Δεν έφτασα ακόμη εκεί... αλλά μου ανάβεις φωτιές.shock είπε:Οχι πες μου το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου δεν σε έχει γεμίσει απορίες για το τι πρόκειται να γίνει στον 3ο; Ούτε στο Lost τόση περιέργια!
Ambu σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τα video τα είχα δει (είμαι φανατικός με την επιστημονική φαντασία και προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο ενημερωμένος).ambu_dare είπε:Δεν έφτασα ακόμη εκεί... αλλά μου ανάβεις φωτιές. Εγώ ακόμα προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να κλείσω τον τελευταίο κύκλο επεισοδίων (2o).
Spoiler info follows...
Αγαπητέ φίλε shock, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς είναι πλέον γεγονός, αν και μεταφέρθηκε προς τα πίσω η επίσημη ημερομηνία τηλεοπτικής μετάδοσης του. Στα υπόλοιπα έχει ανακοινωθεί μόνο ο τίτλος και τίποτα παραπάνω για την ώρα. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ και το trailer του νέου κύκλου εδώ. Κυκλοφορεί και ένα μικρό video teaser εδώ.
Μπορεί να είμαστε ή τέσπα να αγαπάμε τα Retro αλλά επειδή δεν ζούμε στο παρελθόν, όσοι πιστοί ή άπιστοι ας δουν τί θα πει το νέο BSG.
(Φίλε shock λεπτομέρεια - επεισόδιο το επεισόδιο οι επιζώντες όλο και λιγοστεύουν - στον νέο κύκλο έχουν μείνει τα 2/3 του αρχικού αριθμού... Kill 'em all μην βρουν την 13η αποικεία και φέρουν τους cylons εδώ )
ambu_dare είπε:Μάλλον θα πάω με το στρατόπεδο όσων λένε ότι η νέα σειρά του BSG είναι:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...
...έχω δει όλη την πρώτη σεζόν μπήκα στην δεύτερη και επεισόδιο το επεισόδιο γίνεται καλύτερη. Εάν απομακρύνουμε την ιδέα του πρωτότυπου και τις αναμνήσεις που έχουμε, εάν τελικά την δούμε σαν μία νέα ανεξάρτητη παραγωγή - σειρά, νομίζω ότι θα αρέσει σε όλους.
Άλλωστε κάθε πράγμα στην εποχή του.
Το πρώτο Gallactica ήταν καλό για την εποχή του, αλλά με τα βίας βλέπεται τώρα. Ακόμα και εάν έχετε τις καλύτερες των αναμνήσεων (όπως και εγώ) δεν παύουν να φαίνονται, τα γεράματα, η κάποια προχειρότητα, τα κενά στα σενάρια των επεισοδίων κ.λπ. Είναι Retro όμως πως να το κάνουμε.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Μου αρέσει να ξαναβλέπω και τα παλιά σήριαλ, αλλά απολαμβάνω και τα καινούργια είτε είναι μεταφορές παλαιών με νέο περιτύλιγμα, είτε εντελώς νέες σειρές (π.χ.: Babylon5).
Ξέρουμε ήδη τους 7 από τους 12(?) ανθρωπόμορφους cylons, αναρωτιέμαι ποιοι μπορεί να είναι οι άλλοι...Episode 1: Occupation - October 6, 2006 Ellen is cheating on Tigh with someone who works at the "Cylon Planning Ministry." A new Oracle is shown. D'Anna Biers visits the Oracle. Apparently, the Cylons have not given away the fact that she's another Cylon model. The Oracle tells D'Anna that she know that her dream brought her to see her. The Oracle tells D'Anna that Sharon's child still lives. Tyrol and Anders work on bombings and other sabotage, while Laura and Tory gather the names of the 200 or so odd collaborator police force working for the Cylons. Tigh, who has lost one eye, has recently been captured and is "debriefed" by a Cavil.
Episode 1b (was Episode 2): Precipice - October 6, 2006
Tigh is tortured by the Cylons, while it's revealed that Ellen is carrying on with a Cavil.
Episode 4: Collaborators - October 27, 2006
Ellen dies. [she finally gets her just reward, especially in light of her latest affair.] - Eπιτέλους...
Kαλύτερα αργά παρά ποτέ να υποθέσω...koukri είπε:...Η μαλ*κια είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά υπότιτλοι. Έστω και αγγλικοί :-((
Και αν τα αγγλικά σας δεν είναι αρκετά πάνω του μετρίου είναι πολύ δύσκολό να το παρακολουθήσει κανείς....
Κι εμένα μάλλον με τρόμαζαν, και το έβλεπα περισσότερο γιατί το αγαπούσε ο (μεγαλύτερος κατά 2 χρόνια) αδελφός μου. Μιλάς για το Υποβρύχιο Στίνγκρεϊ..giorgos είπε:Ποιος θυμαται εκεινη τη σειρα επιστημονικης φαντασιας με μαριονετες... Με 2 τυπους...Με τους "κακούς" σε υποβρυχιο σε σχημα ψαριου που εβγαζε την τορπιλη απ το στομα... Ημουν πολυ μικρος και ψιλοτρομαζα...