Εγώ, πάντως, βλέποντας τα σποτάκια, θυμήθηκα πόσο με εντυπωσίαζε σε εκείνη την ηλικία ο ήλιος που ανοιγοκλείνει το στόμα του !!!
Α, και κάτι ακόμη :Όποιος έχει στη διάθεσή του υλικό με Μαριάννα Τόλη, από άλλες διαφημίσεις, από τηλεοπτικά σόου των αρχών των 80ς κλπ,
παρακαλείται να τα ανεβάσει άμεσα !!! Για παράδειγμα, είχα λατρέψει ένα τηλεοπτικό σόου για "εμάς τα παιδάκια", που είχε προβάλει η Κρατική Τηλεόραση κάπου μεταξύ 1980 / 1981, όπου η Μαριάννα Τόλη χόρευε, τραγουδούσε και έπαιζε σε σκετσάκια !!! Το σόου είχε προβληθεί μεσημεράκι ή απογευματάκι Κυριακής και αυτό το θυμάμαι επειδή το είχα δει στην ασπρόμαυρη τηλεόραση στο εξοχικό μας σπίτι στο Πόρτο Ράφτη !!! Τα λίγα πράγματα που θυμάμαι από τα σκετσάκια : Α/ Η Μαριάννα Τόλη, χορεύοντας, έκανε ότι σκούπιζε με μια σκούπα και τραγουδούσε περίπου : "η σκούπα στη δουλειά" κλπ κλπ, ενώ σε κάποια φάση σφύριζε τη μελωδία [την οποία ... τη θυμάμαι κι εγώ και τη σφυρίζω μέχρι σήμερα !!! ] !!! Β/ Σε ένα άλλο μουσικοχορευτικό σκετσάκι η Μαριάννα, με άλλες χορεύτριες, είχανε ντυθεί γατούλες και τραγουδούσαν πάνω σε μια κάπως ανατολίτικη μελωδία : "όμορφες και τρυφερές γατούλες ... και κυρίες του σπιτιού να γίνουμε" !!! Γ/ Σε ενα άλλο σκετσάκι συμπρωταγωνιστούσε με τη Μαριάννα και κάποιος "Δημήτρης" και το τραγούδι που έλεγαν μαζί ήταν σε στιλ ... ερώτησης /απάντησης : "Ποιο τραγούδι Μαριάννα" ??? ρωτούσε τραγουδιστά ο Δημήτρης, "Το τραγούδι Δημήτρη", απαντούσε τραγουδιστά η Μαριάννα !!!
Όλα αυτά έχουνε διασωθεί ['εστω και μικρά αποσπάσματά τους ???] ??? Μακάριιιιι .... Εμείς που ήμασταν παιδιά όταν η Μαριάννα Τόλη ήταν "στα πάνω της" και ... έκανε όλα αυτά τα πράγματα απευθυνόμενη σε εμάς τα παιδιά, την λατρεύουμεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
[ξέφυγα λιγάκι απ' το θέμα, αλλά ... δεν κρατήθηκα ... βρήκα μπροστά μου Μαριάννα Τόλη και ... "έβγαλα απωθημένα"
] ......