Η μία κοπέλα η Αλεξάνδρα Παυλίδου είναι;
και στις δυο φωτογραφιες ειναι η Αλεξανδρα Παυλιδου: στη δεξια ειναι σε μικρη ηλικια ενω στην αριστερη σε πιο ωριμη ηλικιαSerafeim είπε:
δε νομιζω να ειναι αυτη,κοιταξε λιγο κι αυτη τη διαφημιση που ειναι επισης του 1984 .Αν ηταν η Παυλιδου στη διαφημιση του ποστ 100 ,πιο λογικο θα ηταν να κανει την κορη και οχι τη μαμα.Η κυρια της διαφημισης του ποστ 100 αν δεν κανω λαθος εχει καστανο χρωμα ματιων ενω η Παυλιδου εχει ή γαλανα ή πρασινα ματιαSerafeim είπε:Εννοώ στη διαφήμιση, μήνυμα #100.
and1 :thanx2: :thanx2: :thanx2: για την πληροφοριαand1 είπε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά η Καίτη Γαρμπή μαζί με την αδερφή της Λιάνα ως αδερφές Γαρμπή τότε είχαν κάνει μια παιδική διαφήμιση για τα γνωστά κουκλάκια el greco . Το τραγουδάκι ήταν: κούκλες και ζωάκια και χιλιάδες παιχνιδάκια
o φασόλας και οι άλλοι οικογένεια μεγάλη
el greco el greco
mhmerotategiatipino είπε:Στο ποστ 89 και στη διαφημιση με τη ρετσινα κουρτακη μαζι με την αλιμπερτη πρεπει να παιζει και η κατερινα διδασκαλου τη μανα. αλλα απο μια ερευνα ειδα οτι η διαδασκαλου γεννηθηκε το 1960 και αποκλειεται να ειναι ΕΤΣΙ στα 20 της! καμια αλλη βοηθεια; η μανα μου κοβει το κεφαλι της οτι ειναι ηθοποιος!
.... μού ήρθε η εξης "φλασιά" : Πολύ μού άρεσε εκείνο το διαφημιστικό για χαρτί υγείας που είχε παίξει η κα Μπαζάκα, το οποίο προβλήθηκε, αν θυμάμαι καλά, στα μισά των 90ς !!! Σε εκείνο το διαφημιστικό η Θέμις Μπαζάκα κρατούσε το χαρτί υγείας και μετρούσε τα .... φύλλα του : "τριακόσια πενηνταεννέα / τριακόσια εξήνταkaterinak είπε:εδω ειναι η Θεμις Μπαζακα στην ταινια "πετρινα χρονια" (1985) ειναι γεννημενη το 1957 συμφωνα με τη retrodb οποτε δε νομιζω να ειναι ουτε αυτη στη διαφημιση,λιγο δυσκολο μου φαινεται να την εβαζαν να παιξει το ρολο της μητερας σε τοσο μικρη ηλικια