Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 103
Είναι ένα θέμα που σκεπτόμουν καιρό τώρα να το δημιουργήσω. Ας μαζευτούμε όλοι μας να πούμε για τις ρετρό συνήθειες μας, που οι γύρω μας, μας κοιτούν με άλλο μάτι!
Και ξεκινώ εγώ:
Είμαι ρετρομανιακός επειδή συνεχίζω να ακούω παρόλη την εξέλιξη της μουσικής, φανατικά ClassicRock! Με ιδιαίτερη προτίμηση στο Hard και το Psychedelic.
Πηγαίνω σε συναυλίες παλιών συγκροτημάτων/καλλιτεχνών.
Το κινητό μου χτυπάει με μουσική από παιχνίδια του Amstrad.
Ακούω επίσης αυτή τη μουσική και στο MP3 μου! (Και από Amiga βέβαια!)
Έχω κάνει μια μεγάλη συλλογή από κινούμενα σχέδια/σειρές που τις έβλεπα στη δεκαετία του 80ʼ ως και τα μέσα του 90ʼ. Μερικές από αυτές που δεν κατάφερα να παρακολουθήσω όλα τα επεισόδια τότε, τα είδα πρόσφατα ακόμη και στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους!
Συντηρώ και συλλέγω ρετρό ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες. (Γνωστό αυτό!)
Συνεχίζω να είμαι δύσκολος στο φαγητό!
Συνεχίζω να έχω τον ίδιο σχεδόν τύπο ντυσίματος που είχα στα 18 μου!
Να είμαι Gamer! (22 Χρόνια!)
Να εμπλουτίζω τις συλλογές μου από παλιά ή ξένα χαρτονομίσματα και τηλεκάρτες. (Συνήθειες που έχω από παιδί και έφηβος αντίστοιχα)
Επίσης να συνεχίζω να αγοράζω από παλαιοβιβλιοπωλεία περιοδικά Ποπάυ. (Συλλέγω από το 1988!)
Να τρώω με μανία Στριφτές κλασικές καραμέλες, τσίχλες με γεύση δυόσμο, σοκολάτες υγείας, γλυκά τύπου ανατολής.
Να μην κοιμάμαι το μεσημέρι εκτός αν αρρωστήσω.
Να έχω στην κατοχή μου το Honda Chaly! (Το έχω από 12 χρονών!)
Να ακούω μουσική από δίσκους ή κασέτες. Να βλέπω ταινίες από βίντεο! (Ελάχιστες φορές, αλλά συμβαίνει κι αυτό)
Και ξεκινώ εγώ:
Είμαι ρετρομανιακός επειδή συνεχίζω να ακούω παρόλη την εξέλιξη της μουσικής, φανατικά ClassicRock! Με ιδιαίτερη προτίμηση στο Hard και το Psychedelic.
Πηγαίνω σε συναυλίες παλιών συγκροτημάτων/καλλιτεχνών.
Το κινητό μου χτυπάει με μουσική από παιχνίδια του Amstrad.
Ακούω επίσης αυτή τη μουσική και στο MP3 μου! (Και από Amiga βέβαια!)
Έχω κάνει μια μεγάλη συλλογή από κινούμενα σχέδια/σειρές που τις έβλεπα στη δεκαετία του 80ʼ ως και τα μέσα του 90ʼ. Μερικές από αυτές που δεν κατάφερα να παρακολουθήσω όλα τα επεισόδια τότε, τα είδα πρόσφατα ακόμη και στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους!
Συντηρώ και συλλέγω ρετρό ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες. (Γνωστό αυτό!)

Συνεχίζω να είμαι δύσκολος στο φαγητό!
Συνεχίζω να έχω τον ίδιο σχεδόν τύπο ντυσίματος που είχα στα 18 μου!
Να είμαι Gamer! (22 Χρόνια!)
Να εμπλουτίζω τις συλλογές μου από παλιά ή ξένα χαρτονομίσματα και τηλεκάρτες. (Συνήθειες που έχω από παιδί και έφηβος αντίστοιχα)
Επίσης να συνεχίζω να αγοράζω από παλαιοβιβλιοπωλεία περιοδικά Ποπάυ. (Συλλέγω από το 1988!)
Να τρώω με μανία Στριφτές κλασικές καραμέλες, τσίχλες με γεύση δυόσμο, σοκολάτες υγείας, γλυκά τύπου ανατολής.
Να μην κοιμάμαι το μεσημέρι εκτός αν αρρωστήσω.
Να έχω στην κατοχή μου το Honda Chaly! (Το έχω από 12 χρονών!)
Να ακούω μουσική από δίσκους ή κασέτες. Να βλέπω ταινίες από βίντεο! (Ελάχιστες φορές, αλλά συμβαίνει κι αυτό)