Γιαπωνέζικο σούπερ μάρκετ με κονσόλες.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας telonio
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
keeper ιδιαίτερα χρήσιμο το link σου. Αν και θα πρότεινα για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν ιαπωνικά να ξεκινήσουν μαθήματα. Αξίζει τον κόπο... :thumb:

candy είπε:
keeper ιδιαίτερα χρήσιμο το link σου. Αν και θα πρότεινα για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν ιαπωνικά να ξεκινήσουν μαθήματα. Αξίζει τον κόπο... :thumb:
Άμα είναι να φέρουμε όλες αυτές τις κονσόλες και τα games απο κεί σίγουρα αξίζει. Ξεκινάω μαθήματα :cool:

ama den to pa8w to efragma twra den 8a to pa8w pote... to exw pei 100 fores geni8ika se la8os xwra..klaps aponi zwh...

Έχει box set του El Dorado για Dreamcast!!!!!

Είναι αδύνατον να βρεθεί, ούτε στο e-bay υπάρχει. Είναι μια σειρά από 6 rpg της Capcom, στα τρία πρώτα γίνεται παρουσίαση των χαρακτήρων και στα υπόλοιπα 3 συνεχίζεται η ιστορία!

telonio είπε:
O παράδεισος του NTSC ρετρο-κονσολο-lover! Σε όποιον αρέσουν οι παλιές παιχνιδομηχανές ειδικά τις SEGA ας ρίξει μια ματιά (Pooky που είσαιιιιιιιιιιι). Χαζέψτε:

http://www.segagagadomain.com/junk/shimosone/mangashouko-hardware.htm

http://www.segagagadomain.com/junk/shimosone/mangashouko-software.htm

Να κάνω και το παράπονό μου: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ααααχ κλαψ κλαψ
XXXXNNNNNNNNNNNNN Η καρδια μου:eek:την καταρα μου να εχεις τελονιω!!!!!!

Αφηνω το 75% της συλλογης μου στον Καπαμαρου,το 20% στον Πουκι και το υπολοιπο 5% το αφηνω στο site........:rip:

Πότε είπαμε για εκείνο το ταξίδι στην Ιαπωνία τελικά;Άρχισα να ετοιμάζω τις βαλίτσες μου!(Θα πάω με άδειες για να γυρίσω με γεμάτες!:biglaugh:)

Αντε θα τα βγαλουμε εκεινα τα εισιτηρια για japan ναι η οχι. :D

http://www.superpotato.com/

medium_1576778888_b8df441add_o.jpg

medium_1576778594_37c92ed1fc_o.jpg

medium_1575888833_32894adf35_o.jpg

medium_1576777340_2e3f809f2c_o.jpg

medium_1575888185_be27782c2a_o.jpg

medium_1576776736_80e8d8fef2_o.jpg

medium_1575886909_65bf699d6f_o.jpg

medium_1575886625_7f1cd05815_o.jpg

Οι φωτο ειναι απο το μαγαζι του Vag ? ....... :diablotin:

Ήθελα να ήξερα πόσες ώρες θέλει να το γυρίσεις!!!!!

θα θελα, (λέμε τώρα.)..

Να αγόραζα ολόκληρη την επιχείρηση να την έφερνα Ελλάδα, να σας έβαζα μέσα, για να έβλεπα πως θα αντιδρούσατε..

@Anemos

Προσωπικά δεν θα προλάβαινα να την δώ όλη. Μόλις θα ερχόμουν πρόσωπο με πρόσωπο με το γκρι Saturn θα πάθαινα 3 εγκεφαλικα και θα με χάνατε ...

:rip:

keeper7k είπε:
@AnemosΠροσωπικά δεν θα προλάβαινα να την δώ όλη. Μόλις θα ερχόμουν πρόσωπο με πρόσωπο με το γκρι Saturn θα πάθαινα 3 εγκεφαλικα και θα με χάνατε ...

:rip:
Θα είχα φροντίσει να είχα γιατρό ωραίες νοσοκόμες με στολές SEGA-Nintendo κτλ..και μονάδα εντατικής για τέτοια περιστατικά..

Αυστηρα μονο...

segazg8fz1nb0.gif

Wally τρεχα βγαλε εισιτηρια εχω προσκλησεις για τα κεντρικα της sony .

Χαρα που θα κανουν μολις σε δουν. :D

Χμμμ ετοιμος!

image016lw4.jpg

(σορρυ γαι το εξωγηινο και εν κινησει look-ειχα το white balance στο φθοριου και το size στο μικρο.Ασε που επρεπε να το κανω αστραπιαια διοτι θα επεφτε καζο στο σπιτι :P )

και φυσικα με PGR4 καπελακι (στο χερι-δεν φοραω καπελα :D ) και το HALO2 μπουφανακι :biglaugh:

Wally..σαν να βλέπω την κοιλιά σου λίγο ρουφηγμένη η κάνω λάθος??? :D

πάντως σε λίγο καιρό θα έχω στην κατοχή μου μια ωραία μαύρη μπλουζίτσα με μια τεράστια δισκέτα akmakas από μπροστά!!!! :D

οχι απλα η φωτο ειναι εντελως παραμορφωμενη :D

Την ειδε πριν ο αδεφος μου και νομισε οτι κολησα το 3αρι με Photoshop (ζηλια,ζηλια :tease: )

Θα βγαλω μια με κανονικη μηχανη μολις στεγνωσει...χαχαχαχα

Να στεγνώσει τι; Η κανονική μηχανή; Ρε τρελλέ έκανες ντουζ στην ψηφιακή φωτογραφική σου; Αφού σου τόπα!!!!

Με Πανάκι καθαρίζει!!!!!!!!!!!! :help: :help::whothehell::kungfu::oops: :tease:

Eδω ο wally ετοιμος για την επισκεψη.

hammas.jpg

Εδω κατα σειρα εχουμε απο αριστερα προς τα δεξια.

Wally-Keeper-Shock και ο Τelamonas κραταει το λαβαρο.

parade.jpg

Εδω ο Wally μικρος εξω απο το φροντιστηριο.

bombr.jpg

μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα

parade.jpg

Ο Aardvark εχει κανει και μοντα στη κουκουλα,τρυπα για τη μυτη!

Kαγκουρα!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα