- Αντιδράσεις
- 1.488
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
"Το άζωτο αναγνωρίζεται εργαστηριακά από την χαρακτηριστική οσμή της καιόμενης τρίχας"Omenforever είπε:Από το βιβλίο της Χημείας μπορούσα να απαγγείλω εδάφια μέχρι και το δεύτερο έτος του "πανεπιστημίου"... Έμπρακτη απόδειξη της επιτυχίας του "εκπαιδευτικού" μας συστήματος... :frypan:
Στον αγύριστο!![]()
Λορένα είπε:Απορία : ποιος μπορεσε και έμαθε απ'εξω τους τύπους της οργανικής χημείας;
Εγω δεν μπορεσα, προτιμουσα την ανοργανη
Αν καπως σε παρηγορει.. το εσωτερικο των μαθηματικων που διδασκεται τωρα στην Γ΄ λυκειου (κατευθυνσης), ειναι το ιδιο.geolabis είπε:Δείτε τι έπαθα...Είχα όλα τα βιβλία της Δέσμης σε σχεδόν άριστη κατάσταση και ο αδελφός μου τα πέταξε για να βάλει την συλλογή του με ΚΟΜΙΞ..Έχει κανείς μήπως το βιβλίο της Άλγεβρας Γ' Λυκείου Α'Δέσμης σε pdf???
Τα συγκεκριμένα βιβλία μαθηματικών μπορούμε να τα κατεβάσουμε από κάπου ή τέλοσπαντων να τα αγοράσουμε με κάποιο τρόπο; Ξέρει κανείς;Kambia είπε:Αναλυση
![]()
Αναλυτικη Γεωμετρια
![]()
Και τα βιβλια των λυσεων για τις ασκησεις
![]()
Η φυσικη και η χημεια ηταν κοινά βιβλια με την Β' Δεσμη
Ομοίως και γι' αυτά τα βιβλία, υπάρχει "φως" κάπου, για εμάς τους ρομαντικούς της παλαιότερης γενιάς; Ή θα βλέπουμε μόνο καμια φωτογραφία τους; Ευχαριστώ.snoopy είπε:Τι μου θυμήσατε...Μόλις τα ξέθαψα απ' το χρονοντούλαπο.![]()
Ναι, είναι τ' αγαπημένα μου.
![]()
![]()
![]()