Γάμοι Ελλήνων καλλιτεχνών

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Α! Θα πω την ιστορία με τον Πέτρο Μήλα, την οποία η Δεσποινα έχει αφηγηθεί σε συνεντεύξεις της κι όπως η ίδια εχει πει είναι "μην σου τύχει κάτι τέτοιο!".

Παντρεύονται (εξού κι η φωτό) αλλά ο γάμος δεν κραταει για πολύ κι χωρίζουν. Περνάει ο πρώτος δύσκολος καιρός του διαζυγίου, κατασταλάζουν τα αρνητικά συναισθήματα, αρχίζουν να έχουν πάλι επικοινωνία, κι τελικά ξανασμίγουν! Σκέφτονται να παντρευτούν για δεύτερη φορά. Εκείνη την εποχή, ο Μήλας πρέπει να ταξιδέψει στον Λονδίνο για 15 μέρες λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων κι με την επιστροφή του να κανουν τον γάμο (το δεύτερο). Πράγματι φεύγει, κι κάθε βράδυ μιλούν στο τηλέφωνο. Τα τελευταία όμως 2-3 βράδια, ο Μήλας δεν τηλεφωνεί. Ανήσυχη η Δέσποινα τι συμβαίνει. Την επομένη, κι ενώ άκουγε στο ραδιόφωνο "Το προσκλητήριο" του Χριστοδουλόπουλου (όντως το άκουγε!) τηλεφωνεί ο Μήλας κι της λεει: "Δεσποινάκι, σου στέλνω πρόσκληση γάμου κι το εισιτηριο σου να έρθεις στο Λονδίνο". Χαρούμενη η Δέσποινα: "Πέτρο μου! τι μου λες! θα παντρευτούμε τελικά στο Λονδίνο;". Κι λαμβάνει την απάντηση από τον Μήλα: "Οχι! Δεν καταλαβες καλα! Εγώ παντρεύομαι! Σου στέλνω το προσκλητήριο του γάμου μου κι το εισιτήριο για να έρθεις! Σε καλώ στο γάμο μου!". :wacko:

κι για του λόγου το αληθές από το 8.45

Δεν θυμάμαι, τουλάχιστον εγώ, να έχω δεί γαμπρό ντυμένο στα ολόλευκα με μαύρη; γραβάτα.
 

έλα μου ντε , μπερδεύτηκα και εγώ τώρα , μάλλον αυτή του εξωφύλλου είναι ο κανονικός γάμος...τουλάχιστον αυτή που ακολουθεί με Φρέντυ Γερμανό και Μαρία Ιωαννίδου είναι ξεκάθαρο...

Προβολή συνημμένου 189290
Α! να και άλλος γαμπρός στα ολόλευκα αλλά με μαύρο παπιγιόν αυτός.
 
38.jpg
Προβολή συνημμένου 145177
Και ακόμα είναι μαζί!
 
Το άσπρο κοστούμι του Καραμανλή υποθέτω οφείλεται στο ότι ο γάμος έγινε Ιούλιο. Τα γαμπριάτικα κοστούμια τότε γενικά δεν ήταν διαφορετικά από κανονικά, απλώς από καλό ύφασμα. Μπορούσαν να φορεθούν κι αργότερα, οπότε και τον χειμώνα μπορούσαν να ήταν απλώς σκούρα μπλε, γκρι ή καφέ.

Πολλή επίδειξη η περιγραφή του γάμου της Ευριδίκης. Αλλά γιατί είχαν άγχος να εξυπηρετήσουν τους 200 καλεσμένους στο πολυτελές εστιατόριο? Δεν είχαν μείνει λεφτά να προσλάβουνε γκαρσόνια? Όσο να 'ναι, 2 άμαξες, 2 άλογα (και μάλιστα άσπρα) , 7 κοριτσάκια κι 7 αγοράκια (αδιευκρινίστου χρώματος) κοστίζουν. Βάλε και τη μισή Κύπρο καλεσμένη στη δεξίωση στο Χίλτον, βάλε και το πισινούχο ξενοδοχείο στο Μαϊάμι (κοτζάμ Ατλαντικός μπροστά στα πόδια τους δεν τους έφτανε, θέλανε πισίνες?), κάπου έπρεπε να περικόψουν οι άνθρωποι. Μην τους πουν σπάταλους νεόπλουτους.
 
Κι επειδη τελικα τη γονδολα δεν τη βρηκε, πηγε κολυμπωντας.
 
Δηλαδη, τι; Απο τοτε που ηταν κοριτσακι ονειρευοταν το γαμο της σε τηλεοπτικη μεταδοση;
 
Προσπαθώ να καταλάβω αν όλη αυτή η μπουρδολογία στους τρεις τελευταίους γάμους γινόταν πιστευτή από αυτούς τα διάβαζαν τότε. Τι να πρωτοσχολιάσω; Το ότι κάλεσαν τη μισή Κύπρο σε γάμο στην Ελλάδα; Το μπλε ρύζι; (μπλε;;; ) Το ότι η άλλη μπέρδεψε τις πόρτες και έψαχνε τη γόνδολα σαν την τρελή; Το ότι όλοι στο δρόμο ασχολούνταν με την νύφη και θρηνούσαν το χαμό της;
Κι αυτό που ο γάμος του αποτέτοιου με της αποτέτοιας ήταν σε ζωντανή σύνδεση;
Το νυφικό της Παπά πόσο αίσχος! Εμ της στραβώνει τα ( . )( . ) εμ δείχνει μπούτι σαν να σκίστηκε. Μάλλον αυτό θα ήθελε.
 
Καλή μου κυρία, αφού ο γάμος μεταδόθηκε ζωντανά με τον τρόπο που μεταδόθηκε, δεν ήταν "σαν ένας ρόλος που έπρεπε" να παίξετε. ΗΤΑΝ ένας ρόλος που έπρεπε να παίξετε.
 
και οι τρεις φωτογραφίες τελείως χάλια, σαν να τις τράβηξε πεντάχρονο με μηχανές kodak μιας χρήσεως και να κουτσούλησαν περιστέρια το φιλμ.
 
Κι αυτα τα 45 λεπτα που ηταν η Καιτη στο κτημα, τι εκανε και δεν εμφανιζοταν;
Το χωριζε σε αγροτεμαχια;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα