Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Xριστε και Παναγια!dim είπε:Juanita φανταζομαι το δικο σου θα ειναι σε καλυτερη κατασταση!!Σιγουρα παντως οι σφραγιδες θα ειναι διαφορετικες!!![]()
![]()
Να και ένας συνάδελφος!!!!! Έτσι, έτσι!!!!!spyros_s είπε:Το βιβλίο της Κοινωνιολογίας που μόλις ανέβασες και με συγκίνησες το έχω εις διπλούν...το ένα χιλιοδιαλυμένο , χυμένο με καφέδες και γεματό σημειώσεις και μουντζούρες αμηχανίας που με συνόδευσε μέχρι τις πανελλήνιες ενώ το δεύτερο με τον τίτλο holy book που αναπαύεται στη βιβλιοθήκη μου σε άριστη κατάσταση τιμής ένεκεν αφού ως κοινωνιολόγος μετέπειτα γνώρισα πολλούς από τους καθηγητές που το συνέταξαν. Όσον αφορά το βιβλίο της ιστορίας έχει ανάλογη τύχη με το αντίστοιχο πρώτο της κοινωνιολογίας συνδεδεμένο με το 160 (καθαρό 20 δηλαδή) που μου είχε δώσει τα πρωτεία στο λύκειο της περιοχής μου στο συγκεκριμένο μάθημα στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Βλέποντας ξανά τα βιβλία μου δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι...Θεέ μου, πως πέρασαν τόσα χρόνια! Πόσο διάβασμα έριξα για να τα καταφέρω αλλά και πόσο απογοητεύτηκα με αυτό που αντίκρισα στο πανεπιστήμιο. Είχαμε εξιδανικεύσει τότε την επιτυχία στις εξετάσεις...
Για τέταρτη δέσμη μιλάμε, οπότε είμαστε on topic!!!spyros_s είπε:εστίασα στην εγκληματολογία αργότερα στο μεταπτυχιακό αλλά παραμένουμε συνάδελφοι! Προσωπικά θα μπορούσα να εργαστώ στο αντικείμενο αλλά μου άρεσε η έρευνα περισσότερο από την θεωρία...φυσικά δεν θα σε κάνει ποτέ πλούσιο η συγκεκριμένη επιστήμη...νιώθω όμως πάμπλουτος που έμαθα ν' ακούω(μέγιστο προτέρημα) και τουλάχιστον να επιχειρώ να προσαρμόζω την αντίληψη ενός γεγονότος στην δεδομένη ιστορική και κοινωνική περίοδο που τελέστηκε. (sorry για το οφτοπικ)
Αληθεύει με τα βιβλία των Μαθηματικών Α κα Δ Δέσμης από το Σχολικό Έτος 1992-1993 και επειταJuanita είπε:![]()
Το βιβλίο των Μαθηματικών της 4ης Δέσμης περιείχε κάποια κεφ. λιγότερα από το αντίστοιχο της 1ης Δέσμης !