Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 1.447
Nemo είπε:ο ιδιος το εσβησα ..... (οπως θα σβησω και αυτο)
Γιαυτο ακριβως ....Dimitrissss είπε:Κρίμα. Ήθελα να απαντήσω.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nemo είπε:ο ιδιος το εσβησα ..... (οπως θα σβησω και αυτο)
Γιαυτο ακριβως ....Dimitrissss είπε:Κρίμα. Ήθελα να απαντήσω.
Δεν γνωρίζω το βρήκα σε ένα άλλο ελληνικό φόρουμ και ήταν υπογραφή ενος άλλου παιδιου.Μερικά άλλα ρητα τώρα:bambinella 100 είπε:Misha, το αποφθεγμα της υπογραφης σου, τινος ειναι; #)
Και αυτό του Μπρεχτ είναι (από την οπέρα της πεντάρας)panp είπε:κι ένα πολύ ωραίο της εποχής, αλλα που δεν ξέρω την πατρότητα : "Η ληστεία μιας Τράπεζας δεν είναι τίποτα μπροστά στην ίδρυσή της..."
Εγώ το ήξερα σαν "Δεν σας ζητώ να πεθάνετε για την πατρίδα σας αλλα να κάνετε τους μπάσταρδους απέναντι να πεθάνουν για τη δικιά τους" (το πνεύμα πάντως είναι το ίδιο οπότε μάλλον είναι θέμα μεταφραστή η διαφορά)stratos84 είπε:"Ο σκοπός του πολέμου δεν είναι να πεθάνεις για την πατρίδα σου, αλλά να κάνεις τον εχθρό να πεθάνει για τη δική του"
Στρατηγός Πάτον
Δώσε μας και μια ερμηνεία για το 1ο (Για την τράπεζα).Thor είπε:Νομίζω ότι είναι πάντα επίκαιρο (και μην ξεχνάς την οικονομική κρίση που πέρασε η Γερμανία τη δεκαετία του 20)
και για να μεινουμε στις τράπεζες:
Η τράπεζα θα σου δανείσει όσα χρήματα θες φτάνει να της αποδείξεις ότι δεν τα χρειάζεσαι και
Ο τραπεζήτης θα σου δανείσει ομπρέλα στην ξηρασία αλλα θα την ζητήσει πίσω μόλις αρχήσουν τα πρωτοβρόχια
και τα 2 του Μαρκ Τουαίην (1835-1910)