starsky
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 13
τοτε θα επρεπε να ξεχασει και καθε σκεψη να οδηγησει το αυτοκινητο της,αν οδηγει βεβαια ,σε περιπτωση που δε θελει να φοραει ζωνη,γιατι περι αυτου προκειται,απλη συνεση.Maddog είπε:Αυτό δεν δίνει και ιδιαίτερο κουράγιο στο να προχωρήσεις νομίζω.Αν το έβλεπε η μάνα μου, σίγουρα θα ξέχναγε κάθε σκέψη για Ubuntu.
οταν πας να κανεις φορματ σε μερος του δισκου(ενας απο τους λογους που λεω να εχουν χωριστει απο πριν τα partition ειναι αυτος)ετσι και κανεις λαθος η γινει δε ξερω και εγω τι,μπορει να χασεις κατι που ειναι χρησιμο,οποτε προβλεπεις απο πριν.
οσον αφορα τη λειτουργια μιας διανομης σα του ubuntu,η αληθεια ειναι οτι ειναι πανευκολη,που ομως κολλανε τα πραγματα?
στην αντιμετωπιση -διαχειριση καταστασεων που δεν εισαι εξοικειωμενος.
τωρα ειναι τοσο σοβαρα αυτα?
και ναι και οχι, εξαρταται .
εγω ξερω οτι σε φορουμ που διαβαζω,ακομη και για τα πιο καλα-ακριβα μοντελα mac, διαβαζω για κολληματα και μειωμενη αποδοση για κατι που εχεις χρυσοπληρωσει.
ειναι ο κανονας?δε νομιζω,αλλα αμα εχεις δωσει ενα καρο λεφτα νοιωθεις καπως.....ακομη και για το ελαχιστο σε σχεση με τη φημη τους.
οποτε προβληματα παντα υπαρχουν,στο λινουξ αρχικα σιγουρα μπαινεις σε περιπετιες επιδη πας να μαθεις κατι που δε ξερεις,οποτε εστω και αν στη πραξη μετα απο λιγο ειναι ευκολο, το θεμα ειναι οτι για να ασχοληθεις ,θα το κανεις κατα τη γνωμη μου,οχι επειδη ειναι καλυτερο,αλλα επειδη το βρισκει κανεις ενδιαφερον.
αν θα ταλαιπωρηθει η οχι και ποσο, θα δειξει,αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.οδηγοι υπαρχουν ενα σωρο,οποτε το πιο πιθανο ειναι στην αρχη,το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισει κανεις ειναι ο χρονος που θα διαθεσει να μαθει κατι καινουργιο,γιαυτο λεω οτι πρεπει να σε ενδιαφερει.
αν παλι οχι, ευκολα το βγαζεις και δε τρεχει και τιποτα.
εμενα δε μαρεσει να φανατιζομαι ,αλλα προτιμω να προσεχω ,οπως προσεχω και με τα win και εχω antivirus και δε συμμαζευεται.
δηλαδη με τοσους ιους και τα ρεστα δε θα πρεπε να χρησημοποιω ποτε win?
ε,δεν ειναι ετσι.