exetlaios
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 1.193
akmakas είπε:exetlaios στειλε μου σε pm τι εχεις,και θα σου στειλω και εγω!!!
( αδιάφορο σφύριγμα ... )
akmakas είπε:exetlaios στειλε μου σε pm τι εχεις,και θα σου στειλω και εγω!!!
Για ρίξε μία ματιά εδώ...Thunderbirdsgiorgos είπε:Ποιος θυμαται εκεινη τη σειρα επιστημονικης φαντασιας με μαριονετες... Με 2 τυπους... σε υποβρυχιο...
Eγώ πάλι είμαι κατενθουσιασμένος με το καινούριο Galactica. Είναι πολύ πιο βαθύ από το προηγούμενο και δεν ασχολείται με δύο καουμπόυδες πιλότους μόνο αλλά εμβαθύνει στην ανθρώπινη φύση και στους cyclons που εδώ είναι πρωταγωνιστές. Πως δημιουργήθηκαν γιατί κυνηγάνε τους ανθρώπους, ποια η φιλοσοφία τους (πιστεύουν στον Θεό!!) κ.α Ααα και δεν είναι σε συνεχή κυνηγητό. στον δεύτερο κύκλο τους έχουν πιάσει! Περιμένω τον 3ο πως και πως.pepinos είπε:το καινουργια Galactica.....ειναι για πολυ χοντρα πανηγυρια
Οχι πες μου το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου δεν σε έχει γεμίσει απορίες για το τι πρόκειται να γίνει στον 3ο; Ούτε στο Lost τόση περιέργια!ambu_dare είπε:Μάλλον θα πάω με το στρατόπεδο όσων λένε ότι η νέα σειρά του BSG είναι:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...
...έχω δει όλη την πρώτη σεζόν μπήκα στην δεύτερη και επεισόδιο το επεισόδιο γίνεται καλύτερη. Εάν απομακρύνουμε την ιδέα του πρωτότυπου και τις αναμνήσεις που έχουμε, εάν τελικά την δούμε σαν μία νέα ανεξάρτητη παραγωγή - σειρά, νομίζω ότι θα αρέσει σε όλους.
Άλλωστε κάθε πράγμα στην εποχή του.
Το πρώτο Gallactica ήταν καλό για την εποχή του, αλλά με τα βίας βλέπεται τώρα. Ακόμα και εάν έχετε τις καλύτερες των αναμνήσεων (όπως και εγώ) δεν παύουν να φαίνονται, τα γεράματα, η κάποια προχειρότητα, τα κενά στα σενάρια των επεισοδίων κ.λπ. Είναι Retro όμως πως να το κάνουμε.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Μου αρέσει να ξαναβλέπω και τα παλιά σήριαλ, αλλά απολαμβάνω και τα καινούργια είτε είναι μεταφορές παλαιών με νέο περιτύλιγμα, είτε εντελώς νέες σειρές (π.χ.: Babylon5).