "Α, θα το φορέσω και στο γάμο μου". Είναι φανερό ότι ήταν νεότερη στο γάμο της.