Γιατί η μάνα μου μπορεί και δουλεύει Ubuntu..

Λέω δηλαδή πως οι πεπειραμένοι χρήστες Linux που το δουλεύουν πραγματικά το λειτουργικό, επειδή κινούνται σε άλλη φιλοσοφία πλέον, μοιραία με το πέρασμα του χρόνου "ξεχνάνε" αν μπορώ να το πω έτσι το πως βλέπει το Linux ένας...παραθυράς! :D
Συμφωνω απολυτα - και αντιστοιχα προσπαθω και εγω να ξεχασω το πως βλεπει τα windows, ενας linuxας :D (δεν αντεχονται βρε παιδια με τιποτα, μα με τιποτα)

Και δεν κάνω ιδιαίτερα απλή χρήση, κάνω βαριά επεξεργασία γραφικών απο σχεδιασμό μέχρι φωτογραφία, βίντεο, games κλπ. Οπότε εδώ τι γίνεται;
sweat-drop.gif
Υπάρχει διαφορά στις ανάγκες απο τον χρήστη που έτσι και αλλιώς δεν έκανε πολλά ούτε στα Windows;
Φυσικα και υπαρχει διαφορά - και οχι μονο διαφορά - αλλα ειναι και ο ουσιαστικος λογος για να επιλεξεις ενα λειτουργικο και να κανεις τη δουλεια σου.

Τα χουμε πει πολλες φορες - υπαρχουν τομεις που το Linux δεν καλυπτει τα προσδοκουμενα. Πχ αν θες το αντιστοιχο του AUTOCAD, απλα δεν υπαρχει - αν θες το αντιστοιχο του Photoshop CS, επισης δεν υπαρχει. Σε τετοιες περιπτωσεις κατσε (κριμα βεβαια) στα "παραθυρα". Απο την αλλη ομως σε πολλες αλλες χρησεις τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα.
 
Γι αυτό dual boot και τέλος. Γιατί να διαλέξουμε αφού μπορούμε να τα έχουμε και τα δύο;
giggle.gif
 
Πίσω
Μπλουζα