Διαφημίσεις από καλλιτέχνες

Αννα Παναγιωτοπουλου - γαλα ΔΕΛΤΑ

 
στη διαφημιση για τσιχλες dentyne συμμετειχαν οι : Ειρηνη Κουμαριανου,Αλεξανδρα Παυλιδου και καποιος αλλος που δε γνωριζω ποιος ειναι (00:21 - 00:46)

[edit] To video δεν υπάρχει [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαιρετικη ανασκαφη! Τι τρελη 80ιλα! Θυμαμαι ακομα αυτη τη συσκευασια της Dentyne.

Υπαρχουν ακομα?
 
Με όλα αυτά θυμήθηκα μια παλιά διαφήμηση με τον συγχωρεμένο τον Νίκο Κούρκουλο που διαφήμιζε το incosept ενα καλλυντικό για περιποίηση του προσώπου.Η διαφήμηση εiχε ως εξής: μια κούκλα βιτρίνας (απ αυτές που ειναι στα μαγαζιά με ρούχα) αφημένη επι 2 ώρες σύμφωνα με την διαφήμηση στο κέντρο της Αθήνας ο Κούρκουλος την σκουπίζει με ενα μαντήλι στο πρόσωπο και βγαίνει μουτζούρα απο τα καυσαέρια και συστήνει λοιπόν το incosept για την επιδερμίδα που <<ταλεπωριέται>> απο τη ρύπανση.Κρίμα που δεν βρήκα το βίντεο πουθενά :( .By the way με μια αναζήτηση στο γκούγκλ βρήκα οτι το καλλυντικό αυτό παράγεται ακόμα στην Ελλάδα απο την ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ και κυκλοφορεί σε καλά καταστήματα και φαρμακεία
 
misha τη θυμαμαι τη διαφημιση που περιγραφεις,δε θυμομουν ομως οτι την παρουσιαζε ο Νικος Κουρκουλος
 
katerinak είπε:
στη διαφημιση για τσιχλες dentyne συμμετειχαν οι : Ειρηνη Κουμαριανου,Αλεξανδρα Παυλιδου και καποιος αλλος που δε γνωριζω ποιος ειναι (00:21 - 00:46)http://www.youtube.com/watch?v=7mOF5dnvTCo&lr=1

Το τρίτο πρόσωπο είναι ο ηθοποιός Νίκος Παπαδόπουλος από τη σειρά ''Καλημέρα ζωή''.
 
betty boop σ ευχαριστω για την πληροφορια!ηταν επισης πρωταγωνιστης στην ταινια "ισοβια"
 
ο Μιχαλης Δεσυλλας διαφημιζε : κρασια κουρτακη(1973),aroxol(1974),brund(1975),ΕΒΓΑ(1975)3 διαφημιστικα,γαλα ΝΟΥΝΟΥ(1982)και Nugget(1987)

οι πληροφοριες αυτες ειναι απο http://desillas.saxtus.gr/

Μηπως θυμαστε καμμια λεπτομερεια σχετικα μ' αυτες τις διαφημισεις;
 
Αντωνης Καφετζοπουλος - διαφημιση του σαμπουαν head & shoulders :

 
Αλικη Βουγιουκλακη - καφες φιλτρου filcafe continental (00:44 - 01:45λεπτα)


ΥΓ: στην αρχη του βιντεο βλεπουμε τη διαφημιση με την express service
 
Νικος Ζιαγκος σε διαφημιση βοτκας : [video=youtube;-H2TPawfQDA]

 
katerinak είπε:
Νικος Ζιαγκος σε διαφημιση βοτκας
Επιτρέψατέ μου να συμπληρώσω την ατάκα στο τέλος του σποτ που δεν περιλαμβάνεται στο βίντεο [μωρέ ... πάλι καλά που σώθηκε το σποτάκι, έστω και ... χωρίς τα λίγα sec του τέλους του] : "Βότκα Βιμπόροβα !!! Σπάει τον πάγο" !!! Και "στο καπάκι", μετά από αυτήν την ατάκα, είδαμε, σε κάπως μακρινό πλάνο, τον Ζιάγκο να πιάνει την ψιλοκουβεντούλα με την σούπερ - ντούπερ κοπελάρα που κάθεται δίπλα του (ότι δλδ με ένα-δυο ποτηράκια βότκα έσπασε ο πάγος και ελύθη η γλώσσα) !!! Περιττό να σας πω ότι πολλοί από εμάς τα τόοοτε πιτσιρίκια σκεφθήκαμε : "αααχ, να ήμασταν στη θέση του Ζιάγκου" !!! Φυσικά, και αυτό το σποτ είναι πλημμυρισμένο από .... εητίλα "στο φουλ" !!!

Έχω την εντύπωση, πάντως, ότι η εν λόγω βότκα δεν πολυ-έπιασε εδώ στην Ελλάδα [αν κάνω λάθος με διορθώνετε] !!! Νομίζω ότι η βότκα, που "προτιμήθηκε" περίσσότερο από εμάς τους Έλληνες ήταν - και είναι - η Absolut !!! Π.χ. θυμάμαι στις (αγαπημένες μας) φοιτητο- μπακουρο-συνάξεις στα διαμερίσματα που νοίκιαζαν οι συμφοιτητές μου στη Θεσσαλονίκη, ένα μπουκάλι Absolut να "παίζει" συχνά ....

Αααχ, μακάρι κάποια στιγμή να ανεβάσει κάποιος και την άλλη διαφήμιση που έπαιζε ο Ζιάγκος, με το "Σαμπουάν Μπύρας Clairol" !!! Θέλω πολύυυυ μετά από ... 28 - 29 περίπου χρόνια να τον δω, ξανά, να προσφέρει ένα ποτήρι μπύρα στην φρεσκολουσμένη, με τα λαμπερά μαλλιά, κοπελιά, και να τής λέει με την "άπαιχτη" άρθρωσή του : "Τι ομ'ρφιές είν' αυτές σήμ'ρα ??? Μπύρα ??? " και η κοπελιά να του απαντά με τη ΄χαρούμενη φωνή της : "Κι άλλη ??? " .....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στελιος Μάινας - διαφημιση για εθελοντικη αιμοδοσια (07:16 - 08:04 λεπτα)

[edit]This video is unavailable.

 


Sorry about that.[/edit]


οταν ειδα τη διαφημιση αυτη τη θυμηθηκα,εχω ομως μια απορια :η κοπελα που συμμετεχει ειναι ηθοποιος κι αυτη;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο 4.17 πείτε μου ότι είναι η Δήμητρα Παπαδήμα!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδιά τι διαφημίσεις ήταν αυτές. Αισιόδοξες, χαρούμενες, γελαστές. Και οι 5 απο αυτες με τραγουδι, ελληνικα φωνητικα και κεφι!!!!! Σήμερα γιατί δεν τραγουδάνε στις διαφημίσεις ελληνικές φωνές; γιατί είναι φλατ; κάνα δυο θυμάμαι που τραγουδάνε και θες να τις ξαναδείς, οι άλλες φευ!!!!Ως προς τη βοτκα, ποιος να το ελεγε στους Γερμανους κατα τον 2ο πολεμο οτι το 1989 θα παρηγαν βοτκα (ρωσικο προιον) με ρωσικο ονομα!Ε ρε τα τερτιπια της ιστοριας!!!!!
 
Μαριαννα Τολη και καλλυντικα Suzy Q :

(αυτη μονο ασπρομαυρη τη βρηκα)
 
Πω πωωω ... τι λες βρε παιδί μου .... Η πιο ωραία διαφήμιση της Μαριάννα Τόλη είναι, φυσικά, η υπ' αριθμ. 4 με τη Μαριάννα Τόλη να διαφημίζει τις ποδιές Αιγαίο !!! Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι σχολικές ποδιές καταργήθηκαν το 1982, μπορούμε να χρονολογήσουμε τη διαφήμιση γύρω στο 1980 / 1981 !!! Στους δε "μικρούς", οι οποίοι μόνο στο άκουσμα ότι ... "κάααποτε φορούσαμε μπλε ποδιές στα σχολεία" θα αρχίσουν να γελάνε [και ίσως όχι άδικα] ένα μόνο θα πω : Θυμάμαι, που λέτε, κάποιες συμμαθήτριές μου οι οποίες με τις σχολικές ποδιές τους ήτανε σκέτη γλύκα !!! Τους πήγαινε πολύ η σχολική ποδιά !!!
 
Rinus Cesar σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου!!

δε φανταζομουν οτι θα εκανε τοσες διαφημισεις "Μαριαννα τι γινεται στο Αιγαιο" , επαθα πλακα οταν τις ειδα ολες μαζι :eek:
 
Εγώ, πάντως, βλέποντας τα σποτάκια, θυμήθηκα πόσο με εντυπωσίαζε σε εκείνη την ηλικία ο ήλιος που ανοιγοκλείνει το στόμα του !!!

Α, και κάτι ακόμη :Όποιος έχει στη διάθεσή του υλικό με Μαριάννα Τόλη, από άλλες διαφημίσεις, από τηλεοπτικά σόου των αρχών των 80ς κλπ, παρακαλείται να τα ανεβάσει άμεσα !!! Για παράδειγμα, είχα λατρέψει ένα τηλεοπτικό σόου για "εμάς τα παιδάκια", που είχε προβάλει η Κρατική Τηλεόραση κάπου μεταξύ 1980 / 1981, όπου η Μαριάννα Τόλη χόρευε, τραγουδούσε και έπαιζε σε σκετσάκια !!! Το σόου είχε προβληθεί μεσημεράκι ή απογευματάκι Κυριακής και αυτό το θυμάμαι επειδή το είχα δει στην ασπρόμαυρη τηλεόραση στο εξοχικό μας σπίτι στο Πόρτο Ράφτη !!! Τα λίγα πράγματα που θυμάμαι από τα σκετσάκια : Α/ Η Μαριάννα Τόλη, χορεύοντας, έκανε ότι σκούπιζε με μια σκούπα και τραγουδούσε περίπου : "η σκούπα στη δουλειά" κλπ κλπ, ενώ σε κάποια φάση σφύριζε τη μελωδία [την οποία ... τη θυμάμαι κι εγώ και τη σφυρίζω μέχρι σήμερα !!! ] !!! Β/ Σε ένα άλλο μουσικοχορευτικό σκετσάκι η Μαριάννα, με άλλες χορεύτριες, είχανε ντυθεί γατούλες και τραγουδούσαν πάνω σε μια κάπως ανατολίτικη μελωδία : "όμορφες και τρυφερές γατούλες ... και κυρίες του σπιτιού να γίνουμε" !!! Γ/ Σε ενα άλλο σκετσάκι συμπρωταγωνιστούσε με τη Μαριάννα και κάποιος "Δημήτρης" και το τραγούδι που έλεγαν μαζί ήταν σε στιλ ... ερώτησης /απάντησης : "Ποιο τραγούδι Μαριάννα" ??? ρωτούσε τραγουδιστά ο Δημήτρης, "Το τραγούδι Δημήτρη", απαντούσε τραγουδιστά η Μαριάννα !!!

Όλα αυτά έχουνε διασωθεί ['εστω και μικρά αποσπάσματά τους ???] ??? Μακάριιιιι .... Εμείς που ήμασταν παιδιά όταν η Μαριάννα Τόλη ήταν "στα πάνω της" και ... έκανε όλα αυτά τα πράγματα απευθυνόμενη σε εμάς τα παιδιά, την λατρεύουμεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!

[ξέφυγα λιγάκι απ' το θέμα, αλλά ... δεν κρατήθηκα ... βρήκα μπροστά μου Μαριάννα Τόλη και ... "έβγαλα απωθημένα" :p :p] ......
 
Πίσω
Μπλουζα