Stickers
Παροτι ειχα ασχοληθει με αλμπουμς Panini και αλλων εταιρειων, και γενικα με αλλα παιδικα αυτοκολητακια, δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τα 'Stickers'
Ναι, ηταν κατι ασχετα αυτοκολητα, σχετικα μεταλου μεγεθους, σαν καρτες, που ερχοταν σε φακελακια. Ο τιτλος τους ηταν ακριβως αυτος: απλα (και ξερα) 'Stickers'.
θυμαμαι ηταν ιδαιτερα εντυπωσιακα. Ηταν ψυχεδελικα σχεδια, καρτουνς, γκραφιτοειδη συνθηματα, καρδουλες, στοματα, σιλουετες... με ωραια χρωματα, στρασακια, ολογραφιες και τετοια.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι δεν ειχαν κανενα συγκεκριμενο θεματικο περιεχομενο (σε αντιθεση με οσα ηξερα μεχρι τοτε [βλ. Πανινι]) και δεν καταλαβα τοτε το λογο υπαρξης τους η τι συμβολιζαν... αλλωστε ηταν μερος της τοτε ποπ-ροκ κουλτουρας την οποια αντιπαθουσα :rant: και γιαυτο δε σκεφτηκα ποτε να αγορασω ενα τετοιο.
Η χρηση τους ηταν η εξης: η τα ανταλλαζες, η τα κολλουσες σε τετραδια, θρανια, τοιχους κλπ. Νομιζω ηταν μεγαλυτερα παιδια (κοριτσια) που ασχολουταν μαζι τους... ειχαν γινει μοδα, αλλα δεν ειχα δει ποτε να γινεται κανενα hype ανταλλαγων και μανιωδους συλλογης, οπως με τα Πανινι.
Απο ολο αυτο τελικα, μια φορα ειχε πεσει ΕΝΑ στα χερια μου και το ειχα κρατησει σε καποιο συρταρι μου... αλλα εχω να δω χρονια οποτε προφανως εχει 'χαθει' σε καποια εκκαθαριση :angry:
Μπας ξερει κανενας για τι λεω; Ελπιζω καποιοι απο σας να εχουν ακομα τετοια και να στειλει καμια φωτο, γιατι το στυλ τους ηταν τελειως 80ς!