Διαφορές των Gameboy

Ησουν σαφης οσο δεν παει. Μιας και εισαι fan boy εχεις συγκεκριμενο σκοπο και ξερεις τι θες. Εμας που μας αρεσουν ολες οι εταιριες να κλαιμε που τα θελουμε ολα :p . Οσον αφορα τη δημοπρασια προσωπικα ολο αυτο το σωρο δε θα ηξερα τι να τον κανω. Εγω ψαχνω συγκεκριμενα πραγματα οπως π.χ. το Final Fight για Mega CD.

@Ajax87 Τώρα είδα και κατάλαβα το μήνυμά σου :) .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θεμα ειναι οτι θελω να μαθω μια αντικειμενικη αξια που θα μπορουσα να τα παρω (κι αν δουλευουν ολα αυτα ειναι το αλλο ζητημα)..

Και ποσο θα εκαναν κανονικα.. Βεβαια και να μη δουλευουν ολα, πιστευω οτι εχουν μεγαλη συλλεκτικη αξια, επειδη ακριβως ειναι μεγαλη η ποσοτητα και τα παιρνεις ολα μαζεμενα..

Τελειωνει σε 2 μερες, οποτε.... ;)
 
Κοίταζα φευγαλέα τα χαρακτηριστικά των Game Boy και Game Boy Color. Πάνω κάτω τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια, ίδιος επεξεργαστής, ίδιας χωρητικότητας παιχνίδια κτλ. Η απορία μου είναι, πως κατάφεραν και χώρεσαν σε ένα τόσο μικρό Cartridge, το Donkey Kong Country (πιστή μεταφορά από αυτή του SNES) όταν στο απλό GB τόσο μεγάλο παιχνίδι δεν είχαμε δει. Ούτε το Donkey Kong Land ήταν τόσο μεγάλο και με τόσο καλά γραφικά, μουσική κτλ.
 
Πίσω
Μπλουζα