Χαίρομαι που σου άρεσε το μίνι-αφιέρωμα στην ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ και που είσαι κι εσύ fan της σειράς...!Clemence είπε:bernard c πολύ καλή δουλειά! για όλους εμάς που λατρέψαμε τη Δυναστεία είναι ευαγγέλιο
Καλά τα λες - πιθανότατα η φωτογραφία να είναι από τη μίνι σειρά "Making of a male model" (1983) στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν οι δυο τους... Πάντως, ο Jon-Erik Hexum δεν έχασε τη ζωή του στα γυρίσματα αυτής της σειράς με την Joan Collins, αλλά στα γυρίσματα της "δικής" του σειράς "Cover Up" (1984)...Clemence είπε:να σημειώσω ότι στην πρώτη - πρώτη φωτογραφία της Αλέξις με πολλούς νεαρούς φαίνεται και ο αδικοχαμένος John - Erik Hexoum, η φωτογραφία υποθέτω δεν έχει σχέση με τη Δυναστεία αλλά ίσως με μια άλλη σειρά της εποχής όπου ο John - Erik συμπρωταγωνιστούσε με την Joan Collins και έχασε τελικά τη ζωή του στα γυρίσματα.
εγώ τη θυμάμαι να προβάλλεται πέμπτες πάντως :sealed:Pinco είπε:Δυναστεία (Dynasty, 1981-89), ΥΕΝΕΔ
Πρεμιέρα: Τετάρτη 12/8/1981
tsalk είπε:Πέμπτη δεν προβλήθηκε ποτέ. Παρασκευές την θυμάμαι εγώ
Νομίζω ότι ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σου πρέπει να νιώθει μειονεκτικά.bernard.c είπε:Για παράδειγμα:- Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ Ξεκίνησε να προβάλλεται κάθε Τετάρτη βράδυ στην ΥΕΝΕΔ το 1981. Έπειτα από το 5ο επεισόδιο του 1ου κύκλου, η ημέρα προβολής της Δυναστείας άλλαξε σε Παρασκευή βράδυ.
- Ο 4ος κύκλος προβαλλόταν κάθε Πέμπτη βράδυ.
- Οι ΚΟΛΜΠΥΣ προβλήθηκαν το 1986-87 στην αρχή Παρασκευή βράδυ (22.15-23.00) και από το 10ο επ μετακινήθηκαν από την ΕΡΤ2 σε Τετάρτη βράδυ (23.15-00.00).
- Οι τελευταίοι 2 κύκλοι της ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ από το MEGA ξεκίνησαν να προβάλλονται Παρασκευή βράδυ (21.30-22.30), στο 15ο επεισόδιο μετακινήθηκαν σε Τετάρτη βράδυ (22.00-23.00) και από το 4ο επεισόδιο του 9ου κύκλου μεταφέρθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα (19.30-20.30), όπου και ολοκληρώθηκε η σειρά.
Χεχε, καλό!konkar είπε:Νομίζω ότι ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σου πρέπει να νιώθει μειονεκτικά.
Δεν ήξερα ότι οι βιβλιοθήκες έχουν τηλεοπτικά περιοδικά. Θα ρίξω μια ματιά και στην δική μας εδώ της Βέροιας καθώς είναι αρκετά καλή.bernard.c είπε:οι "επιδρομές" μας σε βιβλιοθήκες και η αναζήτηση και επιβεβαίωση στοιχείων σε παλιά τηλεοπτικά περιοδικά