Διαφορές των Gameboy

Ok, τοτε μπορω να γραψω οτι "μερικα παιχνιδια του GB ειναι εκνευριστικα για εμενα", αρα σε καλυψα.

Εγω εχω στο μυαλο μου μια γενικη αρχη, οσο πιο παλιο τοσο πιο πιθανο ειναι να καταληξει εκνευριστικο. Αλλα για αλλους οπως εμενα το loading σε κασετοφωνο του commodore64 ειναι υποφερτο, σε εσενα πιστευω θα φαινεται βασανιστηριο.

Στις συγχρονες κονσολες το πιθανοτερο ειναι να βρεις κατι που λες 'πως παιζεται αυτο το πραγμα" παρα να βρεις ενα σημειο που δεν μπορεις να περασεις οπως στα 8μπιτ.
 
Πάντα ήθελα να εχω ένα Gameboy και ζήλευα όσα παιδιά είχαν...απέκτησα ένα Gameboy Color και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ. Το βρίσκω καλύτερο από το απλό Gameboy γιατί έχει έγχρωμη οθόνη, είναι συμβατό και με παιχνίδια του απλού Gameboy και είναι μικρότερο σε διαστάσεις, το απλό Gameboy μου φαινόταν σαν...τούβλο! Ένα μειονέκτημα του...καινούριου αποκτήματος είναι ότι κάποιες δισκέτες παιχνιδιού είναι σχεδιασμένες μόνο για χρήση σε Gameboy Color (στη συσκευασία αναγραφόταν ONLY FOR GAMEBOY COLOR).
 
Gameboy Light ή GBA SP (101 αν μπορείς να το βρεις).
 
Οκ, ολα καλα και σεβαστα αυτα που λετε, αλλά μηπως μπορουμε να επικεντρωθουμε ξανα στις διαφορές και ολα τα σχετικα για τα οποια ανοιχτηκε αυτο το θεμα?

Υ.Γ. αδερφε ομοιδεατη κ συνονοματε metal, για να μη λεω πολλα, ξες το ποσο σε εκτιμω κ σε σεβομαι για... (τελος παντων δε συνεχιζω, ξες εσυ)... ;)

Μπορεις να πεις κι εσυ την γνωμη σου κ να με βοηθησεις σε οοοολα αυτα που ρωταω? Οχι τιποτα αλλο, αλλα γιατι ΘΕΛΩ να μπω κι εγω πλεον στο "παιχνιδι" και ισως προστεθει αλλος εναςNintendo fan στην ομαδα... ;)

edit: αυτα που εγραψα ηταν για πριν απ την 3η σελιδα..

Βλεπω οτι προχωραει το θεματακι μου κ σας ευχαριστω πολυ ολους για αυτη την πολυ ενδιαφερουσα κουβεντουλα!! :)

Μου γεννηθηκαν 2 αποριες μ αυτα που διαβασα πριν λιγο..

@ geo2004z: τι ενοοεις μ αυτο που ειπες?

Οτι ειναι καλο να παρω ενα Gameboy advance sp, αλλά το 101 τι ακριβως ειναι, καποιο ιδιαιτερο μοντελο αυτου του μοντελου?? :p .

Και πως φαινεται η διαφορά του να ψαξω οταν το βρω, που πρεπει να κοιταξω?

Τελος, ποια η διαφορά του 101 με ενα "απλο" GBA sp?

Αυτα για σενα φιλε μου..χαχα!! ;)

@ BETTYBOOP: Οταν λες οτι το Gameboy colour παιζει και τα παιχνιδια του πρωτου, δηλαδη παιρνεις ενα παιχνιδι του πρωτου, το βαζεις μεσα στο colour, κι αυτο παιζει το παιχνιδι κανονικα..Εγχρωμο ομως??
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το GameBoy κατα την διαρκεια της σχεδον δεκατριαχρονης (!) ζωης του, ειδε πολλα καλα αλλα και λιγοτερο καλα παιχνιδια. Το μηχανημα με τα λιγοτερα οχι και τοσο καλα παιχνιδια, ειναι το Neo Geo, το να ψαχνουμε τον δευτεροτριτο και επειτα ειναι ανουσιο θα ελεγα.

Οντως μπορει το μηχανημα να γνωρισε καποια κακα, αν οχι οικτρα παιχνιδια, ωστοσο απο την στιγμη που θαυμασαμε και απολαυσαμε τοσες διαχρονικες παιχνιδαρες, μικρη σημασια εχει πιστευω να κοιταξουμε τις ασχημες πτυχες του. Με εξαιρεση φυσικα αν καποιος δεν θελει να παιζει καλους τιτλους και να απολαμβανει ενα παιχνιδι, αλλα να βρει καποιο τροπο να μειωσει την προσφορα ενος Θρυλικου μηχανηματος και της βιβλιοθηκης του.

Και ενταξει, το Mortal Kombat 3 δεν ειναι καθολου καλη μεταφορα στο GameBoy. Ε και; Μηπως ηταν πραγματικα καλο παιχνιδι καπου αλλου; Ακομα και στα μεγαλα ηλεκτρονικα ηταν υποδιεστερο των φοβερων προκατοχων του, ειδαν τι πατατα κανανε στη Midway και βγαλανε αρων αρων το Ultimate Mortal Kombat 3 στη τελικη.

Αν καποιος θελει οντως να ασχοληθει με το GameBoy και τους ποιοτικους τιτλους του, εχει μια επιλογη τουλαχιστων πενηντα παιχνιδαρων και αλλων ποσων πολυ καλων τιτλων. Ορεξη και χρονο να εχει, η βιβλιοθηκη ειναι πολυ μεγαλη και ενδιαφερουσα.

Περι του μηχανηματος τωρα, οι πρωτες κυκλοφοριες ειχαν σοβαρο προβλημα με την καταναλωση της μπαταριας. Αυτο βελτιωθηκε σε εκπληκτικο βαθμο με το GameBoy Color, οπου προσθετει και μια μικρη επιλογη χρωματων στα παιχνιδια, χωρια του οτι παιζει παιχνιδια οπου σχεδιαστηκαν ειδικα για αυτο.

Η αγαπημενη μου υλοποιηση του συστηματος ειναι το GameBoy Light. Οπου βγαζει ενα πολυ ομορφο και ξεκουραστο πρασινο φωτεισμο, εχει καλη καταναλωση της μπαταριας και πολυ καλη οθονη. Δευτερη επιλογη θα ελεγα το σαφως αμεσα προσιτο GameBoy Color, οπου βρισκεται ακομα σε καλη τιμη, αλλα δυστηχως δεν εχει φωτισμο για το βραδυ και αυτο υπο συνθηκες στους εν ετη 2014 καλομαθημενους εαυτους μας, αυτο μπορει και να ειναι προβλημα. Φυσικα υπαρχουν τροποι να τα προσπερασεις ολα αυτα, αλλα χρειαζοντε καποιες γνωσεις ηλεκτρονικης για να προσθετηθει φωτισμος στα παλαιοτερα φορητα.

Τελος, υπαρχει και μια πολυ συγκεκριμενη κυκλοφορια του GBA, οπου εχει πολυ καλο φωτισμο και οθονη, αλλα προσωπικα το μικροσκοπικο τετραγωνισμενο σχημα του δεν με βολευει καθολου και ειλικρινα δεν ξερω πως ενας ενηλικος ανθρωπος μπορει να παιξει με αυτο.

Οι επιλογες σου ειναι πολλες, αναλογος με το παθος και τα οικονομικα σου πρατεις αναλογως. Σκεψου παντως να παρεις το Everdrive GameBoy οπου παιζει σχεδον ολα τα παιχνιδια του μηχανηματος με μονο μια κασετα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οσον αφορά τα παιχνίδια "πατάτες" του Game Boy... Σαφώς αυτό συμβαίνει σε όλα τα συστήματα ειδικά σε αυτά που "τα τραβάνε" περισσότερο από όσο επιτρέπουν οι δυνατότητές τους. Αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό στα 8bit μηχανήματα λόγο του ότι ήταν η μόνη γενιά μηχανημάτων που "έζησε" παρέα με την επόμενη, αυτή των 16bit, σχεδόν μέχρι την αρχή της γενιάς του Playstation. Και στην περίπτωση του Game Boy, το τραβήξανε μέχρι και την επόμενη γενιά, αυτή του PS2!

Το Game Boy είναι ένα σχετικά αδύναμο σύστημα το οποίο όμως γνώρισε τεράστια επιτυχία και λόγω του κακού ανταγωνισμού ποτέ δεν χρειάστηκε να βιαστεί η Nintendo για να φτιάξει ένα φορητό μηχάνημα νέας γενιάς. Το μηχάνημα κράτησε από το τα τέλη του 80 που βγήκε, μέχρι και τις αρχές του 2000 που επιτέλους βγήκε το Game Boy Advance. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν κάποιες μικρο-βελτιώσεις και νέες εκδόσεις, με το Game Boy Color να έχει ελαφρώς καλύτερες δυνατότητες και χρώμα, αλλά όλον αυτόν τον καιρό το φορητό gaming ήταν "παγιδευμένο" στα 8bit όταν είχαμε ήδη ξεπεράσει τα 16bit στις κονσόλες ενώ ακόμα και τα Playstation/Saturn/N64 όδευαν στο τέλος αφού η γενιά του PS2/GC κλπ είχε ήδη ξεκινήσει όταν βγήκε το Advance.

Αυτό οδήγησε σε κάτι που θυμάμαι ότι με ενοχλούσε πολύ κάθε φορά που το έβλεπα. Κυκλοφορούσαν σε αυτό ΠΑΡΑ πολλά third party ports από πιο ισχυρές κονσόλες τα οποία ουδέποτε είχαν σχεδιαστεί για 8bit μηχανήματα αφού οι δυνατότητες τους ήταν πολύ μικρές για να τα υποστηρίξουν. Παρόλα αυτά, λόγω της παντοκρατορίας του GB κυκλοφορούσαν σε αυτό τα πάντα. Δεν κάθονταν να σκεφτούν πως θα είναι το παιχνίδι, αν θα παίζεται κλπ, απλά τα κυκλοφορούσαν και όλο και κάποιος θα τα αγόραζε λόγω ονόματος. Και όντως, η βάση χρηστών του GB ήταν τόσο μεγάλη που το "όλο και κάποιος" μεταφραζόταν σε ένα αρκετά μεγάλο κοινό.

Τα Mortal Kombat είναι μία από τις εκατοντάδες περιπτώσεις. Ακόμα και στα 16bit έπρεπε να κάνουν πολλές θυσίες για να τα κυκλοφορήσουν, δεν είχαν κανένα λόγο ύπαρξης στα 8bit. Πόσο μάλλον σε μία μονόχρωμη οθόνη που μετα βίας ξεχωρίζεις αν τα sprites είναι digitized... Αλλά η ταχύτητα του game play και ο έλεγχος είναι τόσο κακά που πλέον δεν έπαιζες Mortal Kombat αλλά ένα άλλο game. Ούτε καν τα κουμπιά δεν φτάνανε για να παίξεις σωστά. Οπότε καλύτερα δεν θα ήταν να βγάζανε ένα νέο iP στις δυνατότητες του μηχανήματος, με καλή ταχύτητα και χειρισμό? Αφού Mortal Kombat ΔΕΝ θα παίξεις έτσι κι αλλιώς.

Ολα αυτά υπήρξαν και στο Game Gear/Master System, αλλά στο Game Boy τράβηξε και άλλο μετά τον θάνατο των υπολοίπων 8bit μηχανημάτων. Πλέον τα 8bit είχαν δώσει ότι ήταν να δώσουν και για να συνεχίσουν να πουλάνε βγάζανε ένα σωρό licensed παιχνίδια από Nickelodeon, Barbie, Mary Kate & Ashley και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ελάχιστα ήταν τα καλά παιχνίδια που τα φτιάχνανε με γνώμονα να είναι ΚΑΛΑ 8bit παιχνίδια, οπως πχ τα Ζelda Oracle series. Οπότε λογικό είναι να υπάρχουν ένα σωρό πατάτες, όμως το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτά είναι late releases. Πιο νωρίς στην ζωή του μηχανήματος έβγαιναν πολύ καλά παιχνίδια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, οπότε είχαν πιο ευδιάκριτα γραφικά φτιαγμένα για την οθόνη του, πιο καλό χειρισμό φτιαγμένο εξ'αρχής για τα 2 κουμπιά του, και καλύτερη απόκριση-ταχύτητα αφού τα games ήταν εξαρχής σχεδιασμένα για τον 8bit επεξεργαστή του.

Πάντως, αν θέλετε την άποψή μου, το Game Boy Advance κατάφερε να έχει περισσότερο shovelware από το απλό Game Boy. Εκεί γίνεται της Nickelodeon, του Disney Channel του Scooby Doo, του Shrek, των Power Ranger και της Ντορας της μικρής εξερευνήτριας. Πραγματικά, έχω το full rom set και ΣΚΑΒΩ για να βρω κάτι καλό. Επίσης τα 8bit homes στα τέλη του 80-αρχές 90 ήταν ΠΟΛΥ χειρότερα από όλα τα συστήματα σε αυτόν τον τομέα. Καλά εκεί με πιάνει κατάθλιψη με την ποιότητα των παιχνιδιών, απλά ΔΕΝ παίζονται αλλά ούτε καν βλέπονται.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω ότι στο Game Boy μέχρι το 1995 είδαμε πάρα πολύ ωραία παιχνίδια κατά γενική ομολογία. Μετά είναι αυτό που είπε ο Τάσος. Στο βωμό του χρήματος "ας βγάλουμε software με τον πιασάρικο τίτλο να δεσπόζει στο κουτί και όλο και κάποιος θα το αγοράσει". Εξάλλου αν δεν είχες άλλη κονσόλα, δεν είχες και άλλη επιλογή.Θα αγοράσεις τον τίτλο και είτε θα συμβιβαστείς και θα ζήσεις με αυτό είτε θα το μισήσεις και θα θες να το ξεφορτωθείς.

Πιστεύω βέβαια ότι υπάρχουν εταιρίες και εταιρίες που είτε έχουν μεράκι να φτιάξουν ένα καλό τίτλο και προσεγμένο είτε τον λανσάρουν γρήγορα γρήγορα και ότι βγει. Διότι δεν μπορώ να δεχθώ ότι το ίδιο μηχάνημα (Game Boy) έχει Street Fighter 2, Killer Instinct και MK3 με τα 2 πρώτα να είναι από αποδεκτά έως καλά (για τα δεδομένα της κονσόλας πάντα) και το 3ο κακό. Κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του μάλλον.

Θα συμφωνήσω επίσης και για το Game Boy Advance όπου το shovelware όπως είπε πάει σύννεφο. Προσωπικά ποτέ δε συμπάθησα τα παιχνίδια του GBA για 2 λόγους.

α) Υποτίθεται ότι το μηχάνημα ήταν 32bit αλλά τα περισσότερα παιχνίδια ήταν μεταφορές από το SNES και τα 3D ήταν χειρότερα από το πρώτο Playstation.

β) Πολλά παιχνίδια είναι αναμασημένο concept από άλλα όπως αυτά που ανέφερε ο Τάσος για τα Scooby Doo, Nickelodeon κτλ κτλ. Δηλαδή ίδιο στήσιμο με άλλους χαρακτήρες. Άυτό επίσης και σε παιχνίδια με αυτοκίνητα, βλέπε Need for Speed, GT Advance...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
α) Υποτίθεται ότι το μηχάνημα ήταν 32bit αλλά τα περισσότερα παιχνίδια ήταν μεταφορές από το SNES και τα 3D ήταν χειρότερα από το πρώτο Playstation.
To κακο ειναι οτι αρκετες μεταφορες ειναι κατωτερες απο τι στο Snes! (πχ. Donkey kong country , Yoshis Island...)

Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα παντως ειχε και καλα παιχνιδια το gba οπως advance wars 1+2,golden sun 1+2 ,Wario Land 4 και αρκετα ακομα...

Στο θεμα μας

Viking και εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα Gba Sp ακομα και το ags 001 αμα δεν βρεις ags 101 που παιζουν τα παντα! Ο φωτισμος του 001 ειναι αρκετος για τα ασπρομαυρα παιχνιδια του gameboy αλλα στα εγχρωμα η διαφορα με το 101 ειναι χαοτικη , βεβαια αφου δεν εχεις δει την διαφορα δεν νομιζω να σε πειραξει :p .

Εκτος αν για λογους νοσταλγιας θελεις να παρεις το "τουβλο" εκει παω πασο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@ Ajax87, ωραιος, επανηρθες στο αρχικο θεμα μας βλεπω (το οποιο ειναι να μου κανετε μαθηματα Nintendo Gameboy)!!! :p χαχα!!!

Στο θεμα μας: πως θα καταλαβω οταν δω μπροστα μου σε καποιο παγκο ενα GBA SPαν ειναι το 001 ή το 101?

Και απ'ο, τι λες, πρεπει να κοιταω για το 101, ειναι καλυτερο..Οκ μ αυτο.. ;)

Αλλη μια ερωτηση που εκανα χτες αλλά δεν απαντηθηκε ειναι οτι λεμε οτι τελικα αγοραζω το GBA SP.. Για ποιανου μοντελου παιχνιδια πρεπει να κοιταω κ να ψαχνω μετα, οποιουδηποτε μοντελου μεχρι το advance SP θα μου εκανε?

Και δηλαδη, αν παρω ενα παιχνιδι του "τουβλου" (που ηταν ασπρομαυρο), μπορω να το βαλω στο GBA SP και θα το παιξω εγχρωμο???

Μου φαινεται πολυ παραξενο αυτο (αλλα καλό παραξενο, με την καλη εννοια)..χεχε!!
 
Για την διαφορα του 101 με το 001 δες το βιντεακι. (Το αριστερα ειναι το 101 , το δεξια το 001)

[video=youtube;g-5Zh9cXi7g]https://www.youtube.com/watch?v=g-5Zh9cXi7g

Gameboy Advance SP Screen Comparison: AGS-101 vs. AGS-001

Με το Gba Sp μπορεις να παιξεις τα παντα απο gameboy,gameboy color και gameboy advance!

Τα παιχνιδια του απρομαυρου gameboy παιζουν εγχρωμα αλλα οχι πληρως ,δηλαδη χρησιμοποιουντε καποιες παλλετες χρωματων. Τις οποιες διαλεγεις εσυ πατοντας καποιο συνδιασμο κουμπιων οταν ξεκιναει το παιχνιδι.

Δες αυτη τη φωτο για να καταλαβεις

1369632410501.png
1369632410501.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια, καταλαβα..

Το GBA SP εχει κ φωτισμο δηλαδη..

Υπαρχει εξωτερικα καποια διαφορά να ψαχνω, λεει μηπως πουθενα 101 απο πισω? Το ρωταω γιατι οταν το βρισκω, δε θα ειναι ανοιχτα να παιζουν, καταλαβες?
 
Το "προβλημα" που ειχε το πρωτο gameboy, ειναι το ιδιο που εχει καθε καλοπουλημενη mainstream κονσολα: βγαινουν τιτλοι που στηριζονται μονο στο ονομα. Γιατι το ΜΚ3 το μονο καλο που εχει ειναι το ονομα του. Εγω ακομη θυμαμαι τα απιστευτα βρισιδια που εριχνα οταν επαιζα σαν παιδι.

Και παλι δεν ειναι απολυτο αυτο, το NBA JAM που ανεφερα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του GB, με εξαιρετικο gameplay. To SF2 ειναι καπως ενισχυμενο, μια περιεργη εκδοση που ονομαζεται κανονικα "Street fighter 2" χωρις turbo, champ edition κτλ και μπορεις να διαλεξεις τους χαρακτηρες RYU, KEN, ZANGIEF, BLANKA, GUILE, CHUN-LI, BARLOG, SAGAT, M.BISON δηλαδη κατι σαν μιξη με το championship edition.

Απο καλα παιχνιδια υπαρχουν πολλα, εγω ειχα λιωσει το mario : 6 golden coins, που για 8μπιτο φορητο, ειχε πολυ γεματο gameplay, με ταχυτητα, ροη, πολλα κρυμμενα μπονους, πληθος κακων κτλ.
 
viking4a είπε:
Ωραια, καταλαβα..Το GBA SP εχει κ φωτισμο δηλαδη..

Υπαρχει εξωτερικα καποια διαφορά να ψαχνω, λεει μηπως πουθενα 101 απο πισω? Το ρωταω γιατι οταν το βρισκω, δε θα ειναι ανοιχτα να παιζουν, καταλαβες?

Λογικά στο πίσω μέρος θα το γράφει αν είναι 001 ή 101. Εγώ έχω το 101 αλλά να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρατήρησει αν γράφει ή όχι. Για μένα, αν πάρεις ένα μηχανάκι, κοίτα να πάρεις το 101. Θα δώσεις μια φορά τα λεφτά και τέλος. Α, και κάτι που δεν αναφέρθηκε. Μην ψάξεις να βρεις υποδοχή jack για ακουστικά στα GBA SP. Δεν υπάρχει! Χρειάζεται αντάπτορας ο οποίος μπαίνει στην υποδοχή που συνδέεται και το καλώδιο σύνδεση για παιχνίδι 2 ατόμων νομίζω.
 
Ajax87 είπε:
Για την διαφορα του 101 με το 001 δες το βιντεακι. (Το αριστερα ειναι το 101 , το δεξια το 001)
[video=youtube;g-5Zh9cXi7g]https://www.youtube.com/watch?v=g-5Zh9cXi7g

Gameboy Advance SP Screen Comparison: AGS-101 vs. AGS-001

Με το Gba Sp μπορεις να παιξεις τα παντα απο gameboy,gameboy color και gameboy advance!

Τα παιχνιδια του απρομαυρου gameboy παιζουν εγχρωμα αλλα οχι πληρως ,δηλαδη χρησιμοποιουντε καποιες παλλετες χρωματων. Τις οποιες διαλεγεις εσυ πατοντας καποιο συνδιασμο κουμπιων οταν ξεκιναει το παιχνιδι.

Δες αυτη τη φωτο για να καταλαβεις

1369632410501.png
Προβολή συνημμένου 115608
Ουτε που τα θυμόμουν όλα αυτά... Παίζει και να μην το έχω δοκιμάσει ποτέ, αν και έχω SP.

Αυτό που δεν είχα δει ποτέ είναι η διαφορά στον φωτισμό. Εγώ έχω το 001 και ουσιαστικά απλά φωτίζει την οθόνη από τα πλάγια, όχι και τόσο καλό αλλά βλέπεις, δεν είναι τόσο χάλια όσο το δείχνει η κάμερα. Στο άλλο μοντέλο όμως φαίνεται σαν να έχει κανονικό οπίσθιο φωτισμό, όπως πχ το DS.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Imgema είπε:
Ουτε που τα θυμόμουν όλα αυτά... Παίζει και να μην το έχω δοκιμάσει ποτέ, αν και έχω SP.
Αυτό που δεν είχα δει ποτέ είναι η διαφορά στον φωτισμό. Εγώ έχω το 001 και ουσιαστικά απλά φωτίζει την οθόνη από τα πλάγια, όχι και τόσο καλό αλλά βλέπεις, δεν είναι τόσο χάλια όσο το δείχνει η κάμερα. Στο άλλο μοντέλο όμως φαίνεται σαν να έχει κανονικό οπίσθιο φωτισμό, όπως πχ το DS.

Μα εχει κανονικο οπισθιο φωτισμο οπως το DS :p

Εγω εχω και τα 2 αν παιξεις με το Ags 101 μετα δεν μπορεις να γυρισεις στο 001 , πριν παρω το 101 ελεγα οκ ειναι το 001 μια χαρα βλεπεις :p .
 
Ajax87 είπε:
Μα εχει κανονικο οπισθιο φωτισμο οπως το DS :p χαχαχαχα
Δεν το ήξερα ότι υπήρχε SP με οπίσθιο φωτισμό.... καλή φάση, ίσως να τσιμπήσω κι εγώ κανένα αν βρω φτηνό ή με καμιά ανταλλαγή.

Αφού το DS κανονικά δεν παίζει παιχνίδια απλού Game Boy τότε είναι η μόνη λύση για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια με οπίσθιο φωτισμό. Αν και έχω emulator στο DS που τα παίζει τα GB οπότε δεν ξέρω αν το χρειάζομαι πραγματικά :p
 
Imgema είπε:
Δεν το ήξερα ότι υπήρχε SP με οπίσθιο φωτισμό.... καλή φάση, ίσως να τσιμπήσω κι εγώ κανένα αν βρω φτηνό ή με καμιά ανταλλαγή.
Αφού το DS κανονικά δεν παίζει παιχνίδια απλού Game Boy τότε είναι η μόνη λύση για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια με οπίσθιο φωτισμό. Αν και έχω emulator στο DS που τα παίζει τα GB οπότε δεν ξέρω αν το χρειάζομαι πραγματικά :p
Έχω κι εγώ τον emulator στο DS αλλά σαν το original νομίζω δεν έχει :) . Να μη σε απογοητεύσω αλλά η τιμή του 101 είναι κάπως υψηλή. Φυσικά μπορεί να πετύχεις καμιά καλή προσφορά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Λογικά στο πίσω μέρος θα το γράφει αν είναι 001 ή 101. Εγώ έχω το 101 αλλά να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρατήρησει αν γράφει ή όχι. Για μένα, αν πάρεις ένα μηχανάκι, κοίτα να πάρεις το 101.Μην ψάξεις να βρεις υποδοχή jack για ακουστικά στα GBA SP. Δεν υπάρχει! Χρειάζεται αντάπτορας ο οποίος μπαίνει στην υποδοχή που συνδέεται και το καλώδιο σύνδεση για παιχνίδι 2 ατόμων νομίζω.
Το γραφει απο πισω στην ετικετα πανω πανω αριστερα

PC152183.JPG

Το καλωδιο που λες το εχω και μπαινει εκει που μπαινει και ο φορτιστης.

gbasp_phone.jpg

ps. Ο emulator του ds που λετε ειναι μεσω R4 καρτας;; χμμ δεν το δοκιμασα ποτε...
 
Ajax87 είπε:
Το γραφει απο πισω στην ετικετα πανω πανω αριστερα
Προβολή συνημμένου 115614

Το καλωδιο που λες το εχω και μπαινει εκει που μπαινει και ο φορτιστης.

Προβολή συνημμένου 115617

ps. Ο emulator του ds που λετε ειναι μεσω R4 καρτας;; χμμ δεν το δοκιμασα ποτε...
Ήμουν σίγουρος. Το δικό μου όμως είναι refurbished με custom σασί και ίσως να μη γράφει.

Για το καλώδιο δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.

Ναι, μέσω R4 κάρτας. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την κάρτα. Κάπου το έχω αναφέρει ξανά εδώ μέσα.
 
Τι τιμη θα ειναι καλη αν βρω GBA SP 101 παιδια, πειτε μου μερικες ενδεικτικες τιμουλες σας παρακαλω..

Μπορει να πετυχω καλες προσφορες παντως σε τοσα flohmarkts που παω καθε Σαββατο (πλησιαζει η αυριανη μερα)!! χεχε!! :p

Υ.Γ. Δεχομαι κ παραγγελιες αν θελετε κατι συγκεκριμενο να ψαχνω και για σας. Μου λετε σε π.μ.τι θελετε, στα ποσα χρηματα περιπου κ θα γινει η δουλεια.. ;)
 
Πίσω
Μπλουζα