Σώτος Σώτος
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 287
Σωστόοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mytinyworld είπε:Εξτρα τυρογαριδάκια με ατέλειωτο κυνήγι του στρογγυλού γαριδακίου!
Σωστόοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mytinyworld είπε:Εξτρα τυρογαριδάκια με ατέλειωτο κυνήγι του στρογγυλού γαριδακίου!
Μα τι σχέση έχει το σοκολατούχο έτοιμο γάλα με το Hemo που το ετοιμάζεις εσύ στο σπίτι?!mantw είπε:Σοκολατούχο γάλα με διαφορά, γιατί μου έχει μείνει απωθημένο. Δεν έμπαινε ποτέ το σοκολατούχο στο σπίτι μας για λόγους σωστής διατροφής. Έτυχε λοιπόν μια φορά να μου αγοράσουν ένα φακελάκι hemo και το φύλαγα για να το πιω μια σημαντική μέρα τρομάρα μου....και τελικά δεν το ήπια ποτέ, γιατί έληξε!
Nαι, μετά το κατάλαβα. Αλλά δε πειράζει... η Μερέντα ήταν πάντα No 1.katerinak είπε:prisma η δημοσκοπηση αυτη ειναι πολλαπλης επιλογης,μπορουσες να ψηφισεις και τις υπολοιπες ρετρολιχουδιες οχι μονο τη μερεντα
Οριστε και οι φωτο απο την εν λογω διαφημισηRinus Cesar είπε:Την τηλεοπτική διαφήμιση δεν τη θυμάμαι !!! Θυμάμαι, όμως, στα Μίκυ Μάους - στα τεύχη ΄των αρχών των 80ς - την "έντυπη διαφήμιση" του σοκολατούχου Γάλα Νουνού στο μεταλλικό κουτί !!! Η διαφήμιση ευρίσκετο στο οπισθόφυλλο των τευχών, στο "εσωτερικό μέρος" τους και είχε ως εξής :Έδειχνε μια φωτογραφία με κάτι μπόμπιρες, ιδρωμένους, που μόλις είχαν τελειώσει το παιχνίδι ποδοσφαίρου, και ο καθένας να "τσακίζει" με βουλιμία ένα μεταλλικό κουτί ΝΟΥΝΟΥ !!! Κι από κάτω η λεζάντα : "Το παιχνίδι τέλειωσε, η ομαδάρα έσκισε !!! Τι θα πιεις τώρα ??? ΝΟΥΝΟΥ !!!" και στο τέλος της φωτογραφίας : "ΝΟΥΝΟΥ ! Το επίσημο ποτό της ομάδας της γειτονιάς" !!!!
Sugarcube για τα παγωτα υπαρχει θρεντ εδωSugarcube είπε:Καταπληκτικό Poll!!! Ψήφισα γκοφρέτες, παγωτά και μερέντα, αλλά μόλις είδα τη φώτο απο πανω απο το σοκολατενιο Νουνου, θυμήθηκα πόσο πολύ μου άρεσε αυτό το γάλα (όπως και το dolca)... αλήθεια υπάρχουν ακόμη?? Επίσης ήθελα να προτείνω να κάνετε και ενα poll ή thread με τα παγωτά που τρώγαμε τότε (αν υπάρχει συγχωρέστε με, δεν τα χω δει ολα ακομα)
Τέλος να πω πως μάλλον ήμουν το μοναδικό παιδι που όχι μόνο δεν έτρωγε ποτέ γαριδάκια, αλλά τα σιχαινόμουν γιατί μου βρωμούσαν... :xm: αι ξέρω σας φαίνεται περίεργο, αλλά με το ζόρι έτρωγα σε πάρτυ κανένα πατατάκι, άντε και δρακουλίνια. Μόνο τα ποπ κορν έτρωγα και τρώω ακόμα...
katerinak είπε:οχι Thor δεν ειναι οι καραμελες γαλακτος "κοκος" , τις εχω περιγραψει εδω αυτες που μου αρεσαν και ηταν για μενα οι τελειοτερες καραμελες