εχω περασει και απο αυτην την φαση φιλε μου,οπωs και αρκετα χρονια ειμουν και djmiko63 είπε:ραδιοφωνικός παραγωγός είσαι;;;
Για το ΡΕ θα σου πω σιγουρα πως και το cd και ο δίσκος 10 τραγουδια ειχαν οταν πρωτοκυκλοφορησαν, και στο λέω αυτό γιατι εχω το Cd της πρωτης κυκλοφοριας.thebest20 είπε:Στη δεκαετία του 90 γιατί έβγαζαν αποκλειστικά και μόνο 10 ή 12 τραγούδια στο δίσκο ενώ το cd μπορεί να είχε και 13?Πχ στης Βίσση το Ρε έχει 10 κομμάτια στο δίσκο και 13 στο cd (το cd περιέχει επιπλέον "Ελένη, "Αμήν" και το "Είμαι πολύ καλά" σε remix).
Βινύλια καινούργια φέρνουν τα metropolis αλλά λίγαLeon είπε:Ξέρετε κανένα καλό δισκοπωλείο με λογικές τιμές και ποικιλία (για Αθήνα); Έχω αρκετά χρόνια να αγοράσω βινύλιο και έχω χάσει επαφή.
Ναι τα ξέρω και τα δύο, άρα ευτυχώς δεν έχουν κλείσει ακόμα. Ιδίως αυτό στη Μασσαλίας το είχα "λιώσει".Dragon_K. είπε:Βινύλια καινούργια φέρνουν τα metropolis αλλά λίγα
Θα σου συστήσω ένα δισκοπωλείο ( Το υπόγειο) το οποίο έχει μόνο used βινύλια - cd και είναι το φτηνότερο με διαφορά στην Αθήνα και ειδικά από αυτά στο Μοναστηράκι.
Βρίσκεται πίσω από τη Νομική σε έναν πεζόδρομο (καπλανων 14) κάθετο στη Μασαλίας. Έχει 50ς, 60ς,70ς, 80ς, 90ς και Ελληνικά various Εχτές που βγήκα μια τσάρκα σε Μοναστηράκι (οπού πήρα κάποια πράγματα) πέρασα κι απο κει και πήρα σε cd ένα Gallagher, δύο Mountain, ένα Blue Oyster Cult και σε βινύλια, ένα Dire Straits και ένα Simon & Garfunkel, έδωσα 24 ευρώ με απόδειξη ( )
Σαν χώρος μου αρέσει και έχει πολύ πράμα αναλόγως βέβαια τι ψάχνεις.
Στο Μοναστηράκι πηγαίνω σε μια στοα μαύρη κι άραχνη δίπλα από το 7+7 οπού έχει μόνο used και σε σχετικά καλές τιμές. Ειδικεύεται σε Hard/ Heavy και έχει αρκετά καλό ράφι με 70ς rock ψυχεδέλεια κλπ.